Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

σήμερα νομίζω να μη χάσετε τη μέρα..αν είχες ωορρηξία χθες πρέπει και σήμερα...

μα κ βαση του κυκλου να το πας που ειναι 28 μερες 13-14 ειναι οι γονιμες εγω εκανα το τεστ απο τη 11 μερα κ βγηκε θετικο 12 -13 ασε που δεν νωμιζω να μου κανει την χαρη ο κυριος σημερα ειδικα μετα το τρεξιμο που πηγε κ περιμενω να γυρισει θα ειναι ψοφιος εξαλου το σπερμα ζει 2μερες αν θυμαμαι καλα στο σαιτ που ανεβασες .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα κ βαση του κυκλου να το πας που ειναι 28 μερες 13-14 ειναι οι γονιμες εγω εκανα το τεστ απο τη 11 μερα κ βγηκε θετικο 12 -13 ασε που δεν νωμιζω να μου κανει την χαρη ο κυριος σημερα ειδικα μετα το τρεξιμο που πηγε κ περιμενω να γυρισει θα ειναι ψοφιος εξαλου το σπερμα ζει 2μερες αν θυμαμαι καλα στο σαιτ που ανεβασες .

αφού έκανες το τεστ άρα μια χαρά...

το σπέρμα ζει μέχρι και 4 μέρες..το ωάριο όταν πέσει ζει 24-48 ώρες..

άρα τα πριν δεν πρέπει να χάνουμε τα μετά..δεν μας πολυ νοίαζουν..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ευτυχώς που τις προλάβατε..και δεν πειράζει τώρα που θα έχετε λίγη αποχή..όλες πάνω κάτω κοντά είμαστε..σου είπε την 9 μέρα πόσα ήταν το ωάριο..

Δεν θυμάμαι..νομίζω 12 η 14..αλλα εγω εχω 30 μερες κύκλο συνήθως.με αυτα που μου είπε με βλέπω στις 28!σωστα τα λέω;14 μερες μετα την ωορηξια δεν εχουμε περιοδο;

εγω παω μαζι με τον μηνα εχουμε 15 του μηνος κ ειμαι στην 15 μερα εμεις οπως ειπα καναμε 12-13-14 τωρα σημερα δεν νομιζω να γινει κατι γιατι θα παμε βολτα . δεν εχουμε ουτε με το σπερμα προβλημα ουτε εγω με κατι απλα δεν μας εκατσε κ απορω κ εγω κ εκεινος . εκανε 2 φορες σπερμοδιαγραμμα κ 1 καλιεργια σπερματος για τυχον μικροβιο ολα καθαρα στην 2 σπερμ/χη το σπερμα οπως ειπε ο γιατρος ειναι καλυτερο κ απο το πρωτο τι να πω τωρα . απλα καλη μας επιτυχια !!!!

Καλη επιτυχία..ειναι θέμα χρονου..

Δεν θυμάμαι..νομίζω 12 η 14..αλλα εγω εχω 30 μερες κύκλο συνήθως.με αυτα που μου είπε με βλέπω στις 28!σωστα τα λέω;14 μερες μετα την ωορηξια δεν εχουμε περιοδο;

ναι!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλη επιτυχία..ειναι θέμα χρονου..

για ολες μας ειναι θεμα χρονου κ για εσας που εχετε ενα θεμα με το σπερμα κιαλλη κοπελα ειχαν τετοιο θεμα κ τωρα ειναι εγκυουλα!!!! οποτε για ολες μας ειναι θεμα χρονου ολα θα γινουν!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

για ολες μας ειναι θεμα χρονου κ για εσας που εχετε ενα θεμα με το σπερμα κιαλλη κοπελα ειχαν τετοιο θεμα κ τωρα ειναι εγκυουλα!!!! οποτε για ολες μας ειναι θεμα χρονου ολα θα γινουν!!!

Το ξερω..πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι! Ο αντρας μου οταν μου έρχεται περιοδος κ με βλέπει να κλαίω μου λέει δεν πειράζει..θα κάνουμε εξωσωματικη κ θα κάνουμε 2 μωρά με τη μια..αμέσως 4μελη οικογένεια!εχω πολλούς στο φιλικό μου περιβάλλον που έκανα εξωσωματικη κ έχουν όλοι διδυμακια!αυτα σκεφτομαι κΙ ηρεμω..οπως μου έχει πει μια φιλη μου μη φοβάσαι!!κ το ξύλο γεννάει..ολες οι γυναίκες μπορούν!

Διαφημίσεις

Έκανα μια μανιταροπιτα ότι πρέπει για συννεφιασμενη Κυριακή..

Καλημέρα κοριτσακια.sissy μου κι εγω χτες έκανα μια μανιταρόπιτα. Σημερα μπαρμπεκιου.... Βαριεμαι να μαγειρεψω. 3 μέρες είμαστε με βροχές κεραυνούς αστραπές χάλια μαύρα ο καιρός.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

εγω δεν μαγειραψα πηγα στην πεθερα για φαγητο δεν ειχα ορεξη για μαγειρεμα δυστηχις για αλλη μια φορα μας κυνηγαει η γκαντεμια χθες πηγαμε θεσσαλονικη κ με σπασανε το ταζμι απο το αμαξι κ μας πηραν μια τσαντα κ ειχαμε μεχρι της 12 στην ασφαλεια αυτα τα υπεροχα νεα μου!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημέρα κοριτσακια.sissy μου κι εγω χτες έκανα μια μανιταρόπιτα. Σημερα μπαρμπεκιου.... Βαριεμαι να μαγειρεψω. 3 μέρες είμαστε με βροχές κεραυνούς αστραπές χάλια μαύρα ο καιρός.

Ωραίο το Μπαρμπεκιου!!εμεις είχαμε παει σ ενα παιδικό πάρτυ!!:D:D

εγω δεν μαγειραψα πηγα στην πεθερα για φαγητο δεν ειχα ορεξη για μαγειρεμα δυστηχις για αλλη μια φορα μας κυνηγαει η γκαντεμια χθες πηγαμε θεσσαλονικη κ με σπασανε το ταζμι απο το αμαξι κ μας πηραν μια τσαντα κ ειχαμε μεχρι της 12 στην ασφαλεια αυτα τα υπεροχα νεα μου!!!

Μεγάλη εγκληματικότητα..χαμός γινεται!αφου ειστε καλα Αυτο έχει σημασια!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...