Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλο ειναι να εχεις επαφες μετα την σπερματεγχυση σε περιπτωση που καθυστερησει η ωορρηξία για τον α ή β λογο. ΜΑΡΙΑ V να σε ρωτησω κατι αν θες βεβαια μου απαντας για ποιο λογο κανεις τις ενεσεις?

τις ενέσεις τις κάνουμε για πρόκληση ωορηξίας ωστε να γίνουν πολλά ωάρια και να έχουμε πιο πολλές πιθανότητες, μπορείς βέβαια να κάνεις και σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο με το δικό σου ωάριο

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νεραιδούλα εμένα ο γιατρός μου είπε οτι μπορεί να σκάσουν και τα υπόλοιπα ωάρια πιο μετά, ήταν ομως και τα 4 μεγάλα περίπου στι ίδιο μέγεθος

δεν ξέρω τίνα μου, εγώ που είχα ρωτήσει μου είπαν ότι από τη στιγμή που βάζεις την ένεση και γίνεται ωορρηξία θα πέσουν όλα..τα μικρά δεν μπορούν να γονιμοποιηθούν..

καλά ότι θέλουν λένε..ελπίζω στην εξωσωματική που είναι πιο σοβαρά τα πράγματα να λένε όλοι τα ίδια..

χάρηκα που είπε και στη mariapapa να μη βάλει άρωμα στην εξωσωματική..εγώ ούτε τώρα έβαλα..

το γιατί δεν το ξέρω..

έκανα μπάνιο το πρωί και ούτε κρέμες έβαλα ούτε αρώματα..

για τον υπέρηχο..πρέπει να δεις ποιός γιατρός έχει δίκαιο..

εγώ ψιλοαγχωνόμουνα και για αυτό την ίδια μέρα πήγα και στο γιατρό μου αλλά και στο νοσοκομείο και βρήκαν τα ίδια..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

τον Ιούλιο που έκανα 6 ωάρια μου είχε πεί οτι τα 3 ειναι μικρά και θα χαθούν, τώρα που είχα 4 μεγάλα, τα 2 είχαν σπάσει πριν την σπερματέγχυση ποτε ακριβώς δεν ξέρουμε αλλά μου είπε οτι μπορεί να σκάσουν και τα άλλα 2 τις επόμενες ώρες....λές να μην ισχύει και να γίνουν πάλι κύστες???δεν θα το αντέξω

τον Ιούλιο που έκανα 6 ωάρια μου είχε πεί οτι τα 3 ειναι μικρά και θα χαθούν, τώρα που είχα 4 μεγάλα, τα 2 είχαν σπάσει πριν την σπερματέγχυση ποτε ακριβώς δεν ξέρουμε αλλά μου είπε οτι μπορεί να σκάσουν και τα άλλα 2 τις επόμενες ώρες....λές να μην ισχύει και να γίνουν πάλι κύστες???δεν θα το αντέξω

δεν ξέρω τίνα μου, ειλικρινά..μακάρι να μην γίνουν κύστες..δεν θέλουμε κύστες λέμε..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

ρωταω γιατι αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα με ωορρηξια και ωριμαζει φυσιολογικα το ωαριο καθε μηνα τοτε δεν χρειαζεται η προκληση αυτο το ενα ειναι αρκετο. εχω μια φιλη που ενω δεν ειχε προβλημα εκανε σπερματεγχυση με προκληση της δημιουργηθηκε προβλημα και μετα απο 2 μηνες εκανε με φυσικο κυκλο και εμεινε εγκυος. μαλλον ειχε προβλημα με την τραχυλικη βλεννα.

εσένα σου έκανε υπέρηχο πρίν ή οχι?

όχι θεωρεί ότι δεν πρέπει να γίνεται υπέρηχος..και καλύτερα για μένα γιατί θα αγχωνόμουνα..

στη 2 σπερματέγχυση είχα δει τα αποτελέσματα από το σπερμοδιάγραμμα από πριν..και δεν ήταν πολύ καλό..και είχα πανικοβληθεί...

όσα πιο λίγα ξέρουμε τόσο το καλύτερο...

μελέτες έχουν δείξει πως το γέλιο εκείνη την ώρα βοηθά πάρα μα πάρα πολύ , και στην αμερική ένα κέντρο έχει κλόουν εκείνη την ώρα για να γελάνε οι γυναίκες και τα ποσοστά επιτυχίας είναι πολύ μεγάλα...

πρέπει να είμαστε χαλαρές...

1533345xcnw09g7xt.gif

εγώ έκανα μια σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο και επειδη δεν πέτυχε αποφάσισα να συνεχισω με ενέσεις, την εξέταση της τραχυλικής βλέννας δεν μου την πρότεινε ο γιατρός και δεν την ήξερα για να την ζητήσω, πρόσφατα μας εστειλε η sissy ένα σχετικό άρθρο και έμαθα για αυτη την εξέταση.

εσύ σε φυσικό κύκλο κάνεις?

ρωταω γιατι αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα με ωορρηξια και ωριμαζει φυσιολογικα το ωαριο καθε μηνα τοτε δεν χρειαζεται η προκληση αυτο το ενα ειναι αρκετο. εχω μια φιλη που ενω δεν ειχε προβλημα εκανε σπερματεγχυση με προκληση της δημιουργηθηκε προβλημα και μετα απο 2 μηνες εκανε με φυσικο κυκλο και εμεινε εγκυος. μαλλον ειχε προβλημα με την τραχυλικη βλεννα.

οι γιατροί προτιμούν να παίρνεις φάρμακα για να γίνονται περισσότερα ωάρια..

1. γιατί αυξάνουν τις πιθανότητες..

και 2 και σημαντικότερο μπορούν να ελέξουν το ωάριο καλύτερα..και τη σίγουρη ωορρηξία..

εγώ μια φορά ενώ μεγάλωνε κανονικά το ωάριο μου, μου είχε συμβεί κάτι πολύ τραγικό..και συναισθηματικά δεν ήμουν καλά..πήγα στο γιατρό να με δει και το ωάριο είχε χαθεί χωρίς να γίνει η ωορρηξία..

από τη στιγμή που μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία και μπορείς να πάρεις φάρμακα και να αυξήσεις τις πιθανότητες δεν βρίσκω λόγο να μην το κάνεις

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

τέλεια ιδέα με τον κλόουν αλλά αντε να το ζητήσεις αυτό στην Ελλάδα........

είχα σκεφτεί να βλέπεις κάτι στο κινητό που σε κάνει να γελάς..αλλά εκείνη την ώρα όπως και να το κάνεις το μυαλόσου ειναι αλλού...

1533345xcnw09g7xt.gif

σε φυσικο κυκλο θα την κανω. δεν θελω να παρω φαρμακα γιατι τα φοβαμαι μη μου δημιουργησουνε κυστες. ακομα και τα παυσιπονα που επαιρνα οταν ειμουν αδιαθετη τα εχω κοψει εδω και 1 χρονο με αποτελεσμα να με ποναει λιγοτερο η κοιλια μου που μ'ενα χαμομηλι μου φευγει εντελως. Γενικα εχω ενα θεμα με τα φαρμακα ειμαι περισσοτερο των φυτικων σκευασματων.

σε φυσικο κυκλο θα την κανω. δεν θελω να παρω φαρμακα γιατι τα φοβαμαι μη μου δημιουργησουνε κυστες. ακομα και τα παυσιπονα που επαιρνα οταν ειμουν αδιαθετη τα εχω κοψει εδω και 1 χρονο με αποτελεσμα να με ποναει λιγοτερο η κοιλια μου που μ'ενα χαμομηλι μου φευγει εντελως. Γενικα εχω ενα θεμα με τα φαρμακα ειμαι περισσοτερο των φυτικων σκευασματων.

και εγώ τώρα σε φυσικό κύκλο την έκανα..η μόνη διαφορά ήταν ότι μετρησα την οιστραδιόλη μου 2φορες γιατί ο γιατρός φοβόταν μήπως είχε προχωρήσει ο οργανισμός να παράγει μόνος του την ορμόνη για την ωορρηξία..

ένα ωάριο θέλουμε και ένα σπερματοζωάριο...:P:p

1533345xcnw09g7xt.gif

και εγώ δεν είμαι υπερ των φαρμάκων αλλά είπα θα κάνω οτι χρειαστεί προκειμένου να αποκτήσω ένα μωράκι, και ο γιατρός μου επέμενε να συνεχίσω σε φυσικό κύκλο αλλά το βλέπω αλλιώς,τώρα που έκανα 4 ωάρια είναι σαν προσπάθεια 4 μηνών...και η αυξημένη πιθανότητα για δίδυμα πάλι δεν με ενοχλεί

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...