Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου … νιώθω πως ξεκινάω από το μηδέν πάλι και κάπως μου έχει κάτσει αυτό. Πέρα από τους φυσικούς πρέπει να βρεθεί και ποιοτικό ωάριο, έχουμε δρόμο…

Θα βρεθεί μην το σκέφτεσε ότι είναι απτό μηδέν . Πλέον έχεις μάθει απτά λάθη σου Κ κάνεις καινούρια αρχή . Έκανες Κ ένα σωρό εξετάσεις θα διορθώσεις Κ πράγματα που δεν έκανες ως τώρα Κ εσύ Κ ο άντρας σου 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

γεια σας κοριτσάκια!!! την έκανα τη σπερματέγχυση και ξεκινάει η αναμονή....

maria θετική σκέψη πάνω απ'όλα,την ελπίδα δεν θα μας την στερήσει κανείς.

janneta δεν ξέρω τίποτα για τον θυροείδη για να σε βοηθήσω.

tinkerbell σε ζηλέυω που θα είσαι αραχτή το σαβ/κο, σήμερα έχω να πάω σε γάμο(πάλι) και βαριέμαι.....και τι φοράς με αυτό τον χαζό καιρό???

πολύ πολύ καλή επιτυχία τίνα μου..τώρα ριλαξ..όχι χορούς απόψε κλπ/..

αμ δεν θα είμαι..θα πάμε στη κουνιάδα μου...πόσο θα ήθελα τελικά να ήμουν αραχτή..αυτές τις μέρες ΔΕΝ θέλω να τους βλέπω..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αμ δεν θα είμαι..θα πάμε στη κουνιάδα μου...πόσο θα ήθελα τελικά να ήμουν αραχτή..αυτές τις μέρες ΔΕΝ θέλω να τους βλέπω..

Βρε νεραιδουλα κ εγω σαν εσενα..αυτο

Τον καιρο δεν θελω να βλεπω φιλους κτλ.το μονο

Που μ ευχαριστει ειναι να καθομαι με τον αντρα μου σπιτθ

Κ να βλεπουμε tv!

στην κουνιαδα ε? πω πω σε λυπαμαι καλο κουραγιο . κ ξες ε κανε οτι κανω μην μιλας καθολου δεν εχεις αποψη για τιποτα και θα περασει η ωρα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

στην κουνιαδα ε? πω πω σε λυπαμαι καλο κουραγιο . κ ξες ε κανε οτι κανω μην μιλας καθολου δεν εχεις αποψη για τιποτα και θα περασει η ωρα

έτσι κάνω...

Βρε νεραιδουλα κ εγω σαν εσενα..αυτο

Τον καιρο δεν θελω να βλεπω φιλους κτλ.το μονο

Που μ ευχαριστει ειναι να καθομαι με τον αντρα μου σπιτθ

Κ να βλεπουμε tv!

βρε κορίτσια ειλικρινά..δεν μπορώ...γενικά δεν με πειράζει τόσο..αλλά τώρα που κάθομαι στα κάρβουνα..δεν θέλω να τους βλέπω και να ακούω διάφορα σχόλια..θέλω ηρεμία...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

έτσι κάνω...

βρε κορίτσια ειλικρινά..δεν μπορώ...γενικά δεν με πειράζει τόσο..αλλά τώρα που κάθομαι στα κάρβουνα..δεν θέλω να τους βλέπω και να ακούω διάφορα σχόλια..θέλω ηρεμία...

Και εγω δεν μπορω ν ακουω πολλα..σημερα

Θα βγουμε με ατομα που δεν ξερουν οτι προσπαθουμε

Οποτε θα ειμαι χαλαρη..την τελευταια φορα που μια φιλη μας ρωτησε καλα πολυ

Το αργητε της ειπα..το παιδι δεν ειναι τσαντα

Να το παραγγειλεις.. Το καταλαβε κ δεν ξαναρωτησε!

Και εγω δεν μπορω ν ακουω πολλα..σημερα

Θα βγουμε με ατομα που δεν ξερουν οτι προσπαθουμε

Οποτε θα ειμαι χαλαρη..την τελευταια φορα που μια φιλη μας ρωτησε καλα πολυ

Το αργητε της ειπα..το παιδι δεν ειναι τσαντα

Να το παραγγειλεις.. Το καταλαβε κ δεν ξαναρωτησε!

αυτά να μην είχαμε να μας αγχώνουν..και θα ήταν όλα πιο καλά...

1533345xcnw09g7xt.gif

Γεια σας, γεια σας! Σας εγραφα ενα τεραστιο μηνυμα χθες βραδυ και μηνυματακια για ολες σας και λιγο πριν το στειλω μου το εξαφανισε :evil:! Ειχε παει και 2 τη νυχτα, οποτε το αφησα για σημερα! Τωρα βεβαια δε θυμαμαι τι εγραφα χθες...

mar1981, καλως ηρθες! Καλη επιτυχια σου ευχομαι! Για την προστατιτιδα σας εδωσε αντιβιωση; Η καρνιντινη ανεβαζει την κινητικοτητα κι ενα κοκτέιλ με vit C,Ε, σεληνιο και λυκοπενιο βοηθαει πολυ!

maria papa, πολυ χαρηκα με τα αποτελεσματα σου, καλη αρχη και καρπερη σου ευχομαι!

maria_v, κανε μας την εκπληξη (υπαρχει και το αιματακι εμφυτευσης, μπορουμε να ελπιζουμε)!!!!

tinkerbell!24, ελπιζω η σπερματεγχυση να φερει το μωρακι και οι ενεσουλες να σου μεινουν σουβενιρ! Χοριακη νομιζω οτι μπορεις να κανεις απο την Παρασκευη, μαλλον θα δειξει, αλλοιως τεστακι τη Δευτερα! Κι εγω στο ημερολογιο εχω σημειωμενες τις γονιμες των επομενων μηνων...

tina32, με το καλο τα ζουμπουρλουδικα ωαριακια να γινουν φουσκομαγουλακια!

sissy2012, τα αυξημανα υγρα ειναι καλο σημαδι! Αν ομως νοιωσεις και φαγουρα (βασει περιγραφης), οπωσδηποτε χαμομηλι με σοδα.

vasoulini, συγχαρητηρια!!! Με το καλο να το παρεις αγκαλια!

Σας φιλω γλυκα, αυριο ξυπναμε με χαμογελο!!!:D:D:D

Καλησπέρα κοριτσια τι κανετε? GEORGIA μου δε παιρνει αντιβιωση γιατι δεν εχει καποιο βακτηριο και ο γιατρος του ειπε για βιταμηνες και εδω και ενα μηνα παιρνουμε και δυο καθημερινα φουλ βιταμηνες φουλ βοτανα και φουλ γυρη.

TINA32 σου ευχομαι να επιασες το νινι σου!

Οσο για τους συγγενεις αφηστε τα λιγο πολυ σε ολους μας τυχαινουν αγκαθια στο σοι. Συγκεκριμενα εγω εχω τη νυφη μου που ειναι εγκυος και πραγματικα χαιρομαι πολυ γι'αυτην και τον αντρα της και ουδεποτε ζηλεψα ομως καθε φορα που με βλεπει δεν παραλειπτει με στυλακι να μου αναφερει οτι αυτη τα καταφερε ενω εγω δεν μπορω! Και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!

Καλησπέρα κοριτσια τι κανετε? GEORGIA μου δε παιρνει αντιβιωση γιατι δεν εχει καποιο βακτηριο και ο γιατρος του ειπε για βιταμηνες και εδω και ενα μηνα παιρνουμε και δυο καθημερινα φουλ βιταμηνες φουλ βοτανα και φουλ γυρη.

Οσο για τους συγγενεις αφηστε τα λιγο πολυ σε ολους μας τυχαινουν αγκαθια στο σοι. Συγκεκριμενα εγω εχω τη νυφη μου που ειναι εγκυος και πραγματικα χαιρομαι πολυ γι'αυτην και τον αντρα της και ουδεποτε ζηλεψα ομως καθε φορα που με βλεπει δεν παραλειπτει με στυλακι να μου αναφερει οτι αυτη τα καταφερε ενω εγω δεν μπορω! Και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!

σου εχω ετοιμη την απαντηση για την νυφη αυτην που λεω κ εγω στην δικια μου << εχεις ιδεα πως γινοντε τα παιδια? περαν του σεξ? >> κ αμα ξερει την απαντηση χαιρεταμε ας σου πει ολοι την διαδικασια που κανει το ωαριοα το σπερμα την ωορρηξια . ρωτα την τι ειναι ολα αυτα. θα σου δωσει την απαντηση που πηρα κ εγω ΔΕΝ ΞΕΡΩ .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

σου εχω ετοιμη την απαντηση για την νυφη αυτην που λεω κ εγω στην δικια μου << εχεις ιδεα πως γινοντε τα παιδια? περαν του σεξ? >> κ αμα ξερει την απαντηση χαιρεταμε ας σου πει ολοι την διαδικασια που κανει το ωαριοα το σπερμα την ωορρηξια . ρωτα την τι ειναι ολα αυτα. θα σου δωσει την απαντηση που πηρα κ εγω ΔΕΝ ΞΕΡΩ .

Πες τα βρε μαρια!!

Διαφημίσεις

Πες τα βρε μαρια!!

εεε μαλακιες θα ακουμε παντα κ οταν θα κανουμε παιδακι εδω θα ειμαστε κ θα τα λεμε αλλα θα ειναι διαφορετικα τα σχολεια ααα εγω στο παιδι μου δεν θα εδινε αυτο ααα εγω δεν εκανα εκεινω ααα δεν το κανεις σωστα!! η ΜΑ... ΕΣ δεν τελειωνουν ποτεεεεε.

γιαυτο κ εμεις μπαινακεις - βγαινακεις

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Συμφωνω μπαινακης βγαινακης αν και συνηθως ο καημενος ο αντρας μου τα ακουει καθε φορα που γυριζουμε απο επισκεψη γκρινιαζω φωναζω και ξεδινω γενικως!

καποιος πρεπει να ακουσει κ εμας κ ειναι δυστηχος οι αντρες μας.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καποιος πρεπει να ακουσει κ εμας κ ειναι δυστηχος οι αντρες μας.

ήρθα και εγώ..\εμένα τώρα σταμάτησαν να μου λένε κάτι..τους την είπα πριν λίγους μήνες και σταμάτησαν..αλλά ώσπου θυμάμαι τα πόσα είπαν...ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι μου...

και δεν αντέχω..δεν αντέχω αυτή τη πλευρά του εαυτού μου..που δεν μπορεί να συγχωρέσει που δεν μπορεί να τα ξεχάσει...

οι σπόντες όμως οι αόριστες είναι σπόντες..

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα κορίτσια, το παχύ ενδομήτριο μετατράπηκε σε μεγάλη αιμορραγία, μέσα σε λίγες ώρες, κοιμήθηκα με καθαρή σερβιέτα και ξύπνησα λερωμένη και έχω αλλάξει 2 φορές από το πρωί. Οπότε ήταν σαν να μην έγινε όλο αυτό. Σήμερα ξεκινάω τις ενέσεις αλλά η ψυχολογία μου είναι χάλια, ξεκινάω την διαδικασία και μέσα μου δεν πιστεύω ότι θα πετύχει, αναρωτιέμαι αν ποτέ δω θετικό τεστ. Ο γιατρός μου χθες μου είπε να κάνουμε αυτή και άλλη μια προσπάθεια και αν δεν γίνει τίποτα τότε πάμε για εξωσωματική. Νομίζω δεν θα γίνει ποτέ. Άντε μη σας μαυρίζω και εσάς... γεωργία χάρηκα που είδα μήνυμα σου, όποτε μπορείς να μπαίνεις!!
γεια σας κοριτσάκια!!! την έκανα τη σπερματέγχυση και ξεκινάει η αναμονή....

maria θετική σκέψη πάνω απ'όλα,την ελπίδα δεν θα μας την στερήσει κανείς.

janneta δεν ξέρω τίποτα για τον θυροείδη για να σε βοηθήσω.

tinkerbell σε ζηλέυω που θα είσαι αραχτή το σαβ/κο, σήμερα έχω να πάω σε γάμο(πάλι) και βαριέμαι.....και τι φοράς με αυτό τον χαζό καιρό???

maria_v μου, η ψυχολογια μας ειναι το α και το ω σε αυτες τις διαδικασιες που εχουμε ξεκινησει...ολες μας λιγο πολυ τα ιδια νιωθουμε η καθε μια για την δικη της περιπτωση και σε καταλαβαινω πολυ! προσπαθησε να μην σκυψεις το κεφαλι, να σκεφτεσαι πως θα περασει κι αυτο και δυναμικά να κερδίσεις ΕΣΥ την μάχη και οχι οτιδήποτε αλλο!!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΗΤΕΡΑ!!!!!!!

Απλά εμείς για κάποιον λόγο που ίσως είμαστε πολύ μικρές στο νού, πρεπει να ταλαιπωρηθουμε για να αποκτησουμε ενα μωρακι!!! Ειμαστε όλες δίπλα σου!!

tina32 μου με το καλο το σπορακι να εγινε και να μεινει κιολας στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες!!! .δεν αφηνεις λεω εγω τους γαμους και να πας για τα πουρναρια?? γιατι να ταλαιπωρησαι αν δεν το θες???

tinkerbell και mar1981 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ??????????????? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΣΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ??????????

Η κάθε καρακάξα λεει οτι θελει και ειδικά κάτι τέτοιες....εξηγηστε στον συντροφο σας πως η ψυχολογια σας δεν σας επιτρεπει οικογενειακες συναναστροφες και καντε πραγματα που σας αρεσουν!!!! δεν τα καταλαβαινω αυτα τα πρεπει ειδικα οταν συνοδευονται απο πικροχολα και ειρωνικά σχολια για κάτι τοσο σοβαρο!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...