Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κανονικά ειναι 30.την τελευταία φορά ήταν 28.οταν πήγα στο γιατρο μου είπε να έρθω σ επαφη Κυριακή Δευτέρα Τρίτη γιατι θα εχω ωορηξια..άρα κατα τις 28 με 29 το βλέπω!

υπομονή σε μια βδομάδα θα ξέρουμε!!!:P:p:p

Για να μάθεις τη σωστή απάντηση θα πρέπει να περιμένεις – αυτή άλλωστε είναι η πρώτη αρετή που σου διδάσκει η μητρότητα: η υπομονή.

κλεμένο από το babyspace.gr

http://www.babyspace.com.cy/Article/first-pregnancy-symptoms/347-529.html

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

υπομονή σε μια βδομάδα θα ξέρουμε!!!:P:p:p

Για να μάθεις τη σωστή απάντηση θα πρέπει να περιμένεις – αυτή άλλωστε είναι η πρώτη αρετή που σου διδάσκει η μητρότητα: η υπομονή.

κλεμένο από το babyspace.gr

http://www.babyspace.com.cy/Article/first-pregnancy-symptoms/347-529.html

Δίκιο έχεις..υπομονή!! Ειμαι χαρούμενη που εχω επιτέλους άτομα να με καταλαβαινουν..κ ξερω ότι οταν αδιαθετησω θα μπω μέσα με μαυρη πλευρέζα κ θα μου φτιάξετε τη διάθεση!!!

Δίκιο έχεις..υπομονή!! Ειμαι χαρούμενη που εχω επιτέλους άτομα να με καταλαβαινουν..κ ξερω ότι οταν αδιαθετησω θα μπω μέσα με μαυρη πλευρέζα κ θα μου φτιάξετε τη διάθεση!!!

nai!!!

just-smile-without-doubts.gif

1533345xcnw09g7xt.gif

κοριτσάκια χαιρετώ...

λοιπών να σας πω τα νέα μου...!!!

όταν πήγα στον εξωσωματικό μου να μου πει τι θα κάνουμε με την εξωσωματική μου είχε προτείνει να κάνουμε μια σπερματέγχυση απλά για να δοκιμάσουμε τα φάρμακα τις εξωσωματικής, γιατί όπως έχει αναφέρει δεν μου έδωσε τις πουργκον γιατί είναι ακριβές και μου είχε δώσει τις φοστιμόν...

δεν μου έδωσε ελπίδες απλά σκοπός ήταν να δούμε την σντίδραση μου στο φάρμακο.

όταν όμως πήγα για να κάνω το τεστ είδαμε τη κύστη και έτσι ο γιατρός μου απαγόρευσε να πάρω τα φάρμακα..

τη Πέμπτη που πήγα να δω το ωάριο μου, συζητήσαμε να κάνουμε σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο..έκανα κάποιες αναλύσεις για το πότε θα είχα ωορρηξία και κάναμε σήμερα σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο..

συγχωρέστεμε που δεν το είπα πιο νωρίς..δεν το είπα σε κανένα γιατί θέλω να το ξεχάσω..και να λέω ότι απλά πήγα για εκδρομή..γιατί με αυτό το τρόπο δεν έχουμε πολλές πιθανότητες...

η Ελπίδα που γιορτάζει σήμερα..δε παύει να υπάρχει..σας φιλώ θα ξεκουραστώ κσι θα επιστρέψω να διαβάσω αυτά που έγραψα...!!

μακάρι πάντα στη ζωή μας να επικρατεί η Σοφία, η Αγάπη , η Ελπίδα και η Πίστη!!

sou euxomai kali epituxia koritsi mou makari na sou pane ola kala.....kathe fora einai kai diaforetikh isos einai i tuxeri sou....kai ti markes farmakon diladi sou eipe????apo diki mou empeiria otan eperna tis puregon emeina amesos eguos se diduma meta eperna ta altermon kai tipota koritsia sxedon ola ta farmaka teleiosa kai tora pou ksanapira pali puregon tsoup pali eguos...pisteuo pos o kathe organismos exei sugekrimeno farmako pou tou teriazei...pantos polu krima na min sas ta dinoun ekei dorean giati edo ta dinoun dorean kai malista xoris kamia sumetoxh.pantos koritsi mou sou euxomai kali epituxia kai grigora na antamifthoun oi kopoi sou kai se sena kai se ola ta koritsia koritsia mpolikh mpempedoskonh..................

HPbOp2.png

sou euxomai kali epituxia koritsi mou makari na sou pane ola kala.....kathe fora einai kai diaforetikh isos einai i tuxeri sou....kai ti markes farmakon diladi sou eipe????apo diki mou empeiria otan eperna tis puregon emeina amesos eguos se diduma meta eperna ta altermon kai tipota koritsia sxedon ola ta farmaka teleiosa kai tora pou ksanapira pali puregon tsoup pali eguos...pisteuo pos o kathe organismos exei sugekrimeno farmako pou tou teriazei...pantos polu krima na min sas ta dinoun ekei dorean giati edo ta dinoun dorean kai malista xoris kamia sumetoxh.pantos koritsi mou sou euxomai kali epituxia kai grigora na antamifthoun oi kopoi sou kai se sena kai se ola ta koritsia koritsia mpolikh mpempedoskonh..................

ευχαριστώ Λιζάκι!!!στείλε μπεμπεδόσκονη!!!:P:p:p

τις fostimon..θα μου δώσει

οι Pouregon είναι πολύ ακριβές 500Ε..

για αυτό ήθελα να τα δοκιμάσω όμως δεν τα καταφέραμε...δεν πειράζει...

ελπίζω στην εξωσωματική να πάνε όλα καλά..δεν με νοίαζει πόσα θα κάνω..αν και θέλω να το ψάξω λίγο το θέμα..πόσα θα μου βάλει τι θα γίνουν τα υπόλοιπα κλπ κλπ..αυτο το θέμα με αγχώνει πρισσότερο..

νομίζω πως δεν θα πονέσω!!

εσύ τι κάνεις??το μπεμπε??

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

ελπίζω στην εξωσωματική να πάνε όλα καλά..δεν με νοίαζει πόσα θα κάνω..αν και θέλω να το ψάξω λίγο το θέμα..πόσα θα μου βάλει τι θα γίνουν τα υπόλοιπα κλπ κλπ..αυτο το θέμα με αγχώνει πρισσότερο..

εσύ τι κάνεις??το μπεμπε??[/QUO

kala eimai kai ego kai to moro kalal tin metaurio tha kano peridesi traxhlou kai eimai ligo anxomeni alla ok tha perasei kauto...nomizo pos gia proti fora tha sou baloun 2 embrua kai ta upoloipa stin katapsiksei omos min to skeftese auto exeis akoma mprosta sou na deis ta apotelesmata tis spermatenxisis aisiodoksia...........

HPbOp2.png

kala eimai kai ego kai to moro kalal tin metaurio tha kano peridesi traxhlou kai eimai ligo anxomeni alla ok tha perasei kauto...nomizo pos gia proti fora tha sou baloun 2 embrua kai ta upoloipa stin katapsiksei omos min to skeftese auto exeis akoma mprosta sou na deis ta apotelesmata tis spermatenxisis aisiodoksia...........

μην μου αγχώνεσαι όλα θα πάνε μια χαρά..να ξαπλώνεις και να ξεκουράζεσαι...:Pνα μας ενημερώσεις!!

ναι τον άλλο μήνα θα ασχοληθώ με το θέμα...

1533345xcnw09g7xt.gif

μην μου αγχώνεσαι όλα θα πάνε μια χαρά..να ξαπλώνεις και να ξεκουράζεσαι...:Pνα μας ενημερώσεις!!

ναι τον άλλο μήνα θα ασχοληθώ με το θέμα...

euxaristo koukla mou oso mporo ksekourazomai....euxomai kai se sena kali epituxia.......kai mpolikh mpempedoskoni.......

HPbOp2.png

εσύ τι κάνεις??το μπεμπε??

βασικα ξεκινας με τα ποσο οωαρια θα κανεις κ μετα σου βαζουν 3 για να εχεις μπορεσει να κρατηθει το ενα αλλα μπορουν τα κρατηθουν κ 2 η κ τα 3 απλα μετα αν ειναι 3 σου παιρνουν το 1 απο τι μου εχει πει η κουμπαρα μου που εχει κανει 2 φορες

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

tinkerbell δεν μπορώ να σε βοηθήσω με το σπερμοδιάγραμμα γιατί δεν μου δίνουν την ανάλυση, από εσάς το άκουσα δεν ήξερα, οπότε τώρα που θα κάνω θα ζητήσω να μου δώσουν τα αποτελέσματα.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλη μερα κ απο μενα !!!

εφτασε η μερα που θα παω κ εγω στον γιατρο μετα στην ασφαλεια κ μετα στο τμημα θερμης γιατι εκει βρεθηκαν η ταυτοτητα κ το διπλωμα του αντρα μου φαντασου μας κλεψαν στο 424 κ βρεθηκα αλλου .

ΤΡΕΛΑΑΑΑ!!!!

φιλακια!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...