Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 4

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

βρε κορίτσι μου γιαυτό σου είπα εχθές να μην το κάνεις να μην απογοητευτείς τζάμπα. εγώ έκανα το τεστ το πρωι της 12ης μέρας (και ήταν υψηλής ευαισθησίας υποτίθεται) και βγήκε αρνητικό. μετά από λίγες ώρες βγήκε η χοριακή και ήταν 27! είναι πολύ μικρό ακόμα το ποσοστό στο αίμα της ορμόνης πόσο μάλλον στα ούρα. αν δεν έκανες ακόμα χοριακή κάνε αύριο πρωί πρωί και φυσικά έχεις ακόμα ελπίδες όλα είναι πιθανά;)

άσε που αύριο θα είσαι 14η μέρα και θα δεις και μεγάλο νούμερο. θα κάνω και εγω αύριο επαναληπτική και εύχομαι να έχει διπλασιαστεί!

Cathrinec και Janneta κουράγιο υπομονή και σύντομα καλά αποτελέσματα από ότι βλέπετε έχουμε καλά ποσοστά σ'αυτό το site!

σε ευχαριστω παρα πολυ βασω μου,οντως ειναι γουρλιδικο το τοπικ-εχει πολλες εγκυουλες!να ευχηθω και γω με τη σειρα μου στις εγκυουλες να εχουν μια καλη εγκυμονυση και σε 9 μηνες με γερα μωρακια στις αγκαλιτσες σας!φιλακια σε ολες!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για την συμπαρασταση μου δωσατε μεγαλη δυναμη με τα λογια σας!!!!!ευχομαι ολα τα κοριτσια να εχουν μεγαλες χοριακες!!!!!!!!!!απλα εχω 1 σαλπιγγα και εκανα 1 αυγουλακι και νομιζω πως τα ποσοστα επιτυχιας ειναι μικρα.......εκανα και το τεστ.....

ελπιζω να ειστε ολες καλα!ειδα και μερικα ευχαριστα και πηρα δυναμη!εχθες εκανα σπερματεγχυση!θυμοσαστε ειχα παρει κλομιφαινη ,μετα καναμε ελεγχο ωορηξιας την 10 μερα,οπου τελικα ανταποκριθηκε μονο η δεξια σαλπιγγα!εκανα ενα μεγαλο ωαριο,ενα λιγακι πιο μεγαλο και 2 ακομη μικροτερα!κατοπιν εκανα pregnil των 10000μον. και μετα απο 36 ωρεσ καναμε την σπερματεγχθυση !στην ολη διαδικασια δημιουργηθηκαν 2θεματα που με ανυσηχησαν,το 1)ειναι οτι τη 10μερα που πηγα στον γυναικολογο μου,μου λεει αυτη τη βδομαδα θα λειπω,θα κανεις σπερματεγχυση με εναν φιλο μου ,ο οποιος ειναι καλυτερος απο μενα και ολες πιανουν με την πρωτη.και το αλλο θεμα ειναι οτι ο συζυγος εβγαλε 1μλ σπερμα με κινητικοτη α+β 50% και μετα απο επεξεργασια εφτασε 88%(συνηθως εχουμε 2μλ)!ο συζυγος λεει οτι του πεσε στα χερια και εξω απο το ποτηρι γιατι εκεινη τη στιγμη κλεινει ματια κτλ!αυτα κοριτσια μου ,ο γιατρος ειπε σε 15 μερες να κανω τεστ,μακαρι θεουλη μου να βγει ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!φιλακια και (συν)ακια σε οοοοοοοολες!σε ολες ομως τα ακουυυυυυυτε!

βαλτε με και στη λιστουλα σας!

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου σε 15 μερες να εχεις μια τεραστια χοριακη!!!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz:

κοριτσάρες επέστρεψα!!!!!!!!!!!

stardust και tigerbell24 σας ευχαριστώ για το π.μ.;)

Ξέρω χάθηκα αλλα είχε πρόβλημα το δίκτυο εδώ και μια εβδομάδα.Εσκασα που δεν μπορούσα να μάθω νέα σας.

lizaki skybeam και vasso εύχομαι μέσα από τα βάθη της ψυχής μου να πάνε όλα καλά και σε 9 μήνες να κρατάτε τα μωράκια σας αγκαλιά.

Maria_v θα έρθει και η σειρά μας.όλα θα πάνε καλά θα το δεις.

Εγω πήρα τα χάπια έκανα την ένεση με 2 μεγάλα αυγουλάκια αλλά δεν έκανα όπως σας είπα σπερματέγχυση. ο γιατρός με έστειλε στον άνδρα μου και μου είπε να χαλαρώσω και από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα - εκτός της ηλικίας μου,38 βλέπεις:evil:- όλα θα πάνε καλά.Αν όχι από Σεπτέμβρη φτου και από την αρχή.Τώρα περιμένω μέχρι τις 20/07 και μετά τεστ ή χοριακούλα και ο θεός βοηθός.

Αχ στ'αλήθεια μου λείψατε:roll::roll::roll:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσακια καλησπέρα!

Με λύπη μου σας ανακοινωνω ότι επισήμως βγαίνω απο την λίστα της σπερματεγχυσης και θα κάνω την πρώτη μου έξωσωματικής απο Σεπτέμβρη!εύχομαι στις εγκυουλες καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες και στα κοριτσια που προσπαθούν τα καλύτερα αποτελέσματα!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλησπέρα!

Με λύπη μου σας ανακοινωνω ότι επισήμως βγαίνω απο την λίστα της σπερματεγχυσης και θα κάνω την πρώτη μου έξωσωματικής απο Σεπτέμβρη!εύχομαι στις εγκυουλες καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες και στα κοριτσια που προσπαθούν τα καλύτερα αποτελέσματα!

Κορίτσακι μου λυπάμαι πολύ που είχες αρνητικό αποτέλεσμα...

να ηρεμήσεις τώρα λίγο να ξεκουραστείς και όλα θα πάνε καλά..

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία..θα είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για την συμπαρασταση μου δωσατε μεγαλη δυναμη με τα λογια σας!!!!!ευχομαι ολα τα κοριτσια να εχουν μεγαλες χοριακες!!!!!!!!!!απλα εχω 1 σαλπιγγα και εκανα 1 αυγουλακι και νομιζω πως τα ποσοστα επιτυχιας ειναι μικρα.......εκανα και το τεστ.....

Μην ανυσηχείς όλα θα πάνε καλά!!μην πιστεύεις στα τεστ μόνο για να μας τρώνε τα λεφτά μας είναι καλά...

αύτριο ή το Σάββατο πήγαινε για μια χοριακή και θα μάθεις..

1533345xcnw09g7xt.gif

Κοριτσακια καλησπέρα!

Σίγουρα τα νέα δεν είναι ευχάριστα όμως δεν πρέπει να σε πτοεί αυτό να κοιτάς μπροστά και να ξέρεις πως θα τα καταφέρεις........;)

Πιστεύω πως δεν υπάρχει γυναίκα που θέλει παιδάκι και δεν τα καταφέρνει.Κοίτα να περάσεις ήρεμα το υπόλοιπο του καλοκαιριού και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για τον Σεπτέμβρη.........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσακια καλησπέρα!

Aααα... λυπάμαι πολύ... Το συζητήσαμε κι άλλες φορές εδώ (κι εμένα αυτό ήταν το πλάνο) τώρα το καλοκαιράκι χαλαρά, βουτίτσες, καμιά έξοδος, κάνα ποτάκι και χαλάρωση για ανασυγκρότηση δυνάμεων. Εύχομαι στην καλύτερη μια μεγάλη χοριακή μέσα στο καλοκαίρι από φυσιολογικές προσπάθειες, και στη χειρότερη μια μεγάλη χοριακή από την εξωσ. που προγραμματίζεις το Σεπτέμβρη!

lizaki skybeam και vasso εύχομαι μέσα από τα βάθη της ψυχής μου να πάνε όλα καλά και σε 9 μήνες να κρατάτε τα μωράκια σας αγκαλιά.

Εγω πήρα τα χάπια έκανα την ένεση με 2 μεγάλα αυγουλάκια αλλά δεν έκανα όπως σας είπα σπερματέγχυση. ο γιατρός με έστειλε στον άνδρα μου και μου είπε να χαλαρώσω και από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα - εκτός της ηλικίας μου,38 βλέπεις:evil:- όλα θα πάνε καλά.Αν όχι από Σεπτέμβρη φτου και από την αρχή.Τώρα περιμένω μέχρι τις 20/07 και μετά τεστ ή χοριακούλα και ο θεός βοηθός.

Ευχαριστούμε πολύ. Η ηλικία σου δεν είναι και τραγική πια! (εγώ είμαι 39). Όλα θα πάνε καλά, βάλτον κάτω τον αντρούλη μέχρι τελικής πτώσης!

Καθυστέρησέ το μέχρι τη χοριακή... καλή επιτυχία!:D

stardust και tigerbell24 σας ευχαριστώ για το π.μ.;)

Ξέρω χάθηκα αλλα είχε πρόβλημα το δίκτυο εδώ και μια εβδομάδα.Εσκασα που δεν μπορούσα να μάθω νέα σας.

kalli!!Welcome!!!!:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου σε 15 μερες να εχεις μια τεραστια χοριακη!!!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz:

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου και σε ενα ευχομαι με ολη τη δυναμη μου να εχεις ενα τεραστιο ++++++++++++++!;);););)

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Ευχαριστούμε πολύ. Η ηλικία σου δεν είναι και τραγική πια! (εγώ είμαι 39). Όλα θα πάνε καλά, βάλτον κάτω τον αντρούλη μέχρι τελικής πτώσης!

!

Μωρε τον ξέκανα τον ερμο!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

τώρα γύρισα στο σπίτι και περιμένω. Αχ!!! με πήρε σήμερα τηλ. και με ρώτησε αν νιώθω τίποτε ο γλυκούλης μου :oops::oops: αλλά του είπα ότι είναι νωρίς ακόμη......

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλώς σας ξαναβρήκα:D:D:D:D:D:D

γιατί μας κλείδωσαν το τοπικ στο parents.gr??????

άγνωστο..πάντως θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ φρόνιμες..τώρα τι τους ενόχλησε δεν θα το μάθουμε ποτέ...

μου άρεσε περισσότερο το παρεντς..αλλά τελοσπάντων φτάνει να μαζευτούμε όλες εδώ και θα το μάθουμε και το καφε!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλώς το κορίτσι!!!!! Μας έλειψες και εσύ! Καλά αποτελέσματα να έχεις!!!!! Μια χαρά τα δύο αυγουλάκια σου, πλησιάζει η σειρά μας!!!

Κοριτσακια καλησπέρα!

Κορίτσι σου εύχομαι ολόψυχα να μην χρειαστεί να πάς για εξωσωματική και να μας ανακοινώσεις ευχάριστα σε αυτόν τον κύκλο σου!! Τα καλύτερα έρχονται, υπομονή, επιμονή και πίστη!!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...