Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα μαράκι, εγώ είμαι στο γραφείο αλλά δεν έχω δουλεια οπότε καφεδάκι και κουβεντούλα όπως είπες

εγω εβαλα το φαγητο να γινετε γιατι μεχρι να βρασουν τα φασολια θελει ωρες .

δουλεια ε? γραφειο ε? τι ωραια εγω δεν δουλευω ειμαι ανεργη εδω κ 2 χρονια κ μου εχει κακοφανη ειχα μαθει να δουλευω να εχω τα λεφτα μου τωραα δωσε κ δωσε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα!!!

Αυτο με την αντιβιωση δεν το εχω ξανα ακουσει.Και εγω οπως και το νεραιδακι μονο προγεστερονη πηρα.Ο συζυγος πηρε vibramicyn μια εβδομαδα πριν την σπερματεγχυση και 4 μερες ειχαμε αποχη για να εχουμε ξεκουραστο σπερμα.

Αν σου ζητανε 1000 ευρω στην σπερματεγχυση στην εξωσωματικη ποσα θα σου ζητησουν?10.000?Εμας ο μικροβιολογος μας πηρε 120 και 300 ο γιατρος!

Εγω εφιαξα κρεπουλες σημερα να γλυκανω τον αντρουλη μου γιατι παιρνει πολλες πικρες με την δουλεια του.Εκανα μπολικες τις βαζω διπλα στα γαλακτομπουρεκα και στα κεικ να κεραστειτε με το καφεδακι σας :D

φαντάζομαι maria ότι ειναι δύσκολο, και εγω που δουλεύω πληρωνόμαστε όποτε θυμούνται και τα έξοδα τρέχουν.....

evangelia θα τον ρωτήσω αυτη τη φορά για την αντιβίωση, τόσο καιρο δεν έδινα σημασία γιατι νόμιζα οτι δίνουν ολοι...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

φαντάζομαι maria ότι ειναι δύσκολο, και εγω που δουλεύω πληρωνόμαστε όποτε θυμούνται και τα έξοδα τρέχουν.....

evangelia θα τον ρωτήσω αυτη τη φορά για την αντιβίωση, τόσο καιρο δεν έδινα σημασία γιατι νόμιζα οτι δίνουν ολοι...

Η αληθεια ειναι πως ο καθε γιατρος εχει την δικη του οδο και αυτην ακολουθει απλα ουτε και εγω εχω ακουσει ξανα για αντιβιωση μετα την σπερματεγχυση.Για κακο παντως δεν πιστευω να ειναι θα εχει προφανως τους λογους του!

Τα εξοδα μας ειναι τραγικα τεραστια και τα εσοδα μας πενιχρα και αντε να ζησεις...

Καλημέρα κορίτσια! Ήθελα να σας ρωτήσω αν είχε καμία θέμα με τον τράχηλο στην σπερμ/ση γιατί όταν είχα κάνει την σαλπιγγογραφία εμένα ο τράχηλος ήταν στενός και μου τον άνοιξαν με ξυλοκαίνη. Του το είπα του γιατρού και μου είπε ότι το σωληνάκι τώρα είναι πιο λεπτό και μην ανησυχώ γιατί τη Δευτέρα που θα πάω για το υπερ/μα θα κάνουμε και μία πρόβα :shock: είμαι εγώ για πρόβες τώρα!

Οπότε με έχει πιάσει πανικός!!!

Καλημέρα κορίτσια! Ήθελα να σας ρωτήσω αν είχε καμία θέμα με τον τράχηλο στην σπερμ/ση γιατί όταν είχα κάνει την σαλπιγγογραφία εμένα ο τράχηλος ήταν στενός και μου τον άνοιξαν με ξυλοκαίνη. Του το είπα του γιατρού και μου είπε ότι το σωληνάκι τώρα είναι πιο λεπτό και μην ανησυχώ γιατί τη Δευτέρα που θα πάω για το υπερ/μα θα κάνουμε και μία πρόβα :shock: είμαι εγώ για πρόβες τώρα!

Καλημερα mar1981.

Εγω στην σαλπιγγογραφια δεν καταλαβα ποτε περασε το σωληνακι μεσα και το ειχα πει στον γιατρο μου και ηταν ησυχος πως δεν θα εχουμε προβλημα.Οταν ομως ηρθε η ωρα δεν εμπαινε με τιποτα το σωληνακι.Πονεσα παρα πολυ γιατι μου ανοιξε τον τραχηλο με ενα εργαλειο να μπορεσει να περασει το σωληνακι και ουρλιαζα απο τον πονο.Του ζητησα ξυλοκαινη και μου ειπε οτι απαγορευεται να μπει αλλη ουσια στον τραχηλο παρα μονο το σπερμα γιαυτο και πλενουμε μονο με φυσιολογικο ορο.

Δεν θελω να σε αγχωσω αλλα αυτη ειναι η δικη μου περιπτωση.Δεν ξερω πως θα το παρω αποφαση να παω και στην δευτερη σπερματεγχυση και να περασω τα ιδια παλι αλλα το αποτελεσμα μετραει και ο σκοπος ειναι ιερος.Πρεπει να εισαι πολυ χαλαρη και σκεψου πως το σωληνακι ειναι πολυ μικροτερο απο την σαλπιγγογραφια απλα στην σαλπιγγογραφια βαζουν ξυλοκαινη!

mar1981 το σωληνάκι που χρησιμοποιουν στη σπερματέγχυση είναι πολυ λεπτό, άν είσαι χαλαρή πιστευω οτι δεν θα έχεις πρόβλημα, εγω ευτυχώς δεν καταλαβαίνω τίποτα γιατί είμαι πολύ φοβιτσίαρα, στην σαλπιγγογραφία να φανταστείς είχα λιποθυμησει απο τον πόνο

Καλημερα mar1981.

Εγω στην σαλπιγγογραφια δεν καταλαβα ποτε περασε το σωληνακι μεσα και το ειχα πει στον γιατρο μου και ηταν ησυχος πως δεν θα εχουμε προβλημα.Οταν ομως ηρθε η ωρα ηεν εμπαινε με τιποτα το σωληνακι.Πονεσα παρα πολυ γιατι μου ανοιξε τον τραχηλο με ενα εργαλειο να μπορεσει να περασει το σωληνακι και ουρλιαζα απο τον πονο.Του ζητησα ξυλοκαινη και μου ειπε οτι απαγορευεται να μπει αλλη ουσια στον τραχηλο παρα μονο το σπερμα γιαυτο και πλενουμε μονο με φυσιολογικο ορο.

Δεν θελω να σε αγχωσω αλλα αυτη ειναι η δικη μου περιπτωση.Δεν ξερω πως θα το παρω αποφαση να παω και στην δευτερη σπερματεγχυση και να περασω τα ιδια παλι αλλα το αποτελεσμα μετραει και ο σκοπος ειναι ιερος.Πρεπει να εισαι πολυ χαλαρη και σκεψου πως το σωληνακι ειναι πολυ μικροτερο απο την σαλπιγγογραφια απλα στην σαλπιγγογραφια βαζουν ξυλοκαινη!

αυτο με το σωληνακι απο τι με ειπε ο γιατρος μου ειναι σε διαφορα μεγεθη πχ εγω οταν εκανα προχθες τον προγραμματισμο για την εξωσωματικη μου λεει θα σε βαλω ενα σωλινακι μεσα για να δουμε ποιο θα περασει ποιο καλα κ ποιο θα χρεισιμοποιησουμε ρωτηστετο για καλο εαν υπαρχουν ποιο λεπτα σωλινακια για να μην τραβατε αυτο τον πονο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

εγώ από την άλλη, η αναίσθητη...τίποτα δεν κατάλαβα..ούτε πότε άρχισε ούτε πότε τελείωσε...πάντα όμως εκείνη την ώρα προσεύχομαι...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσια ημουν παρα πολυ χαλαρη.

Ακουγα κι εσας εδω πως δεν ποναει καθολου και αρχισα να αγχωνομαι μονο οταν ειδα πως αργουσε να μπει ο καθετηρας και ο γιατρος ηταν σιωπηλος εκει αρχισα να ανησυχω.Και μετα τα ειδα ολα αλλα εκεινη την στιγμη μονο πονεσα μεχρι να βαλει μεσα ολο το υλικο της σπερματεγχυσης μετα σηκωθηκα κανονικα σαν να μην εγινε τιποτα ασχετα αν πριν λιγο ημουν ετοιμη να λιποθυμησω.

Λιποθυμησα στην σαλπιγγογραφια αλλα οχι οταν περασε το σωληνακι,οταν αρχισε να μου ριχνει το σκιαγραφικο υγρο ενιωσα εντονη δυσφορια και λιποθυμησα.

Ο γιατρος μου ειπε πως εχω πολυ στενο τραχηλο και το σωληνακι ειναι πολυ λεπτο και οσο και να σπρωξει δεν περναει.Γιαυτο πρεπει να τον ανοιξει.

Στν σαλπιγγογραφια επιτρεπεται η ξυλοκαινη αλλα στην σπερματεγχυση απαγορευεται το παραμικρο ουτε καολπικο υπερηχο δεν μου εκανε.

Φυσικα και τον εχω πρηξει για το πως θα το ξανακανω ολο αυτο αλλα μου λεει πως πρεπει να σκεφτομαι οτι ειναι για ιερο σκοπο και να κανω υπομονη για λιγα λεπτα...

Τα ιδια ειχε περασει και η stogiaki γιαυτο την αποκαλω τακιμι μου!

Καλημερα mar1981.

Εγω στην σαλπιγγογραφια δεν καταλαβα ποτε περασε το σωληνακι μεσα και το ειχα πει στον γιατρο μου και ηταν ησυχος πως δεν θα εχουμε προβλημα.Οταν ομως ηρθε η ωρα δεν εμπαινε με τιποτα το σωληνακι.Πονεσα παρα πολυ γιατι μου ανοιξε τον τραχηλο με ενα εργαλειο να μπορεσει να περασει το σωληνακι και ουρλιαζα απο τον πονο.Του ζητησα ξυλοκαινη και μου ειπε οτι απαγορευεται να μπει αλλη ουσια στον τραχηλο παρα μονο το σπερμα γιαυτο και πλενουμε μονο με φυσιολογικο ορο.

A! ωραία τώρα καθησυχάστηκα! Τιιιιι? δεν έμπαινε το σωληνάκι?:shock::shock: Μ'αρέσει που με ρωτάει ο γιατρός όταν μου το έδειξε τρως μακαρόνια αυτό είναι νούμερο 6 και του λέω γιατρέ τα μακαρόνια τα τρώω δεν τα γεννάω!!!!

μακαρόνι εεεε? οι γιατροί ολα ευκολα τα βλέπουν λες και τα έχουν δοκιμάσει, και εγώ evangelia όταν περνούσε το υγρό λιποθύμησα και μετά με δούλευε και ο γιατρός -σιγά που πονάει μου έλεγε- για κάντο και εσύ να σε δώ:P

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...