Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Το 15 δεν είναι απαγορευτικό όταν το ανώτερο φυσιολογικό είναι 12, επίσης είπες μέσος όρος το 15 άρα έχεις κύκλους με μικρότερη τιμή. Η οιστραδιολη ποση ειναι;;

Ελπίδες πάντα υπάρχουν, μην χάνεις το κουράγιο σου!

Γενικά η fsh είναι μεταξύ 12-19 και η ε2 23-80. Απλά με την ΑΜΗ 0,07 έπαθα σοκ! Τί να πω.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

A! ωραία τώρα καθησυχάστηκα! Τιιιιι? δεν έμπαινε το σωληνάκι?:shock::shock: Μ'αρέσει που με ρωτάει ο γιατρός όταν μου το έδειξε τρως μακαρόνια αυτό είναι νούμερο 6 και του λέω γιατρέ τα μακαρόνια τα τρώω δεν τα γεννάω!!!!

Στις 10 γυναικες η μια εχει στενο τραχηλο τι να κανω μου ετυχε το λαχειο.Εγω επειδη ειμαι φοβιτσιαρα δεν ηθελα να μου δειξει τιποτα απο πριν λεω θα ερθω θα του κατσω θα τελειωσουμε και φευγω.Ελα μου ομως που λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο.

Ο αντρας μου ηταν μεσα και ανεβασε πιεση εγινε κατακοκκινος.Μολις αρχισα να ποναω αρχισα να ζαλιζομαι αλλα ηταν ετοιμοπολεμος ο γιατρος και κατευθειαν εριξε κατω το μπουμ να ειμαι ξαπλωμενη,η νοσοκομα μου εκανε αερα και με εβρεχε με νερο ...:P Τωρα γελαω αλλα εκεινη τη στιγμη νομιζα θα πεθανω!Αφου τελειωσε και με αφησε ξαπλωμενη εδειξε στον αντρα μου το εργαλειο που μου ανοιξε τον τραχηλο ηταν μιαμεταλικη ραβδος σαν καλαμακι (που πινουμε τον φραπε για να μην υπαρχει παρεξηγηση με το σουβλακι :D).

Ας ερθει το μπεμπε μας και ας το υποστω ξανα αυτο το μαρτυριο αρκει να ερθει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μακαρόνι εεεε? οι γιατροί ολα ευκολα τα βλέπουν λες και τα έχουν δοκιμάσει, και εγώ evangelia όταν περνούσε το υγρό λιποθύμησα και μετά με δούλευε και ο γιατρός -σιγά που πονάει μου έλεγε- για κάντο και εσύ να σε δώ:P

Καλα κι εμενα μετα με δουλευανε.Καλα μου λεγανε αντεξες τον πονο για να κανεις τατουαζ και πονεσες τωρα?Δεν το εκανα στις σαλπιγγες το τατουαζ κυριοι στην πλατη το εκανα και με ξυλοκαινη.Ευτυχως μου το εκανε φιλος δηλαδη γιατι ξενος θα με ειχε διωξει :D

Καλα κι εμενα μετα με δουλευανε.Καλα μου λεγανε αντεξες τον πονο για να κανεις τατουαζ και πονεσες τωρα?Δεν το εκανα στις σαλπιγγες το τατουαζ κυριοι στην πλατη το εκανα και με ξυλοκαινη.Ευτυχως μου το εκανε φιλος δηλαδη γιατι ξενος θα με ειχε διωξει :D

εγω στην σαπλιγγογραφια πονεσα οταν με επιασε με κατι μεσα σαν τσιμιδα το ενιωσα αυτο με πονεσε ειχα κλειση τα ματια μου κ μου ελεγε ε εισαι καλα? τον λεω ασε με εμενα κ τελειωνε εσυ ασε τα κλεινω τα ματια μου ειχα κ τον βλακα τον ακτινολογο να με παιρνει το χερι απο την κοιλια κ τον λεω μην με ακουμπας πες το τι να κανω μονο μην με ακουμπας. ειχα αγριεψει εκεινη την στιγμη απο τιν πονο . το υγρο δεν το καταλαβα βασικα πηγα κ ανχωμενη γιατι ειχα διαβασει οτι ποναει κτλ κ πηγα με αυτο το σκεπτικο κ κακος .

αλλα στην σπερμ/χη δεν καταλαβα τιποτα μονο οτι ηθελα να κατουρισω γιατι θα εσκαγα ,γιατι πρεπει να εχεις γεματη κυστη

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εγω στην σαπλιγγογραφια πονεσα οταν με επιασε με κατι μεσα σαν τσιμιδα το ενιωσα αυτο με πονεσε ειχα κλειση τα ματια μου κ μου ελεγε ε εισαι καλα? τον λεω ασε με εμενα κ τελειωνε εσυ ασε τα κλεινω τα ματια μου ειχα κ τον βλακα τον ακτινολογο να με παιρνει το χερι απο την κοιλια κ τον λεω μην με ακουμπας πες το τι να κανω μονο μην με ακουμπας. ειχα αγριεψει εκεινη την στιγμη απο τιν πονο . το υγρο δεν το καταλαβα βασικα πηγα κ ανχωμενη γιατι ειχα διαβασει οτι ποναει κτλ κ πηγα με αυτο το σκεπτικο κ κακος .

αλλα στην σπερμ/χη δεν καταλαβα τιποτα μονο οτι ηθελα να κατουρισω γιατι θα εσκαγα ,γιατι πρεπει να εχεις γεματη κυστη

αυτό τώρα μου το είπε, τις προηγούμενες φορές..πήγαινα τουαλέτα πρώτα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Εγω στην σαλπιγγογραφια λογω ξυλοκαινης στην αρχη δεν καταλαβα τιποτα οταν αρχισε να ριχνει το υγρο και να βγαζει τις ακτινογραφιες εκει χαθηκα.Και φυσικα και εγω πηγα αγχωμενη αφου η βοηθος του γιατρου μου λεει εισαι ασπρη σαν την μπλουζα σου ηρεμησε λιγο.

Την λαβιδα αυτη που λες εγω την ενιωσα στην σπερματεγχυση μαυτην κρατουσε σταθερη ο γιατρος την μητρα για να μπορεσει να ανοιξει τον τραχηλο.Εμενα δεν μου ειπε τιποτα για γεματη κυστη ισα ισα που πριν παω πηγα και τουαλετα γιατι ηξερα οτι μετα πρεπει να μεινω καποια ωρα ξαπλωμενη!

Διαφημίσεις

Κατσε να δεις που και μενα το ιδιο λαχειο θα μου τυχει και δυστυχως δεν θα ναι λεφτα! ο πονος ειναι το λιγοτερο που με απασχολει και εγω εχω κανει τατουαζ στη πλατη χωρις ξυλοκαινη και με πηρε και ο υπνος τοσο αναισθητη! το θεμα ειναι μηπως απο τον πονο δεν παει καλα η διαδικασια.

μα κ στην εξωσωματικη εχεις γεματη κυστη.

πως θα δει που θα βαλει το σπερμα στην σπερ/χη οπως πως θα δει που θα βαλει τα εμβρυακια στην εξωσωματικη.

τωρα τι ναπω κ αυτο θεμα γιατρου ειναι . δεν σας ειχε οθονη να βλεπετε πως γινετε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κατσε να δεις που και μενα το ιδιο λαχειο θα μου τυχει και δυστυχως δεν θα ναι λεφτα! ο πονος ειναι το λιγοτερο που με απασχολει και εγω εχω κανει τατουαζ στη πλατη χωρις ξυλοκαινη και με πηρε και ο υπνος τοσο αναισθητη! το θεμα ειναι μηπως απο τον πονο δεν παει καλα η διαδικασια.

Ευχομαι να μην σου τυχει αυτο το λαχειο!Αλλα ακομη κι αν σου τυχει ο πονος ειναι οσο υπαρχει αυτη η ραβδος να κραταει ανοιχτο τον τραχηλο μολις μπει μεσα ολο το υλικο με το σπερμα και την βγαλει δεν πονας καθολου.Εγω τουλαχιστον μετα ημουν μια χαρα.Εμεινα μιση ωρα ξαπλωμενη σηκωθηκα πηγαμε στο φαρμακειο πηραμε τα utrogestan και σπιτι παλι ξαπλωμενη χωρις καθολου πονους!

μα κ στην εξωσωματικη εχεις γεματη κυστη.

πως θα δει που θα βαλει το σπερμα στην σπερ/χη οπως πως θα δει που θα βαλει τα εμβρυακια στην εξωσωματικη.

τωρα τι ναπω κ αυτο θεμα γιατρου ειναι . δεν σας ειχε οθονη να βλεπετε πως γινετε?

Οχι δεν εβλεπα τιποτα εκεινη την ωρα αλλα και να μου εδειχνε θα τον εβριζα δεν εβλεπα την ωρα να τελειωσουμε.

Εμενα και στην παρακολουθηση που μου κανει με υπερηχους μου λεει να παω τουαλετα πριν τον υπερηχο για να μην πιεει η κυστη τα αυγα και το ενδομητριο.

Διαφημίσεις

Οχι δεν εβλεπα τιποτα εκεινη την ωρα αλλα και να μου εδειχνε θα τον εβριζα δεν εβλεπα την ωρα να τελειωσουμε.

Εμενα και στην παρακολουθηση που μου κανει με υπερηχους μου λεει να παω τουαλετα πριν τον υπερηχο για να μην πιεει η κυστη τα αυγα και το ενδομητριο.

στους υπερυχους ναι με αδεια κυστη κ εμενα αλλα στην πραξη με γεματη

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημέρα κορίτσια!!!

mar1981 καλώς ηρθες στην παρεούλα μας.

Πήγα χθες στον γιατρό αλλά μετά για ποτάκι και βολτούλα οποτε δεν μπόρεσα να μπώ...έκανα 4 ωαριάκια ζουμερά και στρουμπουλά,20-22 mm το καθένα,μου έκανε την ovitrell και το σάββατο θα κάνω την σπερματέγχυση!!!!

Καλημέρα κορίτσια! Ήθελα να σας ρωτήσω αν είχε καμία θέμα με τον τράχηλο στην σπερμ/ση γιατί όταν είχα κάνει την σαλπιγγογραφία εμένα ο τράχηλος ήταν στενός και μου τον άνοιξαν με ξυλοκαίνη. Του το είπα του γιατρού και μου είπε ότι το σωληνάκι τώρα είναι πιο λεπτό και μην ανησυχώ γιατί τη Δευτέρα που θα πάω για το υπερ/μα θα κάνουμε και μία πρόβα :shock: είμαι εγώ για πρόβες τώρα!

Οπότε με έχει πιάσει πανικός!!!

Τινακι32 άντε άντε με το καλο κορίτσι μου. Με το καλο το Σάββατο να πανε όλα σούπερ. Τέλεια τα αυγουλακια.

Mar1981 η δική μου εμπειρία από την σπερματέγχυση ήτανε πολύ επώδυνη λόγω του ότι ο τράχηλος μου έχει μια ελαφριά κάμψη. η πρώτη φορά που έκανα σπερματέγχυση κράτησε μια ώρα και νόμιζα ότι θα πεθάνω πάνω στο τραπέζι. ήταν πάρα πολύ επώδυνη γιατί το σωληνάκι δεν μπορούσα να μπει και ο γιατρός προσπαθούσε με λαβιδεσ να το σπρώξει μέσα στον τράχηλο. μου είπε την δεύτερη φορά ότι θα δούμε μήπως υπάρχει κάποια άλλη μέθοδος να κάνουμε. την δεύτερη φορά λοιπον παρολο που είχαμε ήδη κάνει πρόβα στο ιατρείο του και όλα ήταν εντάξει οταν πήγαν να περάσουν το σωληνάκι και πάλι δεν γινότανε τίποτα. Ο πόνος ήτανε πάρα πολύ δυνατοσ δεν έμπαινε με τίποτα σωληνάκι και ήρθε κάποια στιγμή η βοηθός του και αφού προσπαθούσανε κοντά μια ωρα; με μια απότομη κίνηση το έσπρωξε μέσα τόσο δυνατά που εγω λιποθυμησα απο τον πόνο. Όταν συνηλθα μου είπαν πως όλα είναι εντάξει και πως απο την δύναμη που έβαλε η βοηθός στην λαβιδα μου τρυπησαν τον τραχηλο. Για έναν μήνα δεν μπορούσα καλα καλα να περπατησω είχα αιμορραγία και πυρετο σχεδόν 1μιση μήνα. Απο τότε οποία κοπέλα λέει ότι έχει κάποια ιδιαιτερότητα με τον τραχηλο την συμβούλευω να κάνει σπερματεγχυση με μέθη. Θα είναι και πιο ήρεμη και θα γίνει καλύτερα και η διαδικασία. Βέβαια τους πόνους που τραβηξα εγω δεν τους έχουν τα περισσότερα κορίτσια. Είναι καθαρά στον χειρισμό του γιατρου και φυσικά στην ανατομία του τραχηλου.

Εύχομαι να μην καταλάβεις τίποτα και να μας πεις ευχάριστα νεα κούκλα μου.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...