Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια..μόλις ήρθα από το γιατρό..

οι κυστούλες..είναι άνευ λόγου και αιτίας...μια χαρά..14 μέρα σήμερα..μια χαρά το ωάριο μου...όμορφο και ωραίο..ελπίζω να αρέσει σε ένα σπερματοζωάριο να καταφέρει να φτάσει να ζευγαρώσουν...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα κορίτσια..μόλις ήρθα από το γιατρό..

οι κυστούλες..είναι άνευ λόγου και αιτίας...μια χαρά..14 μέρα σήμερα..μια χαρά το ωάριο μου...όμορφο και ωραίο..ελπίζω να αρέσει σε ένα σπερματοζωάριο να καταφέρει να φτάσει να ζευγαρώσουν...

Μπράβο νεραιδουλα μου!κοιτα να το σαγηνευσεις τον σπερμουλη!!!κ όχι άγχος..

Διαφημίσεις

καλημέρα και απο μένα!!!

tinkerbell ευχάριστα νέα,εύχομαι να ζευγαρώσει το όμορφο ωαριακι σου..είμαστε και στο μήνα σποράς είπαμε!!!

evangelia επειδή έκανα ηδη 2 μήνες με δόση 75 και παρακολούθηση και ήταν ολα καλά μου είπε οτι δεν χρειάζεται αυτη την φορά, θα τον ρωτήσω όμως για την εξέταση thanks.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημέρα κορίτσια!

georgia69, tinkerbell και maria papa εσείς μαζί πηγαίνετε!!! Αντε με το καλό, καρποφόρες προσπάθειες να έχετε!!! Σε δύο εβδομάδες τα ευχάριστα.

georgia69 μια χαρά με την μανούλα σου, θα γλιτώσεις τα πηγαινέλα. Όταν είναι οι γόνιμες με κόσμο στο σπίτι, έχει και αυτό τη χάρη του, στα μουλωχτά και στα κρυφά!!!

tinkerbell πολύ ωραία νέα μας έφερες από τον γιατρό! Μπράβο, τώρα το πεδίο είναι καθαρό, θετική σκέψη και όλα καλά θα πάνε.

Evangeliapan αυτό που λες, και εγώ χθες που έμαθα τα νέα για μια φίλη, ήρθε το βράδυ ένας φίλος και μας είπε ότι θα γίνει μπαμπάς, 2ος μήνας προσπαθειών και έχει μια μικρή αποκόλληση και θεωρεί ότι δεν είναι τίποτα και δεν προσέχει καθόλου. Του μίλησα λίγο, έπαθε σοκ όταν του είπα ότι εμείς προσπαθούμε 2 χρόνια και τίποτα και ότι είναι δώρο θεού και ότι πρέπει να προσέχουν και ελπίζω να κατάλαβε πέντε πράγματα. Θα έρθει ποτέ η σειρά μας αναρωτιέμαι. Αν γινόταν να πατούσα ένα κουμπί και να μου ερχόταν τώρα η περίοδος θα το έκανα. Ψυχολογικά είμαι χάλια, και είμαι ακόμα στην 23η μέρα, θέλω τουλάχιστον άλλες 6 μέρες.

HvAnp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

georgia69, tinkerbell και maria papa εσείς μαζί πηγαίνετε!!! Αντε με το καλό, καρποφόρες προσπάθειες να έχετε!!! Σε δύο εβδομάδες τα ευχάριστα.

georgia69 μια χαρά με την μανούλα σου, θα γλιτώσεις τα πηγαινέλα. Όταν είναι οι γόνιμες με κόσμο στο σπίτι, έχει και αυτό τη χάρη του, στα μουλωχτά και στα κρυφά!!!

tinkerbell πολύ ωραία νέα μας έφερες από τον γιατρό! Μπράβο, τώρα το πεδίο είναι καθαρό, θετική σκέψη και όλα καλά θα πάνε.

Evangeliapan αυτό που λες, και εγώ χθες που έμαθα τα νέα για μια φίλη, ήρθε το βράδυ ένας φίλος και μας είπε ότι θα γίνει μπαμπάς, 2ος μήνας προσπαθειών και έχει μια μικρή αποκόλληση και θεωρεί ότι δεν είναι τίποτα και δεν προσέχει καθόλου. Του μίλησα λίγο, έπαθε σοκ όταν του είπα ότι εμείς προσπαθούμε 2 χρόνια και τίποτα και ότι είναι δώρο θεού και ότι πρέπει να προσέχουν και ελπίζω να κατάλαβε πέντε πράγματα. Θα έρθει ποτέ η σειρά μας αναρωτιέμαι. Αν γινόταν να πατούσα ένα κουμπί και να μου ερχόταν τώρα η περίοδος θα το έκανα. Ψυχολογικά είμαι χάλια, και είμαι ακόμα στην 23η μέρα, θέλω τουλάχιστον άλλες 6 μέρες.

αχ μαράκι μου..αυτό με τις εγκυμοσύνες φέτος..δεν έχει προηγούμενο..όλοι με το πρώτο μήνα..

θα έρθει και σε μας..σύντομα ελπίζω..

εγώ κορίτσια είχα επέτειο τον Ιούλιο 2 χρόνια..δλδ είναι ο 3 Σεπτέμβρης προσπαθείων...και ελπίζω στον επόμενο Σεπτέμβρη να προσπαθώ επιτέλους για το 2 παιδάκι..

ναι όλα μια χαρά..ευτυχώς..

υπάρχει περίπτωση μαράκι να μην αδιαθετίσεις και να είσαι εγκυούλα??

1533345xcnw09g7xt.gif

υπάρχει περίπτωση μαράκι να μην αδιαθετίσεις και να είσαι εγκυούλα??

κάναμε ότι μπορούσαμε, αλλά επειδή και τους υπόλοιπους μήνες επίσης κάναμε ότι έπρεπε και δεν γινόταν τίποτα, τι να πω. Ξέρεις, όπως όλες, μέχρι να δεις την πρώτη σταγόνα, πάντα η ελπίδα υπάρχει, αλλά έχω φάει τόσες κατραπακιές που προσπαθώ να μην το σκέφτομαι.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

κάναμε ότι μπορούσαμε, αλλά επειδή και τους υπόλοιπους μήνες επίσης κάναμε ότι έπρεπε και δεν γινόταν τίποτα, τι να πω. Ξέρεις, όπως όλες, μέχρι να δεις την πρώτη σταγόνα, πάντα η ελπίδα υπάρχει, αλλά έχω φάει τόσες κατραπακιές που προσπαθώ να μην το σκέφτομαι.

μαράκι εκει που δεν το περιμένεις σου έρχεται,μην απελπίζεσαι, μακάρι να μην αδιαθετήσεις και να είσαι εγκυούλα, όπως λες και εσυ μέχρι να δούμε περίοδο ελπίζουμε.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημέρα κορίτσια!

Καλημερα κοριτσια!

Μαρακι μου ετσι νιωθω κι εγω ειδικα απο προχθες που αδιαθετησα ειμαι στην μαυρη μοιρα μου!

Ειχα μια ελπιδα με την σπερματεγχυση αλλα κι εκει ολα στραβα πηγανε λες και καποιος μας εχει μουντζωσει.Και βλεπεις αλλους να πιανουν παιδι απο το πουθενα και τρελλαινεσαι.Γιατι δεν μπορουμε να εχουμε κι εμεις μια ευκαιρια να αποδειξουμε ποσο καλες μανουλες θα γινουμε?Αν και ειμαστε ηδη μανουλες με τοσες θυσιες και βασανα για να αποκτησουμε το αγγελουδι μας!

Πρεπει να πολεμαμε αυτη την κακη ψυχολογια ομως και να εχουμε ελπιδα και πιστη.Εγω απλα δεν μπορω αλλο αυτη την αναμονη καθε μηνα.Ας μου πει καποιος παρτο αποφαση δεν θα κανεις παιδι να τελειωνουμε!

Απο την σπερματεγχυση μεχρι τωρα εχασα 3 κιλα και απεκτησα μαυρους κυκλους.Οι ασπρες μου τριχες πολλαπλασιαστηκαν,εχω γινει κυκλοθυμικη!

Το Πασχα ελεγα πως μεχρι τα γενεθλια μου τον Νοεμβριο θα τα εχουμε καταφερει.Δεν καταφεραμε τιποτα και ενας Θεος ξερει αν θα τα καταφερουμε ποτε!

Πρεπει για αλλη μια φορα να μαζεψω τα κομματια μου και στηλωθω να σηκωσω κεφαλι και να παρω δυναμη για να ξαναπροσπαθησω...Μεχρι τον επομενο μηνα που η αποτυχια θα μου ξαναχτυπησει την πορτα και θα συνεχιστει ο φαυλος αυτος κυκλος!

Ξερω πως καταλαβαινουμε η μια την αλλη πως ολες το ιδιο νιωθουμε και μονο μεταξυ μας τα λεμε γιατι μονο εμεις μπορουμε να ξερουμε τι βιωνουμε και ποσο αυτο ποναει.

Οταν ομως ερθει εκεινη η ευλογημενη η ωρα που θα αποκτησουμε το μωρακι μας ολα αυτα θα μοιαζουν αστεια και θα τα θυμομαστε με χαρα.Ευχομαι σε ολες αυτη η ευλογημενη ωρα να μην αργησει αλλο!

καλημέρα και απο μένα!!!

tinkerbell ευχάριστα νέα,εύχομαι να ζευγαρώσει το όμορφο ωαριακι σου..είμαστε και στο μήνα σποράς είπαμε!!!

evangelia επειδή έκανα ηδη 2 μήνες με δόση 75 και παρακολούθηση και ήταν ολα καλά μου είπε οτι δεν χρειάζεται αυτη την φορά, θα τον ρωτήσω όμως για την εξέταση thanks.

Εμενα ηταν η πρωτη φορα.Οποτε ο γιατρος σου ξερει καλυτερα.Ευχομαι ολοψυχα αυτη τη φορα να αποκτησεις το θαυματακι σου και να παρουμε λιγη χαρα κι εμεις.

Νεραιδακι και maria_v το ιδιο και ευχομαι και σε εσας.

Να μην ξαναδειτε αιμα για 9 μηνες!

Καλημερα κοριτσια!

Μαρακι μου ετσι νιωθω κι εγω ειδικα απο προχθες που αδιαθετησα ειμαι στην μαυρη μοιρα μου!

Ειχα μια ελπιδα με την σπερματεγχυση αλλα κι εκει ολα στραβα πηγανε λες και καποιος μας εχει μουντζωσει.Και βλεπεις αλλους να πιανουν παιδι απο το πουθενα και τρελλαινεσαι.Γιατι δεν μπορουμε να εχουμε κι εμεις μια ευκαιρια να αποδειξουμε ποσο καλες μανουλες θα γινουμε?Αν και ειμαστε ηδη μανουλες με τοσες θυσιες και βασανα για να αποκτησουμε το αγγελουδι μας!

Πρεπει να πολεμαμε αυτη την κακη ψυχολογια ομως και να εχουμε ελπιδα και πιστη.Εγω απλα δεν μπορω αλλο αυτη την αναμονη καθε μηνα.Ας μου πει καποιος παρτο αποφαση δεν θα κανεις παιδι να τελειωνουμε!

Απο την σπερματεγχυση μεχρι τωρα εχασα 3 κιλα και απεκτησα μαυρους κυκλους.Οι ασπρες μου τριχες πολλαπλασιαστηκαν,εχω γινει κυκλοθυμικη!

Το Πασχα ελεγα πως μεχρι τα γενεθλια μου τον Νοεμβριο θα τα εχουμε καταφερει.Δεν καταφεραμε τιποτα και ενας Θεος ξερει αν θα τα καταφερουμε ποτε!

Πρεπει για αλλη μια φορα να μαζεψω τα κομματια μου και στηλωθω να σηκωσω κεφαλι και να παρω δυναμη για να ξαναπροσπαθησω...Μεχρι τον επομενο μηνα που η αποτυχια θα μου ξαναχτυπησει την πορτα και θα συνεχιστει ο φαυλος αυτος κυκλος!

Ξερω πως καταλαβαινουμε η μια την αλλη πως ολες το ιδιο νιωθουμε και μονο μεταξυ μας τα λεμε γιατι μονο εμεις μπορουμε να ξερουμε τι βιωνουμε και ποσο αυτο ποναει.

Οταν ομως ερθει εκεινη η ευλογημενη η ωρα που θα αποκτησουμε το μωρακι μας ολα αυτα θα μοιαζουν αστεια και θα τα θυμομαστε με χαρα.Ευχομαι σε ολες αυτη η ευλογημενη ωρα να μην αργησει αλλο!

θα έρθει σύντομα ευαγγελία μου..θα έρθει...

ολόψυχα σου εύχομαι μέχρι το Νοέμβριο να είσαι εγκυούλα!!!

πως θα προχωρήσετε??

νομίζω αν μου πει κάποιος αυτό το πράγμα θα βγω στη ταράτσα και θα μείνω εκεί για πάντα...

τώρα ελπίζω και προσεύχομαι..και ξέρω πως θα γίνει το θαύμα για όλες μας..

μπορεί να μην τα καταφέρουμε με το τρόπο που όλες θέλαμε..αλλά τρόποι υπάρχουν και θα το παλέψουμε με όλους του τρόπους..και θα τα καταφέρουμε..!!

όλες θα γίνουμε μάνες!!και εμείς που τόσο πολύ δοκιμαζόμαστε..θα γίνουμε οι καλύτερες..

θα τα έχουμε κοντά στο δρόμο του Θεού..γιατί εμείς ξέρουμε ότι Αυτός θα μας το χαρίσει..και θα του προσφέρουμε όλη την αγάπη που ξεχειλίζει από μέσα μας..γιατί θέλουμε πραγματικά να γίνουμε μάνες..

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημερα κ απο μενα!!! καλε θα σας μαλωσω γιατι τοσο νταουν ειστε σημερα ολες προσπαθουμε απο 1 χρονο κ πανω κ φυσικα ακουμε για εγκυμοσυνες αστραπεις αλλα πρεπει να χαλαρωσουμε καλα ειναι καποια πραγματα να τα << γελοιοποιησουμε>> να τα δουμε αλλιως . αλλιως δεν την παλευουμε

tinkerbell!24 μπραβο γιατα νεα σου αντε τωρα βουρ στο ψητο !!!

maria_v μπορει να μετρας μερες για καθυστερηση κ οχι για περιοδο τωρα θα με πεις τοσο καιρο δεν ηρθε, θα ερθει τωρα, ναι θα ερθει τωρα

georgia69 καλη επιτυχια !!!!

Evangeliapan ολα θα γινουν που θα παει κ οι εγκυουλες μας το ποαιδευαν χρονια αλλα ειδες τωρα μας στελνουν μπεμπεδοσκονη!! καποια στιγμη θα στειλουμε κ εμεις!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...