Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Εγω καφεδακι θελω κ μολις εκανα ενα φραπεδακι αν κ βρεχει κ με εχει χαλασει εγω ποτε θα παω ξανα για μπανιο?

του χρόνου!! :P:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι μην με λες τετοια !!!! θελω θαλασσααα!!! πλατσα πλουτσα!!!!

Με τετοιο καιρο δεν υπαρχει διαθεση για μπανιο..εμεις φυγαμε σημερα 3μερο και πηραμε και μαγιο τρομαρα μας....

μεχρι πριν 2 ωρες εριχνε απιστευτη βροχη, τρελος αερας, μας ξεριζωσε ακομα και τα φυτα, κεραυνοι, καταιγιδες και βροντες...μια μουνταμαρα...α πα πα πα πα...

ειπα στον αντρα μου να φορεσουμε τα μαγιο μας και να παμε να κατσουμε στην αυλη...σαν τους καταρρακτες του Νιαγαρα θα ηταν....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημερα κορίτσια!με πήρε χθες ο γιατρος για το τεστ Παπ και μου ειπε ότι όλα ειναι καλα εχω ελαφριά κολπιτιδα..απο καμία πισίνα θα την άρπαξα!μια βδομαδα flatly και μετα εντάξει!

Διαφημίσεις

Καλημερα!εγω σήμερα θα ξεκινήσω τα flagyl για μια κολπιτιδα..:(

για 1 εβδομαδα νωμιζο οτι ειναι αυτα κ εγω εχω κανει τετοια ενα σωρο ολα τα ειχαμε μας ερχοντε κ αυτα.

σε τι φαση εισαι εσυ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

για 1 εβδομαδα νωμιζο οτι ειναι αυτα κ εγω εχω κανει τετοια ενα σωρο ολα τα ειχαμε μας ερχοντε κ αυτα.

σε τι φαση εισαι εσυ?

Αυτο λέω και εγω..παλια δεν είχα τίποτα!εγω ακόμα προσπαθω για φυσική συλληψη..παίρνει ο αντρας μου βιταμίνες κ θα δούμε!ειμαι 18η μερα κυκλου οπότε οσο κάνουμε το flagyl δεν θα έρθουμε σ επαφη.εσυ;

Διαφημίσεις

Αυτο λέω και εγω..παλια δεν είχα τίποτα!εγω ακόμα προσπαθω για φυσική συλληψη..παίρνει ο αντρας μου βιταμίνες κ θα δούμε!ειμαι 18η μερα κυκλου οπότε οσο κάνουμε το flagyl δεν θα έρθουμε σ επαφη.εσυ;

και εμεις μονοι κ ο Θεος Βοηθος εμεις ειχαμε επαφες 12-13-14 κ οτι γινει αν κ την τεταρτη εχω ραντεβου με τον γιατρο μου για να ξεκινησουμε σιγα σιγα την διαδικασια για εξωσωματικη που ελπιζω να μην χρειαστει μεχρι τοτε να την κανουμε .

καλη μας επιτυχια. εσεις προλαβατε της γονιμες μερες?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

και εμεις μονοι κ ο Θεος Βοηθος εμεις ειχαμε επαφες 12-13-14 κ οτι γινει αν κ την τεταρτη εχω ραντεβου με τον γιατρο μου για να ξεκινησουμε σιγα σιγα την διαδικασια για εξωσωματικη που ελπιζω να μην χρειαστει μεχρι τοτε να την κανουμε .

καλη μας επιτυχια. εσεις προλαβατε της γονιμες μερες?

Εύχομαι όλα να πανε καλα και να έρθει σύντομα το Μωρακι σας!!ναι τις προλάβαμε..έκανα έναν υπερηχο 9ημερα κ μου είπε ο γιατρος έλα σ επαφη 12 η 13η 14η.εμεις ήρθαμε κ τις 2 επόμενες.εμεις εχουμε ενα θεματακι με το σπερμα.εσεις;

ευτυχώς που τις προλάβατε..και δεν πειράζει τώρα που θα έχετε λίγη αποχή..όλες πάνω κάτω κοντά είμαστε..σου είπε την 9 μέρα πόσα ήταν το ωάριο..

1533345xcnw09g7xt.gif

Εύχομαι όλα να πανε καλα και να έρθει σύντομα το Μωρακι σας!!ναι τις προλάβαμε..έκανα έναν υπερηχο 9ημερα κ μου είπε ο γιατρος έλα σ επαφη 12 η 13η 14η.εμεις ήρθαμε κ τις 2 επόμενες.εμεις εχουμε ενα θεματακι με το σπερμα.εσεις;

εγω παω μαζι με τον μηνα εχουμε 15 του μηνος κ ειμαι στην 15 μερα εμεις οπως ειπα καναμε 12-13-14 τωρα σημερα δεν νομιζω να γινει κατι γιατι θα παμε βολτα . δεν εχουμε ουτε με το σπερμα προβλημα ουτε εγω με κατι απλα δεν μας εκατσε κ απορω κ εγω κ εκεινος . εκανε 2 φορες σπερμοδιαγραμμα κ 1 καλιεργια σπερματος για τυχον μικροβιο ολα καθαρα στην 2 σπερμ/χη το σπερμα οπως ειπε ο γιατρος ειναι καλυτερο κ απο το πρωτο τι να πω τωρα . απλα καλη μας επιτυχια !!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εγω παω μαζι με τον μηνα εχουμε 15 του μηνος κ ειμαι στην 15 μερα εμεις οπως ειπα καναμε 12-13-14 τωρα σημερα δεν νομιζω να γινει κατι γιατι θα παμε βολτα . δεν εχουμε ουτε με το σπερμα προβλημα ουτε εγω με κατι απλα δεν μας εκατσε κ απορω κ εγω κ εκεινος . εκανε 2 φορες σπερμοδιαγραμμα κ 1 καλιεργια σπερματος για τυχον μικροβιο ολα καθαρα στην 2 σπερμ/χη το σπερμα οπως ειπε ο γιατρος ειναι καλυτερο κ απο το πρωτο τι να πω τωρα . απλα καλη μας επιτυχια !!!!

σήμερα νομίζω να μη χάσετε τη μέρα..αν είχες ωορρηξία χθες πρέπει και σήμερα...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...