Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Θα βρεθεί μην το σκέφτεσε ότι είναι απτό μηδέν . Πλέον έχεις μάθει απτά λάθη σου Κ κάνεις καινούρια αρχή . Έκανες Κ ένα σωρό εξετάσεις θα διορθώσεις Κ πράγματα που δεν έκανες ως τώρα Κ εσύ Κ ο άντρας σου 

Έχω τις 2 βλαστοκύστες (κακής ποιότητας βέβαια) στο άλλο εμβρυολογικο. Αν μείνω ευχαριστημένη με το νέο γιατρό θα τις μεταφέρω.  Δε ξέρω αν και ποια ήταν τα λάθη μου ή τα λάθη του γιατρού, δε πιστεύω πως δεν ήθελε να βοηθήσει απλά ήρθε η ώρα να δούμε κάτι διαφορετικό.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

maria_v μου, η ψυχολογια μας ειναι το α και το ω σε αυτες τις διαδικασιες που εχουμε ξεκινησει...ολες μας λιγο πολυ τα ιδια νιωθουμε η καθε μια για την δικη της περιπτωση και σε καταλαβαινω πολυ! προσπαθησε να μην σκυψεις το κεφαλι, να σκεφτεσαι πως θα περασει κι αυτο και δυναμικά να κερδίσεις ΕΣΥ την μάχη και οχι οτιδήποτε αλλο!!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΗΤΕΡΑ!!!!!!!

Απλά εμείς για κάποιον λόγο που ίσως είμαστε πολύ μικρές στο νού, πρεπει να ταλαιπωρηθουμε για να αποκτησουμε ενα μωρακι!!! Ειμαστε όλες δίπλα σου!!

tina32 μου με το καλο το σπορακι να εγινε και να μεινει κιολας στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες!!! .δεν αφηνεις λεω εγω τους γαμους και να πας για τα πουρναρια?? γιατι να ταλαιπωρησαι αν δεν το θες???

tinkerbell και mar1981 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ??????????????? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΣΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ??????????

Η κάθε καρακάξα λεει οτι θελει και ειδικά κάτι τέτοιες....εξηγηστε στον συντροφο σας πως η ψυχολογια σας δεν σας επιτρεπει οικογενειακες συναναστροφες και καντε πραγματα που σας αρεσουν!!!! δεν τα καταλαβαινω αυτα τα πρεπει ειδικα οταν συνοδευονται απο πικροχολα και ειρωνικά σχολια για κάτι τοσο σοβαρο!!!!!

τι λεει κοριτσι τι κανεις εσυ? το ξενυχταμε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι λεει κοριτσι τι κανεις εσυ? το ξενυχταμε?

ααα κι εσυ ξενυχτοπουλα εισαι....

χτες βραδυ εβλεπα απαισια ονειρα και ημουν με 10 λεπτα υπνο....κοιμηθηκα τελικα κατα τις 7 το πρωι....και ξυπνησα 2 το μεσημερι....

πως να κοιμηθω τωρα?

το καλο ειναι πως κανω και δουλιτσες στον υπολογιστη που πρεπει να γινουν οποτε περναει η ωρα....

εσυ?

fmGhp2.png

A8ojp2.png

mar1981, καλα, πες στη νυφη σου, κι οι γυφτισσες κανουν καμια δεκαρια κουτσουβελα αλλα δεν παιρνουν και βραβειο.... Απο ποτε τα παιδια γινανε επαθλο για να καμαρωνομαστε;

maria_v, neues Spiel- neues Glueck λενε οι γερμανοι! Καινουριο παιχνιδι καινουρια τυχη! Μεχρι τα 41 μου δεν ειχα δει ποτε μου θετικο, κι ομως σε μια γωνια με περιμενε... Τις ενεσουλες σου, το χαμογελο σου και την καλη σου σκεψη στα ωαριακια που μεγαλωνεις! Καλα θα παει...

tina32, καλη επιτυχια και με το μωρακι αγκαλια!!!!! Τοσα ζουμπουρλουδικα ωαριακια, παρτυ θα κανουν εκει μεσα!!!

Η αληθεια ειναι οτι εμενα δε μου τη λεγαν και πολυ. Θεωρουσαν οτι ειμαι ατομο που ενδιαφερετα ιμονο για τις σπουδες του, την καριερα του, τα ταξιδια του, κι ετσι τι να μου πουνε; χαμενο κορμι;

Μονο σε μια θεια μου κοντεψα να γυρισω μπατσα, οταν ειχα τον μπαμπα μου στο νοσοκομειο κι ημουνα στην αναμονη απο τη δευτερη εξωσωματικη (δεν το ηξερε κανεις), δε μου φτανε που εμενα καιγοταν η ψυχουλα μου, ηρθε να μου κανει και σχολια για το οτι δε νοιαστηκα να κανω παιδια οπως η ξαδερφη μου!! Κι ολα αυτα μπροστα στον μπαμπα μου, που ηξερε οτι εφευγε και ηταν ο ανθρωπος που λατρεψε τα πιτσιρικια οσο κανεις... Ηταν η μονη φορα που ενοχληθηκα! Δεν παν να κουρευονται!!! Μονο τον αντρα μου θελω να κραταω δυνατο κι ανεπηρεαστο, γιατι ξερετε τα αγορια δεν ειναι τοσο δυνατα οσο εμεις...

Α, οπου να΄ναι μπαινει και η Georgkat, μην της παρω τον μεταμεσονυκτιο τιτλο;)!

Χα, χα, καλα το μαντεψα! Με προλαβε ομως!!

Κι εγω στις 4 κοιμηθηκα χθες και ξυπνησα στις 7 γιατι ειχαμε δουλειες, εριξα ομως εναν απογευματινο υπνακο, μουρλια!

Τωρα μ΄εχει πιασει μια ορεξη για γαριδακια, αλλο πραμα! Ε, μετα απο τεσσερις βδομαδες διαιτα λεω να κανω ενα παρτακι αποψε!!

Χα, χα, καλα το μαντεψα! Με προλαβε ομως!!

Κι εγω στις 4 κοιμηθηκα χθες και ξυπνησα στις 7 γιατι ειχαμε δουλειες, εριξα ομως εναν απογευματινο υπνακο, μουρλια!

Τωρα μ΄εχει πιασει μια ορεξη για γαριδακια, αλλο πραμα! Ε, μετα απο τεσσερις βδομαδες διαιτα λεω να κανω ενα παρτακι αποψε!!

χαχαχαχαχαχα σε προλαβα....πρεπει να τα λεμε και στο facebook αν δεν εχουμε υπνο εμεις....

εγω εχω ξεκινησει μαζι με τον αντρουλη μου αυστηρη διαιτα...μιας και εχουμε θεια διαιτολογο και πΕιναμε ταυτοχρονα...εχω πηξει στο κοτοπουλο και τον μπακαλιαρο....τιποτα απο χορταρικο, τιποτα απο ζυμαρικο τιποτα απο γαλακτοκομικο...να παθει λεει ενα μεταβολικο σοκ ο οργανισμος λεει...σοκ κοντευουμε να παθουμε εμεις αλλα τελος παντων...

παντως οποιο κοριτσι θελει να με προσθεσει και στο φατσοβιβλίο το email μου για την αιτηση ειναι

[email protected]

ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΑΑΑ

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!

Μωρε τα τσακισα χθες τα γαριδακια! Σαν τα μωρα, εχωσα μεσα τη μουρη μου και τα ροκανισα! Ηπια και μια μπυριτσα, ζαχαρη την περασα! Ευτυχως δεν ανεβηκε η ζυγαρια, γιατι ποιος θα ακουγε τη γκρινια μου σημερα...

Εχει μια υπεροχη μερα σημερα, λιακαδα φθινοπωρινη. Μ΄αρεσει πολυ αυτο το σεπτεμβριατικο φως...

καλημέρα σε όλες!!!

καλά περάσαμε στο γάμο αλλά δεν σηκώθηκα απο την καρέκλα και με πρήξανε όλοι γιατί δεν χορευεις και τέτοια, είπα να κάτσω ήρεμα με το ωαριάκι μου και να περιμένουμε....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

όλες ομοιοπαθείς απο κουνιάδες βλέπω...και έγω μια απο τα ίδια κορίτσια,όταν βρισκόμαστε απλά αδιαφορώ και δεν συμμετέχω,λες και δεν είμαι εκει και μετά τα νευρα στον αντρούλη μου τα ξεσπάω...

Διαφημίσεις

τέλος του μήνα δεν περίμενες sissy?

Δευτέρα με Τρίτη περιμένω..(σύμφωνα με την ωορηξια)καλά έκανες κ δεν χορέψεσ..να είσαι ήρεμη για να πανε όλα καλά!θα χόρευε ιός του χρόνου με το Μωρακι σου!!

σου εχω ετοιμη την απαντηση για την νυφη αυτην που λεω κ εγω στην δικια μου << εχεις ιδεα πως γινοντε τα παιδια? περαν του σεξ? >> κ αμα ξερει την απαντηση χαιρεταμε ας σου πει ολοι την διαδικασια που κανει το ωαριοα το σπερμα την ωορρηξια . ρωτα την τι ειναι ολα αυτα. θα σου δωσει την απαντηση που πηρα κ εγω ΔΕΝ ΞΕΡΩ .

και έμας μας είχε πρήξει, πότε θα κάνετε παιδί κ αν προσπαθούμε κ πόσο καιρό..τι την νοιάζει...εννοείται οτι δεν ξέρει την προσπάθεια που κάνουμε γιατί θα το μάθαινε ολο το σόι!! κ φυσικά οταν είχα την παλίνδρομη ρωτούσε και ξαναρωτούσε μα πώς εγινε αυτό πρώτη φορά το ακούω κ μήπως εχω πρόβλημα κ τετοια....μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι !!!

και έμας μας είχε πρήξει, πότε θα κάνετε παιδί κ αν προσπαθούμε κ πόσο καιρό..τι την νοιάζει...εννοείται οτι δεν ξέρει την προσπάθεια που κάνουμε γιατί θα το μάθαινε ολο το σόι!! κ φυσικά οταν είχα την παλίνδρομη ρωτούσε και ξαναρωτούσε μα πώς εγινε αυτό πρώτη φορά το ακούω κ μήπως εχω πρόβλημα κ τετοια....μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι !!!

Εγω δεν λέω σε συγγενείς ότι προσπαθούμε για αυτόν ακριβώς το λόγο!!ειναι Πολυ χαζό να κανείς τέτοιες ερωτήσεις!λες εγω να μη θέλω να κάνω παιδί;;;για να μη κάνω κάποιος λόγος θα υπάρχει..πριν ένα χρόνο που παντρεύτηκα και γύρισα στη δουλειά μόλις αδιαθετησα και το ειπα(γιατί Ποναγα)αναρωτήθηκαν όλοι!!!κ τότε τους είπα ότι σε 2-3 χρόνια θα ξεκινήσουμε προσπάθειες..όσο για την παλλινδρομη τινα μου μου ειναι κάτι που συμβαίνει Πολυ συχνά..κ σε κοπέλες που πανε για δεύτερο μωρό!

καλημερα κ απο μενα!!!!! εγω χθες κοιμηθηκα 3 η ωρα περιμενα τον ασοτο τον αντρα μου να γυρισει βγηκε γιατι παντρευεται ενας φιλος του κ αμα δεν ειναι σπιτι εγω δεν κοιμαμαι με τιποτα .

Georgkat εγω σε εκανα αιτημα φιλιας στο fec θα δεις μια ξανθια εγω ειμαι!!!

tina32 καλα εκανες κ δεν σηκωθηκες αραχτη στην καρεκλα

georgia69 που εισαι εσυ? οχι πες μου που εισαι εσυ? τι πραγματα ειναι αυτα ? εφαγες κ τα γαριδακια χθες μονη σου δεν ειπες να ερθω νατα φαμε παρεα οκ κ εγω επινα μπυρα χθες μονη μου χωρις παρεα.

tinkerbell!24 που εισαι κοριτσι?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...