Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Εγω πάντως ειχα παρει απο το www.hometest.gr. Εμεινα πολυ ευχαριστημενη.. ασχετα αμα δεν ειχα το επιθυμητο αποτελεσμα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάκια χαιρετώ...

λοιπών να σας πω τα νέα μου...!!!

όταν πήγα στον εξωσωματικό μου να μου πει τι θα κάνουμε με την εξωσωματική μου είχε προτείνει να κάνουμε μια σπερματέγχυση απλά για να δοκιμάσουμε τα φάρμακα τις εξωσωματικής, γιατί όπως έχει αναφέρει δεν μου έδωσε τις πουργκον γιατί είναι ακριβές και μου είχε δώσει τις φοστιμόν...

δεν μου έδωσε ελπίδες απλά σκοπός ήταν να δούμε την σντίδραση μου στο φάρμακο.

όταν όμως πήγα για να κάνω το τεστ είδαμε τη κύστη και έτσι ο γιατρός μου απαγόρευσε να πάρω τα φάρμακα..

τη Πέμπτη που πήγα να δω το ωάριο μου, συζητήσαμε να κάνουμε σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο..έκανα κάποιες αναλύσεις για το πότε θα είχα ωορρηξία και κάναμε σήμερα σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο..

συγχωρέστεμε που δεν το είπα πιο νωρίς..δεν το είπα σε κανένα γιατί θέλω να το ξεχάσω..και να λέω ότι απλά πήγα για εκδρομή..γιατί με αυτό το τρόπο δεν έχουμε πολλές πιθανότητες...

η Ελπίδα που γιορτάζει σήμερα..δε παύει να υπάρχει..σας φιλώ θα ξεκουραστώ κσι θα επιστρέψω να διαβάσω αυτά που έγραψα...!!

μακάρι πάντα στη ζωή μας να επικρατεί η Σοφία, η Αγάπη , η Ελπίδα και η Πίστη!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

tinkerbell καλή επιτυχία σου εύχομαι μακάρι να έρθει το μωράκι σου, γιατί λες οτι δεν έχεις ελπίδες? οταν υπάρχει θέμα με την κινητικότητα η σπερματέγχυση βοηθάει γιατί μειώνεται η απόσταση που εχει να διανύσει το σπέρμα...

εγώ τις puregon τις πήρα δωρεάν απο εοππυ και μάλιστα 2 φορές, δεν τις χορηγεί το ταμείο σου?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

tinkerbell καλή επιτυχία σου εύχομαι μακάρι να έρθει το μωράκι σου, γιατί λες οτι δεν έχεις ελπίδες? οταν υπάρχει θέμα με την κινητικότητα η σπερματέγχυση βοηθάει γιατί μειώνεται η απόσταση που εχει να διανύσει το σπέρμα...

εγώ τις puregon τις πήρα δωρεάν απο εοππυ και μάλιστα 2 φορές, δεν τις χορηγεί το ταμείο σου?

ο γιατρός μετά τις 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις πιστέυει ότι το πρόβλημα είναι στη γονιμοποίηση..για αυτό μας στέλνει για εξωσωματική..μας το είπε ξεκάθαρα σήμερα...

τινα μου στη Κύπρο είναι διαφορετικά τα πράγματα..

υπάρχει δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους, με εισοδηματικά κριτήρια..αλλά τα νοσοκομεία έχουν για κάθε κατηγορία φαρμάκων 1 και σε σπάνιες περιπτώσεις 2 <μάρκες> φαρμάκων...

για να πάρεις ότι θέλεις από φαρμακείο πρέπει να έχεις ιδιωτική ασφάλεια (εγώ δεν έχω )αλλά καμία ασφάλεια δεν σου πληρώνει ότι έχει σχέση με την υποβοηθούμενη..

1533345xcnw09g7xt.gif

sorry γονιμοποίηση έγραψες και νόμιζα εμφύτευση...καθένας με το ζόρι του γιατί εμάς μας είπε οτι μπορεί να γίνεται γονιμοποίηση αλλά να μην μπορεί να γίνει εμφύτευση μάλλον λόγω χαμηλής προγεστερόνης που έχω αλλά μου δίνει και utrogestan, τι να πώ

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

ο γιατρός μετά τις 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις πιστέυει ότι το πρόβλημα είναι στη γονιμοποίηση..για αυτό μας στέλνει για εξωσωματική..μας το είπε ξεκάθαρα σήμερα...

τινα μου στη Κύπρο είναι διαφορετικά τα πράγματα..

υπάρχει δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους, με εισοδηματικά κριτήρια..αλλά τα νοσοκομεία έχουν για κάθε κατηγορία φαρμάκων 1 και σε σπάνιες περιπτώσεις 2 <μάρκες> φαρμάκων...

για να πάρεις ότι θέλεις από φαρμακείο πρέπει να έχεις ιδιωτική ασφάλεια (εγώ δεν έχω )αλλά καμία ασφάλεια δεν σου πληρώνει ότι έχει σχέση με την υποβοηθούμενη..

Tinkerbell καλη επιτυχία..μη σκέφτεσαι αρνητικά!μια φίλη της μαμας μου έχει 3 παιδια που και τα τρία έχουν γεννηθεί Ιούνιο!οταν τη ρώτησα πως τα κατάφερε κ τα τρία τον ίδιο μήνα μου είπε ότι όσα χρονια ειναι παντρεμένη έκανα πάντα ελεύθερα γιατι δεν μπορούσε τα πρώτα χρόνια να πιάσει παιδι..με έναν περίεργο τροπο και τα 3 τα έπιασε σεπτέμβρη!!!!φοβερο;;λες να ειναι τυχερός ο μηνας;;οταν ακούω τέτοιες ιστορίες παίρνω ελπίδα..

Διαφημίσεις

ειλικρινά δεν ξέρω...

ότι μας που αυτό κάνουμε..εγώ είμαι έτοιμη για το Νοέμβριο και πραγμαρτικά εκεί ελπίζω και προσεύχομαι να πάνε όλα καλά...

γονιμοποίηση μου είπε..δεν το ξέρει στα σίγουρα..αλλά αυτό πιστεύει ότι είναι το πρόβλημα...

μακάρι να πάνε όλα καλά γιαόλεςμας και ο νεός χρόνος να μας βρει εγκυούλες

1533345xcnw09g7xt.gif

Νεραιδουλα και τινα πρέπει να ελπίζουμε και να μη χάνουμε την πίστη μας!!μανουλες ολες θα γίνουμε..το ποτε δεν ξέρουμε!!ολα γινονται..αυτο δεν θα καταφέρουμε;;απλά επειδη όλο αυτο ειναι ψυχοφθόρο θέλει Πολυ δύναμη μεχρι να φτάσουμε στο στόχο μας!!θυμαμαι πέρυσι τέτοια εποχή μετα απο 5 μερες καθυστερηση και έναν πρωινό εμετο ήμουν τόοοοοσο σίγουρη ότι ειμαι έγκυος και την επόμενη με επισκέφθηκε η περιοδος..έκαιγε τόσο Πολυ και είπα ότι αν δεν μεινω άμεσα θα τρελαθω!!τελικα δεν τρελαθηκα..όλα θέλουν υπομονή και θα γίνουν!

κοριτσάκια χαιρετώ...

λοιπών να σας πω τα νέα μου...!!!

όταν πήγα στον εξωσωματικό μου να μου πει τι θα κάνουμε με την εξωσωματική μου είχε προτείνει να κάνουμε μια σπερματέγχυση απλά για να δοκιμάσουμε τα φάρμακα τις εξωσωματικής, γιατί όπως έχει αναφέρει δεν μου έδωσε τις πουργκον γιατί είναι ακριβές και μου είχε δώσει τις φοστιμόν...

δεν μου έδωσε ελπίδες απλά σκοπός ήταν να δούμε την σντίδραση μου στο φάρμακο.

όταν όμως πήγα για να κάνω το τεστ είδαμε τη κύστη και έτσι ο γιατρός μου απαγόρευσε να πάρω τα φάρμακα..

τη Πέμπτη που πήγα να δω το ωάριο μου, συζητήσαμε να κάνουμε σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο..έκανα κάποιες αναλύσεις για το πότε θα είχα ωορρηξία και κάναμε σήμερα σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο..

συγχωρέστεμε που δεν το είπα πιο νωρίς..δεν το είπα σε κανένα γιατί θέλω να το ξεχάσω..και να λέω ότι απλά πήγα για εκδρομή..γιατί με αυτό το τρόπο δεν έχουμε πολλές πιθανότητες...

η Ελπίδα που γιορτάζει σήμερα..δε παύει να υπάρχει..σας φιλώ θα ξεκουραστώ κσι θα επιστρέψω να διαβάσω αυτά που έγραψα...!!

μακάρι πάντα στη ζωή μας να επικρατεί η Σοφία, η Αγάπη , η Ελπίδα και η Πίστη!!

γεια σου κοριτσαρα!!! δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη δεν υπαρχει λογος ολες στην αρχη κραταμε κατι για εμας κ μετα το ξεφρουνιζουμε!!!;);) γιατι θα σκασουμε!! κοιτα να εισαι ηρεμη μην το σκεφταισε καθολου καστε κ κοιμησου χαλαρωσε κ εμεις ειμαστε εδω για σε κανουμε να ξεχαστεις!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

τα φτερά μου ήταν κομμένα από την αρχή , αλλά δεν με νοιάζει...ευκαιρία να μείνω και λίγο σπίτι!!!:) :) και επειδή ήξερα ότι θα έκανα κάτι αυτό το μήνα μετά τη κύστη θα έσπαγα αν δεν έκανα κάτι..

1533345xcnw09g7xt.gif

τα τεστ ωορρηξίας μπορείτε να τα παίρνεται από άλλη σελίδα τα κλήρα μπλου..θα σας το στείλω σε πμ..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...