Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

tinkerbell μην σκέφτεσαι απο τώρα για τον επόμενο μήνα, αυτές τις κρίσιμες μέρες να είσαι χαλαρή και οσο πιο ήρεμη μπορείς, σου εύχομαι να πετύχει η σπερματεγχυση και να μην τον χρειαστείς τον αντρούλη σου :-P

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να κάνουμε sissy μου, αυτοί οι γιατροί όταν θυμούνται σου τα λένε...κάθε μήνα με έβαζε να κάνω και μια εξέταση ενώ μπορούσα να τις έχω κάνει όλες σε ενα μήνα...τι να πω πια γιατί μας ταλαιπωρούν έτσι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

και εγώ!!!:P:p:p:p:p

δεν είναι θέμα αγωνίας κορίτσια..θα λείπει ο άντρας μου λίγες μέρες τον επόμενο μήνα και δεν θέλω να χάσω τις γόνιμες...:(:(:(:(:(

Χαλαρωσε βρε και τι εγινε αν χασεις εναν μηνα?Εμενα ο γιατρος μου με εχει τοσους μηνες στο χαλαρο ασχετα αν σε εμεμα υπηρξε προβλημα.

Εχουμε κουρασει και την ψυχολογια μας και το αναπαραγωγικο μας συστημα...Μην πιεζεις τον εαυτο σου γλυκουλα μου!Δεν σου εμαθε κατι η Θεσσαλονικη μας??ΧΑΛΛΑΡΑ!:D:tongue:

Χαλαρωσε βρε και τι εγινε αν χασεις εναν μηνα?Εμενα ο γιατρος μου με εχει τοσους μηνες στο χαλαρο ασχετα αν σε εμεμα υπηρξε προβλημα.

Εχουμε κουρασει και την ψυχολογια μας και το αναπαραγωγικο μας συστημα...Μην πιεζεις τον εαυτο σου γλυκουλα μου!Δεν σου εμαθε κατι η Θεσσαλονικη μας??ΧΑΛΛΑΡΑ!:D:tongue:

δεν θέλω να τον χάσω..τουλάχιστο..όχι όλες..ας χάσω τη 14 μέρα..όχι και τη 13 και τη 12...

χαλαρα..

να ρωτήσω η φωλία του κόκορα ζει ακόμη??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

δεν θέλω να τον χάσω..τουλάχιστο..όχι όλες..ας χάσω τη 14 μέρα..όχι και τη 13 και τη 12...

χαλαρα..

να ρωτήσω η φωλία του κόκορα ζει ακόμη??

Την τελευταια φορα που περασα ζουσε και βασιλευε :P αλλα σε τετοιες εποχες ολα ειναι ρευστα...

Ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου και να χασεις εναν μηνα δεν χαλασε ο κοσμος.Κι εγω που δεν εχασα μηνα μετα την σπερματεγχυση τι καταλαβα?Αλλος αποφασιζει κι Εκεινος ξερει καλυτερα!

Διαφημίσεις

τι να κάνουμε sissy μου, αυτοί οι γιατροί όταν θυμούνται σου τα λένε...κάθε μήνα με έβαζε να κάνω και μια εξέταση ενώ μπορούσα να τις έχω κάνει όλες σε ενα μήνα...τι να πω πια γιατί μας ταλαιπωρούν έτσι

Εχεις δίκιο..εγώ θέλω να κάνω το τεστ μην τραχηλικη βλεννη που βλέπεις αν υπάρχουν σπερματοζωαρια στον τραχηλο..κανένας γιατρος δεν μου το έχει προτείνει!απο το Internet το έχω διαβάσει..

Την τελευταια φορα που περασα ζουσε και βασιλευε :P αλλα σε τετοιες εποχες ολα ειναι ρευστα...

Ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου και να χασεις εναν μηνα δεν χαλασε ο κοσμος.Κι εγω που δεν εχασα μηνα μετα την σπερματεγχυση τι καταλαβα?Αλλος αποφασιζει κι Εκεινος ξερει καλυτερα!

εννοείται!!

πόσο πεθύμησα τη θεσνίκη...

Εχεις δίκιο..εγώ θέλω να κάνω το τεστ μην τραχηλικη βλεννη που βλέπεις αν υπάρχουν σπερματοζωαρια στον τραχηλο..κανένας γιατρος δεν μου το έχει προτείνει!απο το Internet το έχω διαβάσει..

και εγώ θέλω να τη κάνω...χθες το έλεγα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Αυτή την εξέταση πρέπει να την κανείς σε γόνιμες μέρες!ερχεσαι σε επαφή και πρέπει μέσα σε 8 ώρες να πας στο γιατρό σου!κ τότε εκείνος από την τραχηλικη σου βλεννη βλέπει αν υπάρχουν κινητά σπερματοζωαρια(κάπως έτσι..)είναι σημαντική εξέταση γιατί μπορεί η τραχηλικη σου βλεννη να μην είναι φιλική για το σπερματοζωαριο και να δει αν τα σπερματοζωαρια είναι οκ!θα πω στο γιατρό μου να την κάνω..

Διαφημίσεις

Αυτή την εξέταση πρέπει να την κανείς σε γόνιμες μέρες!ερχεσαι σε επαφή και πρέπει μέσα σε 8 ώρες να πας στο γιατρό σου!κ τότε εκείνος από την τραχηλικη σου βλεννη βλέπει αν υπάρχουν κινητά σπερματοζωαρια(κάπως έτσι..)είναι σημαντική εξέταση γιατί μπορεί η τραχηλικη σου βλεννη να μην είναι φιλική για το σπερματοζωαριο και να δει αν τα σπερματοζωαρια είναι οκ!θα πω στο γιατρό μου να την κάνω..

την εχω διαβασει κ εγω αυτην την εξετασει αλλα εγω δεν θα εμπαινα στην διαδικασια να την κανω εγω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

την εχω διαβασει κ εγω αυτην την εξετασει αλλα εγω δεν θα εμπαινα στην διαδικασια να την κανω εγω

Και εμένα κανένας γιατρος δεν μου την έχει προτείνει...

Γεια σας κορίτσια, είμαι καινούρια στο cafe αν και σας διαβάζω και εδώ και στο προηγούμενο parents, όπως και για άλλες κοπέλες. Αποφάσισα λοιπόν να μπω και εγώ στο club για να ανταλλάξουμε τις αγωνίες μας, τις ανησυχίες μας και τις χαρές που εύχομαι να έχουμε. Ξεκινάω, είμαι 31 χθες τα έκλεισα :D, 3 χρόνια παντρεμένη και 2 χρόνια προσπαθούμε για μωράκι. Είπαμε και εμείς (τρομάρα μας!!!) το 1 χρόνο να το χαρούμε! Μετά από μία σαλπιγγογραφία που έκανα η οποία ήταν πολύ καλή και μετά από εξετάσεις του άντρα μου ο οποίος έχει προστατίτιδα εξαιτίας της οποίας έχει κινητικότητα μέτρια (1η ώρα 35%) αποφασίσαμε να κάνω σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο δεδομένου ότι δεν έχω πρόβλημα ωορρηξίας. Τώρα είμαι αδιάθετη και την Δευτέρα 24/9 θα κάνω το 1 υπερηχογράφημα. Αυτά ουφ τα'πα :P. Συγνώμη για τον όγκο του μηνύματος.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...