Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια, είμαι καινούρια στο cafe αν και σας διαβάζω και εδώ και στο προηγούμενο parents, όπως και για άλλες κοπέλες. Αποφάσισα λοιπόν να μπω και εγώ στο club για να ανταλλάξουμε τις αγωνίες μας, τις ανησυχίες μας και τις χαρές που εύχομαι να έχουμε. Ξεκινάω, είμαι 31 χθες τα έκλεισα :D, 3 χρόνια παντρεμένη και 2 χρόνια προσπαθούμε για μωράκι. Είπαμε και εμείς (τρομάρα μας!!!) το 1 χρόνο να το χαρούμε! Μετά από μία σαλπιγγογραφία που έκανα η οποία ήταν πολύ καλή και μετά από εξετάσεις του άντρα μου ο οποίος έχει προστατίτιδα εξαιτίας της οποίας έχει κινητικότητα μέτρια (1η ώρα 35%) αποφασίσαμε να κάνω σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο δεδομένου ότι δεν έχω πρόβλημα ωορρηξίας. Τώρα είμαι αδιάθετη και την Δευτέρα 24/9 θα κάνω το 1 υπερηχογράφημα. Αυτά ουφ τα'πα :P. Συγνώμη για τον όγκο του μηνύματος.

καλως ηρθες στην παρεα μας!!! τωρα θα ξεκινησεις διαδικασια για την σπερ/χη?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς σας βρήκα! Ναι τη Δευτέρα μου είπε ο γιατρός μου θα κάνουμε το 1ο υπερ/μα για να δούμε το μέγεθος του ωαρίου και μετά θα ξαναπάω για το 2ο υπερ/μα και αναλόγως θα μου πει, μάλλον την άλλη Παρασκευή αλλά όλα εξαρτώνται από το αυγουλάκι μου!

Καλησπέρα κορίτσια!

maria papa πολύ ωραία τα νέα σου!! Όλα καλά λοιπόν! πήρες τα φάρμακα? Τελικά θα κάνεις εξωσωματική εκεί που έκανες και σπερματέγχυση? Στο ίδιο κέντρο?

mar1981 καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλή αρχή με τους υπερήχους!! Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.

Μαρακι εμενα μου ειχε πει να παω για ελεγχο οιστραδιοληςμετα την 5η μερα.Επειδη ηταν Σαββατοκυριακο και τα μικροβιολογικα εδω καλοκαιρι ηταν κλειστα πηγα την 8η.Μου ειχε πει πως πρεπει οπωσδηποτε να την κανω γιατι θα επρεπε να αυξησουμε την δοση τις 2 τελευταιες μερες και επρεπε να ειμαστε σιγουροι πως ολα ειναι καλα.

Δυστυχως το αποτελεσμα το γνωριζεις...Το καλο ηταν πως το προλαβαμε και σταματησα τις ενεσεις πριν γεμισουν υγρο οι ωοθηκες!

και εγώ γ' αυτό θέλω να του πω να κάνουμε παράλληλα έλεγχο της οιστραδιόλης, να δω τι θα μου πει.

Αυτή την εξέταση πρέπει να την κανείς σε γόνιμες μέρες!ερχεσαι σε επαφή και πρέπει μέσα σε 8 ώρες να πας στο γιατρό σου!κ τότε εκείνος από την τραχηλικη σου βλεννη βλέπει αν υπάρχουν κινητά σπερματοζωαρια(κάπως έτσι..)είναι σημαντική εξέταση γιατί μπορεί η τραχηλικη σου βλεννη να μην είναι φιλική για το σπερματοζωαριο και να δει αν τα σπερματοζωαρια είναι οκ!θα πω στο γιατρό μου να την κάνω..

Εγώ για αυτή την εξέταση μίλησα με την ανδρολόγο που κάναμε το σπερμοδιάγραμμα. Αυτή ελέγχει τα υγρά και βλέπει πως συμπεριφέρονται τα σπερματοζωάρια, όχι ο γυναικολόγος, αυτός απλά παίρνει το δείγμα, αλλά μου είπε, αν θυμάμαι καλά ότι προτιμότερο είναι να κάνεις σπερματέγχυση, που προσπερνάς την τραχηλική βλέννα, παρά αυτή την εξέταση, η οποία νομίζω μου είχε πει ότι κάνει 120? και η σπερματέγχυση 150?

Να και η λίστα μας!!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

22. tinkerbell!24

Ποσοστό: 5/21

Περιμένουμε και τις υπόλοιπες, μόλις κάνετε να μας πείτε να σας βάλουμε στη λίστα!!

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙa

14. maria papa

15. georgia69

που είστε κοριτσάκια, χαθήκατε...

HvAnp3.png

κορίτσια πιο είναι το πιο νωρίς που μπορώ να κάνω χοριακή??!!!

τη πρεγκνύλ την έκανα 15/9

Εχεις δίκιο..εγώ θέλω να κάνω το τεστ μην τραχηλικη βλεννη που βλέπεις αν υπάρχουν σπερματοζωαρια στον τραχηλο..κανένας γιατρος δεν μου το έχει προτείνει!απο το Internet το έχω διαβάσει..
Γεια σας κορίτσια, είμαι καινούρια στο cafe αν και σας διαβάζω και εδώ και στο προηγούμενο parents, όπως και για άλλες κοπέλες. Αποφάσισα λοιπόν να μπω και εγώ στο club για να ανταλλάξουμε τις αγωνίες μας, τις ανησυχίες μας και τις χαρές που εύχομαι να έχουμε. Ξεκινάω, είμαι 31 χθες τα έκλεισα :D, 3 χρόνια παντρεμένη και 2 χρόνια προσπαθούμε για μωράκι. Είπαμε και εμείς (τρομάρα μας!!!) το 1 χρόνο να το χαρούμε! Μετά από μία σαλπιγγογραφία που έκανα η οποία ήταν πολύ καλή και μετά από εξετάσεις του άντρα μου ο οποίος έχει προστατίτιδα εξαιτίας της οποίας έχει κινητικότητα μέτρια (1η ώρα 35%) αποφασίσαμε να κάνω σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο δεδομένου ότι δεν έχω πρόβλημα ωορρηξίας. Τώρα είμαι αδιάθετη και την Δευτέρα 24/9 θα κάνω το 1 υπερηχογράφημα. Αυτά ουφ τα'πα :P. Συγνώμη για τον όγκο του μηνύματος.

tinkerbell......ποιο κοριτσακι ειναι αγχωμενο????? να σε μαλωσω τωρα ή να το αφήσω για αργότερα.??? μετα απο 14 μερες να πας για την χοριακή γλυκειά μου....κανε υπομονή και ηρεμησεεεεεεεε.....τον εχεις πεθανει τον οργανισμο σου απο το αγχος!!!! γιατι να τις χασεις τις γονιμες μερες βρε κοριτσι μου? υστερα απο την σπερματεγχυση δεν σου ειπε ο γιατρος να κανεις και σεξ? δεν εχω καταλαβει ποιες μερες φοβασαι μην χασεις....

sissy μου εγω εχω κανει hunner test .....δεν ειναι τιποτα... κανεις σεξ και πρεπει μετα απο 2μιση ωρες να πας να σου παρουν λιγο τραχηλικο υγρο, σαν το παπ τεστ...μπορεις να πας και στο μαιευτηριο που ειναι ο γιατρος σου αλλα και στο ιατρειο του αν εχει και μικροβιολογικο εργαστηριο...τα αποτελεσματα τα παιρνεις την ιδια μερα.... αυτη η εξεταση ειναι η πρωτη εξεταση που με εβαλε να κανω ο πρωην γιατρος μου....νομιζα πως την κανουν ολοι....

mar1981 μου καλως ηρθες στην παρεα μας...σου ευχομαι με το καλο να κανεις την σπερματεγχυση και να μας εχεις πολλα πολλα ευχαριστα νεα τον επομενο μηνα!!!!! οτι χρειαστεις ειμαστε διπλα σου!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλώς σας βρήκα! Ναι τη Δευτέρα μου είπε ο γιατρός μου θα κάνουμε το 1ο υπερ/μα για να δούμε το μέγεθος του ωαρίου και μετά θα ξαναπάω για το 2ο υπερ/μα και αναλόγως θα μου πει, μάλλον την άλλη Παρασκευή αλλά όλα εξαρτώνται από το αυγουλάκι μου!

Καλως ηρθες στην παρεα μας!!

Διαφημίσεις

Καλως ηρθες στην παρεα μας!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές αντέ και ο Θεός βοηθός!

SISSY για μένα δεν χρειάζεται να κάνεις την εξέταση αν είναι να κάνεις σπερματεγχυση αφού γλιτώνεις τη διαδρομη του τραχυλου και θα γλιτώσεις και χρηματα και αγχος.

καλωςόρισες!!!

ελπίζω σύντομα να μείνεις εγκυούλα!!

Καλησπέρα κορίτσια!

maria papa πολύ ωραία τα νέα σου!! Όλα καλά λοιπόν! πήρες τα φάρμακα? Τελικά θα κάνεις εξωσωματική εκεί που έκανες και σπερματέγχυση? Στο ίδιο κέντρο?

mar1981 καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλή αρχή με τους υπερήχους!! Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.

και εγώ γ' αυτό θέλω να του πω να κάνουμε παράλληλα έλεγχο της οιστραδιόλης, να δω τι θα μου πει.

Εγώ για αυτή την εξέταση μίλησα με την ανδρολόγο που κάναμε το σπερμοδιάγραμμα. Αυτή ελέγχει τα υγρά και βλέπει πως συμπεριφέρονται τα σπερματοζωάρια, όχι ο γυναικολόγος, αυτός απλά παίρνει το δείγμα, αλλά μου είπε, αν θυμάμαι καλά ότι προτιμότερο είναι να κάνεις σπερματέγχυση, που προσπερνάς την τραχηλική βλέννα, παρά αυτή την εξέταση, η οποία νομίζω μου είχε πει ότι κάνει 120? και η σπερματέγχυση 150?

1.

πόσα??? 440 Ευρωπουλάκια έσκασα προχθές!!

tinkerbell......ποιο κοριτσακι ειναι αγχωμενο????? να σε μαλωσω τωρα ή να το αφήσω για αργότερα.??? μετα απο 14 μερες να πας για την χοριακή γλυκειά μου....κανε υπομονή και ηρεμησεεεεεεεε.....τον εχεις πεθανει τον οργανισμο σου απο το αγχος!!!! γιατι να τις χασεις τις γονιμες μερες βρε κοριτσι μου? υστερα απο την σπερματεγχυση δεν σου ειπε ο γιατρος να κανεις και σεξ? δεν εχω καταλαβει ποιες μερες φοβασαι μην χασεις....

sissy μου εγω εχω κανει hunner test .....δεν ειναι τιποτα... κανεις σεξ και πρεπει μετα απο 2μιση ωρες να πας να σου παρουν λιγο τραχηλικο υγρο, σαν το παπ τεστ...μπορεις να πας και στο μαιευτηριο που ειναι ο γιατρος σου αλλα και στο ιατρειο του αν εχει και μικροβιολογικο εργαστηριο...τα αποτελεσματα τα παιρνεις την ιδια μερα.... αυτη η εξεταση ειναι η πρωτη εξεταση που με εβαλε να κανω ο πρωην γιατρος μου....νομιζα πως την κανουν ολοι....

mar1981 μου καλως ηρθες στην παρεα μας...σου ευχομαι με το καλο να κανεις την σπερματεγχυση και να μας εχεις πολλα πολλα ευχαριστα νεα τον επομενο μηνα!!!!! οτι χρειαστεις ειμαστε διπλα σου!!!!!!

τις γόνιμες του επόμενου μήνα!!;);););)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Βρε κοριτσάκι μου TINKERBELL στις 15/9 δεν έκανες σπερμ/ση? και αγχώνεσαι για τις γονιμες του επόμενου μήνα? κατσε να δουμε μηπως πέτυχε το νινι :P!

εισαι καινουρια θα μας μαθεις στην πορεια σχεδον ολες αυτο καναμε σκεφτομασταν τον επομενο μηνα τι θα κανουμε δεν σκεφτομασταν εαν πετυχε η σπερ/χη αλλα τι θα κανουμε τον αλλο μηνα πως θα προχωρησουμε. ετσι δεν ειναι tinkerbell!24?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλησπέρα κορίτσια!

ναι στο ιδο κεντρο θα την κανω με τον ιδιο γιατρο . επισης συνφωνω για την εξετασει γιαυτο κ δεν μπηκα στην διαδικασια να την κανω μονο με την εξωσωματικη καταλαβαινεις τι γινετε ετσι οπως μου τα ειπε η εμβρυολογος απο αυτην μαθαινεις πως συμπεριφερεται το σπερμα στο ωαριο θα σας το πω οπως ακριβως μου το ειπε στην αρχη πηγα να γελασω ( λεει μπορει το σπερματο/ριο να πηγαινει μπροστα στο ωαριο αλλα μην καταλαβαινει τι πρεπει να κανει η δεν καταλαβαινει τι ειναι ) οποτε οταν σου παιρνω τα ωαριο κ τα γονιμοποιουν με το σπερμα εκει βλεπουν τις αντιδρασεις σπερμα με ωαριο. σας ζαλισα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές αντέ και ο Θεός βοηθός!

SISSY για μένα δεν χρειάζεται να κάνεις την εξέταση αν είναι να κάνεις σπερματεγχυση αφού γλιτώνεις τη διαδρομη του τραχυλου και θα γλιτώσεις και χρηματα και αγχος.

Δικιο εχεις..αλλα ο γιατρος μου ειπε να το δυναμωσουμε

Πρωτα με βιταμινες..

εισαι καινουρια θα μας μαθεις στην πορεια σχεδον ολες αυτο καναμε σκεφτομασταν τον επομενο μηνα τι θα κανουμε δεν σκεφτομασταν εαν πετυχε η σπερ/χη αλλα τι θα κανουμε τον αλλο μηνα πως θα προχωρησουμε. ετσι δεν ειναι tinkerbell!24?

Ποσο δικιο εχεις....

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...