Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσακια τωρα γύρισα απο τη δουλειά και σας διαβάζω..μακαρι να ειναι αυτος ο μηνας θετικός για ολες μας!!και εγω μαρια σαν εσενα..μόνο τον άντρα μου θελω εκείνη την ωρα!οτι και να μου πούνε οι άλλοι οταν μ αγκαλιάζει και μου λέει θα τα καταφέρουμε νομίζω ότι μου το λέει ο θεός!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κουκλες! Αντε, με τα τεστακια στο χερι ολες μαζι! Θα θησαυρισει παλι η clear blue!! Ειναι παντως τα πιο αξιοπιστα κι ευαναγνωστα, οποτε χαλαλι! Εγω υπολογιζα την ωορηξια σημερα ή αυριο κι αν δεν εβλεπα το χαμογελο χθες θα τον εχανα τον κυκλο! Καλα που υπαρχει και η σπιτικη επιστημη (αλλιως υπερηχο στον υπερηχο, θα νομιζει ο γιατρος οτι εχω και κανα βιτσιο)!

χαχαχαχαχχα ρε γεωργια με εκανες και γελασα βραδιατικα!καλα εε ουτε που σας χαιρετησα!γεια σας και χαρα σας λοιπον!κοριτσια δεν χαθηκα μπαινω καθε μερα και σας διαβαζω.απλα δεν εχω κατι να γραψω.

ειδα η τινκερ εκανε σπερματεγχυση,να εχεις μια τεραστια χοριακη κοπελα μου!αντε πρεπει να ανεβουμε λιγο,δεν παει αλλο.πρεπει να γινει μια αρχη.καποια κοπελα ειπε οτι περιμενει να αδιαθετησει,ευχομαι μετα απο 9 μηνες.και μη ξεχναμε οτι τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης μοιαζουν πολυ με αυτα της περιοδου ,οποτε μην προκαταβαλομαστε πριν δουμε την ''ανεπιθυμητη''!

αα εμαθα μια πρωτη μου ξαδερφη εμεινε εγκυος μετα απο 1,5χρ γαμου ειμαι σιγουρη οτι της εκατσε δυσκολα και σκεφτομαι μην επιασε με υποβοηθουμενη αναπαραγωγη.αλλα δεν τολμω να ρωτησω γιατι θα καταλαβουν οτι εχουμε προβλημα και δεν θελω η συγκεκριμενη οικογενεια να το μαθει γιατι ειναι χαιρεκακοι.εχουμε που εχουμε τον πονο μας .εχουμε και ολες αυτες τις μικροπρεπειες που μονο πισω μας πανε!θα ηταν ασχημα να ανταλλαξουμε αποψεις και προβληματισμους.αλλα εχουν δωσει κακα παραδειγματα καλης συμπεριφορας οποτε μονο απεχθεια σου δημιουργουμε!τεσπα.π

παλι καλα που ειμαστε αγαπημενες εδω μεσα και εχουμε αληθινη αλληλουποστηριξη!

καληνυχτω και ευχομαι πολλα μπεμπακια!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

ευτυχος δεν ειμαι η μονη.

τι λεει τι κανεις εσυ?

φιλεναδα εγω γυρισα κυριακη απο τις διακοπες μου...

τωρα τελειωσε κι η περιοδος και ειπα να μεινω αυτον τον μηνα στην ηρεμια μου χωρις σπερματεγχυσεις....εξαλλου ο τραχηλος μου ειναι ακομα τραυματισμενος και δεν θελω να ταλαιπωρηθω περισσοτερο...θα ηρεμησω και θα χαλαρωσω και ελπιζω να γεμισουν οι ωοθηκες μου ενεργεια ωστε να ερθει το μωρακι σε ηρεμη μανουλα.....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Βγήκε η βιοψία μου χθες απο τους πολύποδες και ευτυχώς όλα καλά!! Περιμένω την επόμενη Τρίτη να μου έρθει περίοδος για να παω στο γιατρό και να μου πει τι να κάνουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημέρα κορίτσια!! Βγήκε η βιοψία μου χθες απο τους πολύποδες και ευτυχώς όλα καλά!! Περιμένω την επόμενη Τρίτη να μου έρθει περίοδος για να παω στο γιατρό και να μου πει τι να κάνουμε!

Μπράβο κοριτσάκι!!αυτο ειναι Πολυ ευχάριστο..

ευχάριστα νέα!!! πώς σκέφτεστε να συνεχίσετε?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

ευχάριστα νέα!!! πώς σκέφτεστε να συνεχίσετε?

Αφου βγαλαμε τους πολυποδες μου ειπε να δωσουμε αλλη μια ευκαιρια στη μεθοδο της σπερματεγχυσης με χαπια και αν δεν.. τοτε να προχωρησουμε σε εξωσωματικη!

Ειπα να δωσω μια ευκαιρια, ενας μηνας πανω ενας μηνας κατω δεν νομιζω να παιζει ρολο..

Εμενα το ξερουν οι γονεις μου και η κουμπαρα μου και φυσικα εσειςςςςςςς!! Καλυτερο "καταφυγιο" απο την παρεουλα μας δεν νομιζω να υπαρχει.. εδω ολες καταλαβαινομαστε και δεν παρεξηγουμαστε με τιποτα! Και οταν καποια μενει εγκυος η χαρα ειναι πολλαπλη!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

καλημέρα κορίτσια...

stardustmg νομίζω μετά την υστεροσκόπηση όλα θα είναι πιο εύκολα..θα το δεις!!!

θα ρωτήσω και εγώ για υστεροσκόπηση να δούμε τι θα μου πει...

georgekat να μείνεις να ξεκουραστείς..\η ταλαιπωρία που τράβηξες ήταν υπερβολική...να μείνεις λίγο καιρό μόνο με φυσικές προσπάθειες..και ποτέ δεν ξέρεις...και μετά να πας σε σπερματέγχυση αλλά αν είναι μίλα με άλλο γιατρό..εγώ δεν θα ξαναπήγαινα κοντά του...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα ομορφες μου!

Δεν μπορεσα να μπω 2 μερες ηρθε η μικρη και ημασταν στις βολτες και στα παιχνιδια!

tinkerbell γλυκουλα καλη επιτυχια σου ευχομαι και θα φροντισω να σου στειλω οσο πιο συντομα γινεται το δεματακι σου.Εσυ κοιτα να ξεκουραζεσαι και να χαλαρωνεις!

Εγω με τα τεστ ωορρηξιας παντως δεν εβγαλα ποτε ακρη.Ισως επειδη τοτε δεν ειχα καλη ωορρηξια?Μπορει...

Εγω ειμαι στην 8η μερα και απο σημερα ξεκιναμε μερα παρα μερα τις αγκαλιτσες και ο Θεος βοηθος!

Τοση μπεμπεδοσκονη μας εχουν στειλει οι εγκυουλες μας ακομη κι αν εχασε το δρομο δεν μπορει καποια στιγμη θα ερθει...

Καλημερα ομορφες μου!

Δεν μπορεσα να μπω 2 μερες ηρθε η μικρη και ημασταν στις βολτες και στα παιχνιδια!

tinkerbell γλυκουλα καλη επιτυχια σου ευχομαι και θα φροντισω να σου στειλω οσο πιο συντομα γινεται το δεματακι σου.Εσυ κοιτα να ξεκουραζεσαι και να χαλαρωνεις!

Εγω με τα τεστ ωορρηξιας παντως δεν εβγαλα ποτε ακρη.Ισως επειδη τοτε δεν ειχα καλη ωορρηξια?Μπορει...

Εγω ειμαι στην 8η μερα και απο σημερα ξεκιναμε μερα παρα μερα τις αγκαλιτσες και ο Θεος βοηθος!

Τοση μπεμπεδοσκονη μας εχουν στειλει οι εγκυουλες μας ακομη κι αν εχασε το δρομο δεν μπορει καποια στιγμη θα ερθει...

ευχαριστώ ευαγγελία μου για όλα.:P:p

η αλήθεια είναι ότι και εγώ δυσκολεύομαι γενικά με τα τεστ..δεν ξέρω γιατί..το καλύτερο είναι να σε παρακολουθεί ο γιατρός..να το μετρήσει κ όλας..και όταν φτάσει στο 1.8 τότε αρχίζεις τα κάθε μέρα γιατί είπαμε καλύτερα πριν παρά μετά..

όμως ο δικός μου θέλει 50 για κάθε επίσκεψη μέχρι τις 3..αν κάνεις πάνω από 3 επισκέψεις το μήνα είναι δωρεάν.

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...