Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

maria v σώστα αυτα που λες για τους γιατρούς αλλά πως να ξέρουμε ποιος χρησιμοποιεί την σωστή μέθοδο? και αν υπάρχει σωστή μέθοδος? στην προηγούμενη σπερματέγχυση είχαν περάσει 48 ώρες που είχα κάνει την ένεση και δεν ειχαν σπάσει τα ωάρια και αυτή τη φορά που την έκανα νωρίτερα δεν τα πρόλαβα...ίδιος οργανισμός,ίδιο φάρμακο και διαφορετικη αντίδραση μου είπε ο γιατρος!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maria v σώστα αυτα που λες για τους γιατρούς αλλά πως να ξέρουμε ποιος χρησιμοποιεί την σωστή μέθοδο? και αν υπάρχει σωστή μέθοδος? στην προηγούμενη σπερματέγχυση είχαν περάσει 48 ώρες που είχα κάνει την ένεση και δεν ειχαν σπάσει τα ωάρια και αυτή τη φορά που την έκανα νωρίτερα δεν τα πρόλαβα...ίδιος οργανισμός,ίδιο φάρμακο και διαφορετικη αντίδραση μου είπε ο γιατρος!!

Αυτό λέω και εγώ, απλά ελπίζουμε να συμπέσουν όλα και να είμαστε λίγο τυχερές. Εσένα σου έκανε υπέρηχο, πριν σου κάνει την σπερματέγχυση, την ίδια μέρα και το είδατε? σου είπε για επαφές μετά?

HvAnp3.png

δεν πόνεσα στη σπερματέγχυση όπως και τις άλλες φορές, είμαι απο τις τυχερές μου είπε γιατί μπαίνει αμέσως το καθετηράκι ενώ άλλες κοπέλες δυσκολεύονται πολυ και αναγκάζεται να προκαλέσει διαστολή-δεν ξέρω πώς και δεν θέλω να μάθω-

όσο για την αντιβίωση που ρώτησα μου τι δίνει γιατί φοβάται να μην πάθω φλεγμονή επειδή μπαίνει ξένο σώμα στον τράχηλο(ο καθετήρας)

maria v μην στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα να σκεφτεσαι θετικα και θα σου ερθει το μωρακι σου. οσο για τους γιατρους επειδη εχω αλλαξει πολλους πιστευω οτι καλος γιατρος ειναι αυτος που σου εμπνεει εμπιστοσυνη με τις γνωσεις του και σε ηρεμει σαν ανθρωπο. ο τελευταιος που εχω εδω και 2 χρονια του εχω απολυτη εμπιστοσυνη και τον ρωταω τα παντα π.χ για την pregnyl μου ειπε θα την κανεις 36 ωρες νωριτερα και θα πας σε μαιευτηριο να στην κανουν του ειπα γιατι οχι σε φαρμακειο και μου ειπε γιατι αν σου τυχει καποιος που δεν ξερει πως λειτουργει η pregnyl θα στη κανει λαθος.

Πιστευω ο Οκτωβριος να ειναι καρπερος μηνας για ολες! :D

Διαφημίσεις

στη δευτερη σπερματέγχυση που έκανα οτι μπορούσε να πάει στραβά πήγε...

την έκανα αφου είχαν περάσει 48 ώρες απο την ένεση καθώς υπολογίζαμε πρωί αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε άδεια απο την δουλεια και την κάναμε απόγευμα, στο δρόμο για το μικροβιολογικό έγινε τρακάρισμα και εμεινα 20 λεπτά στο αμάξι παρέα με το σπέρμα,

αργησα στο μικροβιολογικό και επομένως άργησα και στο γιατρό οπότε έμεινα παλι για 20 λεπτά με το σπέρμα στο χέρι καθώς έχασα την σειρά μου....είχα απογοητεύθει τόσο πολύ που δεν μετρούσα καν μέρες,έλεγα ολα στραβά πάει αυτος ο μήνας και όμως ηταν η φορά που έμεινα έγκυος(ασχετα με την εξέλιξη) οποτε μαράκι νομιζω οτι είναι απλά θέμα τύχης και ηρεμίας γιατί ηταν ο μόνος μήνας που δεν είχα αγχος επειδή ήμουν σίγουρη οτι δεν θα πετύχει

την έκανα αφου είχαν περάσει 48 ώρες απο την ένεση καθώς υπολογίζαμε πρωί αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε άδεια απο την δουλεια και την κάναμε απόγευμα, στο δρόμο για το μικροβιολογικό έγινε τρακάρισμα και εμεινα 20 λεπτά στο αμάξι παρέα με το σπέρμα,

αργησα στο μικροβιολογικό και επομένως άργησα και στο γιατρό οπότε έμεινα παλι για 20 λεπτά με το σπέρμα στο χέρι καθώς έχασα την σειρά μου....είχα απογοητεύθει τόσο πολύ που δεν μετρούσα καν μέρες,έλεγα ολα στραβά πάει αυτος ο μήνας και όμως ηταν η φορά που έμεινα έγκυος(ασχετα με την εξέλιξη) οποτε μαράκι νομιζω οτι είναι απλά θέμα τύχης και ηρεμίας γιατί ηταν ο μόνος μήνας που δεν είχα αγχος επειδή ήμουν σίγουρη οτι δεν θα πετύχει

ειχες επαφες πριν ή μετα την σπερ/ση? θελω πω μηπως εμεινες φυσιολιγικα εγκυος?

μου κάνει υπέρηχο πρίν την σπερματέγχυση, επαφές μου είπε την ίδια μέρα της σπερματέγχυσης και μετά μέρα παρά μέρα, σήμερα έχω ρεπό δλδ

Εμένα δεν μου κάνει υπέρηχο πριν την σπερματέγχυση, όπως και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να έχουμε επαφές μετά. Μέχρι πριν διαβάσω τις δικές σας εμπειρίες αυτό θεωρούσα σωστό. Τώρα που βλέπω ότι άλλοι λένε άλλα, δεν ξέρω. Του είχα πει την προηγούμενη φορά να κάνουμε υπέρηχο πριν και μου είπε ότι δεν πρέπει να μπει τίποτα άλλο μέσα εκτός από τον καθετήρα αν και εγώ (που δεν είμαι γιατρός) θεώρησα λογικό να μου κάνει υπέρηχο πριν. Από την άλλη με τις επαφές, μου είχε πει, ότι βάλαμε τα καλύτερα και φτάνουν, αν και να μας έλεγε να κάνουμε, εμένα η περιοχή κάτω, λόγω ωορρηξίας και πολλών ωαρίων πονούσε πολύ, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω. Αυτά με έχουν μπερδέψει... και να σκεφτείτε ότι επειδή αυτόν τον γιατρό τον έχω από το 2004 που είχα το πρόβλημα με τα ινομυώματα, και είμαι πολύ ευχαριστημένη, τον νιώθω πολύ δικό μου άνθρωπο και με έχει βοηθήσει πολύ, όποτε έπρεπε.

maria v μην στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα να σκεφτεσαι θετικα και θα σου ερθει το μωρακι σου. οσο για τους γιατρους επειδη εχω αλλαξει πολλους πιστευω οτι καλος γιατρος ειναι αυτος που σου εμπνεει εμπιστοσυνη με τις γνωσεις του και σε ηρεμει σαν ανθρωπο. ο τελευταιος που εχω εδω και 2 χρονια του εχω απολυτη εμπιστοσυνη και τον ρωταω τα παντα π.χ για την pregnyl μου ειπε θα την κανεις 36 ωρες νωριτερα και θα πας σε μαιευτηριο να στην κανουν του ειπα γιατι οχι σε φαρμακειο και μου ειπε γιατι αν σου τυχει καποιος που δεν ξερει πως λειτουργει η pregnyl θα στη κανει λαθος.

Πιστευω ο Οκτωβριος να ειναι καρπερος μηνας για ολες! :D

Μακάρι κορίτσι μου και εμένα αυτό μου είχε πει τότε, αλλά σε φαρμακείο την είχα κάνει. Εσύ σε τι φάση είσαι τώρα?

πω πω φαντάζομαι θα είχες τρελή αγωνία! Τελικά αν είναι θέλημα Θεού, όλα γίνονται. Σου εύχομαι ολόψυχα για άλλη μια φορά να είναι η τελευταία σου αυτή που έκανες και αρχές Οκτώβρη να μας πεις τα ευχάριστα!!!!

HvAnp3.png

mar1981 μέχρι τα χριστούγεννα είπαμε θα είμαστε όλες εγκυούλες και θα παραπονιόμαστε για τις αναγούλες και τα περιττά κιλάκια μας!!!

η pregnyl είναι αυτή που αναμιγνύεις σκόνη με υγρό? εσύ εχεις κάνει σπερματέγχυση? η επόμενη πότε θα είναι? να σε βάλει η maria στη λίστα

mar1981 είχα επαφές και πρίν και μετα αλλά δεν νομίζω να έμεινα φυσιολογικά γιατί 1,5 χρόνο που προσπαθούσαμε με επαφές μέρα παρα μέρα δεν έμεινα, γιαυτο και προχώρησα σε σπερματέγχυση...τώρα τι να σου πω και φυσιολογικά να έμεινα δεν θα το μάθω ποτέ,

πιστεύω πάντως οτι έπαιξε ρόλο ότι δεν είχα καθόλου άγχος εκείνη τη φορά, δυστυχώς όμως δεν μπορώ να το επαναλάβω και να μην το σκέφτομαι

Διαφημίσεις

Εμενα τωρα μου τελειωσε η περιοδος και αυριο θα κανω υπερηχογραφημα να δουμε το μεγεθος. μαλλον θα την κανω την παρασκευη. σας ειπε και εσας 3-5 μερες αποχη μεχρι την σπερματεγχυση?

maria v νευριασα στη δουλεια που δεν μου δώσανε άδεια...νευρίασα με τον άντρα μου που δεν μπόρεσε να πάρει άδεια....νευρίασα με αυτόν που τράκαρε και έβριζα πιο πολύ και απο αυτον που του χτύπησαν το αμάξι (η άσχετη τρελλή στο δρόμο)...και τέλος νευρίασα με την κοπέλα που μου πήρε την σειρά στο γιατρό....γενικά πολλά νευρα είμουν έτοιμη να φύγω και να μην την κάνω έλεγα μα γλιτώσω τα λεφτα τουλάχιστον

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...