Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μεγαλη αισιοδοξια χαχαχα!!!

είπαμε αισιοδοξία..αλλά..δεν είναι και εύκολο..να τα λέμε να τα ακούμε...:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

ναι στο ιδο κεντρο θα την κανω με τον ιδιο γιατρο . επισης συνφωνω για την εξετασει γιαυτο κ δεν μπηκα στην διαδικασια να την κανω μονο με την εξωσωματικη καταλαβαινεις τι γινετε ετσι οπως μου τα ειπε η εμβρυολογος απο αυτην μαθαινεις πως συμπεριφερεται το σπερμα στο ωαριο θα σας το πω οπως ακριβως μου το ειπε στην αρχη πηγα να γελασω ( λεει μπορει το σπερματο/ριο να πηγαινει μπροστα στο ωαριο αλλα μην καταλαβαινει τι πρεπει να κανει η δεν καταλαβαινει τι ειναι ) οποτε οταν σου παιρνω τα ωαριο κ τα γονιμοποιουν με το σπερμα εκει βλεπουν τις αντιδρασεις σπερμα με ωαριο. σας ζαλισα

maria papa δεν μας ζάλισες, να μας λες να μαθαίνουμε και ας είναι αχρείαστα, ποτέ δεν ξέρεις!

Κορίτσια παρανόηση είχαμε με τα 150?, αναφερόμουν στη θρέψη τους σπέρματος και μόνο. Χωρίς την αμοιβή του γυναικολόγου, αυτά είναι για τον εμβρυολόγο. Αλλά όχι και 1000, αυτό και αν είναι εκμετάλλευση!

Κοριτσια 23η μερα σημερα και χθες κ σημερα

Εχω κατι ασπρα υγρα μια φορα τη μερα..πολυ πηχτα ομως(sorry για την περιγραφη..)

Sissy2012 μην ψάχνεις συμπτώματα, όπως σου είπαν και τα κορίτσια, δεν βγαίνει πουθενά έτσι. Εγώ σήμερα είμαι 30η και ακόμα τίποτα. Σήμερα όλο το απόγευμα είμαι στην κουζίνα για να μην το σκέφτομαι, έφτιαξα 2 ταψιά γαλακτομπούρεκο, για πρώτη φορά, ελάτε να σας κεράσω!!

HvAnp3.png

Είχα κόσμο σπίτι και τώρα ξεμπέρδεψα και είπα να σας πω μια καληνύχτα. Δεν σας ξέρω ακόμα απλά αυτό που ήθελα να πω ήταν να προσπαθήσουμε να μην έχουμε άγχος και εννοείται πως δεν θα σταματήσουν τα σχέδια με τον αν θα πετύχει ή όχι μια σπερμ/ση που παρεπιπτόντως εμενα θα μου παει 300 ευρω μαζι με τον γιατρό. Καληνύχτα σε όλες και όνειρα μωρουδίστικα :D:D:D!

maria papa δεν μας ζάλισες, να μας λες να μαθαίνουμε και ας είναι αχρείαστα, ποτέ δεν ξέρεις!

Κορίτσια παρανόηση είχαμε με τα 150?, αναφερόμουν στη θρέψη τους σπέρματος και μόνο. Χωρίς την αμοιβή του γυναικολόγου, αυτά είναι για τον εμβρυολόγο. Αλλά όχι και 1000, αυτό και αν είναι εκμετάλλευση!

Sissy2012 μην ψάχνεις συμπτώματα, όπως σου είπαν και τα κορίτσια, δεν βγαίνει πουθενά έτσι. Εγώ σήμερα είμαι 30η και ακόμα τίποτα. Σήμερα όλο το απόγευμα είμαι στην κουζίνα για να μην το σκέφτομαι, έφτιαξα 2 ταψιά γαλακτομπούρεκο, για πρώτη φορά, ελάτε να σας κεράσω!!

άντε φύλαξε κανένα κομματάκι!!σήμερα τι θα φτιάξεις??

πρέπει να κάνουμε υπομονή και μόνο η καθυστέρηση είναι το μόνο σύμπτωμα!!

πότε είδες περίοδο το προηγούμενο μήνα?

καλημέρα κορίτσια!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Το ξέρω βρε μαρια μου με τα συμπτώματα αλλά όλα κάτι καινούργιο βρίσκω...κ εγώ μαγειρεύω όταν δν θέλω να σκέφτομαι..μακάρι η περίοδο σου να καθυστερήσει 9 μήνες.....

Διαφημίσεις

Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙa

14. maria papa

15. georgia69

Κορίτσια χαθήκατε!!!που είστε καλέ???

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!

άντε φύλαξε κανένα κομματάκι!!σήμερα τι θα φτιάξεις??

πρέπει να κάνουμε υπομονή και μόνο η καθυστέρηση είναι το μόνο σύμπτωμα!!

πότε είδες περίοδο το προηγούμενο μήνα?

καλημέρα κορίτσια!!!!

Σήμερα τίποτα δεν θα φτιάξω, έρχεται η αδερφή μου και θα έχω την ανηψιά μου!!!! οπότε θα απασχοληθώ με αυτή!!! Τελευταία περίοδο είχα 22 Αυγούστου, σήμερα 31 μέρες. Ο μόνος κύκλος που μου είχε έρθει στις 33 ήταν με την κύστη. Εκτός και αν δεν έφυγε και υπάρχει ακόμα και γι αυτό με ταλαιπωρεί, τι να πω.

Το ξέρω βρε μαρια μου με τα συμπτώματα αλλά όλα κάτι καινούργιο βρίσκω...κ εγώ μαγειρεύω όταν δν θέλω να σκέφτομαι..μακάρι η περίοδο σου να καθυστερήσει 9 μήνες.....

Πάντως πιάνει αυτό με την μαγειρική, εμένα τα γλυκά δεν είναι το φόρτε μου, επειδή δεν τρώω πολλά, δεν μου αρέσουν, αλλά τρελαίνεται ο άντρας μου, οπότε τι να κάνω? Τον έχω τρελάνει στα κεικ που τρώω και εγώ και στον κορμό! Μια που θα έχω και κόσμο, είπα να του φτιάξω το αγαπημένο του.

HvAnp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σήμερα τίποτα δεν θα φτιάξω, έρχεται η αδερφή μου και θα έχω την ανηψιά μου!!!! οπότε θα απασχοληθώ με αυτή!!! Τελευταία περίοδο είχα 22 Αυγούστου, σήμερα 31 μέρες. Ο μόνος κύκλος που μου είχε έρθει στις 33 ήταν με την κύστη. Εκτός και αν δεν έφυγε και υπάρχει ακόμα και γι αυτό με ταλαιπωρεί, τι να πω.

Πάντως πιάνει αυτό με την μαγειρική, εμένα τα γλυκά δεν είναι το φόρτε μου, επειδή δεν τρώω πολλά, δεν μου αρέσουν, αλλά τρελαίνεται ο άντρας μου, οπότε τι να κάνω? Τον έχω τρελάνει στα κεικ που τρώω και εγώ και στον κορμό! Μια που θα έχω και κόσμο, είπα να του φτιάξω το αγαπημένο του.

εγώ ασχολούμαι με τη ζαχαροτεχνική...:P:p:p

άρα θα περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα και ελπίζω και εύχομαι να παραμείνεις καθαρή...

1533345xcnw09g7xt.gif

καλά νέα μυρίζομαι,αλλά επειδή θυμάμαι εκείνη τη φορά..λέω να περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα...

θα έρθει και η αδελφή σου προσπάθα να μην το σκέφτεσαι..

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημέρα κορίτσια!!!

mar1981 καλώς ηρθες στην παρεούλα μας.

Πήγα χθες στον γιατρό αλλά μετά για ποτάκι και βολτούλα οποτε δεν μπόρεσα να μπώ...έκανα 4 ωαριάκια ζουμερά και στρουμπουλά,20-22 mm το καθένα,μου έκανε την ovitrell και το σάββατο θα κάνω την σπερματέγχυση!!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...