Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

4 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Τινακι32 άντε άντε με το καλο κορίτσι μου. Με το καλο το Σάββατο να πανε όλα σούπερ. Τέλεια τα αυγουλακια.

Mar1981 η δική μου εμπειρία από την σπερματέγχυση ήτανε πολύ επώδυνη λόγω του ότι ο τράχηλος μου έχει μια ελαφριά κάμψη. η πρώτη φορά που έκανα σπερματέγχυση κράτησε μια ώρα και νόμιζα ότι θα πεθάνω πάνω στο τραπέζι. ήταν πάρα πολύ επώδυνη γιατί το σωληνάκι δεν μπορούσα να μπει και ο γιατρός προσπαθούσε με λαβιδεσ να το σπρώξει μέσα στον τράχηλο. μου είπε την δεύτερη φορά ότι θα δούμε μήπως υπάρχει κάποια άλλη μέθοδος να κάνουμε. την δεύτερη φορά λοιπον παρολο που είχαμε ήδη κάνει πρόβα στο ιατρείο του και όλα ήταν εντάξει οταν πήγαν να περάσουν το σωληνάκι και πάλι δεν γινότανε τίποτα. Ο πόνος ήτανε πάρα πολύ δυνατοσ δεν έμπαινε με τίποτα σωληνάκι και ήρθε κάποια στιγμή η βοηθός του και αφού προσπαθούσανε κοντά μια ωρα; με μια απότομη κίνηση το έσπρωξε μέσα τόσο δυνατά που εγω λιποθυμησα απο τον πόνο. Όταν συνηλθα μου είπαν πως όλα είναι εντάξει και πως απο την δύναμη που έβαλε η βοηθός στην λαβιδα μου τρυπησαν τον τραχηλο. Για έναν μήνα δεν μπορούσα καλα καλα να περπατησω είχα αιμορραγία και πυρετο σχεδόν 1μιση μήνα. Απο τότε οποία κοπέλα λέει ότι έχει κάποια ιδιαιτερότητα με τον τραχηλο την συμβούλευω να κάνει σπερματεγχυση με μέθη. Θα είναι και πιο ήρεμη και θα γίνει καλύτερα και η διαδικασία. Βέβαια τους πόνους που τραβηξα εγω δεν τους έχουν τα περισσότερα κορίτσια. Είναι καθαρά στον χειρισμό του γιατρου και φυσικά στην ανατομία του τραχηλου.

Εύχομαι να μην καταλάβεις τίποτα και να μας πεις ευχάριστα νεα κούκλα μου.

πω πω τι τραβηξες καλε? το διαβαζα κ πονεσε η καρδια μου .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

GEORKAT τι τραβηξες κοριτσι μου τι να πω εγω αυτη τη βοηθο θα την ειχα πνηξει που στο τρυπησε αν ειναι δυνατον. οσο για τη μεθη δεν ξερω θα ρωτησω τον γιατρο γιατι σιγουρα ξυλοκαινη απαγορευεται στην σπερμ/ση δεν ξερω αν εισαι απο αθηνα αλλα αν εισαι σε ποιο κεμτρο την εκανες?

TINA32 σου ευχομαι αυριο να πανε ολα καλα και να πετυχεις το νινι σου ;)

GEORKAT τι τραβηξες κοριτσι μου τι να πω εγω αυτη τη βοηθο θα την ειχα πνηξει που στο τρυπησε αν ειναι δυνατον. οσο για τη μεθη δεν ξερω θα ρωτησω τον γιατρο γιατι σιγουρα ξυλοκαινη απαγορευεται στην σπερμ/ση δεν ξερω αν εισαι απο αθηνα αλλα αν εισαι σε ποιο κεμτρο την εκανες?

Ξυλοκαινη μου είπε πως απαγορεύεται αλλα μέθη κάνουν πολλές γυναίκες σπερματεγχυση. Απο Αθήνα είμαι και την έκανα στο μητέρα. Τραβηξα τόσο πόνο που δυστυχώς ακόμα και τωρα δεν αποφασίζω να κανω πάλι προσπάθεια. Τωρα που θα αλλάξω γιατρο ελπίζω να αλλάξουν και οι εμπειρίες μου.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Αχ βρε κορίτσι τι τράβηξες και εσύ!!!

Μόλις είδα αίμα στο σκούπισμα, έρχεται προφανώς η καταραμένη... το θέμα είναι τώρα να μπορεί να με δει σήμερα ο γιατρός και αν με δει, να έχουν φύγει οι κύστες και αύριο να ξεκινήσω τις ενέσεις...

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου, ελπίζω μες τον μήνα να έχουμε τεράστιες χοριακές και πολύ καλή επιτυχία σε όλες τις προσπάθειες εύχομαι!

Τα δικά μου νέα έκανα αυχενική και όλα πήγαν καλά, δόξα το Θεό!!!

Σας στέλνω μπόλικη μπεμπεδόσκονη και εύχομαι ολόψυχα όλες να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα!!:-P:razz::-P

xoH6p3.png

1hQVp3.png

μα κ στην εξωσωματικη εχεις γεματη κυστη.

πως θα δει που θα βαλει το σπερμα στην σπερ/χη οπως πως θα δει που θα βαλει τα εμβρυακια στην εξωσωματικη.

τωρα τι ναπω κ αυτο θεμα γιατρου ειναι . δεν σας ειχε οθονη να βλεπετε πως γινετε?

κορίτσια τι να πω..εμένα μου το είπε τυχαία..περίμενα εκεί κ μου λέει έλα να πάμε του λέω ένα λεπτό να πάω τουαλέτα..και τότε μου είπε καλύτερα να μην πας, αν αντέχεις..και κάτι μου έλεγε για τη κύστη κλπ..δεν κατάλαβα..

δεν είναι θέμα διαδικασίας..καλύτερα να μην πάτε πριν...εγώ προβληματίστικα κ για τη φυσολογική διαδικασία..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

στον υπέρυχο είναι πολύ διαφορετικό!!!

Αχ βρε κορίτσι τι τράβηξες και εσύ!!!

Μόλις είδα αίμα στο σκούπισμα, έρχεται προφανώς η καταραμένη... το θέμα είναι τώρα να μπορεί να με δει σήμερα ο γιατρός και αν με δει, να έχουν φύγει οι κύστες και αύριο να ξεκινήσω τις ενέσεις...

τι έγινε μαράκι τελικά??

Καλησπέρα κορίτσια μου, ελπίζω μες τον μήνα να έχουμε τεράστιες χοριακές και πολύ καλή επιτυχία σε όλες τις προσπάθειες εύχομαι!

Τα δικά μου νέα έκανα αυχενική και όλα πήγαν καλά, δόξα το Θεό!!!

Σας στέλνω μπόλικη μπεμπεδόσκονη και εύχομαι ολόψυχα όλες να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα!!:-P:razz::-P

στείλε στείλε...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ηρθα κ εγω μολις τελειωσα με της πιτες κ τωρα καφεδακι .

μαρια v θα εχουν φυγει οι κυστες .

τινκ τι σε προβληματισε φυσιολογικη διαδικασια?

αν πρέπει να μένουμε με γεμάτη τη κύστη και στη φυσιλογική διαδικασία..

εντομεταξύ στη λίστα για την εξωσωματική γράφει να μην βάλω πάνω μου ούτε αρώματα ούτε κρέμες

τι πίττες καλέ??

νοικοκυρούλες όλες!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

εντομεταξύ στη λίστα για την εξωσωματική γράφει να μην βάλω πάνω μου ούτε αρώματα ούτε κρέμες

τι πίττες καλέ??

νοικοκυρούλες όλες!!!

ναι ετσι πρεπει ουτε αρωμα ουτε κρεμες νωμιζο κ κατι ακομα ειναι στην λιστα.

κοτοπιτες εκανα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

τι πίττες καλέ??

νοικοκυρούλες όλες!!!

οχι καλε τι γεματη κ στο φυσιολογικο θα σκασεις .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Vasulini μπράβο, έτσι να συνεχίσεις κορίτσι μου!!!

Λοιπόν τα δικά μου τώρα, οι κύστες έφυγαν, όμως αν και έχω λίγο αίμα, το ενδομήτριο μου είναι 15 που είναι πάρα πολύ. Δεν του άρεσε πολύ, μου είπε αύριο το πρωί να κάνω ένα τεστ με τα πρωινά ούρα και αν δεν είμαι να ξεκινήσω τις ενέσεις το βράδυ. Η αλήθεια είναι ότι είναι πραγματικά παχύ, σαν σταγόνα φαινόταν αλλά από την άλλη το αίμα από τι είναι. Δεν ξέρω, πιστεύω ότι θα κάνω τεστ θα είναι αρνητικό και τίποτα δεν θα έχει συμβεί. Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο? Όλα σε μας πια?

HvAnp3.png

γεια σας φιλες μου!ελπιζω να ειστε καλα και γεματες δυναμη για τον δικο μας αγωνα!ηλπιζα αυτο το μηνα σε εγκυμοσυνη αλλα τσαμπα μου ηρθε προχθες.κλαψ κλαψ κλαψ

λοιπον σημερα πηρα τα αποτελεσματα απο τισ εξετασεις του θυροειδη (TGA και TPO).λοιπον η TGA ειναι μικροτερη του 10 και η φθσιολογικη της τιμη ειναι απο0-115 μοναδες.η TPO ειναι 11 και η φυσιολογικη της τιμη απο0-34 μοναδες!η TGA μου φανηκε πολυ χαμηλη ειναι κοντα στα κατωτερα φυσιολογικα ορια!εχει καμια σας ιδεα απο αυτα?θα κλεισω ραντεβου και με την ενδοκρινολογο μου στο ικα,αλλα σιγουρα θα ειναι μετα απο 15μερες!σας παρακαλω πειτε μου αν γνωριζεε κατι!καληνυχτω και καλο σαββατοκυριακο!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Γεια σας, γεια σας! Σας εγραφα ενα τεραστιο μηνυμα χθες βραδυ και μηνυματακια για ολες σας και λιγο πριν το στειλω μου το εξαφανισε :evil:! Ειχε παει και 2 τη νυχτα, οποτε το αφησα για σημερα! Τωρα βεβαια δε θυμαμαι τι εγραφα χθες...

mar1981, καλως ηρθες! Καλη επιτυχια σου ευχομαι! Για την προστατιτιδα σας εδωσε αντιβιωση; Η καρνιντινη ανεβαζει την κινητικοτητα κι ενα κοκτέιλ με vit C,Ε, σεληνιο και λυκοπενιο βοηθαει πολυ!

maria papa, πολυ χαρηκα με τα αποτελεσματα σου, καλη αρχη και καρπερη σου ευχομαι!

maria_v, κανε μας την εκπληξη (υπαρχει και το αιματακι εμφυτευσης, μπορουμε να ελπιζουμε)!!!!

tinkerbell!24, ελπιζω η σπερματεγχυση να φερει το μωρακι και οι ενεσουλες να σου μεινουν σουβενιρ! Χοριακη νομιζω οτι μπορεις να κανεις απο την Παρασκευη, μαλλον θα δειξει, αλλοιως τεστακι τη Δευτερα! Κι εγω στο ημερολογιο εχω σημειωμενες τις γονιμες των επομενων μηνων...

tina32, με το καλο τα ζουμπουρλουδικα ωαριακια να γινουν φουσκομαγουλακια!

sissy2012, τα αυξημανα υγρα ειναι καλο σημαδι! Αν ομως νοιωσεις και φαγουρα (βασει περιγραφης), οπωσδηποτε χαμομηλι με σοδα.

vasoulini, συγχαρητηρια!!! Με το καλο να το παρεις αγκαλια!

Σας φιλω γλυκα, αυριο ξυπναμε με χαμογελο!!!:D:D:D

Vasulini μπράβο, έτσι να συνεχίσεις κορίτσι μου!!!

Λοιπόν τα δικά μου τώρα, οι κύστες έφυγαν, όμως αν και έχω λίγο αίμα, το ενδομήτριο μου είναι 15 που είναι πάρα πολύ. Δεν του άρεσε πολύ, μου είπε αύριο το πρωί να κάνω ένα τεστ με τα πρωινά ούρα και αν δεν είμαι να ξεκινήσω τις ενέσεις το βράδυ. Η αλήθεια είναι ότι είναι πραγματικά παχύ, σαν σταγόνα φαινόταν αλλά από την άλλη το αίμα από τι είναι. Δεν ξέρω, πιστεύω ότι θα κάνω τεστ θα είναι αρνητικό και τίποτα δεν θα έχει συμβεί. Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο? Όλα σε μας πια?

Καλημέρα!!!Μαράκι μου τι λες να κάνεις χοριακή για πιο σίγουρα αποτελέσματα..

το αιματάκι σταμάτησε?έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση που είχε αίμα αλλά διαφορετικό από τη περίοδο και τον επόμενο μήνα κατάλαβε ότι ήταν έγκυος.

Γεια σας, γεια σας! Σας εγραφα ενα τεραστιο μηνυμα χθες βραδυ και μηνυματακια για ολες σας και λιγο πριν το στειλω μου το εξαφανισε :evil:! Ειχε παει και 2 τη νυχτα, οποτε το αφησα για σημερα! Τωρα βεβαια δε θυμαμαι τι εγραφα χθες...

mar1981, καλως ηρθες! Καλη επιτυχια σου ευχομαι! Για την προστατιτιδα σας εδωσε αντιβιωση; Η καρνιντινη ανεβαζει την κινητικοτητα κι ενα κοκτέιλ με vit C,Ε, σεληνιο και λυκοπενιο βοηθαει πολυ!

maria papa, πολυ χαρηκα με τα αποτελεσματα σου, καλη αρχη και καρπερη σου ευχομαι!

maria_v, κανε μας την εκπληξη (υπαρχει και το αιματακι εμφυτευσης, μπορουμε να ελπιζουμε)!!!!

tinkerbell!24, ελπιζω η σπερματεγχυση να φερει το μωρακι και οι ενεσουλες να σου μεινουν σουβενιρ! Χοριακη νομιζω οτι μπορεις να κανεις απο την Παρασκευη, μαλλον θα δειξει, αλλοιως τεστακι τη Δευτερα! Κι εγω στο ημερολογιο εχω σημειωμενες τις γονιμες των επομενων μηνων...

tina32, με το καλο τα ζουμπουρλουδικα ωαριακια να γινουν φουσκομαγουλακια!

sissy2012, τα αυξημανα υγρα ειναι καλο σημαδι! Αν ομως νοιωσεις και φαγουρα (βασει περιγραφης), οπωσδηποτε χαμομηλι με σοδα.

vasoulini, συγχαρητηρια!!! Με το καλο να το παρεις αγκαλια!

Σας φιλω γλυκα, αυριο ξυπναμε με χαμογελο!!!:D:D:D

καλωσόρισες!!εσύ τι κάνεις ??πες μας τα νέα σου!!!!

γεια σας φιλες μου!ελπιζω να ειστε καλα και γεματες δυναμη για τον δικο μας αγωνα!ηλπιζα αυτο το μηνα σε εγκυμοσυνη αλλα τσαμπα μου ηρθε προχθες.κλαψ κλαψ κλαψ

λοιπον σημερα πηρα τα αποτελεσματα απο τισ εξετασεις του θυροειδη (TGA και TPO).λοιπον η TGA ειναι μικροτερη του 10 και η φθσιολογικη της τιμη ειναι απο0-115 μοναδες.η TPO ειναι 11 και η φυσιολογικη της τιμη απο0-34 μοναδες!η TGA μου φανηκε πολυ χαμηλη ειναι κοντα στα κατωτερα φυσιολογικα ορια!εχει καμια σας ιδεα απο αυτα?θα κλεισω ραντεβου και με την ενδοκρινολογο μου στο ικα,αλλα σιγουρα θα ειναι μετα απο 15μερες!σας παρακαλω πειτε μου αν γνωριζεε κατι!καληνυχτω και καλο σαββατοκυριακο!

κορίτσι μου δεν γνωρίζω κάτι..ο γιατρός δεν τις είδε??

Καλημέρα κορίτσια..καλό ΣΚ...εγώ σπίτι θα τη βγάλω.. μάλλον..δεν θέλω να κουραστώ..Πέμπτη - παρασκευή κουράστικα πολύ πολύ..τώρα καναπεδάτη...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...