Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καθε μέρα από πότε??και 2 φορές??ωχ...

μην στεναχωριέσαι να δεις που σύντομα θα αγοράζουμε για τα μωρά μας...

εγώ κάθε μέρα ακούω και άλλη ότι είναι έγκυος..

εγώ πότε θα το φωνάξω???!!!

Νεραιδουλα μου θα το φωνάξουμε!!!!πρέπει να μη χάνουμε την αισιοδοξία μας... Ναι ο γιατρος μου είπε πρωί βράδυ για να μην χάσουμε το αυγουλακι!!εγω βέβαια δεν το κανω..1 φορά καλα ειναι!παιρνω κ το pregnacare conception..γΙα να δούμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ομορφες!

Εκανα απουσιες το ξερω αλλα ειχαμε ετοιμασιες ψωνια για το σχολειο,για τα αγγλικα για το κολυμπι...χαμος!

Αδιαθετησα κιολας χθες και ειμαι για κλαματα.

Κοριτσια παρατηρησα πως μετα την πρωτη περιοδο που ειχα απο την σπερματεγχυση και ειχα αρκετο αιμα και πονους οι επομενοι 2 κυκλοι εχουν μειωμενη ροη αιματος και εχω προβληματιστει λιγο...Λετε να ειναι απο τα καλοκαιρινα μπανια?Απο βδομαδα θα παω στον γιατρο και θα το ρωτησω!

Εγκυουλες μας να ειστε καλα κι εσεις και τα αγγελουδια σας!

Σε εμας τις υπολοιπες καλη δυναμη και καλη επιτυχια!

Και οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο περνει και το ηθικο την κατιουσα!

Ψηλα το κεφαλι ομως για να ανεβει και το ηθικο και η Παναγια μαζι μας.

Νεραιδακι μου δεν σε ξαχασα...Απο βδομαδα θα εχεις πακετο ;)

Νεραιδουλα μου θα το φωνάξουμε!!!!πρέπει να μη χάνουμε την αισιοδοξία μας... Ναι ο γιατρος μου είπε πρωί βράδυ για να μην χάσουμε το αυγουλακι!!εγω βέβαια δεν το κανω..1 φορά καλα ειναι!παιρνω κ το pregnacare conception..γΙα να δούμε!

ένα δίκαιο το έχει...εγώ όμως πρωί..δεν προλαβαίνω..με τίποτα..:oops::oops::oops:

1 φορά μια χαρά είναι...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα ομορφες!

Εκανα απουσιες το ξερω αλλα ειχαμε ετοιμασιες ψωνια για το σχολειο,για τα αγγλικα για το κολυμπι...χαμος!

Αδιαθετησα κιολας χθες και ειμαι για κλαματα.

Κοριτσια παρατηρησα πως μετα την πρωτη περιοδο που ειχα απο την σπερματεγχυση και ειχα αρκετο αιμα και πονους οι επομενοι 2 κυκλοι εχουν μειωμενη ροη αιματος και εχω προβληματιστει λιγο...Λετε να ειναι απο τα καλοκαιρινα μπανια?Απο βδομαδα θα παω στον γιατρο και θα το ρωτησω!

Εγκυουλες μας να ειστε καλα κι εσεις και τα αγγελουδια σας!

Σε εμας τις υπολοιπες καλη δυναμη και καλη επιτυχια!

Και οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο περνει και το ηθικο την κατιουσα!

Ψηλα το κεφαλι ομως για να ανεβει και το ηθικο και η Παναγια μαζι μας.

Νεραιδακι μου δεν σε ξαχασα...Απο βδομαδα θα εχεις πακετο ;)

τι ωραία!!!τι τάξη πάτε??

να πας στο γιατρό να δείτε τι συμβαίνει..να πας 9-10 μέρα να δείτε και το αυγουλάκι!!

ναι να μαζευτούμε σιγά σιγά να δημιουργήσουμε και ένα κλίμα αισιοδοξίας γιατί πολύ μας έχει πάρει από κάτω!!!

αχ τέλεια ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

ένα δίκαιο το έχει...εγώ όμως πρωί..δεν προλαβαίνω..με τίποτα..:oops::oops::oops:

1 φορά μια χαρά είναι...

Και εγω!ειδα ενα ντοκιμαντέρ στο σκάι για τον αγώνα που κάνουν τα σπερματοζωαρια και έπαθα σοκ!!περνανε ζόρι κ αυτα τα καημενα..γολγοθας μεχρι να φτάσουν στην αυγουλα!!!

Διαφημίσεις

Και εγω!ειδα ενα ντοκιμαντέρ στο σκάι για τον αγώνα που κάνουν τα σπερματοζωαρια και έπαθα σοκ!!περνανε ζόρι κ αυτα τα καημενα..γολγοθας μεχρι να φτάσουν στην αυγουλα!!!

αχ μην μου λες τέτοια..με τη κινητικότητα που έχουμε ...κλαψ κλαψ

1533345xcnw09g7xt.gif

Παμε εκτη και εκτος αυτου εχουμε και πολλες εξωσχολικες δραστηριοτητες και απορω ποτε θα ξεκουραζεται αυτο το πλασματακι!

Ο αντρας μου λεει πως ισως ειναι επειδη κουραστηκα 2 μηνες τωρα με την μικρη εκανα και μαζεμενες ολες τις δουλειες που δεν ειχα κανει μεχρι την σπερματεγχυση εχασα και καναδυο κιλα και ενας Θεος ξερει τι ακομη...

Πρεπει να χαμογελασει λιγο το χειλακι μας δεν γινεται...Να σπασει η γκαντεμια.

Οταν ειμαι ετοιμη θα σου πω να μου δωσεις διευθυνση.

Παμε εκτη και εκτος αυτου εχουμε και πολλες εξωσχολικες δραστηριοτητες και απορω ποτε θα ξεκουραζεται αυτο το πλασματακι!

Ο αντρας μου λεει πως ισως ειναι επειδη κουραστηκα 2 μηνες τωρα με την μικρη εκανα και μαζεμενες ολες τις δουλειες που δεν ειχα κανει μεχρι την σπερματεγχυση εχασα και καναδυο κιλα και ενας Θεος ξερει τι ακομη...

Πρεπει να χαμογελασει λιγο το χειλακι μας δεν γινεται...Να σπασει η γκαντεμια.

Οταν ειμαι ετοιμη θα σου πω να μου δωσεις διευθυνση.

τουλάχιστο βγήκε και ένα καλό!!!μακάρι να έχανα και εγώ...;););)

ναι να μου πεις!!!

δεν νομίζω να είναι κάτι..αλλά να πας να σε δει..

τα σημερινά μωρά μόνο τρέχουν..να μην παραμελούν τα μαθήματα τους όμως...

1533345xcnw09g7xt.gif

τουλάχιστο βγήκε και ένα καλό!!!μακάρι να έχανα και εγώ...;););)

ναι να μου πεις!!!

δεν νομίζω να είναι κάτι..αλλά να πας να σε δει..

τα σημερινά μωρά μόνο τρέχουν..να μην παραμελούν τα μαθήματα τους όμως...

Εγω αν συνεχισω ετσι θα εξαυλωθω.Εχω και την μανα μου πως αδυνατισες ετσι αν δεν βαλεις κανενα κιλο πως θα κανεις παιδι...

Ειναι καλη μαθητρια το μωρο μου επιμελης και οργανωτικη αψογο παιδακι!Να την εχει ο Θεουλης παντα καλα!

Για την κινητικοτητα εχθρος ειναι το καπνισμα και ο δικος μου δεν μπορει να το κοψει με τιποτα.Του πηρα τις βιταμινες Strongstart και βλεπουμε!

Διαφημίσεις

Εγω αν συνεχισω ετσι θα εξαυλωθω.Εχω και την μανα μου πως αδυνατισες ετσι αν δεν βαλεις κανενα κιλο πως θα κανεις παιδι...

Ειναι καλη μαθητρια το μωρο μου επιμελης και οργανωτικη αψογο παιδακι!Να την εχει ο Θεουλης παντα καλα!

Για την κινητικοτητα εχθρος ειναι το καπνισμα και ο δικος μου δεν μπορει να το κοψει με τιποτα.Του πηρα τις βιταμινες Strongstart και βλεπουμε!

να σου δώσω εγώ λίγα..να μην έχεις και τη μάνα σου??!!!

εμείς που δεν καπνίζουμε???!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

να σου δώσω εγώ λίγα..να μην έχεις και τη μάνα σου??!!!

εμείς που δεν καπνίζουμε???!!!

Ο αντρας μου λεει πως ειμαι μια χαρα κατι ειναι κι αυτο...

Εσεις που δεν καπνιζετε θα πρεπει να προσεχετε αλλους παραγοντες οπως π.χ. οχι στενα κολλητα εσωρουχα και παντελονια,οχι λαπτοπ και κινητα κοντα στην επιμαχη περιοχη,οχι καυτα ντουζ,πολλη βιταμινη C,D,μαγνησιο,σεληνιο,ψευδαργυρο,καρνιτινη!

Αυτα θυμαμαι του ειχαν πει του δικου μου συν το καπνισμα!

Ο αντρας μου λεει πως ειμαι μια χαρα κατι ειναι κι αυτο...

Εσεις που δεν καπνιζετε θα πρεπει να προσεχετε αλλους παραγοντες οπως π.χ. οχι στενα κολλητα εσωρουχα και παντελονια,οχι λαπτοπ και κινητα κοντα στην επιμαχη περιοχη,οχι καυτα ντουζ,πολλη βιταμινη C,D,μαγνησιο,σεληνιο,ψευδαργυρο,καρνιτινη!

Αυτα θυμαμαι του ειχαν πει του δικου μου συν το καπνισμα!

αυτά θα μας κάψουν...

1533345xcnw09g7xt.gif

maria v θα φύγουν και οι δικές σου οι κύστες και να μην ξανακούσω για κύστες απο καμία!!! τις puregon κάνω και εγω, 75 δόση, ορμονικές δεν έκανα, είχα κανεί πέρυσι και ηταν καλές, απλά την πρώτη φορά που έκανα ενέσεις πήγαινα μέρα παρα μέρα για υπέρηχο ενώ τώρα μετα απο 10 μέρες.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...