Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεγάλη γιορτή αύριο κορίτσια!!

άναψα για όλες μας ένα κεράκι!

Να εισαι καλα Νεραιδακι βοηθεια μας!Και εγω αναψα καντηλακι και θα νηστεψω κιολας αυριο.Εστειλα μηνυμα σε εναν συγγενη στο Αγιο Ορος να μου στειλει μια ζωνη γιατι αυτη που μου ειχε στειλει πριν μερικα χρονια δεν ξερω που την εχω βαλει :( δεν την βρισκω πουθενα καπου θα παραπεσε στην μετακομιση...

Καλη επιτυχια στο σκαψιμο :oops: εμεις ξεκιναμε απο Δευτερα!

14 μέρα σήμερα..!!

αρχίσαμε ήδη:oops::oops::oops:

Μεγάλη γιορτή αύριο κορίτσια!!

άναψα για όλες μας ένα κεράκι!

Να εισαι καλα Νεραιδακι βοηθεια μας!Και εγω αναψα καντηλακι και θα νηστεψω κιολας αυριο.Εστειλα μηνυμα σε εναν συγγενη στο Αγιο Ορος να μου στειλει μια ζωνη γιατι αυτη που μου ειχε στειλει πριν μερικα χρονια δεν ξερω που την εχω βαλει :( δεν την βρισκω πουθενα καπου θα παραπεσε στην μετακομιση...

Καλη επιτυχια στο σκαψιμο :oops: εμεις ξεκιναμε απο Δευτερα!

tinker μου με το καλο κοριτσι μου και τον επομενο μηνα να ακουμε μονο χαρουμενα νεα....καλο κουραγιο!!!!

σε ευχαριστουμε παρα πολυ για το κερακι!!!

evangeliapan....πως θα μπορουσα να εχω κι εγω το ζωνακι της παναγιας?

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα Χρονια Πολλα μεγαλη γιορτη σημερα εχει κ η μαμα μου γενεθλεια σημερα.

δεν πειραζει αν ερθουμε σε επαφη σημερα λογω γιορτης εξαλου δεν το κανουμε για ευχαριστηση σημερα αλλα για μπεμπακι τι λες εσυ tinkerbell!24

ετσι δεν ειναι?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημερα κ απο μενα Χρονια Πολλα μεγαλη γιορτη σημερα εχει κ η μαμα μου γενεθλεια σημερα.

δεν πειραζει αν ερθουμε σε επαφη σημερα λογω γιορτης εξαλου δεν το κανουμε για ευχαριστηση σημερα αλλα για μπεμπακι τι λες εσυ tinkerbell!24

ετσι δεν ειναι?

maria μου...κανονικά δεν γίνεται παραμονή της γιορτής και το πρωί της γιορτής..

δηλαδή από την ώρα που μπαίνουν εκκλησία το απόγευμα μέχρι το πρωί που θα βγουν και το ίδιο και για το Σάββατο..

όταν όμως είναι οι γόνιμες δεν μπορώ να μην...λάθος μου φυσικά γιατί θα μπορούσα και πιο νωρίς!! και πιο αργά..

.δεν μίλησα με κάποιο για αυτό το θέμα..κανονικά αυτός είναι ο σκοπός και όχι η ευχαρίστηση

χρόνια πολλά στη μαμά σου!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

χρεισιμο σαιτ μας εβαλες δεν ηξερα οτι το σπερμαθελει 1ωρα κ 45 λεπτα για να φτασει στο αυγουλακι καλα λενε οσο ζεις μαθαινεις αλλα απο την αλλη δεν θελω να μαθω αλλα οσο περισσοτερα ξερω τοσο ποιο πολυ μας ανχωνουν αποψη μου

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

χρεισιμο σαιτ μας εβαλες δεν ηξερα οτι το σπερμαθελει 1ωρα κ 45 λεπτα για να φτασει στο αυγουλακι καλα λενε οσο ζεις μαθαινεις αλλα απο την αλλη δεν θελω να μαθω αλλα οσο περισσοτερα ξερω τοσο ποιο πολυ μας ανχωνουν αποψη μου

ηθικό δίδαγμα...καλύτερα πριν παρά μετά..

μέρα παρά μέρα όλο το μήνα..αλλά το πριν να μην ξεχνάμε..το μετά δεν πειράζει..

1533345xcnw09g7xt.gif

Αυτα μας αγχωνουν πιο πολυ μαρια μου..με τη

Σπερματεγχυση δεν φτανει πιο γρηγορα;

maria μου...κανονικά δεν γίνεται παραμονή της γιορτής και το πρωί της γιορτής..

δηλαδή από την ώρα που μπαίνουν εκκλησία το απόγευμα μέχρι το πρωί που θα βγουν και το ίδιο και για το Σάββατο..

όταν όμως είναι οι γόνιμες δεν μπορώ να μην...λάθος μου φυσικά γιατί θα μπορούσα και πιο νωρίς!! και πιο αργά..

.δεν μίλησα με κάποιο για αυτό το θέμα..κανονικά αυτός είναι ο σκοπός και όχι η ευχαρίστηση

χρόνια πολλά στη μαμά σου!!

κατι τετοιο θυμομουν αλλα εμεις ερχομαστε σε επαφη για μπεμπακι οποτε δεν νομιζω να πειραζει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

λογικα κερδιζουν καποιο χρονο γιατι στο βαζουν στο ενδομυτριο αν δενκανω λαθος . μπορει να πηραν αλλο δρομο εγω ετσι λεω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

αυτό δεν το ξέρω..αλλά σίγουρα..βρίσκει σίγουρα το ωάριο στην ώρα του...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...