Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια μου ειμαι χαλια. εκανα τεστ με τα πρωινα ουρα μου δεν αντεξα. 7η μερα απο την ετ, αλλα πηρα το early που δειχνει 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο (ανιχνευει απο χοριακη 10 μοναδες). οπως καταλαβαινετε. καταλευκο… καταρνητικο. παει κοριτσια μου η τελευταια μου ευκαιρια. ελεγα δεν θα με παρει απο κατω αυτη τη φορα… αλλα νιωθω χαλια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά δεν ανιχνεύεται στα ούρα 7η μέρα. Είναι πολύ δύσκολο. Εκτός αν έχεις μεγάλο αριθμό λόγω διδύμων. Στο αίμα ανιχνεύεται αλλα κ πάλι πριν την 9η δεν έχει κ πολύ νόημα. Λίγο υπομονή μέχρι μεθαύριο. Στη χειρότερη πήγαινε τώρα ή το πρωί για αίμα. Ψυχραιμία!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Δεν εχω ιδιαιτερα νεα! Ολη τη βδομαδα ετρεχα με το σχολειο, να οργανωσω τα προγραμματα των παιδιων (11 παιδια, 11 προγραμματα), με την ασφαλιστικη για τη μαμα μου, της εκανα και παρεουλα να μη βαριεται ολη μερα στο κρεβατι, αυτα...

Εξακολουθω να ελπιζω στο γονιμο φθινοπωρο, ευχομαι να μας φερει τα μπουμπουκακια μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!Μαράκι μου τι λες να κάνεις χοριακή για πιο σίγουρα αποτελέσματα..

το αιματάκι σταμάτησε?έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση που είχε αίμα αλλά διαφορετικό από τη περίοδο και τον επόμενο μήνα κατάλαβε ότι ήταν έγκυος.

καλωσόρισες!!εσύ τι κάνεις ??πες μας τα νέα σου!!!!

κορίτσι μου δεν γνωρίζω κάτι..ο γιατρός δεν τις είδε??

Καλημέρα κορίτσια..καλό ΣΚ...εγώ σπίτι θα τη βγάλω.. μάλλον..δεν θέλω να κουραστώ..Πέμπτη - παρασκευή κουράστικα πολύ πολύ..τώρα καναπεδάτη...

ευχομαι μια καλη και χαμογελαστη μερα!οχι τινκερ δεν της πηγα ακομη ,πρεπει να κλεισω ραντεβου πρωτα,σε λιγο θα κλεισω!με εχει φαει η αγωνια τι στο καλο να ειναι αυτο,μου φαινεται πολυ χαμηλη.ψαχνω στο διαδικτυο ,αλλα ακρη δε βγαζω!φιλααακια

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Καλημέρα κορίτσια!maria v και εγω κάποια στιγμή την 21η μέρα είχα ενδομητριο 15 εκατοστά αλλά μου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό..Γεωργία μου γόνιμο φθινόπωρο ε;;;δεν έχω φαγούρα αλλά αύριο τέλειωνω τη θεραπεία flagyl(μου είχε βρε κολπιτιδα χωρίς να έχω κανένα σύμπτωμα ούτε φαγούρα ούτε υγρα)μακάρι κοριτσακια να είναι αυτός ο μήνας τυχερός για όλες μΑς..

ευχομαι μια καλη και χαμογελαστη μερα!οχι τινκερ δεν της πηγα ακομη ,πρεπει να κλεισω ραντεβου πρωτα,σε λιγο θα κλεισω!με εχει φαει η αγωνια τι στο καλο να ειναι αυτο,μου φαινεται πολυ χαμηλη.ψαχνω στο διαδικτυο ,αλλα ακρη δε βγαζω!φιλααακια

Janetta μου δεν μπορείς να πάρεις το γιατρό σου τηλ για να σου φύγει η αγωνία;

Janetta μου δεν μπορείς να πάρεις το γιατρό σου τηλ για να σου φύγει η αγωνία;

κοπελα μου η γιατρος ειναι στο ικα!και μαλιστα ειναι πολυ καλη.θα παρω τηλ για ραντεβου.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

κοπελα μου η γιατρος ειναι στο ικα!και μαλιστα ειναι πολυ καλη.θα παρω τηλ για ραντεβου.

Μια χαρα τότε!εγω επειδή δεν ξέρω από αυτές τις τιμές δεν μπορώ να σε βοηθήσω..:(

Καλημέρα κορίτσια, το παχύ ενδομήτριο μετατράπηκε σε μεγάλη αιμορραγία, μέσα σε λίγες ώρες, κοιμήθηκα με καθαρή σερβιέτα και ξύπνησα λερωμένη και έχω αλλάξει 2 φορές από το πρωί. Οπότε ήταν σαν να μην έγινε όλο αυτό. Σήμερα ξεκινάω τις ενέσεις αλλά η ψυχολογία μου είναι χάλια, ξεκινάω την διαδικασία και μέσα μου δεν πιστεύω ότι θα πετύχει, αναρωτιέμαι αν ποτέ δω θετικό τεστ. Ο γιατρός μου χθες μου είπε να κάνουμε αυτή και άλλη μια προσπάθεια και αν δεν γίνει τίποτα τότε πάμε για εξωσωματική. Νομίζω δεν θα γίνει ποτέ. Άντε μη σας μαυρίζω και εσάς... γεωργία χάρηκα που είδα μήνυμα σου, όποτε μπορείς να μπαίνεις!!

HvAnp3.png

καλημερα κ απο μενα!!!! αν κ ξυπνησα με πονοκεφαλο γιατι χθες η απενατι ειχαν γλεντι για γαμο κ τελειωσαν 4 η ωρα κ μαζι με αυτους μετα κοιμηθηκα κ εγω πω πω αυτη η μουσικη τους ( το ειδος) δεν παιζετε .

μαρια v κριμα ρε γαμωτο τι στο καλο ποσο ακομα θα μας διαφευγει.

σε ποια μερα εισαι κ ξεκινας της ενεσεις?

γεωργια? που εισαι ρε? μου ελειψες μην μας χανεσαι!!!

janneta ουτε κ εγω γνωρισω απο αυτα αλλα καλα ειναι να μιλισεις με την γιατρο σου.

Sissy2012 εχεις ακομα συμπτωματα?

tinkerbell!24 ξαπλα εσυ μην το κουνας καθολου

Vasulini ! παρα πολυ ωραια τα νεα σου εισαι η μονη εγκυουλα που μας στελνει ακομα μπεμπεδοσκονη η αλλες μας ξεχασαν?

να μπαινεις να μας λες τα ευχαριστα!! ποτε θα δειτε τι ειναι?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημέρα κορίτσια, το παχύ ενδομήτριο μετατράπηκε σε μεγάλη αιμορραγία, μέσα σε λίγες ώρες, κοιμήθηκα με καθαρή σερβιέτα και ξύπνησα λερωμένη και έχω αλλάξει 2 φορές από το πρωί. Οπότε ήταν σαν να μην έγινε όλο αυτό. Σήμερα ξεκινάω τις ενέσεις αλλά η ψυχολογία μου είναι χάλια, ξεκινάω την διαδικασία και μέσα μου δεν πιστεύω ότι θα πετύχει, αναρωτιέμαι αν ποτέ δω θετικό τεστ. Ο γιατρός μου χθες μου είπε να κάνουμε αυτή και άλλη μια προσπάθεια και αν δεν γίνει τίποτα τότε πάμε για εξωσωματική. Νομίζω δεν θα γίνει ποτέ. Άντε μη σας μαυρίζω και εσάς... γεωργία χάρηκα που είδα μήνυμα σου, όποτε μπορείς να μπαίνεις!!

Μαράκι μου, όλες αυτό νιώθουμε όμως...ΘΑ γΙνουμΕ ΜΑΝΕΣ αυτό είναι σίγουρο..

να είσαι αισιόδοξη και όλΑ Μα ΟΛΑ θα ΠανΕ καλΑ. μην ΜΟΥ ανησυχείς...!!!!

ΘΑ ΞΕκινήσεις Κ τις ενέσεις Σήμερα..να είσαι αισιόδοξη...

αυτή η Φορά θα είναι η Τυχερή σου...!!!

πίστεψε ΤΟ....

μέχρι το τέλος του Χρόνου μετον ένα ή τον άλλο τρόπο όλες θα είμαστε Εγκυούλες!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!!!! αν κ ξυπνησα με πονοκεφαλο γιατι χθες η απενατι ειχαν γλεντι για γαμο κ τελειωσαν 4 η ωρα κ μαζι με αυτους μετα κοιμηθηκα κ εγω πω πω αυτη η μουσικη τους ( το ειδος) δεν παιζετε .

μαρια v κριμα ρε γαμωτο τι στο καλο ποσο ακομα θα μας διαφευγει.

σε ποια μερα εισαι κ ξεκινας της ενεσεις?

γεωργια? που εισαι ρε? μου ελειψες μην μας χανεσαι!!!

janneta ουτε κ εγω γνωρισω απο αυτα αλλα καλα ειναι να μιλισεις με την γιατρο σου.

Sissy2012 εχεις ακομα συμπτωματα?

tinkerbell!24 ξαπλα εσυ μην το κουνας καθολου

Vasulini ! παρα πολυ ωραια τα νεα σου εισαι η μονη εγκυουλα που μας στελνει ακομα μπεμπεδοσκονη η αλλες μας ξεχασαν?

να μπαινεις να μας λες τα ευχαριστα!! ποτε θα δειτε τι ειναι?

Μαρια μου μέσα το μυαλό μου είναι τα συμπτώματα..από χθες έχω πόνο στη Μεση..κάθε μέρα και κάτι βρίσκω!!κατα φαντασίαν έγκυος λέγεται η περίπτωση μου..θα με συνηθίσετε!!καθε φορά έτσι κάνω..μέχρι που μ επισκέπτεται η περίοδος και τα Βάφω μαύρα..

Μαρια μου πίστεψε με και εμένα κάθε φορά που μου έρχεται περίοδος δεν βλέπω τίποτα θετικό..κλαίω κ λέω ότι κουράστηκα να ελπίζω!οσο περνάνε όμως οι μέρες παίρνω κουράγιο και δύναμη και ελπίζω ξανά!τα συναισθήματα που νιώθεις τώρα ειναι λογικό να τα έχεις..μη λες όμως ότι δεν θα γίνει ποτέ!σημερα τα πάντα γίνονται..μη χάνεις ποτέ την πίστη σου!

γεια σας κοριτσάκια!!! την έκανα τη σπερματέγχυση και ξεκινάει η αναμονή....

maria θετική σκέψη πάνω απ'όλα,την ελπίδα δεν θα μας την στερήσει κανείς.

janneta δεν ξέρω τίποτα για τον θυροείδη για να σε βοηθήσω.

tinkerbell σε ζηλέυω που θα είσαι αραχτή το σαβ/κο, σήμερα έχω να πάω σε γάμο(πάλι) και βαριέμαι.....και τι φοράς με αυτό τον χαζό καιρό???

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

tinkerbell σε ζηλέυω που θα είσαι αραχτή το σαβ/κο, σήμερα έχω να πάω σε γάμο(πάλι) και βαριέμαι.....και τι φοράς με αυτό τον χαζό καιρό???

μηπως θα πας στον γαμο που εχουμεσ την γειτονια μας?χαχα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αχ τινα μου ευχομαι να τρυπωσε σημερα το σπορακι σου...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...