Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ε οχι ρε και 1000 πες την μας δουλευει? εγω εδωσα 400 .

Αλλος ενας λογοσ που εφυγα..δηλαδη αν εκανα

6 κυκλους θα εδινα 6,000 !!!!κ της λεω καλυτερα

Εξωσωματικη μια κ εξω..εκεινη επεμενε οτι

Θα μεινω φυσιολογικα..!!κ η κοπελα που ειχε δει

Το σπερμοδιαγραμμα στο νοσοκομειο ειπε πολυ δυσκολο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλλος ενας λογοσ που εφυγα..δηλαδη αν εκανα

6 κυκλους θα εδινα 6,000 !!!!κ της λεω καλυτερα

Εξωσωματικη μια κ εξω..εκεινη επεμενε οτι

Θα μεινω φυσιολογικα..!!κ η κοπελα που ειχε δει

Το σπερμοδιαγραμμα στο νοσοκομειο ειπε πολυ δυσκολο...

μα φαινετε εξωφρενικο 1000

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

mar1981 καλως μας ηρθες και συντομα να εχεις φουσκωμενη κοιλιτσα!

Κοριτσια ποιος γιατρος παιρνει 150 ευρω για σπερματεγχυση?Θελω να παω κι εγω!150 μηπως χωρις την παρακολουθηση?Τι εχουμε πληρωσει σε χρημα και πονο?Επρεπε να εχουμε καρτα μπονους για να εξαργυρωνουμε ποντους!

Διαφημίσεις

Κοριτσια 23η μερα σημερα και χθες κ σημερα

Εχω κατι ασπρα υγρα μια φορα τη μερα..πολυ πηχτα ομως(sorry για την περιγραφη..)

Μακαρι να ειναι συμπτωματα θετικου αποτελεσματος!!!

Εχω κατι ασπρα υγρα μια φορα τη μερα..πολυ πηχτα ομως(sorry για την περιγραφη..)

μετα την tinkerbell!24 μαλωναμε βρε ασε τα συμπτωματα μην κοιτας ουτε σπυρακια ουτε υγρα δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα χαλαρωσε ολα θα γινουν

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Πολύ θετικό μου ακούγεται...;););)έχουμε μερούλες ακόμη!!!

mar1981 καλως μας ηρθες και συντομα να εχεις φουσκωμενη κοιλιτσα!

Κοριτσια ποιος γιατρος παιρνει 150 ευρω για σπερματεγχυση?Θελω να παω κι εγω!150 μηπως χωρις την παρακολουθηση?Τι εχουμε πληρωσει σε χρημα και πονο?Επρεπε να εχουμε καρτα μπονους για να εξαργυρωνουμε ποντους!

εγώ 150Ε για παρακολούθηση στο γυναικολόγο..και 440Ε η σπερματέγχυση...άστα να πάνε..μακάρι να πετύχουμε το στόχο μας και θα κάνουμε οικονομία από άλλα..

tinkerbell!24 πως λεγονται η ενεσεις που εκανες για την σπερ/χη?

δεν έκανα ενέσεις..τα φεμάρα έπαιρνα, τα χάπια..σου έδωσε λίστα με τα φάρμακα της εξωσωματικής??να τα συγκρίνουμε...

ΓΕΩΡΓΙΑΑΑΑ!!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙΙ????????

ΠΑΛΙ ΧΑΘΗΚΕΣ ΚΑΛΑΑΑ!!! ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ!!

νομίζω θα αρχίσουμε το παρουσιολόγιο...

ναι στο ιδο κεντρο θα την κανω με τον ιδιο γιατρο . επισης συνφωνω για την εξετασει γιαυτο κ δεν μπηκα στην διαδικασια να την κανω μονο με την εξωσωματικη καταλαβαινεις τι γινετε ετσι οπως μου τα ειπε η εμβρυολογος απο αυτην μαθαινεις πως συμπεριφερεται το σπερμα στο ωαριο θα σας το πω οπως ακριβως μου το ειπε στην αρχη πηγα να γελασω ( λεει μπορει το σπερματο/ριο να πηγαινει μπροστα στο ωαριο αλλα μην καταλαβαινει τι πρεπει να κανει η δεν καταλαβαινει τι ειναι ) οποτε οταν σου παιρνω τα ωαριο κ τα γονιμοποιουν με το σπερμα εκει βλεπουν τις αντιδρασεις σπερμα με ωαριο. σας ζαλισα

εμένα μου είπε ότι μπορεί να είναι Hostile και να είναι σκληρό και να μην μπορεί να σπάσει ή το σπερμα να μην είναι τόσο δυνατό για να σπάσει..αυτά θα τα δούμε στην εξωσωματική....

εισαι καινουρια θα μας μαθεις στην πορεια σχεδον ολες αυτο καναμε σκεφτομασταν τον επομενο μηνα τι θα κανουμε δεν σκεφτομασταν εαν πετυχε η σπερ/χη αλλα τι θα κανουμε τον αλλο μηνα πως θα προχωρησουμε. ετσι δεν ειναι tinkerbell!24?
Βρε κοριτσάκι μου TINKERBELL στις 15/9 δεν έκανες σπερμ/ση? και αγχώνεσαι για τις γονιμες του επόμενου μήνα? κατσε να δουμε μηπως πέτυχε το νινι :P!

θα μας μάθεις και θα σε μάθουμε!!!:P:p:p

έχω το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του χρόνου...;););)

και παρακαλώ το Θεό να μην με αφήσει έτσι..και αυτή τη χρονιά...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Πολύ θετικό μου ακούγεται...;););)έχουμε μερούλες ακόμη!!!

εγώ 150Ε για παρακολούθηση στο γυναικολόγο..και 440Ε η σπερματέγχυση...άστα να πάνε..μακάρι να πετύχουμε το στόχο μας και θα κάνουμε οικονομία από άλλα..

δεν έκανα ενέσεις..τα φεμάρα έπαιρνα, τα χάπια..σου έδωσε λίστα με τα φάρμακα της εξωσωματικής??να τα συγκρίνουμε...

νομίζω θα αρχίσουμε το παρουσιολόγιο...

εμένα μου είπε ότι μπορεί να είναι Hostile και να είναι σκληρό και να μην μπορεί να σπάσει ή το σπερμα να μην είναι τόσο δυνατό για να σπάσει..αυτά θα τα δούμε στην εξωσωματική....

θα μας μάθεις και θα σε μάθουμε!!!:P:p:p

έχω το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του χρόνου...;););)

και παρακαλώ το Θεό να μην με αφήσει έτσι..και αυτή τη χρονιά...

Νεραιδουλα μου με βλεπω ακομα μια φορα ν απογοητευομαι..

δεν έκανα ενέσεις..τα φεμάρα έπαιρνα, τα χάπια..σου έδωσε λίστα με τα φάρμακα της εξωσωματικής??να τα συγκρίνουμε....

ναι μου εδωσε τα πηρα κιολας λοιπον ξεκιναω θα κανω της πουρεγκον 900

επισης οργκαλουτραν ενεσεις κ αυτες μαζι με της πουρεγκον θα της κανω επισης zinadol ειναι δισκια για να μην πιξει το αιμα προλιπτικα κ τελος την οβιτρελε κ μετα κολπικη προγεστερονη vasclor . τωρα μονο της πουρεγκον περιμενω τελικα αν δεν εχουμε θετικο αποτελεσμα αυτον τον μηνα που μακαρι να εχουμε μαζι θα την κανουμε αποτι υπολογισα τελη Νοεμβριου θα ξεκινησω κ μεχρι της 20 δεκεμβριου θα εχω τελειωσει.

επισης ισχιει κ αυτο που ειπες για το σπερμα κ το ωαριο να μην μπορει να μπει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ναι μου εδωσε τα πηρα κιολας λοιπον ξεκιναω θα κανω της πουρεγκον 900

επισης οργκαλουτραν ενεσεις κ αυτες μαζι με της πουρεγκον θα της κανω επισης zinadol ειναι δισκια για να μην πιξει το αιμα προλιπτικα κ τελος την οβιτρελε κ μετα κολπικη προγεστερονη vasclor . τωρα μονο της πουρεγκον περιμενω τελικα αν δεν εχουμε θετικο αποτελεσμα αυτον τον μηνα που μακαρι να εχουμε μαζι θα την κανουμε αποτι υπολογισα τελη Νοεμβριου θα ξεκινησω κ μεχρι της 20 δεκεμβριου θα εχω τελειωσει.

επισης ισχιει κ αυτο που ειπες για το σπερμα κ το ωαριο να μην μπορει να μπει

εγώ ακόμη δεν έχω το πρόγραμμα..απλά πήγα στο φαρμακείο τα πήρα και τα έχω στο ψυγείο..

μόλις μου τις έγραψε ο γιατρός μου λέει..μακάρι να μην χρειαστούν και να μου τις φέρεις να τις δώσουμε σε άλλες κοπέλες...μέχρι 3 φορες δικαιούμαστε δωρεάν...

1533345xcnw09g7xt.gif

σίσσυ αν δεν έρθει η σιχαμένη Ελπίζουμε...φυσικά με όλα αυτά που περάσαμε..καλό είναι να μην βλέπουμε συπτώματα ούτε αρνητικά ούτε θετικά..χαλαρά..να ξεχάσουμε το γεγονώς...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...