Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

koritsia ti kanete????euxomai se oles tis kopeles tis pareas na ta pate teloia auton ton mina...kalosorizo kai ta kainourgia koritsia tis pareas kai kali epituxia se oses ksekinane pali tis diadikasies kai se oses prospathoune mones tous......ego eimai tora 13ebd.kai 4 meres exo kanei kai tin auxenikh kai ola kala...sas stelvo tonous mpempedoskonhs kai suntoma na gemisoume eguoules......:P:p:p

HPbOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

koritsia ti kanete????euxomai se oles tis kopeles tis pareas na ta pate teloia auton ton mina...kalosorizo kai ta kainourgia koritsia tis pareas kai kali epituxia se oses ksekinane pali tis diadikasies kai se oses prospathoune mones tous......ego eimai tora 13ebd.kai 4 meres exo kanei kai tin auxenikh kai ola kala...sas stelvo tonous mpempedoskonhs kai suntoma na gemisoume eguoules......:P:p:p

λιζάκι καλωσόρισες!!

τι γίνεται κοριτσάκι μου όλα καλά??

να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου..και να μας στέλνεις μπεμπεδόσκονη!!!

πως είσαι??το μωράκι??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

λιζάκι καλωσόρισες!!

τι γίνεται κοριτσάκι μου όλα καλά??

να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου..και να μας στέλνεις μπεμπεδόσκονη!!!

πως είσαι??το μωράκι??

doksasi o theos mexri stigmis mia xara koritsi mou euxomai na paei etsi mexri telos makari kala einai kai to moraki megalonei....euxomai kai se sena suntoma na paragmato poiithei to oneiro........kali epituxia se oti kai na kaneis...stelno mpolikh mpempedoskoni..............

HPbOp2.png

τα τεστ οωρηξιας εχουν πλακα η η ορμονη που ανεβοκατεβαινη εχει πλακα κανω χθες το πρωι τεστ βγηκε χαμογελο μετα απο κανα 3ωρο ξανα κανω παντα 2 για σιγουρια βγηκε αρνητικο σημερα κανω το πρωι με το που σηκωνομαι βγηκε αρνητικο κανω τωρα πριν 1 ωρα θετικο χαχαχαχα!!! τωρα τι κανω? κανω σεξ ή δεν κανω? χαχαχα!!

θα κανω σεξ τελικα το αποφασησα!!

εγκυουλες στειλτε μπεμπεδοσκονη καθημερινα!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

τα τεστ οωρηξιας εχουν πλακα η η ορμονη που ανεβοκατεβαινη εχει πλακα κανω χθες το πρωι τεστ βγηκε χαμογελο μετα απο κανα 3ωρο ξανα κανω παντα 2 για σιγουρια βγηκε αρνητικο σημερα κανω το πρωι με το που σηκωνομαι βγηκε αρνητικο κανω τωρα πριν 1 ωρα θετικο χαχαχαχα!!! τωρα τι κανω? κανω σεξ ή δεν κανω? χαχαχα!!

να κάνεις και σήμερα και αύριο...και τώρα και το βράδυ!!!

doksasi o theos mexri stigmis mia xara koritsi mou euxomai na paei etsi mexri telos makari kala einai kai to moraki megalonei....euxomai kai se sena suntoma na paragmato poiithei to oneiro........kali epituxia se oti kai na kaneis...stelno mpolikh mpempedoskoni..............

όλα θα πάνε τέλεια θα το δεις!!φρόντισε να απολαμβάνεις την εγκυμοσύνη σου!!!

ευχαριστώ πολύ!!!

στείλε στείλε..

όχι να χαθείς..ε??!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

sissy το είχα δεί και εγώ αυτό το ντοκιμαντέρ και μου είχε χαλάσει την ψυχολογία..πολλά εμπόδια και μακρύ το ταξίδι μέχρι το αυγουλάκι!

Και εγω μετάνιωσα που το ειδα..λέω συνεχεια ότι μόνο 1 θελουμε για το στόχο μας!

να κάνεις και σήμερα και αύριο...και τώρα και το βράδυ!!!

οχι ρε κ τωρα κ το βραδυ ασε που ειναι κουρασμενος ο δικος μου γιατι σχολαει 3:30 κ μετα το φαγητο δεν γινετε.

το βραδυ ομως σιγουρα . τελικα με αυτο που λεγαμε τι εγινε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μπράβο κορίτσι, να μην μας ξεχνάτε, να μπαίνετε να μας ανεβάζετε λίγο το ηθικό! Τέλεια τα νέα σου, έτσι να συνεχίσετε!

maria v θα φύγουν και οι δικές σου οι κύστες και να μην ξανακούσω για κύστες απο καμία!!! τις puregon κάνω και εγω, 75 δόση, ορμονικές δεν έκανα, είχα κανεί πέρυσι και ηταν καλές, απλά την πρώτη φορά που έκανα ενέσεις πήγαινα μέρα παρα μέρα για υπέρηχο ενώ τώρα μετα απο 10 μέρες.

μακάρι κορίτσι. Δηλαδή τώρα δεν πηγαίνεις μέρα παρά μερα? Αχ εγώ την 2η φορά που τις ξεκίνησα, έκανα 2 δόσεις των 75 και σταμάτησα γιατί είχα κάνει αρκετά και είχαν μεγαλώσει πολύ γρήγορα και είχα και την κύστη και το αφήσαμε. Δεν πας καλύτερα σε 5 μέρες να σε δει, αντί για δέκα? Έτσι για να είσαι σίγουρη.

αχ θα μας τρελάνουν αυτά τα τεστ. Εγώ το πήγα μέρα παρά μέρα από την 8η μέχρι την 19η και ότι θέλει ας γίνει. Σήμερα έμαθα για 2 γνωστές μου που είναι έγκυες. Χαίρομαι δεν μπορώ να πω αλλά... εσείς καταλαβαίνετε...

HvAnp3.png

μπράβο κορίτσι, να μην μας ξεχνάτε, να μπαίνετε να μας ανεβάζετε λίγο το ηθικό! Τέλεια τα νέα σου, έτσι να συνεχίσετε!

μακάρι κορίτσι. Δηλαδή τώρα δεν πηγαίνεις μέρα παρά μερα? Αχ εγώ την 2η φορά που τις ξεκίνησα, έκανα 2 δόσεις των 75 και σταμάτησα γιατί είχα κάνει αρκετά και είχαν μεγαλώσει πολύ γρήγορα και είχα και την κύστη και το αφήσαμε. Δεν πας καλύτερα σε 5 μέρες να σε δει, αντί για δέκα? Έτσι για να είσαι σίγουρη.

αχ θα μας τρελάνουν αυτά τα τεστ. Εγώ το πήγα μέρα παρά μέρα από την 8η μέχρι την 19η και ότι θέλει ας γίνει. Σήμερα έμαθα για 2 γνωστές μου που είναι έγκυες. Χαίρομαι δεν μπορώ να πω αλλά... εσείς καταλαβαίνετε...

Εγω παντως με τα τεστ ωορρηξιας δεν εβγαλα ακρη.Πεταμενα λεφτα και αδικα το αγχος.

Εμενε εμεινε εγκυος η κολλητη μου που δεν ειναι καν παντρεμενη με προβληματα θυρεοειδη,προλακτινης και σπερματος!!!Να ειναι καλα το κοριτσακι μου την αγαπω πολυ και θα κανει ενα πολυ ομορφο μωρακι γιατι κι αυτη ειναι κουκλα.Τελικα ειναι να σε θελει...

maria v θα φύγουν και οι δικές σου οι κύστες και να μην ξανακούσω για κύστες απο καμία!!! τις puregon κάνω και εγω, 75 δόση, ορμονικές δεν έκανα, είχα κανεί πέρυσι και ηταν καλές, απλά την πρώτη φορά που έκανα ενέσεις πήγαινα μέρα παρα μέρα για υπέρηχο ενώ τώρα μετα απο 10 μέρες.

tina32 και εγω puregon εκανα μια δοση των 75 και την 6η μερα που εκανα ελεγχο οιστραδιολης ειχα 2200.Επαθα υπερδιεγερση.Ευτυχως τις σταματησα αμεσως και δεν ειχα αλλα προβληματα.Μην καθυστερησεις να κανεις την εξεταση ειναι σημαντικο.Εμενα μου ειπε πως πρεπει 2-3 μηνες να ηρεμησουν οι ωοθηκες μετα απο αυτο για να ξαναμπουμε στην διαδικασια και με 50 μοναδες.Ωστε να εχουμε το περιθωριο να παμε στις 75 κοντα στην ωορρηξια για να ενισχυσουμε και το ενδομητριο που εχω ενα θεματακι!

Ευχομαι ολα να σου πανε καλα!

Διαφημίσεις

οχι ρε κ τωρα κ το βραδυ ασε που ειναι κουρασμενος ο δικος μου γιατι σχολαει 3:30 κ μετα το φαγητο δεν γινετε.

το βραδυ ομως σιγουρα . τελικα με αυτο που λεγαμε τι εγινε?

Το Σάββατο..και αν δεν γίνει όπως είπαμε θα το κανονίσω διαφορετικά..!!Dont worry !!!;)

1533345xcnw09g7xt.gif

Γεια σας κουκλες! Εφερα τη μανουλα μου στο σπιτι και θα τα λεμε κανονικα απο δω και περα! Καλυτερα ειναι, αλλα ποναει πολυ ακομα. Ευτυχως δε χτυπησε πολυ. Η φιλη της μπαινει αυριο για χειρουργειο στο χερι, ελπιζω να παν ολα καλα!

Μπαινουμε κι εμεις απο Κυριακη στις μερες ωορηξιας, θα ΄χει πολυ γελιο με τη μαμα στο διπλανο δωματιο, χι, χι!!!

vasoulini και lizaki, καλη συνεχεια! Με το καλο τα μπουμπουκακια!

maria papa, αν και τα χαμογελακια παιζουν, τοτε μονο μια λυση μας μενει: βουρρρρ και θα το πιασουμε! Βεβαια, αν ειναι για δυο φορες τη μερα, ο αντρας μου μαλλον θα προσλαβει και τον "υδραυλικο"....

Γεια σας κουκλες! Εφερα τη μανουλα μου στο σπιτι και θα τα λεμε κανονικα απο δω και περα! Καλυτερα ειναι, αλλα ποναει πολυ ακομα. Ευτυχως δε χτυπησε πολυ. Η φιλη της μπαινει αυριο για χειρουργειο στο χερι, ελπιζω να παν ολα καλα!

Μπαινουμε κι εμεις απο Κυριακη στις μερες ωορηξιας, θα ΄χει πολυ γελιο με τη μαμα στο διπλανο δωματιο, χι, χι!!!

vasoulini και lizaki, καλη συνεχεια! Με το καλο τα μπουμπουκακια!

maria papa, αν και τα χαμογελακια παιζουν, τοτε μονο μια λυση μας μενει: βουρρρρ και θα το πιασουμε! Βεβαια, αν ειναι για δυο φορες τη μερα, ο αντρας μου μαλλον θα προσλαβει και τον "υδραυλικο"....

βρε βουυρρρ στο ψητο με διαφορα σεξι εσωρουχα κ για τον σκοπο μας αλλα κ για την απολαυση μας ;););) αυριο θα κανω κ μια επιδρομη στα μαγαζια ε που θα παει θα ερθει εχω κ την τεταρτη ραντεβου με τον χρηστο. Τελικα εσυ με ποιον εκανες υπερυχο?

μερες ωορρηξιας κ η μαμα διπλα? χαχαχα!! στην μουγκα φιλεναδα !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...