Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

δεν ξέρω βρε κορίτσια και εγώ απο αυτά που διαβάζω έχω μπερδευτεί, θα το καταλάβαινα να έλεγε οτι δεν χρειάζονται επαφές μετά αν είχε σπάσει το ωάριο αλλά αν δεν σου κάνει υπέρηχο πώς θα το ξέρει?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμας μας ειπε 3-5 μερες γιατι στην ουσια θα κανουν καινουριο σπερμοδιαγραμμα στο εργαστηριο ωστε να το εμπλουτισουν. τι να πω αντε να βγαλεις ακρη!

για μετά την σπερματεγχυση τι σου είπε για επαφές?

maria v, επειδή χρειάζεται αποχή πρίν τη σπερματέγχυση, 2 μέρες τουλάχιστο, αν δεν έχεις επαφές μετά πώς θα μείνεις έγκυος??????

2 μέρες αποχή πριν την σπερματέγχυση για να είναι αρκετό το σπέρμα. Δίνεις την μέρα της σπερματέγχυσης, το εμπλουτίζουν και στο βάζει. υποτίθεται ότι αυτό που σου βάζει με την σπερματέγχυση αρκεί και ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε προσπάθεια από μόνοι μας, έτσι μου είπε.

HvAnp3.png

εγώ ζήτησα το σπερμοδιαγραμμα μετα την επεξεργασία και τον εμπλουτισμό και δεν μου το δώσανε δεν κρατάνε μου είπανε τις μετρήσεις έπρεπε να το πώ απο την αρχή οτι το ήθελα, τις αλλες φορές δεν ήξερα να το ζητήσω απο τα κορίτσια εδω το έμαθα

δεν ξέρω βρε κορίτσια και εγώ απο αυτά που διαβάζω έχω μπερδευτεί, θα το καταλάβαινα να έλεγε οτι δεν χρειάζονται επαφές μετά αν είχε σπάσει το ωάριο αλλά αν δεν σου κάνει υπέρηχο πώς θα το ξέρει?

τι να πω, επίσης επειδή αν έχεις πολλά ωάρια και όλα δεν είναι του ίδιου μεγέθους, κάποιο μπορεί να αργήσει να πέσει, άρα λογικό είναι να κάνεις και από μόνος σου μετά να προλάβεις αυτά που δεν έπεσαν, αυτό σκεφτόμουν εγώ. Μου είπε όμως ότι το εμπλουτισμένο, είναι αρκετό και επιζεί και την επόμενη μέρα.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

2 μέρες αποχή πριν την σπερματέγχυση για να είναι αρκετό το σπέρμα. Δίνεις την μέρα της σπερματέγχυσης, το εμπλουτίζουν και στο βάζει. υποτίθεται ότι αυτό που σου βάζει με την σπερματέγχυση αρκεί και ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε προσπάθεια από μόνοι μας, έτσι μου είπε.

λογικό μου ακούγεται, πάντως εμας μας λέει επαφή μέρα παρα μέρα για μια εβδομάδα...έχετε πρόβλημα με το σπέρμα?

εγώ ζήτησα το σπερμοδιαγραμμα μετα την επεξεργασία και τον εμπλουτισμό και δεν μου το δώσανε δεν κρατάνε μου είπανε τις μετρήσεις έπρεπε να το πώ απο την αρχή οτι το ήθελα, τις αλλες φορές δεν ήξερα να το ζητήσω απο τα κορίτσια εδω το έμαθα

εμάς μας το έδωσαν.

HvAnp3.png

λογικό μου ακούγεται, πάντως εμας μας λέει επαφή μέρα παρα μέρα για μια εβδομάδα...έχετε πρόβλημα με το σπέρμα?

κανονικά δεν έχουμε, αλλά στο τελευταίο που κάναμε, βγήκε μέτριο, τα 3 προηγούμενα ήταν πάρα πολύ καλά. Μας είπαν ότι το τελευταίο βγήκε έτσι λόγω άγχους και ζέστης.

HvAnp3.png

μια ξαδέρφη μου προσπαθούσε 5 χρόνια για παιδάκι χωρίς αποτέλεσμα-δεν ξέρω τι πρόβλημα υπήρχε- έκανε εξωσωματική και έχει μια κόρη 8 χρονών και φέτος στα 44 της έμεινε έγκυος φυσιολογικά και γεννάει σε ενα μήνα....τι παιχνίδια μας παίζει η μοίρα δεν ξέρουμε

Διαφημίσεις

εγώ στη θέση σου αφου είναι εντάξει το σπέρμα, αν δεν πονούσα θα είχα επαφές αν όχι την ίδια μέρα, την επόμενη, τζάμπα είναι μην το σκέφτεσαι χι χι

σωστό και αυτό!!!! άντε να δούμε!

HvAnp3.png

Αντε να δούμε πως θα πάει, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω και πολλές απαιτήσεις από την διαδικασία. Το βλέπουμε και από τη λίστα, τα ποσοστά είναι σχετικά μικρά. Αν το θέλει ο Θεός και ήρθε η σειρά μας θα γίνει. Κατά τ' άλλα απ' ότι διαβάζω εδώ, όλοι οι γιατροί κάνουν σπερματεγχύσεις και ο καθένας έχει τη δική του μέθοδο. Άλλος επιτρέπει επαφές την ίδια και την επόμενη μέρα, άλλος όχι, άλλος κάνει υπέρηχο μετά, άλλος όχι, άλλος ζητάει και ορμονικές, άλλος θέλει γεμάτη κύστη, άλλος θέλει αντιβίωση, άλλος... Δεν ακούγεται πολύ εμπορικό το ότι ο καθένας κάνει ότι θεωρεί σωστό αυτός το οποίο κάποιος άλλος δεν το θεωρεί σωστό? Δεν θα έπρεπε κάποια πράγματα να είναι αποδεκτά από όλους, δεν μας δείχνει αυτό ότι δεν είναι όλοι εξειδικευμένοι για αυτό αλλά απλά το κάνουν? Άρα ελπίζεις να έχεις πέσει σε γιατρό που εφαρμόζει τη σωστή μέθοδο. Ακόμα και πότε θα σου πει να κάνεις την pregnyl που είναι από τα πιο καθοριστικά σημεία και αυτό παίζει. Είχα πάει παλιά την ίδια μέρα σε δύο διαφορετικούς γιατρούς για υπέρηχο και μου μέτρησαν με άλλες τιμές το ωάριο, οπότε μου είπαν να κάνω διαφορετική μέρα την ένεση. Που να ξέρω εγώ ποιανού το μηχάνημα είναι καλύτερο για να το εμπιστευτώ, παίζει ρόλο λοιπόν και ο εξοπλισμός του καθενός. Θα μου πείτε τότε γιατί θα κάνω σπερματέγχυση? Γιατί ελπίζω ότι θα γίνουν όλα όπως πρέπει και ελπίζω να φανώ και λίγο τυχερή. Συγνώμη αν σας κούρασα με τους προβληματισμούς μου, αλλά δεν τα έχετε σκεφτεί και εσείς αυτά μερικές φορές?

κορίτσια υπάρχουν διαδικασίες για τη σπερματέγχυση...σίγουρα όμως ο κάθε γιατρός ακολουθεί διαφορετικά πράγματα σύμφωνα με την εμπειρία του...

η ενέση (ίδια είναι με άλλα ονόματα ) πρέπει να γίνεται όταν το ωάριο φτάσει στο 1.8 και κανονικά θα σκάσει σε 34-38, ώρες και γι αυτό η σπερματέγχυση γίνεται 36 ώρες μετά..όταν σκάσει το ωάριο ζει για 24 με 48 ώρες...

το σπέρμα ζει μέχρι και 4 μέρες...

κανονικά πρέπει να έχουμε επαφές πριν..όμως επειδή κάνουμε σπερματέγχυση και θέλουμε το σπέρμα να είναι τούρπο έχουμε αποχή..2-4 μέρες..

μετά τη σπερματέγχυση πρέπει να έχουμε επαφές εκείνη τη μέρα και την επόμενη..(αφού ζει μέχρι και 48 ώρες)

εγώ μόνο τη 2 φορά είχα επαφή και πόνεσα αρκετά , έτσι αυτή τη φορά δεν προσπάθησα καν..

αυτό με τη κύστη θεωρώ πως είναι εμπειρικό..και είναι καλύτερα να είναι γεμάτη..

αυτό με τον υπέρηχο πιστέυω πως δεν πρέπει να γίνεται..εκείνη τη μέρα καλό θα είναι να μην μπαίνει το τζελ..

έτσι κ αλλίως και λίγες ώρες πριν να έγινε το ωάριο ζει..και λίγες ώρες μετά να γίνει πάλι το σπερματοζωάριο ζει..

στο κάτω κάτω γιατί να αγχωθούμε..αυτά είναι στα περίπου..

το βασικό είναι ότι το σπέρμα μπαίνει πολύ πιο δυνατό, πετυχαίνουμε την ωορρηξία και το σπέρμα μπαίνει στη μήτρα..και παρακολουθούμε και το ωάριο και το ενδομήτριο που δεν το κάνουμε κάθε μήνα...

και σίγουρα έχουμε πιο πολλές πιθανότητες από ότι στο φυσιολογικό

και ο Θεός βοηθός..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλο ειναι να εχεις επαφες μετα την σπερματεγχυση σε περιπτωση που καθυστερησει η ωορρηξία για τον α ή β λογο. ΜΑΡΙΑ V να σε ρωτησω κατι αν θες βεβαια μου απαντας για ποιο λογο κανεις τις ενεσεις?

τι να πω, επίσης επειδή αν έχεις πολλά ωάρια και όλα δεν είναι του ίδιου μεγέθους, κάποιο μπορεί να αργήσει να πέσει, άρα λογικό είναι να κάνεις και από μόνος σου μετά να προλάβεις αυτά που δεν έπεσαν, αυτό σκεφτόμουν εγώ. Μου είπε όμως ότι το εμπλουτισμένο, είναι αρκετό και επιζεί και την επόμενη μέρα.

κοιτάς τα πιο μεγάλα..τα υπόλοιπα καταστρέφονται..το είχα ρωτήσει..μια ωορρηξία γίνεται..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κοιτάς τα πιο μεγάλα..τα υπόλοιπα καταστρέφονται..το είχα ρωτήσει..μια ωορρηξία γίνεται..

νεραιδούλα εμένα ο γιατρός μου είπε οτι μπορεί να σκάσουν και τα υπόλοιπα ωάρια πιο μετά, ήταν ομως και τα 4 μεγάλα περίπου στι ίδιο μέγεθος

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...