Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Θα πάω να πάρω και τεστακια ωορηξιας γιανα ειμαι σίγουρη..τόσο καιρο τα είχα αφήσει όλα στην τύχη τους!τον τελευταίο καιρο έκανα και έντονη γυμναστική.ειχα πειστεί ότι αν Χαλαρώσω κ σταματήσω να το σκεφτομαι θα έρθει!δεν ήρθε όμως..νιώθω πιο καλα να το προγραμματιζω και να το συζητάω με εσάς..ειστε και οι μόνοι που με καταλαβαίνετε!ολοι μου λένε πως κανω έτσι και ειμαι υπερβολική..κ εγω λέω εύχομαι να μην έρθετε ποτε στη θέση μου για να το καταλάβετε κΙ να μου πείτε δίκιο ειχες!εξω απο το χορό πολλα τραγούδια λέμε..δεν σας κρύβω ότι εχω μια μελαγχολία και δεν μπορει να μου φύγει..πάντα οταν περνάω καλα σκεφτομαι ότι κάτι μου λείπει έντονα..ειναι το αγκαθακι στην ψυχή μου..

όλες το ίδιο νιώθουμε...θα έρθει όμως σύντομα το λουλουδάκι μας...

ναι να τα πάρεις..και θα σου πρότεινα να πήγαινες για ένα -2 μήνες στο γιατρό για παρακολούθηση ωορρηξίας..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όλες το ίδιο νιώθουμε...θα έρθει όμως σύντομα το λουλουδάκι μας...

ναι να τα πάρεις..και θα σου πρότεινα να πήγαινες για ένα -2 μήνες στο γιατρό για παρακολούθηση ωορρηξίας..

Δίκιο έχεις..:D:D:D

Γεια σας κουκλες μου!! Ο κομητης Georgia επανεμφανιστηκε:D!! Θελω χαμογελα, εχω πολυ θετικο προαισθημα, θα ερθουν ευχαριστες εκπληξεις αυτο το μηνα! Και... δεν αφηνουμε σταγονα να παει χαμενη, ξεζουμιστε τους;)!!! (Ειδα χαμογελακι σημερα κι ειμαι μες την τρελλη χαρα)!:P:p:p

Γεια σας κουκλες μου!! Ο κομητης Georgia επανεμφανιστηκε:D!! Θελω χαμογελα, εχω πολυ θετικο προαισθημα, θα ερθουν ευχαριστες εκπληξεις αυτο το μηνα! Και... δεν αφηνουμε σταγονα να παει χαμενη, ξεζουμιστε τους;)!!! (Ειδα χαμογελακι σημερα κι ειμαι μες την τρελλη χαρα)!:P:p:p

Μπράβο γεωργια μου!!καλη διασκέδαση..;)

sissy μου....ειναι αληθεια πως μερικές φορές το ότι δεν υπάρχει συλληψη ειναι καθαρα θέμα άγχους και εμμονής μας...υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που κάτι πρεπει να διορθώσουμε..δεν χρειαζεται να αισθάνεσαι άσχημα επειδή για παραδειγμα έκανες σκληρή γυμναστική...είναι κι αυτό ένα ξεσπασμα...θα δεις που με τις οδηγιες του γιατρου σου θα πανε ολα πολυ καλα...η αληθεια ειναι πως θελει λιγο οργανωση το όλο θέμα...πού θα πάει...θα το συντονίσουμε!!!!!

tinker μου σε ευχαριστουμε για το κερακι κοριτσακι μου...ουτε εγω ειχα ακουσει για το σχοινακι του χριστου...αντε όλα με την βοηθεια του να σου πανε στην εξωσωματική....

maria papa....ξεχασε το οτι έγινε γιατι το γαμώτο ειναι μεγαλο...τοση ταλαιπωρια χωρίς λογο....αστα να πανε!!!!!!!! αφου ειστε εσεις καλα, αυτο μετραει!!!

georgia....να καουν τα καρβανα γλυκεια μου!!!!!!!

εγω κοριτσακια μου επεστρεψα σημερα... (κλαψ λυγμ)...η ομοιοπαθητικός μου που με ειδε σημερα και κάναμε μια συνεδρια μου ειπε να σταματησω για λιγο καιρο μέχρι να ηρεμήσω...πιστεύει πως θα πιάσω χωρις εξωσωματική ή σπερματεγχυση....εμενα μου εχει κολλησει να κανω μια υστεροσκοπηση γιατι νομιζω πως μετα τις σπερματεγχυσεις κάτι έχει γίνει εκει μέσα....ο άλλος μου ειπε πως μου ειχε τρυπησει τον τραχηλο...λέτε να πάθω κανενα κοκομπλοκο και να αρχιζει να αναπτυσσεται τιποτα αλλο εκει???

ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κορίτσια πήγα και πήρα τα flagyl για να ξεκινήσω σήμερα!και για να ειμαι 100% σίγουρη πήρα κ τεστακια ωορηξιας για να κανω..20 η μερα σήμερα αλλα ποτε δεν ξέρεις!!εκανα το τεστακι ωορηξιας και βγήκε αρνητικό οπότε πήρα το πρώτο χαπακι!τωρα 1 βδομαδα αποχή για να φύγει η κολπιτιδα!δινω αύριο και μάθημα εχω διάβασμα!που μυαλό τωρα για πτυχίο..εγω ονειρεύομαι μπιμπερο,πάνες και καρότσια!!εχω και τη δουλειά μου το απόγευμα!ολα μαζί..νοικοκυρά,εργαζόμενη,φοιτήτρια και με τεστακια ωορηξιας στο χέρι!!!λιγο απ όλα..;)

Κορίτσια πήγα και πήρα τα flagyl για να ξεκινήσω σήμερα!και για να ειμαι 100% σίγουρη πήρα κ τεστακια ωορηξιας για να κανω..20 η μερα σήμερα αλλα ποτε δεν ξέρεις!!εκανα το τεστακι ωορηξιας και βγήκε αρνητικό οπότε πήρα το πρώτο χαπακι!τωρα 1 βδομαδα αποχή για να φύγει η κολπιτιδα!δινω αύριο και μάθημα εχω διάβασμα!που μυαλό τωρα για πτυχίο..εγω ονειρεύομαι μπιμπερο,πάνες και καρότσια!!εχω και τη δουλειά μου το απόγευμα!ολα μαζί..νοικοκυρά,εργαζόμενη,φοιτήτρια και με τεστακια ωορηξιας στο χέρι!!!λιγο απ όλα..;)

πια τεστακια πηρες?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

πανάκριβα!! ένα στίκ την φορά χρειάζεται? δηλ είναι μόνο για 7 ημέρες?

εγώ είχα παραγγείλει απο internet κάποια τεστάκια που ήταν οικονομικά και μια χαρά, τα είχα τσεκάρει και με υπέρηχο

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

πανάκριβα!! ένα στίκ την φορά χρειάζεται? δηλ είναι μόνο για 7 ημέρες?

εγώ είχα παραγγείλει απο internet κάποια τεστάκια που ήταν οικονομικά και μια χαρά, τα είχα τσεκάρει και με υπέρηχο

Έκανα βλακεία το ξερω..δεν ήξερα ότι ειναι ακριβά.τα επόμενα θα τα πάρω απο Internet!εσυ ποια πήρες;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...