Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;

Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί. 

Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ. 

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

και τωρα που το θυμηθηκα εχω διαβασει για τον βασιλικο πολτο οτι τον τρως για 20 μερες κ μετα σταματας για 10 μερες κ αντε παλι απο την αρχη αμα θελετε να σας δωσω το σαιτ να το δειτε εγω δεν το ηξερα αυτο κ το ειδα απο εκει που παρηγγηλα γυρη. ρε κοριτσια τι γευση εχει η γυρη? τρωγετε ευχαριστα η σαν το πολτο ειναι που λες ποτε θα λιωσει να το καταπιω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κ απο μενα!!!!! εγω χθες κοιμηθηκα 3 η ωρα περιμενα τον ασοτο τον αντρα μου να γυρισει βγηκε γιατι παντρευεται ενας φιλος του κ αμα δεν ειναι σπιτι εγω δεν κοιμαμαι με τιποτα .

Georgkat εγω σε εκανα αιτημα φιλιας στο fec θα δεις μια ξανθια εγω ειμαι!!!

tina32 καλα εκανες κ δεν σηκωθηκες αραχτη στην καρεκλα

georgia69 που εισαι εσυ? οχι πες μου που εισαι εσυ? τι πραγματα ειναι αυτα ? εφαγες κ τα γαριδακια χθες μονη σου δεν ειπες να ερθω νατα φαμε παρεα οκ κ εγω επινα μπυρα χθες μονη μου χωρις παρεα.

tinkerbell!24 που εισαι κοριτσι?

ούτε εγώ μπορώ όταν λείπει..:(:(:(

καλά βλέπω τη candy..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

πω πω το μυκιμαους την καντι ?

ναι...ήμουνα πολύ πολύ μικρή και δεν τα θυμάμαι όλα τα επεισόδια..προσπάθησα αρκετές φορές αλλά δεν τα κατάφερα να τη δω από το κλάμα..αυτή τη φορά όμως θα τη δω και ας κλαίω..

1533345xcnw09g7xt.gif

tina32,τωρα αραζουμε!! Χορους και πανηγυρια στα βαφτισια κοριτσι μου!! Ε, ρε, τι εχει να γινει!!!!

maria papa, ειχα δυο σακουλακια χθες, ενα λοττο κι ενα εξτρα! Ετρωγα εναλλαξ, να δω ποια μου αρεσουν περισσοτερο! Μωρουδισματα λεμε...

Κοριτσια εγω απο κουνιαδα ειμαι τυχερη, αστερι λεμε! Απο πεθερουλα πασχω. Αφου οταν πριν χρονια εμαθε πως παμε για σπερματεγχυση, φυτιλιασε τον αντρα μου και τελευταια στιγμη μου το γυρισε στην εξωσωματικη! Γιατι σκεφτηκε η κοντομυαλη: αν αποτυχει η σπερματεγχυση θα φανει οτι το προβλημα ειναι στο σπερμα, δηλαδη του γιου μου, ενω αν αποτυχει η εξωσωματικη το προβλημα θα το εχει η νυφη!! Και ηταν η μονη που αναστεναξε με ανακουφιση οταν απετυχε η εξωσωματικη!! Λες και θα στηναμε δικαστηριο για το ποιος φταει:evil:! Εμεις ενα παιδακι θελαμε, τα ποιος και τα γιατι ποτε δε μας απασχολησαν! Απο τοτε βεβαια δεν ξαναμαθε τιποτα για τις προσπαθειες μας κι ειχε μεινει παγωτο οταν εμαθε για τη φυσικη συλληψη.

Δε μας φτανουν τα ζορια μας, εχουμε και τις σαχλαμαρες των αλλων!

Διαφημίσεις

tina32,τωρα αραζουμε!! Χορους και πανηγυρια στα βαφτισια κοριτσι μου!! Ε, ρε, τι εχει να γινει!!!!

maria papa, ειχα δυο σακουλακια χθες, ενα λοττο κι ενα εξτρα! Ετρωγα εναλλαξ, να δω ποια μου αρεσουν περισσοτερο! Μωρουδισματα λεμε...

Κοριτσια εγω απο κουνιαδα ειμαι τυχερη, αστερι λεμε! Απο πεθερουλα πασχω. Αφου οταν πριν χρονια εμαθε πως παμε για σπερματεγχυση, φυτιλιασε τον αντρα μου και τελευταια στιγμη μου το γυρισε στην εξωσωματικη! Γιατι σκεφτηκε η κοντομυαλη: αν αποτυχει η σπερματεγχυση θα φανει οτι το προβλημα ειναι στο σπερμα, δηλαδη του γιου μου, ενω αν αποτυχει η εξωσωματικη το προβλημα θα το εχει η νυφη!! Και ηταν η μονη που αναστεναξε με ανακουφιση οταν απετυχε η εξωσωματικη!! Λες και θα στηναμε δικαστηριο για το ποιος φταει:evil:! Εμεις ενα παιδακι θελαμε, τα ποιος και τα γιατι ποτε δε μας απασχολησαν! Απο τοτε βεβαια δεν ξαναμαθε τιποτα για τις προσπαθειες μας κι ειχε μεινει παγωτο οταν εμαθε για τη φυσικη συλληψη.

Δε μας φτανουν τα ζορια μας, εχουμε και τις σαχλαμαρες των αλλων!

αχ κορίτσι μου, τι τραβάμε..και εγώ από πεθερά πάσχω..αλλά πάνε πακέτο..μένουνε μαζί..

η κουνιάδα πολύ πιο ήπια η κατάσταση...

εμείς δεν τους λέμε τίποτα ούτε πρόκειται να τους πούμε ποτέ μα ποτέ...

από αφέλια τα λένε..όμως η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα ραγίζει..αν ερχόταν τα πράγματα στη ζωή μου διαφορετικά δεν θα τα έβαλα υπόψη όμως τώρα τα θυμάμαι συνέχεια δυστυχώς...:(:(

1533345xcnw09g7xt.gif

MARIA PAPA η γυρη εχει γευση λουλουδια στην κυριολεξια γιαυτο καλυτερα να την αναμειγνυεις με ενα κουταλακι μελι. εμεις την παιρνουμε εδω και 1 χρονο αλλα αραια και που, τον τελευταιο μηνα τρωμε καθημερινα. Για να εχει αποτελεσματα πρεπει να καταναλωνεται για 6 μηνες καθημερινα.

Οσο για τις νυφες και τις πεθερες οσο λιγοτερα γνωριζουν τοσο το καλυτερο απο μακρια και αγαπημενοι!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

22. tinkerbell!24

23 tina32

Ποσοστό: 5/21

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙa

14. maria papa

15. georgia69

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

22. tinkerbell!24

23 tina32

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙa

14. maria papa

15. georgia69

Μαρια με ξεχασες στο μονη κ ο θεός βοηθός!!!εγω κορίτσια συνεχίζω κ ποναω..αύριο δεν τη γλιτωνω!!!:(

Διαφημίσεις

22. tinkerbell!24

23 tina32

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙa

14. maria papa 28/09

15. georgia69

16. sissy 2012

αντε παραπονιαρα.δεν λετε κ μαμια ημερομηνια να βαλουμε απο διπλα το ποτε δεν θα ερθει η ρουφιανα!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλησπέρα κορίτσια, πρώτα απ' όλα θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τα λόγια συμπαράστασης. Είναι τόσο σημαντικά, γιατί ξέρω ότι είναι αληθινά και ότι πραγματικά με καταλαβαίνετε. Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε αυτή την ομάδα.

μαρια v κριμα ρε γαμωτο τι στο καλο ποσο ακομα θα μας διαφευγει.

σε ποια μερα εισαι κ ξεκινας της ενεσεις?

maria papa κρίμα αλλά... είμαι πολύ καλύτερα σήμερα. Την Παρασκευή μέτρησε ο γιατρός μου για πρώτη μέρα, άρα χθες η πρώτη ένεση και σήμερα η δεύτερη.

Μαράκι μου, όλες αυτό νιώθουμε όμως...ΘΑ γΙνουμΕ ΜΑΝΕΣ αυτό είναι σίγουρο..

να είσαι αισιόδοξη και όλΑ Μα ΟΛΑ θα ΠανΕ καλΑ. μην ΜΟΥ ανησυχείς...!!!!

ΘΑ ΞΕκινήσεις Κ τις ενέσεις Σήμερα..να είσαι αισιόδοξη...

αυτή η Φορά θα είναι η Τυχερή σου...!!!

πίστεψε ΤΟ....

μέχρι το τέλος του Χρόνου μετον ένα ή τον άλλο τρόπο όλες θα είμαστε Εγκυούλες!!

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη, αλλά όταν έρχεται η στιγμή της απογοήτευσης δεν νιώθεις ότι δεν θα γίνει ποτέ? Μετά μέρα με τη μέρα είσαι καλύτερα, πάντα η πρώτη μέρα είναι η δύσκολη.

Μαρια μου πίστεψε με και εμένα κάθε φορά που μου έρχεται περίοδος δεν βλέπω τίποτα θετικό..κλαίω κ λέω ότι κουράστηκα να ελπίζω!οσο περνάνε όμως οι μέρες παίρνω κουράγιο και δύναμη και ελπίζω ξανά!τα συναισθήματα που νιώθεις τώρα ειναι λογικό να τα έχεις..μη λες όμως ότι δεν θα γίνει ποτέ!σημερα τα πάντα γίνονται..μη χάνεις ποτέ την πίστη σου!

Ακριβώς αυτό, τελικά όλες τα ίδια νιώθουμε, επειδή όμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ας ελπίσουμε ότι εσένα δεν θα σου έρθει και θα μας πεις ευχάριστα!!!! Στο εύχομαι ολόψυχα!

γεια σας κοριτσάκια!!! την έκανα τη σπερματέγχυση και ξεκινάει η αναμονή....

maria θετική σκέψη πάνω απ'όλα,την ελπίδα δεν θα μας την στερήσει κανείς.

Δίκαιο έχεις κορίτσι, την ελπίδα δεν θα μας την στερήσει κανείς! Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα να έχεις και να μας γεμίσεις χαρά όλες! Πως ήταν η διαδικασία τελικά? Πόνεσες καθόλου? Μετά από πόσες ώρες μετά την pregnyl σου έκανε την σπερματέγχυση? Εγώ την πρώτη την έκανα Ιούνιο και ξέχασα λεπτομέρειες...

maria_v μου, η ψυχολογια μας ειναι το α και το ω σε αυτες τις διαδικασιες που εχουμε ξεκινησει...ολες μας λιγο πολυ τα ιδια νιωθουμε η καθε μια για την δικη της περιπτωση και σε καταλαβαινω πολυ! προσπαθησε να μην σκυψεις το κεφαλι, να σκεφτεσαι πως θα περασει κι αυτο και δυναμικά να κερδίσεις ΕΣΥ την μάχη και οχι οτιδήποτε αλλο!!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΗΤΕΡΑ!!!!!!!

Απλά εμείς για κάποιον λόγο που ίσως είμαστε πολύ μικρές στο νού, πρεπει να ταλαιπωρηθουμε για να αποκτησουμε ενα μωρακι!!! Ειμαστε όλες δίπλα σου!!

Αχ συνέχεια ακούω για εγκυμοσύνες, και απορώ γιατί τόσες γυναίκες να ταλαιπωρούνται τόσο πολύ και κάποιες άλλες να μένουν χωρίς καμία προσπάθεια? Έχω πίστη αλλά σε πιάνει και το παράπονο και η απογοήτευση.

maria_v, neues Spiel- neues Glueck λενε οι γερμανοι! Καινουριο παιχνιδι καινουρια τυχη! Μεχρι τα 41 μου δεν ειχα δει ποτε μου θετικο, κι ομως σε μια γωνια με περιμενε... Τις ενεσουλες σου, το χαμογελο σου και την καλη σου σκεψη στα ωαριακια που μεγαλωνεις! Καλα θα παει...

Αντε να δούμε πως θα πάει, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω και πολλές απαιτήσεις από την διαδικασία. Το βλέπουμε και από τη λίστα, τα ποσοστά είναι σχετικά μικρά. Αν το θέλει ο Θεός και ήρθε η σειρά μας θα γίνει. Κατά τ' άλλα απ' ότι διαβάζω εδώ, όλοι οι γιατροί κάνουν σπερματεγχύσεις και ο καθένας έχει τη δική του μέθοδο. Άλλος επιτρέπει επαφές την ίδια και την επόμενη μέρα, άλλος όχι, άλλος κάνει υπέρηχο μετά, άλλος όχι, άλλος ζητάει και ορμονικές, άλλος θέλει γεμάτη κύστη, άλλος θέλει αντιβίωση, άλλος... Δεν ακούγεται πολύ εμπορικό το ότι ο καθένας κάνει ότι θεωρεί σωστό αυτός το οποίο κάποιος άλλος δεν το θεωρεί σωστό? Δεν θα έπρεπε κάποια πράγματα να είναι αποδεκτά από όλους, δεν μας δείχνει αυτό ότι δεν είναι όλοι εξειδικευμένοι για αυτό αλλά απλά το κάνουν? Άρα ελπίζεις να έχεις πέσει σε γιατρό που εφαρμόζει τη σωστή μέθοδο. Ακόμα και πότε θα σου πει να κάνεις την pregnyl που είναι από τα πιο καθοριστικά σημεία και αυτό παίζει. Είχα πάει παλιά την ίδια μέρα σε δύο διαφορετικούς γιατρούς για υπέρηχο και μου μέτρησαν με άλλες τιμές το ωάριο, οπότε μου είπαν να κάνω διαφορετική μέρα την ένεση. Που να ξέρω εγώ ποιανού το μηχάνημα είναι καλύτερο για να το εμπιστευτώ, παίζει ρόλο λοιπόν και ο εξοπλισμός του καθενός. Θα μου πείτε τότε γιατί θα κάνω σπερματέγχυση? Γιατί ελπίζω ότι θα γίνουν όλα όπως πρέπει και ελπίζω να φανώ και λίγο τυχερή. Συγνώμη αν σας κούρασα με τους προβληματισμούς μου, αλλά δεν τα έχετε σκεφτεί και εσείς αυτά μερικές φορές?

HvAnp3.png

maria v, την ovitrell μου κάνει και οχι την pregnyl,δεν ξέρω αν έχει διαφορά, έκανα την ένεση πέμπτη απόγευμα στις 7 και την σπερματέγχυση σάββατο πρωί στις 11, μετά απο 36 ώρες πρέπει να γίνει....έκανα υπέρηχο πριν και είδαμε οτι τα 2 ωάρια απο τα 4 είχαν σκάσει....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλησπέρα κορίτσια, πρώτα απ' όλα θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τα λόγια συμπαράστασης. Είναι τόσο σημαντικά, γιατί ξέρω ότι είναι αληθινά και ότι πραγματικά με καταλαβαίνετε. Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε αυτή την ομάδα.

maria papa κρίμα αλλά... είμαι πολύ καλύτερα σήμερα. Την Παρασκευή μέτρησε ο γιατρός μου για πρώτη μέρα, άρα χθες η πρώτη ένεση και σήμερα η δεύτερη.

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη, αλλά όταν έρχεται η στιγμή της απογοήτευσης δεν νιώθεις ότι δεν θα γίνει ποτέ? Μετά μέρα με τη μέρα είσαι καλύτερα, πάντα η πρώτη μέρα είναι η δύσκολη.

Ακριβώς αυτό, τελικά όλες τα ίδια νιώθουμε, επειδή όμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ας ελπίσουμε ότι εσένα δεν θα σου έρθει και θα μας πεις ευχάριστα!!!! Στο εύχομαι ολόψυχα!

Δίκαιο έχεις κορίτσι, την ελπίδα δεν θα μας την στερήσει κανείς! Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα να έχεις και να μας γεμίσεις χαρά όλες! Πως ήταν η διαδικασία τελικά? Πόνεσες καθόλου? Μετά από πόσες ώρες μετά την pregnyl σου έκανε την σπερματέγχυση? Εγώ την πρώτη την έκανα Ιούνιο και ξέχασα λεπτομέρειες...

Αχ συνέχεια ακούω για εγκυμοσύνες, και απορώ γιατί τόσες γυναίκες να ταλαιπωρούνται τόσο πολύ και κάποιες άλλες να μένουν χωρίς καμία προσπάθεια? Έχω πίστη αλλά σε πιάνει και το παράπονο και η απογοήτευση.

Αντε να δούμε πως θα πάει, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω και πολλές απαιτήσεις από την διαδικασία. Το βλέπουμε και από τη λίστα, τα ποσοστά είναι σχετικά μικρά. Αν το θέλει ο Θεός και ήρθε η σειρά μας θα γίνει. Κατά τ' άλλα απ' ότι διαβάζω εδώ, όλοι οι γιατροί κάνουν σπερματεγχύσεις και ο καθένας έχει τη δική του μέθοδο. Άλλος επιτρέπει επαφές την ίδια και την επόμενη μέρα, άλλος όχι, άλλος κάνει υπέρηχο μετά, άλλος όχι, άλλος ζητάει και ορμονικές, άλλος θέλει γεμάτη κύστη, άλλος θέλει αντιβίωση, άλλος... Δεν ακούγεται πολύ εμπορικό το ότι ο καθένας κάνει ότι θεωρεί σωστό αυτός το οποίο κάποιος άλλος δεν το θεωρεί σωστό? Δεν θα έπρεπε κάποια πράγματα να είναι αποδεκτά από όλους, δεν μας δείχνει αυτό ότι δεν είναι όλοι εξειδικευμένοι για αυτό αλλά απλά το κάνουν? Άρα ελπίζεις να έχεις πέσει σε γιατρό που εφαρμόζει τη σωστή μέθοδο. Ακόμα και πότε θα σου πει να κάνεις την pregnyl που είναι από τα πιο καθοριστικά σημεία και αυτό παίζει. Είχα πάει παλιά την ίδια μέρα σε δύο διαφορετικούς γιατρούς για υπέρηχο και μου μέτρησαν με άλλες τιμές το ωάριο, οπότε μου είπαν να κάνω διαφορετική μέρα την ένεση. Που να ξέρω εγώ ποιανού το μηχάνημα είναι καλύτερο για να το εμπιστευτώ, παίζει ρόλο λοιπόν και ο εξοπλισμός του καθενός. Θα μου πείτε τότε γιατί θα κάνω σπερματέγχυση? Γιατί ελπίζω ότι θα γίνουν όλα όπως πρέπει και ελπίζω να φανώ και λίγο τυχερή. Συγνώμη αν σας κούρασα με τους προβληματισμούς μου, αλλά δεν τα έχετε σκεφτεί και εσείς αυτά μερικές φορές?

Μαρια μου ειναι τόσο αισθητοι οι πονοι που βλέπω αύριο να αδιάθετα..δεν πειράζει όμως μαζί θα το ξεπεράσουμε κ αυτό! Η μια στηρίζει την άλλη..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...