Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια..

ρώτησα και εγώ στη Κύπρο για αυτή την εξέταση και κανένας δεν τη κάνει...:(

πρέπει να είσαι σε συγκεκριμένη μέρα του κύκλου?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tinkerbell την 14η μέρα μετά την σπερματέγχυση λέει ο γιατρός, αν την κάνεις νωρίτερα δεν ξέρω αν θα δείξει.

θα σε μαλώσω...5 μέρες μετα και άρχισε η αγωνία?????να είσαι χαλαρή τώρα είπαμε, το ξέρω οτι είναι δύσκολο αλλα τι να κάνουμε???

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημερα Μαρακι! Αυτην την εξεταση με τον φυσιολογικο ορο σου την εκανε για να δει αν υπαρχουν πολυποδες στη μητρα.. ευτυχως ολα καλα!! Μπραβο! Καλη αρχη σου ευχομαι και καρποφορα!!

Αυτην την εξεταση μου χε κανει κ μενα ο δικος μου και μου βρηκε τους πολυποδες.. σονοϋστερογραφια λεγεται!

καλημερα. υδρουπερηχογραφημα λεγετε ναι ειναι για να δει αν υπαρχει καποιο εμποδιο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημέρα κορίτσια..

ρώτησα και εγώ στη Κύπρο για αυτή την εξέταση και κανένας δεν τη κάνει...:(

πρέπει να είσαι σε συγκεκριμένη μέρα του κύκλου?

λες γιαυτην που εκανα εγω χθες?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

tinkerbell την 14η μέρα μετά την σπερματέγχυση λέει ο γιατρός, αν την κάνεις νωρίτερα δεν ξέρω αν θα δείξει.

θα σε μαλώσω...5 μέρες μετα και άρχισε η αγωνία?????να είσαι χαλαρή τώρα είπαμε, το ξέρω οτι είναι δύσκολο αλλα τι να κάνουμε???

οχι δεν είναι αγωνία..θέλω λίγο να προκαθορίσω το κύκλο του επόμενου μήνα..δεν θέλω να τον καθυστερήσω...

14 μέρες μετά είναι 1/10 που έχουμε αργία..

σάββατο 29/10 δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν θα έχω αποτελέσματα...

σκέφτομαι μεταξύ 26-28/9 δεν ξέρω αν δείχνει..

1533345xcnw09g7xt.gif

λες γιαυτην που εκανα εγω χθες?

ναι γι αυτή που έκανες εσύ και η stardustmg..

θα ρωτήσω για υστεροσκόπηση..

1533345xcnw09g7xt.gif

κορίτσια πιο είναι το πιο νωρίς που μπορώ να κάνω χοριακή??!!!

τη πρεγκνύλ την έκανα 15/9

θα φας ξυλο!!!!;);) η πρεκνυλ για να φυγει θελει 1 εβδομαδα ελα υπομονη!!! χαλαρωνουμε!!! πες σε καμια φιλη να ερθει γιακαφε κ κους κους

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ναι γι αυτή που έκανες εσύ και η stardustmg..

θα ρωτήσω για υστεροσκόπηση..

αυτο που εκανα εγω ειναι η αρχη για την εξωσωματικη να δει αν ολα ειναι καλα αν υπαρχει καποιος πολυποδας κτλ κ να δει ποιο καθετηρακι ειναι για μενα για να με βαλει τα εμβρυακια οταν ερθει η ωρα επισης μου εδωσε κ εξετασεις να κανω την 2 'η 3 μερα του κυκλου που θα αποφασησω να την κανω .

επειδη θα φυγω σε κανα 10 λεπτο παω να παραγγειλω τα φαρμακα γιατι εσω κανουν 1 μηνα να ερθουν οτι θελεις θα στο απαντησω μετα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

maria papa στο ιατρειο του γιατρου γινεται η εξεταση η σε ακτινοδιαγνωστικο οπως η σαλπιγγογραφια?Αντε καλη αρχη με τα της εξωσωματικης και κυριως φουσκωμενη κοιλιτσα!

tinkerbell και σε εσενα επισης.Χοριακη θα κανεις 14 μερες μετα την σπερματεγχυση οπως προανεφεραν και τα κοριτσια!

maria papa αν εχεις κάνει σαλπιγγογραφία χρειάζεται να κάνεις και αυτή την εξέταση? αχ βρε κορίτσια οτι ακούω θέλω να το κάνω...

και εγώ!!!:P:p:p:p:p

δεν είναι θέμα αγωνίας κορίτσια..θα λείπει ο άντρας μου λίγες μέρες τον επόμενο μήνα και δεν θέλω να χάσω τις γόνιμες...:(:(:(:(:(

1533345xcnw09g7xt.gif

αυτο που εκανα εγω ειναι η αρχη για την εξωσωματικη να δει αν ολα ειναι καλα αν υπαρχει καποιος πολυποδας κτλ κ να δει ποιο καθετηρακι ειναι για μενα για να με βαλει τα εμβρυακια οταν ερθει η ωρα επισης μου εδωσε κ εξετασεις να κανω την 2 'η 3 μερα του κυκλου που θα αποφασησω να την κανω .

επειδη θα φυγω σε κανα 10 λεπτο παω να παραγγειλω τα φαρμακα γιατι εσω κανουν 1 μηνα να ερθουν οτι θελεις θα στο απαντησω μετα!!!

οκ!!!:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

maria papa αν εχεις κάνει σαλπιγγογραφία χρειάζεται να κάνεις και αυτή την εξέταση? αχ βρε κορίτσια οτι ακούω θέλω να το κάνω...

εχω κανει κ απο αυτη εξαλου αν δεν την ειχα φαρμακα για προκληση γιοκ χρειαζεται κ αυτην . απλα εγω την εκανα γιατι θα ξεκινησω για εωσωματικη τωρα εαν την κανουν η γιατροι εξω δεν ξερω ρωτα ομως δεν ειναι τιποτα κ ουτε πονας

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Νεραιδουλα μην την κανείς νωρίς τη χοριακη!να περιμένεις λίγο για να εχεισ σίγουρο αποτέλεσμα!μαρακι μου μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να φυτρώσει το Μωρακι σου..τινα κ εγώ σαν εσένα είμαι!!μην ακούσω για εξέταση..να την κάνω αμέσως!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...