Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Θα ερθει το θαυματακι σας..

σε όλες θα έρθει..

εντάξει Σίσσυ με ακούς??!!!

ρε χάθηκαν όλες...που πήγαν???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ολες..παίρνουμε τις βιταμίνες 2,5 βδομάδες..μετα απο πόσο καιρο έχουν δραση;;

emeis kaname to spermodiagramma meta apo 3 mines..pou lene oti ananeonetai to sperma..kai itan poly kalytero..tora den 3ero poso kairo xreiazntai..nomizo einai noris akomi

1533345xcnw09g7xt.gif

emeis kaname to spermodiagramma meta apo 3 mines..pou lene oti ananeonetai to sperma..kai itan poly kalytero..tora den 3ero poso kairo xreiazntai..nomizo einai noris akomi

Ναι το ξερω ότι ειναι νωρίς..αλλα η ελπίδα ποτε δεν πεθαινει'!!μακαρι να φτιάξει γιατι αυτο με αγχωνει παρα Πολυ!τον εχω τρελανει τον άντρα μου..τον κυνηγάμε με τα χάπια!!

Διαφημίσεις

Μακαρι νεραιδουλα μου!!αχ βρε κορίτσια να ξέρατε πόσο με βοηθάτε..

ξέρουμε!!:P:p:p:p

όλες μας παίρνουμε βοήθεια και θάρρος..και λέμε πράγματα που δεν τα ξέρει κανείς..και θέλουμε να τα πούμε να τα ρωτήσουμε γιατί αλλιώς θα σπάσουμε...;);)

1533345xcnw09g7xt.gif

Ποτε θα ξεκινησετε την εξωσωματικη? εγω τωρα την τεταρτη θα δω τι θα με πει ο γιατρος

για Νοέμβριο είπαμε...

1533345xcnw09g7xt.gif

για Νοέμβριο είπαμε...

κοιτα μην παμε κ μαζι αχαχα!! αν κ δεν νωμιζω γιατι 1 μηνα μεχρι να ερθουν τα φαρμακα εμεις ειπαμε για Δεκεμβριο εαν δεν κλεισει η κλινικη αν κλειση τοτε Ιανουαριο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

κοιτα μην παμε κ μαζι αχαχα!! αν κ δεν νωμιζω γιατι 1 μηνα μεχρι να ερθουν τα φαρμακα εμεις ειπαμε για Δεκεμβριο εαν δεν κλεισει η κλινικη αν κλειση τοτε Ιανουαριο

θα περιμένω να μου πεις...

εμείς έχει ένα χρόνο που το σκεφτήκαμε...;)

1533345xcnw09g7xt.gif

θα περιμένω να μου πεις...

εμείς έχει ένα χρόνο που το σκεφτήκαμε...;)

εμεις το ειπαμε στην δευτερη αποτυχημενη σπερ/χη το αποφασησε ο καλος μου τελος λεει παμε για εξωσωματικη .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κ εγω κοριτσακια θα κανω κάποιους κυκλους σπερματεγχυσης κ αν δεν γίνει κάτι μετα εξωσωματικη.θελω μεχρι το καλοκαιρακι να ειμαι έγκυος..

θα είσαι!!να το πιστέψεις!!!

βάλε λίγο πρόγραμμα..και όλα θα πάνε καλά...

1533345xcnw09g7xt.gif

θα είσαι!!να το πιστέψεις!!!

βάλε λίγο πρόγραμμα..και όλα θα πάνε καλά...

Θα πάω να πάρω και τεστακια ωορηξιας γιανα ειμαι σίγουρη..τόσο καιρο τα είχα αφήσει όλα στην τύχη τους!τον τελευταίο καιρο έκανα και έντονη γυμναστική.ειχα πειστεί ότι αν Χαλαρώσω κ σταματήσω να το σκεφτομαι θα έρθει!δεν ήρθε όμως..νιώθω πιο καλα να το προγραμματιζω και να το συζητάω με εσάς..ειστε και οι μόνοι που με καταλαβαίνετε!ολοι μου λένε πως κανω έτσι και ειμαι υπερβολική..κ εγω λέω εύχομαι να μην έρθετε ποτε στη θέση μου για να το καταλάβετε κΙ να μου πείτε δίκιο ειχες!εξω απο το χορό πολλα τραγούδια λέμε..δεν σας κρύβω ότι εχω μια μελαγχολία και δεν μπορει να μου φύγει..πάντα οταν περνάω καλα σκεφτομαι ότι κάτι μου λείπει έντονα..ειναι το αγκαθακι στην ψυχή μου..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...