Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κοριτσια θελω βοηθεια σας παρακαλω οποια γνωριζει ας μου στειλει Π.Μ. ποσο δυσκολη μπορει να ειναι η συλληψη με εναν ορχι? ο ενας λειτουργει φυσιολογικα αλλα ειναι δυσκολη λετε η φυσιολογικη συλληψη? ας μου πει καποια που εχει προσωπικη εμπειρια με να ενα μηνυματακι χωρις να μου γραψει εδω....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεγάλη εγκληματικότητα..χαμός γινεται!αφου ειστε καλα Αυτο έχει σημασια!

δεν ειναι μονο οτι σε κανουν ζημια στο αμαξι αντε τρεχα τωρα βγαλε ταυτοτητες καρτες παρε κιν κανε δηλωση για το ιδιο νουμερο ολα αλυσιδα ειναι για λεφτα πηγανε αλλα πηρε τα ........ αντε να μην πω φραγκο δεν ειχε το πορτοφολι μεσα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

δεν ειναι μονο οτι σε κανουν ζημια στο αμαξι αντε τρεχα τωρα βγαλε ταυτοτητες καρτες παρε κιν κανε δηλωση για το ιδιο νουμερο ολα αλυσιδα ειναι για λεφτα πηγανε αλλα πηρε τα ........ αντε να μην πω φραγκο δεν ειχε το πορτοφολι μεσα

Η διαδικασια ειναι η κούραση για ταυτοτητα και τ αλλα!παλι καλα που δεν πηγαίνατε εκείνη την ωρα στο αμάξι να σας κάνουν και τίποτα!παλι καλα..

Η διαδικασια ειναι η κούραση για ταυτοτητα και τ αλλα!παλι καλα που δεν πηγαίνατε εκείνη την ωρα στο αμάξι να σας κάνουν και τίποτα!παλι καλα..

την τεταρτη θα παω γιατι εχω ραντεβου με τον γιατρο κ θα περασω απο την ασφαλεια να παρω το αντιγραφω της μηνησης κ αν ειναι ετοιμο ε??!!!

μπα ειχαν ωρα που το σπασανε αφου ο συναγερμος δεν χτυποσε θα βαρεθηκε κ αυτος κ σταματησε.

αλλο κανα νεο? μα που πηγαν ολες σημερα?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλησπέρα κορίτσια..μόλις ήρθα σπίτι από μια ωραία εκδρομή!!

προσκυνήσαμε στο μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος που υπάρχει κομμάτι από το Άγιο Σχοινί που έδεσαν τον Χριστούλη μας..

εννοείται άναψα κεράκι για όλες μας...

και μαρια παπα..σου στέλνω πακέτο!!:)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

την τεταρτη θα παω γιατι εχω ραντεβου με τον γιατρο κ θα περασω απο την ασφαλεια να παρω το αντιγραφω της μηνησης κ αν ειναι ετοιμο ε??!!!

μπα ειχαν ωρα που το σπασανε αφου ο συναγερμος δεν χτυποσε θα βαρεθηκε κ αυτος κ σταματησε.

αλλο κανα νεο? μα που πηγαν ολες σημερα?

Εγω απο αύριο θα ξεκινήσω τα flagyl που ειναι 20η μερα κυκλου για να ειμαι σίγουρη!αυτες τις μερες με πιάνει το άγχος μεχρι ν αδιαθετησω.εσενα τελείωσαν οι γόνιμες;χάθηκαν ολες σήμερα..

προσκυνήσαμε στο μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος που υπάρχει κομμάτι από το Άγιο Σχοινί που έδεσαν τον Χριστούλη μας..

Νεραιδουλα σε χάσαμε σήμερα!ευχαριστουμε Πολυ που μας σκέφτεσαι..εγω περιμένω να έρθει η Μαμα μου απο τη Σαντορίνη να μου φέρει τη χρυσή κλωστιτσα της Παναγίας της γιατρισας που ειναι θαυματουργή..έτσι θα πάρω δύναμη!

στειλε στειλε !!! κ ευχαριστουμε για το κερακι !

χαθηκαμε σημερα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Νεραιδουλα σε χάσαμε σήμερα!ευχαριστουμε Πολυ που μας σκέφτεσαι..εγω περιμένω να έρθει η Μαμα μου απο τη Σαντορίνη να μου φέρει τη χρυσή κλωστιτσα της Παναγίας της γιατρισας που ειναι θαυματουργή..έτσι θα πάρω δύναμη!

δεν την έχω ακουστά..για πες λεπτομέρειες!!

στειλε στειλε !!! κ ευχαριστουμε για το κερακι !

χαθηκαμε σημερα

αύριο θα σε κανονίσω!!!

ναι φύγαμε πρωί και τώρα γυρίσαμε...κουράστηκα πολύ αλλά άξιζε και με το παραπάνω...

1533345xcnw09g7xt.gif

αύριο θα σε κανονίσω!!!

ναι φύγαμε πρωί και τώρα γυρίσαμε...κουράστηκα πολύ αλλά άξιζε και με το παραπάνω...

Απέναντι απο τη Σαντορίνη στη θηρασια ειναι μια έκκληση με την Παναγίτσα την γιατρισα που ειναι θαυματουργή..βοηθάει τις γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν παιδάκι και αυτες που έχουν δύσκολη εγκυμοσύνη!μια φίλης μας την φορούσε στην εγκυμοσύνη στην κοιλιτσα της συνεχεια..

Διαφημίσεις

ετοιμασου να παμε ταξιδι στην Σαντορινη μαρεσει κιολας εχω παει βεβαια αλλα ημουν ελευθερη που να παει το μυαλο μου σε παιδια κ οταν γυρισα απο το ταξιδι γνωρισα το ποιο γλυκο κομματι της ζωης μου τον αντρα μου.

κ τωρα προσπαθουμε να μας δωσει ο Θεος το ποιο γλυκο κομματι μας να ολοκληρωση την οικογενεια.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ετοιμασου να παμε ταξιδι στην Σαντορινη μαρεσει κιολας εχω παει βεβαια αλλα ημουν ελευθερη που να παει το μυαλο μου σε παιδια κ οταν γυρισα απο το ταξιδι γνωρισα το ποιο γλυκο κομματι της ζωης μου τον αντρα μου.

κ τωρα προσπαθουμε να μας δωσει ο Θεος το ποιο γλυκο κομματι μας να ολοκληρωση την οικογενεια.

Μηπως η Σαντορίνη σου φέρνει γούρι;;πρώτα σου έφερε τον άντρα σου και τωρα έχει σειρά το Μωρακι σου!!κανονισε ταξίδι..

νομίζω κανόνισε ταξιδάκι άμεσα...εγώ για Σαντορίνη για καλοκαιράκι μόνο..

σίσσυ μου, έχουμε φάει με τον άντρα μου το μήλο από την Αγία Ειρήνη..μου έστειλε μια πολύ καλή μου φίλη 2 κομματάκια..φάγαμε το 1 και όταν με το καλό έρθει η ώρα και πραγματοποιηθεί το θαύμα θα φάμε και το άλλο..

1533345xcnw09g7xt.gif

νομίζω κανόνισε ταξιδάκι άμεσα...εγώ για Σαντορίνη για καλοκαιράκι μόνο..

σίσσυ μου, έχουμε φάει με τον άντρα μου το μήλο από την Αγία Ειρήνη..μου έστειλε μια πολύ καλή μου φίλη 2 κομματάκια..φάγαμε το 1 και όταν με το καλό έρθει η ώρα και πραγματοποιηθεί το θαύμα θα φάμε και το άλλο..

Θα ερθει το θαυματακι σας..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...