Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κατι τετοιο θυμομουν αλλα εμεις ερχομαστε σε επαφη για μπεμπακι οποτε δεν νομιζω να πειραζει

και εγώ έτσι λέω..αλλά δεν ξέρω...

μακάρι να ήταν αυτές οι αμαρτίες μας:oops::oops::oops::oops:

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγώ έτσι λέω..αλλά δεν ξέρω...

μακάρι να ήταν αυτές οι αμαρτίες μας:oops::oops::oops::oops:

εγω για να σου πω την αληθεια θα εχω επαφη σημερα, ειχα επαφες 12 -13 κ σημερα 14 μερα .

εγω κ αγωνια να με πεις σημερα τα ευχαριστα ;) ξες εσυ ;)

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα χρονια πολλα και θεαρεστα!

mariapapa να χαιρεσαι την μανουλα σου και να την κανεις και γιαγια συντομα!

Georgkat αν δεν μπορει να παει καποιος δικος σου στο Αγιο Ορος για να σου φερει μπορω να ρωτησω εγω αν γινεται να μου στειλει καμια ζωνιτσα παραπανω και σου στελνω.Πρεπει να ρωτησω ομως πρωτα και θα σε ενημερωσω!

Καλο υπολοιπο ημερας σε ολες σας !

εγω για να σου πω την αληθεια θα εχω επαφη σημερα, ειχα επαφες 12 -13 κ σημερα 14 μερα .

εγω κ αγωνια να με πεις σημερα τα ευχαριστα ;) ξες εσυ ;)

ναι;););)

1533345xcnw09g7xt.gif

ευχαρστω για της ευχες κ μακαρι να την κανω 2 φορα γιαγια ειναι ειδη απο τιν αδερφο μου γιαγια εχουμε εναν ζουρζουνο κ παει φετος πρωτη δημοτικου τρελο γελιο.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

ευχαρστω για της ευχες κ μακαρι να την κανω 2 φορα γιαγια ειναι ειδη απο τιν αδερφο μου γιαγια εχουμε εναν ζουρζουνο κ παει φετος πρωτη δημοτικου τρελο γελιο.

ax exoume kai emeis...:P:p:p:p

pos tou fanike??emeis akomi na sinithisoume!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Nα σας ζησει να τον χαιροσαστε!

Να του χαρισετε και ξαδερφακι τοτε :)

ax exoume kai emeis...:P:p:p:p

pos tou fanike??emeis akomi na sinithisoume!!!

την πρωτη μερα που το ξυπνησαν λεει δεν θελω να παω σχολειο θελω να κοιμηθω κ να δω παιδικα μετα χαχαχα!!

την δευτερη μερα τον ρωταμε τι κανατε σημερα στο σχολειο ? δεν ξερω λεει πως τηνλενε την δασκαλα σου ? μμμ δεν ξερω! τι σας ειπε σημερα? εεε κατι ελεγε εκει αλλα δεν ξερω !!!

σου λεω τρελο γελιο εχουν!!!

Nα σας ζησει να τον χαιροσαστε!

Να του χαρισετε και ξαδερφακι τοτε :)

μαρεσει που το λεει κιολας 2 ξαδερφια εχω 3 ξαδερφια εχω πρωτα ξαδερφακια γιατι δεν εχω? με κουφανε οταν μου το ειπε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

την πρωτη μερα που το ξυπνησαν λεει δεν θελω να παω σχολειο θελω να κοιμηθω κ να δω παιδικα μετα χαχαχα!!

την δευτερη μερα τον ρωταμε τι κανατε σημερα στο σχολειο ? δεν ξερω λεει πως τηνλενε την δασκαλα σου ? μμμ δεν ξερω! τι σας ειπε σημερα? εεε κατι ελεγε εκει αλλα δεν ξερω !!!

σου λεω τρελο γελιο εχουν!!!

μαρεσει που το λεει κιολας 2 ξαδερφια εχω 3 ξαδερφια εχω πρωτα ξαδερφακια γιατι δεν εχω? με κουφανε οταν μου το ειπε

Θα του χαρισετε εσεις και θα ειναι και πολυ πολυ αγαπημενα μεταξυ τους!:)

Διαφημίσεις

ναι κοπιάστε!!και για καφέ αν θέλετε..αλλά δεν πρέπει να πίνουμε...!!:)

Εγω καφεδακι θελω κ μολις εκανα ενα φραπεδακι αν κ βρεχει κ με εχει χαλασει εγω ποτε θα παω ξανα για μπανιο?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...