Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Γεια σας κουκλες! Αντε, με τα τεστακια στο χερι ολες μαζι! Θα θησαυρισει παλι η clear blue!! Ειναι παντως τα πιο αξιοπιστα κι ευαναγνωστα, οποτε χαλαλι! Εγω υπολογιζα την ωορηξια σημερα ή αυριο κι αν δεν εβλεπα το χαμογελο χθες θα τον εχανα τον κυκλο! Καλα που υπαρχει και η σπιτικη επιστημη (αλλιως υπερηχο στον υπερηχο, θα νομιζει ο γιατρος οτι εχω και κανα βιτσιο)!

tinkerbell!24, όπου υπαρχει ωαριο υπαρχει κι ελπιδα!!! Και οι φυσικοι κυκλοι εχουν τις πιθανοτητες τους και μαλιστα με το κυριαρχο ωαριο του κυκλου, οποτε χαμογελαμε και περιμενουμε!

Σας φιλω, παω για υπνακο και τα λεμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tinkerbell!24 καλή επιτυχία κορίτσι μου, όπως νιώθεις καλύτερα, αυτό είναι το σημαντικό, να νιώθουμε καλά. Εγώ αν κάνω τώρα σπερματέγχυση λέω να μην το πω ούτε στην αδερφή μου, ήταν μεγάλο το βάρος την προηγούμενη φορά που το ήξεραν κάποια άτομα κοντινά. Τώρα εγώ, ο άντρας μου και εσείς, γιατί θα σκάσω αν δεν το πω πουθενά!!!

Σας διαβάζω αλλά χάθηκα λίγο, γιατί περιμένω περίοδο και είμαι στις μαύρες μου. Μια εβδομάδα πριν μου άρχισαν τα συμπτώματα και έχω φρικάρει. Ευτυχώς περνάνε οι μέρες, σήμερα είμαι 27η μέρα. Μόλις μου έρθει θα πάω να κάνω υπέρηχο και αν είναι όλα καλά ίσως ξεκινήσω τις Puregon, τις οποίες τις έχω πάρει και είναι στο ψυγείο μου!

HvAnp3.png

Γεια σας κουκλες! Αντε, με τα τεστακια στο χερι ολες μαζι! Θα θησαυρισει παλι η clear blue!! Ειναι παντως τα πιο αξιοπιστα κι ευαναγνωστα, οποτε χαλαλι! Εγω υπολογιζα την ωορηξια σημερα ή αυριο κι αν δεν εβλεπα το χαμογελο χθες θα τον εχανα τον κυκλο! Καλα που υπαρχει και η σπιτικη επιστημη (αλλιως υπερηχο στον υπερηχο, θα νομιζει ο γιατρος οτι εχω και κανα βιτσιο)!

tinkerbell!24, όπου υπαρχει ωαριο υπαρχει κι ελπιδα!!! Και οι φυσικοι κυκλοι εχουν τις πιθανοτητες τους και μαλιστα με το κυριαρχο ωαριο του κυκλου, οποτε χαμογελαμε και περιμενουμε!

Σας φιλω, παω για υπνακο και τα λεμε!

το ιδιο κ εγω νωμιζα 13-14 κ αυτο μου εδειξε 12-13-14 εγω πηρα κ αρκετα 20 τεστ .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

tinkerbell!24 καλή επιτυχία κορίτσι μου, όπως νιώθεις καλύτερα, αυτό είναι το σημαντικό, να νιώθουμε καλά. Εγώ αν κάνω τώρα σπερματέγχυση λέω να μην το πω ούτε στην αδερφή μου, ήταν μεγάλο το βάρος την προηγούμενη φορά που το ήξεραν κάποια άτομα κοντινά. Τώρα εγώ, ο άντρας μου και εσείς, γιατί θα σκάσω αν δεν το πω πουθενά!!!

Σας διαβάζω αλλά χάθηκα λίγο, γιατί περιμένω περίοδο και είμαι στις μαύρες μου. Μια εβδομάδα πριν μου άρχισαν τα συμπτώματα και έχω φρικάρει. Ευτυχώς περνάνε οι μέρες, σήμερα είμαι 27η μέρα. Μόλις μου έρθει θα πάω να κάνω υπέρηχο και αν είναι όλα καλά ίσως ξεκινήσω τις Puregon, τις οποίες τις έχω πάρει και είναι στο ψυγείο μου!

μα ουτε εμεις εχουμε πει τιποτα βασικα εγω ειμαι η τρελη που λεει συνεχεια μην τολμησεις κ πεις τιποτα λεω στον αντρα μου θα σε στειλω διακοπες στην μαμα σου!!!:tongue::tongue: μονο εγω κ καλος μου . με νευριαζουν οι ερωτησεις α πως πηγε α της σας ειπε ο γιατρος ελα μωρε μην ανχωνεσται χαλαρωστε κ πολες μα πολες ηλιθιες κ ανοητες ερωτησεις

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μα ουτε εμεις εχουμε πει τιποτα βασικα εγω ειμαι η τρελη που λεει συνεχεια μην τολμησεις κ πεις τιποτα λεω στον αντρα μου θα σε στειλω διακοπες στην μαμα σου!!!:tongue::tongue: μονο εγω κ καλος μου . με νευριαζουν οι ερωτησεις α πως πηγε α της σας ειπε ο γιατρος ελα μωρε μην ανχωνεσται χαλαρωστε κ πολες μα πολες ηλιθιες κ ανοητες ερωτησεις

αυτό ακριβώς, απλά με κάποιους φίλους, μιλάμε αν όχι κάθε μέρα, μέρα παρά μέρα σίγουρα, οπότε όταν κατεβαίναμε θεσσαλονίκη μέρα παρά μέρα, δεν μπορούσα να το κρύψω και δεν με πείραζε κιόλας, μια που είναι πολύ δικοί μου άνθρωποι, αλλά όταν έφτασαν τα δυσάρεστα, εκεί ήταν το ζόρι.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ κορίτσια..

βασικά θα ήθελα να την έκανα με φάρμακα όπως ήταν και ο αρχικός στόχος..να δούμε την αντίδραση του οργανισμού μου...αυτή τη προσπάθεια δεν την υπολογίζω...

γενικά για όλα αυτά τα ξέρει μόνο η οικογένεια η δική μου...(τώρα δεν τους είπα κάτι..θα τους πάρω μετά να τους το πω γιατί θα μείνω και σπίτι...

κανένας άλλος..στη δουλεία οι κοπέλες στο γραφείο κάτι έχουν υποψιαστεί αλλά δεν ξέρουν κάτι συγκεκριμένο...

για την εξωσωματική πάλι οι γονείς μου και η αδελφή μου..αυτοί θα με νταντεύουν...:) :)

θέλω να κοιμηθώ αλλά δεν μπορώ...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ευχαριστώ κορίτσια..

βασικά θα ήθελα να την έκανα με φάρμακα όπως ήταν και ο αρχικός στόχος..να δούμε την αντίδραση του οργανισμού μου...αυτή τη προσπάθεια δεν την υπολογίζω...

γενικά για όλα αυτά τα ξέρει μόνο η οικογένεια η δική μου...(τώρα δεν τους είπα κάτι..θα τους πάρω μετά να τους το πω γιατί θα μείνω και σπίτι...

κανένας άλλος..στη δουλεία οι κοπέλες στο γραφείο κάτι έχουν υποψιαστεί αλλά δεν ξέρουν κάτι συγκεκριμένο...

για την εξωσωματική πάλι οι γονείς μου και η αδελφή μου..αυτοί θα με νταντεύουν...:) :)

θέλω να κοιμηθώ αλλά δεν μπορώ...

βρε ουτε η μανα μου δεν θα το μαθει για την εξωσωματικη για να μην ξανα αναφερω της ηλιθιες ερωτησεις προτιμο τον αντρα μου να με νταντευει !!

μια κ καλη το βραδυ θα κανεις νανι!!!

τωρα θα κανεις παρεα εμας!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εγώ θέλω τον μπαμπά μου..:)

κοτίτσια ειλικρινά ο μπαμπάς μου...είναι πολύ διακριτικός σε αυτά..και το μόνο που κάνει είναι να με νταντεύει...

μαρία σου στέλνω πμ..

1533345xcnw09g7xt.gif

εγώ θέλω τον μπαμπά μου..:)

κοτίτσια ειλικρινά ο μπαμπάς μου...είναι πολύ διακριτικός σε αυτά..και το μόνο που κάνει είναι να με νταντεύει...

μαρία σου στέλνω πμ..

μου φαινετε εγω ειμαι η παραξενη!!:rolleyes::rolleyes: εγω πραγματικα δεν θελω τιποτα μονο τον αντρα μου

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μου φαινετε εγω ειμαι η παραξενη!!:rolleyes::rolleyes: εγω πραγματικα δεν θελω τιποτα μονο τον αντρα μου

όχι καλή μου...απλά εγώ δεν κάνω χωρίς τον μπαμπάκα μου...και επειδή ο αντρούλης μου θα είναι δουλειά ποιός θα με νταντεύει τη μέρα??!!!:P:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

κοριτσάκια χαιρετώ...

λοιπών να σας πω τα νέα μου...!!!

όταν πήγα στον εξωσωματικό μου να μου πει τι θα κάνουμε με την εξωσωματική μου είχε προτείνει να κάνουμε μια σπερματέγχυση απλά για να δοκιμάσουμε τα φάρμακα τις εξωσωματικής, γιατί όπως έχει αναφέρει δεν μου έδωσε τις πουργκον γιατί είναι ακριβές και μου είχε δώσει τις φοστιμόν...

δεν μου έδωσε ελπίδες απλά σκοπός ήταν να δούμε την σντίδραση μου στο φάρμακο.

όταν όμως πήγα για να κάνω το τεστ είδαμε τη κύστη και έτσι ο γιατρός μου απαγόρευσε να πάρω τα φάρμακα..

τη Πέμπτη που πήγα να δω το ωάριο μου, συζητήσαμε να κάνουμε σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο..έκανα κάποιες αναλύσεις για το πότε θα είχα ωορρηξία και κάναμε σήμερα σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο..

συγχωρέστεμε που δεν το είπα πιο νωρίς..δεν το είπα σε κανένα γιατί θέλω να το ξεχάσω..και να λέω ότι απλά πήγα για εκδρομή..γιατί με αυτό το τρόπο δεν έχουμε πολλές πιθανότητες...

η Ελπίδα που γιορτάζει σήμερα..δε παύει να υπάρχει..σας φιλώ θα ξεκουραστώ κσι θα επιστρέψω να διαβάσω αυτά που έγραψα...!!

μακάρι πάντα στη ζωή μας να επικρατεί η Σοφία, η Αγάπη , η Ελπίδα και η Πίστη!!

tinker μου!!! μπραβο μπραβο για την σπερματεγχυση...καλα αποτελεσματα να εχετε και να μην χρειαστει να γινει εξωσωματικη!!!! θελω τεραστια χοριακη τον οκτωβριο!!!!!!! πολυ καλα κάνεις και δεν το λες....ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του χωρις ουσια...να κανεις αυτο που νοιωθεις και να εχεις τους ανθρωπους που θελεις διπλα σου....χωρις να επιτρεψεις να εχουν αποψη αλλοι για το τι κάνεις εσυ στην ζωη σου!!!! σου στελνω πολλα φιλακια..

maria papa....κι εγω μια ιδια παραξενη ειμαι....τον αντρουλη μου θελω....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

tinker μου!!! μπραβο μπραβο για την σπερματεγχυση...καλα αποτελεσματα να εχετε και να μην χρειαστει να γινει εξωσωματικη!!!! θελω τεραστια χοριακη τον οκτωβριο!!!!!!! πολυ καλα κάνεις και δεν το λες....ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του χωρις ουσια...να κανεις αυτο που νοιωθεις και να εχεις τους ανθρωπους που θελεις διπλα σου....χωρις να επιτρεψεις να εχουν αποψη αλλοι για το τι κάνεις εσυ στην ζωη σου!!!! σου στελνω πολλα φιλακια..

maria papa....κι εγω μια ιδια παραξενη ειμαι....τον αντρουλη μου θελω....

ευτυχος δεν ειμαι η μονη.

τι λεει τι κανεις εσυ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Εμενα την πρωτη εξωσωματικη την ηξερε ο κοσμος ολος!! Με κουρασαν ομως τα συνεχη τηλεφωνηματα και κατι πικροχολα σχολια της πεθερουλας μου... Εκεινο που δεν αντεξα με το αρνητικο ηταν η καταρευση του μπαμπα μου! Λατρευε τα πιτσιρικια και το ηθελε τοοοοσο πολυ!!! Εζησε μαζι μου ολη την αναμονη κι ολη την απογοητευση, αφου μετα δεν μου ξαναμιλησε για παιδακι, δεν αντεχε τον πονο μου! Την δευτερη την ξεραμε μονο εγω κι ο αντρας μου, δεν αντεχα την αγωνια και την πικρα τους... Αφου οταν λιγο αργοτερα εμεινα φυσικα εγκυος δεν το ειπαμε σε κανεναν! Το μαθανε αφοτου το χασαμε. Τωρα πια εχω αποκτησει ανοσια αν με ρωτησει κανεις το λεω, συνηθισαμε πια...

Αν περιμενω ομως με λαχταρα να πω το θετικο σε καποιον, εινα σε σας!! Χαιρομαστε τοσο η μια για την αλλη και μας δινει τοση δυναμη κι ελπιδα το καθε πολυτιμο κι ακριβοκερδισμενο θετικο, που ανυπομονω να ερθει εκεινη η ευλογημενη μερα!!!

Α, και στον πιτσιρικα μου στο σχολειο! Με ρωτησε παλι σημερα "εσυ ποτε κανεις μωρο;" κι ειχαν τετοιο παραπονο τα ματια του καθως κοιταξε φευγαλαια τα πρωτα ασπρα στα μαλλια μου.... "Θα ρθει αγορι μου, θα ρθει..."

Εμενα την πρωτη εξωσωματικη την ηξερε ο κοσμος ολος!! Με κουρασαν ομως τα συνεχη τηλεφωνηματα και κατι πικροχολα σχολια της πεθερουλας μου... Εκεινο που δεν αντεξα με το αρνητικο ηταν η καταρευση του μπαμπα μου! Λατρευε τα πιτσιρικια και το ηθελε τοοοοσο πολυ!!! Εζησε μαζι μου ολη την αναμονη κι ολη την απογοητευση, αφου μετα δεν μου ξαναμιλησε για παιδακι, δεν αντεχε τον πονο μου! Την δευτερη την ξεραμε μονο εγω κι ο αντρας μου, δεν αντεχα την αγωνια και την πικρα τους... Αφου οταν λιγο αργοτερα εμεινα φυσικα εγκυος δεν το ειπαμε σε κανεναν! Το μαθανε αφοτου το χασαμε. Τωρα πια εχω αποκτησει ανοσια αν με ρωτησει κανεις το λεω, συνηθισαμε πια...

Αν περιμενω ομως με λαχταρα να πω το θετικο σε καποιον, εινα σε σας!! Χαιρομαστε τοσο η μια για την αλλη και μας δινει τοση δυναμη κι ελπιδα το καθε πολυτιμο κι ακριβοκερδισμενο θετικο, που ανυπομονω να ερθει εκεινη η ευλογημενη μερα!!!

Α, και στον πιτσιρικα μου στο σχολειο! Με ρωτησε παλι σημερα "εσυ ποτε κανεις μωρο;" κι ειχαν τετοιο παραπονο τα ματια του καθως κοιταξε φευγαλαια τα πρωτα ασπρα στα μαλλια μου.... "Θα ρθει αγορι μου, θα ρθει..."

αυτες οι αποριες τον μικρον ειναι ολα τα λεφτα τρελενομαιιι!! ετσι κ ο ανηψιος μου πρωτο ξαδερφακι ποτε θα εχω? χαχα!! τρελα τρελα!!! το ιδιο κ εγω πρωτα εσεις θα τα μαθαιτε τα νεα θα το γραψω με μεγαλα γραμματα , αντε κοριτσια ολες μαζι την ιδια ανακοινωση θα κανουμε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...