Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Εμενα ο δικος μου πριν αποφασισει ποιες θα μου δωσει και αφου η κλομιφαινη και τα cyclacur δεν βοηθησαν μου ζητησε ολες μου τις εξετασεις τις πηρε ενα βραδυ στο σπιτι τις μελετησε και μετα μου ειπε πως θεωρει τις puregon ιδανικες για την περιπτωση μου.

Εχω κι εγω γνωστη που εκανε τις gonal αν θυμαμαι καλα.

Ειναι καθαρα θεμα γιατρου και εταιριων ομως οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.Πανω κατω τα συστατικα ουτως η αλλως ιδια ειναι!

ναι τα συστατικά είναι τα ίδια..

εγώ σπερματέγχυση μου έδινε τα φεμαρα..

αυτές μου τις έδωσε για εξωσωματική

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δειτε ενα υπεροχο βιντεακι σχετικα με το θαυμα που ολες περιμενουμε να βιωσουμε!

http://youtu.be/_2MFFzldkYQ

θα το δω όταν πάω σπίτι:P:p

tinkerbell αύριο πάω στο γιατρό για αυγουλομέτρηση και θα την κάνω μάλλον σάββατο.

βρε κορίτσια όσες έχετε χρησιμοποιήσει puregon, τη δόση και πόσα ωαριακια κάνατε?

θα περιμένουμε νέα αύριο!!!

tinkerbell μια φίλη μου έκανε τις fostimon και έμεινε έγκυος στην 1η σπερματέγχυση, νομίζω οτι όλες την ίδια δουλεια κάνουν απλά ίσως παίζει ρόλο πως αντιδρά ο οργανισμός.

ελπίζω να πετύχει και σε εμένα;);)

Εκανα καθημερινη παρακολουθηση με υπερηχο και ορμονικες.Εκει που το αυγο ηταν ετοιμο να ωριμασει για την ωορρηξια την επομενη μερα ηταν μαραμενο και χανοτανε...

Εγω εκανα πολλα αυγα με την κλομιφαινη μεχρι και 5 αλλα ηταν 2 μεγαλα και τα αλλα μικρουλια αλλα ειχα πολυ λετπο ενδομητριο.Με τις ενεσεις εκανα 3 στην αρχη αλλα το ενα στην πορεια εξαφανιστηκε και τα 2 μεγαλωσαν πολυ.

Μηπως πρεπει να σου μειωσει κι εσενα την δοση ο γιατρος?Εγω ευτυχως δεν εκανα καθολου κυστες.

είναι πολύ σημαντικό αυτό..τα τεστ ωορρηξίας τι σου έδειχναν?

και εγώ είχα πάει 3 μήνες συνεχόμενους για να το ελέγξουμε την ωορρηξία..

εγώ είχα κάνει κύστη, ευτυχώς έφυγε...

1533345xcnw09g7xt.gif

θα το δω όταν πάω σπίτι:P:p

θα περιμένουμε νέα αύριο!!!

ελπίζω να πετύχει και σε εμένα;);)

είναι πολύ σημαντικό αυτό..τα τεστ ωορρηξίας τι σου έδειχναν?

και εγώ είχα πάει 3 μήνες συνεχόμενους για να το ελέγξουμε την ωορρηξία..

εγώ είχα κάνει κύστη, ευτυχώς έφυγε...

Τα τεστ ωορρηξιας τα εκανα πριν αλλαξω γιατρο και δεν δειχνανε τιποτα.Ο τοτε γιατρος μου ειπε να μην τα εμπιστευομαι και ετσι τα παρατησα.

Τωρα αφου μπορω και πηγαινω συχνα για υπερηχο στον νυν γιατρο μου δεν με απασχολει να παρω τεστ.

Ολα θα πανε καλα κοριτσακια μου που θα παει θα ερθει και η σειρα μας.

Καλησπέρα σε όλες!!!

καλημέρα κορίτσια και από εμένα!!

Maria V..τελικά τι έγινε?

είμαι στην αναμονή αλλά δεν βλέπω φως, ενώ είχα πρηστεί, ξεφούσκωσα... οπότε απλά περιμένω είμαι 29η σήμερα.

καλη μερα κ απο μενα !!!

εφτασε η μερα που θα παω κ εγω στον γιατρο

Καλή επιτυχία! Νομίζω στο κέντρο που είχες κάνει σπερματέγχυση, εγώ είχα κάνει θρέψη σπέρματος, εκεί θα πας και για εξωσωματική?

αύριο πάω στο γιατρό για αυγουλομέτρηση και θα την κάνω μάλλον σάββατο.

βρε κορίτσια όσες έχετε χρησιμοποιήσει puregon, τη δόση και πόσα ωαριακια κάνατε?

tina μου εγω παντα ειχα αυγουλακια αλλα δεν ειχα ωορρηξια.Ωοθυλακικη ατρησια μου το ειπε ο γιατρος.Με την κλομιφαινη αποκατασταθηκε η ωορρηξια και εκανα και παραπανω αυγα αλλα ειχα λεπτο ενδομητριο.Με τις puregon εκανα 2 τεραστια αυγα σε σημειο που πονουσα οταν πιεζα την κοιλια μου και παχυνε και το ενδομητριο.Εκανα χαμηλη δοση 75 μοναδες οταν γυναικες για εξωσωματικη κανουν μεχρι και 400 μοναδες.Παρολα αυτα επαθα υπερδιεγερση ωοθηκων η οιστραδιολη εφτασε 2260 και σταματησαμε.Βεβαια την σπερματεγχυση την καναμε αλλα χωρις αποτελεσμα.Ο γιατρος με αφησε χαλαρη να ηρεμησουν οι ωοθηκες και οταν ξαναπροσπαθησουμε θα κανουμε 50 μοναδες Puregon και στενη παρακολουθηση της οιστραδιολης!

Καθε περιπτωση ομως ειναι μοναδικη και ο καθε γιατρος αποφασιζει μεμονωμενα και απαιτειται παρακολουθηση οπωσδηποτε.Το Μαρακι αν θυμαμαι καλα εκανε πολλα αυγουλακια και απεκτησε τις κυστες.

εγώ όπως σωστά θυμάται η Ευαγγελία, άρχισα με δόση στην αρχή 75 και οι δύο τελευταίες ήταν των 100, έκανα 4 στην μια και 3 στην άλλη, αλλά επέζησαν μέχρι τέλος 2 και 1 και το ένα έγινε κύστη. Αυτό το καταλάβαμε στην 2η σπερματέγχυση, που λόγω σαββατοκύριακου, έκανα 2 δόσεις των 75 και μετά πήγα να με δει, μέγα λάθος! είχα την κύστη και με μόνο 2 δόσεις, είχα κάνει αρκετά ωάρια και είχαν μεγαλώσει και αρκετά, οπότε σταμάτησε εκεί η διαδικασία. Τζάμπα η κάψουλα της ένεσης που ήταν 900 και κατανάλωσα μόνο τα 150 και η υπόλοιπη στα σκουπίδια, αφού μένει τρυπημένη μόνο 28 μέρες. Το δικό μου άγχος τώρα είναι πως θα ξεκινήσω πάλι, με τι δόση? και πως θα το ελέγξουμε να μην μεγαλώσουν τόσο γρήγορα? Ο γιατρός μου, μου είπε ότι υπάρχει τρόπος με κάποιον καταστολέα νομίζω, είπε ότι θα συνεννοηθεί με τον εξωσωματικό του κέντρου που κάναμε την θρέψη την προηγούμενη φορά. Ακόμα και αυτό όμως δεν μου άρεσε, γιατί ίσως σημαίνει ότι πρέπει να πάω σε εξωσωματικό και για την σπερματέγχυση που είναι πιο ειδικοί. Από την άλλη, μπορεί να μην συμβεί τίποτα και να μεγαλώσουν κανονικά σαν την πρώτη φορά και να θεωρήσουμε ότι την δεύτερη έφταιγε η κύστη για όλα αυτά. Επίσης δεν μου ζήτησε καμία ορμονική εξέταση, δεν θα έπρεπε? Εσείς κάνατε? Ελπίζω να μην σας ζάλισα...

κορίτσια θέλω τη βοήθεια σας!!!

βρεστε τα σπερμοδιαγράμματα του συζύγου σας από τη σπερματέγχυση και λύστε μου μια απορία!!!

εμάς μετά το treatment ο αριθμός των σπερματοζωαρίων/ ml ήταν πιο μεγάλος από ότι πριν...

δεν ξέρω γιατί...μου φάνηκε πολύ παράξενο...τις προηγούμενες φορές ήταν το αντίθετο και μου φαινόταν πολύ πιο λογικό...

τι λέτε και εσείς??

εμένα λέει

Αρχικό δείγμα:Ολικός Αριθμός Σπερματοζωαρίων ανά ml(εκκατομμύρια): 25,40

Ενεργοποίηση Σπέρματος:Ολικός Αριθμός Σπερματοζωαρίων ανά ml(εκκατομμύρια): 18,20

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!!!

είμαι στην αναμονή αλλά δεν βλέπω φως, ενώ είχα πρηστεί, ξεφούσκωσα... οπότε απλά περιμένω είμαι 29η σήμερα.

εμένα λέει

Αρχικό δείγμα:Ολικός Αριθμός Σπερματοζωαρίων ανά ml(εκκατομμύρια): 25,40

Ενεργοποίηση Σπέρματος:Ολικός Αριθμός Σπερματοζωαρίων ανά ml(εκκατομμύρια): 18,20

καλώς την!!!

;);)ποίος είναι ο πιο μεγάλος σου κύκλος??;);)

αυτό είναι και το πιο λογικό..τώρα δεν ξέρω..θα πάρω αύριο τηλ την εμβυολόγο να μου πει...θα σας βάλω και το σπερμοδιάγραμμα να μου πείτε τη γνώμη σας...

η α κινητικότητα..αυξήθηκε τότε τη πρώτη φορά..τώρα όμως δεν αυξάνεται..:(:((είχαμε 0% και μετά από 3 μήνες θεραπεία πήγε στα 26% αυτά..δεν έχει άλλο)

η β αυξάνεται..

θα το στείλω οπωσδήποτε σε ουρολόγο να δούμε τι παίζει...

1533345xcnw09g7xt.gif

καλώς την!!!

;);)ποίος είναι ο πιο μεγάλος σου κύκλος??;);)

αυτό είναι και το πιο λογικό..τώρα δεν ξέρω..θα πάρω αύριο τηλ την εμβυολόγο να μου πει...θα σας βάλω και το σπερμοδιάγραμμα να μου πείτε τη γνώμη σας...

η α κινητικότητα..αυξήθηκε τότε τη πρώτη φορά..τώρα όμως δεν αυξάνεται..:(:((είχαμε 0% και μετά από 3 μήνες θεραπεία πήγε στα 26% αυτά..δεν έχει άλλο)

η β αυξάνεται..

θα το στείλω οπωσδήποτε σε ουρολόγο να δούμε τι παίζει...

Με έχουν μπερδέψει αυτά τα σπερμοδιαγράμματα, αν τα κάνεις και σε διαφορετικό κέντρο, άστα να πάνε. Εμάς που με το προηγούμενο μας είχαν πει ότι είναι σπέρμα τοπ μόντελ, τώρα βρεθήκαμε με κινητικότητα α 2% και β 45% και μετά την ενεργοποίηση α 18% και β 60%. Μας είπε ο γιατρός ότι το θεωρεί μέτριο. Δεν ξαναασχολήθηκαμε με το θέμα σπέρματος, εσείς που ξέρετε πως το βλέπετε?

Μέχρι πριν την κύστη, 2 κύκλους πριν, ο κύκλος μου ήταν σταθερός 28-30 μέρες, με την κύστη μου ήρθε στις 34 και ο επόμενος στις 26. Τώρα δεν ξέρω πως να μετρήσω.

HvAnp3.png

Με έχουν μπερδέψει αυτά τα σπερμοδιαγράμματα, αν τα κάνεις και σε διαφορετικό κέντρο, άστα να πάνε. Εμάς που με το προηγούμενο μας είχαν πει ότι είναι σπέρμα τοπ μόντελ, τώρα βρεθήκαμε με κινητικότητα α 2% και β 45% και μετά την ενεργοποίηση α 18% και β 60%. Μας είπε ο γιατρός ότι το θεωρεί μέτριο. Δεν ξαναασχολήθηκαμε με το θέμα σπέρματος, εσείς που ξέρετε πως το βλέπετε?

Μέχρι πριν την κύστη, 2 κύκλους πριν, ο κύκλος μου ήταν σταθερός 28-30 μέρες, με την κύστη μου ήρθε στις 34 και ο επόμενος στις 26. Τώρα δεν ξέρω πως να μετρήσω.

άρα θα κάνουμε λίγη υπομονή...και θα δείξει..ευχόμαστε να είναι ΘΕτικΑ!!

η α είναι λιγάκι χαμηλή..η β είναι πολύ καλή

σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω του who πρέπει να είναι

α>25%

α+β>32%

α+β+γ>40%

παίρνει καμία βιταμίνη?

εμείς παίρνουμε το solutamine το andrositol και βιταμίνη Ε..

αυτό με το σπέρμα είναι λίγο μπερδεμένο...

κάθε 3 μήνες ανανεώνεται το σπέρμα..έτσι κάθε 3 μήνες ειναι πιθανόν να είναι διαφορετικό..

αν καπνίζει να ελατώσει το τσιγάρο..

1533345xcnw09g7xt.gif

εμάς το πρώτο που κάναμε η α ήταν 0% και η β από ότι θυμάμαι 18%

όμως πάντα πρέπει να γίνεται με τον computer και όχι με το μάτι...

1533345xcnw09g7xt.gif

χθες που διάβαζε κάτι ο αντρούλης μου σε εκείνο το λινκ που σας είχα βάλει πιο παλία κάτι μου έλεγε και για τη ποσότητα..βασικά κρατούσε το κομπουτεράκι και υπολόγιζε..να τον ρωτήσω και να σας πω..

πολλαπλασίαζε το ποσοστό της α και β κίνησης με τα εκατομμύρια που είχε ανα Ml και κάτι έβρησκε..θα μάθω και θα σας πω...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

άρα θα κάνουμε λίγη υπομονή...και θα δείξει..ευχόμαστε να είναι ΘΕτικΑ!!

η α είναι λιγάκι χαμηλή..η β είναι πολύ καλή

σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω του who πρέπει να είναι

α>25%

α+β>32%

α+β+γ>40%

παίρνει καμία βιταμίνη?

εμείς παίρνουμε το solutamine το andrositol και βιταμίνη Ε..

αυτό με το σπέρμα είναι λίγο μπερδεμένο...

κάθε 3 μήνες ανανεώνεται το σπέρμα..έτσι κάθε 3 μήνες ειναι πιθανόν να είναι διαφορετικό..

αν καπνίζει να ελατώσει το τσιγάρο..

απολύτως τίποτα δεν παίρνει, μόνο βασιλικό πολτό το πρωί, δεν καπνίζει και γενικά δεν κάνει καταχρήσεις, προσέχουμε τι τρώμε, όχι από ποσότητα μόνο αλλά και από ποιότητα.

το προτελευταίο στις 23-03-2012 ήταν α 14% και β 24% και μας είχαν πει μια χαρά. Και το επόμενο στις 14-06-2012 ήταν α 2% και β 45%. Είναι τεράστια η αλλαγή. Αλλά τώρα έδωσα σημασία. Θα δούμε τώρα και στην σπερματέγχυση την 2η τι θα μας βγει και μετά μάλλον πρέπει να το κοιτάξουμε, σωστά?

HvAnp3.png

απολύτως τίποτα δεν παίρνει, μόνο βασιλικό πολτό το πρωί, δεν καπνίζει και γενικά δεν κάνει καταχρήσεις, προσέχουμε τι τρώμε, όχι από ποσότητα μόνο αλλά και από ποιότητα.

το προτελευταίο στις 23-03-2012 ήταν α 14% και β 24% και μας είχαν πει μια χαρά. Και το επόμενο στις 14-06-2012 ήταν α 2% και β 45%. Είναι τεράστια η αλλαγή. Αλλά τώρα έδωσα σημασία. Θα δούμε τώρα και στην σπερματέγχυση την 2η τι θα μας βγει και μετά μάλλον πρέπει να το κοιτάξουμε, σωστά?

Μαρακι εμενα μου ειχε πει να παω για ελεγχο οιστραδιοληςμετα την 5η μερα.Επειδη ηταν Σαββατοκυριακο και τα μικροβιολογικα εδω καλοκαιρι ηταν κλειστα πηγα την 8η.Μου ειχε πει πως πρεπει οπωσδηποτε να την κανω γιατι θα επρεπε να αυξησουμε την δοση τις 2 τελευταιες μερες και επρεπε να ειμαστε σιγουροι πως ολα ειναι καλα.

Δυστυχως το αποτελεσμα το γνωριζεις...Το καλο ηταν πως το προλαβαμε και σταματησα τις ενεσεις πριν γεμισουν υγρο οι ωοθηκες!

γεια σας κ απο μενα!!! πριν λιγο γυρισα ξεμπερδεψα με ολα με γιατρους με ασφαλειες με ολα. λοιπον τα νεα μου με εκανε ο γιατρος ενα υπερυχο με το καθετιρακι που θα βαλουμε για την εξωσωματικη εριξε μεσα στην μυτρα φυσιολογικο ορο για δει αν ολα ειναι οκ εαν εχουμε τιποτα περιοργο ευτυχος ολα τελεια κ μετα μου εκανε τον κλασικο υπερυχο κ εκει ολα καλα επισης μου ειπε οτι οωρρηξια εκανα απο την αριστερη μερια μετα μιλησαμε με την εμβρυολογο μας ενημερωσε τι θα γινει πως γινει . τωρα αυριο θα παω να παραγγειλω της ενεσεις παλι της πουρεγκον θα κανω αλλα η δοση θα ειναι τωρα 125 με ειπε 225 με ειπε δεν θυμαμαι . επισης καναμε αιματολογικες εξατασεις κ οι 2 μας για το AIDS υπατιτιδα κ για αλλες αρωστιες μετα οταν ξεινησω παλι θα κανω εξετασεις μου της εργαψε .

αυτα τα λιγα!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημέρα κορίτσια!διαβασα όλα τα μηνυματακια αλλά δεν μπορούσα να συμμετέχω γιατί δεν ξέρω ακόμα τα φάρμακα..μαρια μου σου εύχομαι τα καλύτερα..αφού τα είδε ο γιατρος όλα καλά μη φοβάσαι τίποτα..εγώ σήμερα 23η μέρα και μ έχει πιάσει άγχος!

γεια σας κ απο μενα!!! πριν λιγο γυρισα ξεμπερδεψα με ολα με γιατρους με ασφαλειες με ολα. λοιπον τα νεα μου με εκανε ο γιατρος ενα υπερυχο με το καθετιρακι που θα βαλουμε για την εξωσωματικη εριξε μεσα στην μυτρα φυσιολογικο ορο για δει αν ολα ειναι οκ εαν εχουμε τιποτα περιοργο ευτυχος ολα τελεια κ μετα μου εκανε τον κλασικο υπερυχο κ εκει ολα καλα επισης μου ειπε οτι οωρρηξια εκανα απο την αριστερη μερια μετα μιλησαμε με την εμβρυολογο μας ενημερωσε τι θα γινει πως γινει . τωρα αυριο θα παω να παραγγειλω της ενεσεις παλι της πουρεγκον θα κανω αλλα η δοση θα ειναι τωρα 125 με ειπε 225 με ειπε δεν θυμαμαι . επισης καναμε αιματολογικες εξατασεις κ οι 2 μας για το AIDS υπατιτιδα κ για αλλες αρωστιες μετα οταν ξεινησω παλι θα κανω εξετασεις μου της εργαψε .

αυτα τα λιγα!

Καλημερα Μαρακι! Αυτην την εξεταση με τον φυσιολογικο ορο σου την εκανε για να δει αν υπαρχουν πολυποδες στη μητρα.. ευτυχως ολα καλα!! Μπραβο! Καλη αρχη σου ευχομαι και καρποφορα!!

Αυτην την εξεταση μου χε κανει κ μενα ο δικος μου και μου βρηκε τους πολυποδες.. σονοϋστερογραφια λεγεται!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...