Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ευχαριστώ ευαγγελία μου για όλα.:P:p

η αλήθεια είναι ότι και εγώ δυσκολεύομαι γενικά με τα τεστ..δεν ξέρω γιατί..το καλύτερο είναι να σε παρακολουθεί ο γιατρός..να το μετρήσει κ όλας..και όταν φτάσει στο 1.8 τότε αρχίζεις τα κάθε μέρα γιατί είπαμε καλύτερα πριν παρά μετά..

όμως ο δικός μου θέλει 50 για κάθε επίσκεψη μέχρι τις 3..αν κάνεις πάνω από 3 επισκέψεις το μήνα είναι δωρεάν.

Εμενα ο δικος μου ειναι στον εοπυυ ευτυχως και εχω γλιτωσει πολλα λεφτα.

Σκεφτομαι να του κανω μια επισκεψη την 9η-10η μερα να δουμε που βρισκομαστε.

Και μην με ευχαριστεις για τιποτα κατσε να παω πρωτα και μετα :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω κοριτσάκι σήμερα ειμαι 21 η μερα και ειναι τωρα που αρχίζουν τα κατα φαντασίας συμπτώματα!χθες έβγαλα σπυρακια στο προσωπο(που δεν βγαζω) και λέω ΝΑΤΟ το σημάδι!!!!θαμε συνηθίσετε..καθε μήνα κάτι θα εχω!!μεχρι που έρχεται η περιοδος κ πεφτω απο το ροζ σύννεφακι!!

Εγω κοριτσάκι σήμερα ειμαι 21 η μερα και ειναι τωρα που αρχίζουν τα κατα φαντασίας συμπτώματα!χθες έβγαλα σπυρακια στο προσωπο(που δεν βγαζω) και λέω ΝΑΤΟ το σημάδι!!!!θαμε συνηθίσετε..καθε μήνα κάτι θα εχω!!μεχρι που έρχεται η περιοδος κ πεφτω απο το ροζ σύννεφακι!!

μακάρι κοριτσάκι να είναι ο τυχερός σου μήνας!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Νεραιδουλα μου καθε μήνα το ίδιο πιστεύω και ανακαλύπτω ενα καινούργιο σύμπτωμα!![/QUOT

χα χα όλες το ίδιο κάνουμε!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Νεραιδουλα μου καθε μήνα το ίδιο πιστεύω και ανακαλύπτω ενα καινούργιο σύμπτωμα!![/QUOT

χα χα όλες το ίδιο κάνουμε!!!

Ολες ε;;αφου λέω κάποια στιγμή θα τρελαθω δεν γινεται!!κ μια φίλη μου που έμεινε τωρα έγκυος το μόνο που είχε ήταν συχνοουρια!καθε μήνα πρηζεται το στηθος και το μήνα που έμεινε δεν πρηστηκε..γι αυτο εχω πει και εγω ότι δεν θα δινω σημασια στα συμπτώματα..αλλα όλο και κάτι καινούργιο ψάχνω!!

Ολες ε;;αφου λέω κάποια στιγμή θα τρελαθω δεν γινεται!!κ μια φίλη μου που έμεινε τωρα έγκυος το μόνο που είχε ήταν συχνοουρια!καθε μήνα πρηζεται το στηθος και το μήνα που έμεινε δεν πρηστηκε..γι αυτο εχω πει και εγω ότι δεν θα δινω σημασια στα συμπτώματα..αλλα όλο και κάτι καινούργιο ψάχνω!!

δεν πρέπει να δίνουμε...

αλλά...

1533345xcnw09g7xt.gif

κορίτσια θέλω τη βοήθεια σας!!!

βρεστε τα σπερμοδιαγράμματα του συζύγου σας από τη σπερματέγχυση και λύστε μου μια απορία!!!

εμάς μετά το treatment ο αριθμός των σπερματοζωαρίων/ ml ήταν πιο μεγάλος από ότι πριν...

δεν ξέρω γιατί...μου φάνηκε πολύ παράξενο...τις προηγούμενες φορές ήταν το αντίθετο και μου φαινόταν πολύ πιο λογικό...

τι λέτε και εσείς??

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

κορίτσια θέλω τη βοήθεια σας!!!

βρεστε τα σπερμοδιαγράμματα του συζύγου σας από τη σπερματέγχυση και λύστε μου μια απορία!!!

εμάς μετά το treatment ο αριθμός των σπερματοζωαρίων/ ml ήταν πιο μεγάλος από ότι πριν...

δεν ξέρω γιατί...μου φάνηκε πολύ παράξενο...τις προηγούμενες φορές ήταν το αντίθετο και μου φαινόταν πολύ πιο λογικό...

τι λέτε και εσείς??

Tinkerbell εγω δεν μπορω να σε βοηθήσω γιατι δεν εχουμε κάνει..:(

Tinkerbell εγω δεν μπορω να σε βοηθήσω γιατι δεν εχουμε κάνει..:(

nai..elpizo na exoume euxarista nea auto to mina kai na min exeis!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Νεραιδουλα εσυ που τα ξερεις μπορει τα σπυρακια να σημαίνουν κάτι;

sissy μου εγώ δεν πολύ ξέρω από συμπτώματα..το στήθος μόνο κοιτάζω όταν κοντέψουν οι μέρες...

εγω σπυράκια βγάζω όταν έρχεται..τώρα επειδή εσυ δεν βγάζεις..δεν ξέρω..μακάρι να πάνε όλα καλά..!!

πόσες μέρες είναι ο κύκλος σου?

1533345xcnw09g7xt.gif

sissy μου εγώ δεν πολύ ξέρω από συμπτώματα..το στήθος μόνο κοιτάζω όταν κοντέψουν οι μέρες...

εγω σπυράκια βγάζω όταν έρχεται..τώρα επειδή εσυ δεν βγάζεις..δεν ξέρω..μακάρι να πάνε όλα καλά..!!

πόσες μέρες είναι ο κύκλος σου?

Κανονικά ειναι 30.την τελευταία φορά ήταν 28.οταν πήγα στο γιατρο μου είπε να έρθω σ επαφη Κυριακή Δευτέρα Τρίτη γιατι θα εχω ωορηξια..άρα κατα τις 28 με 29 το βλέπω!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...