Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Μακάρι Βασουλίνι μου, να πάνε όλα καλά για όλες μας!!

θέλουμε θετικές χοριακής το Σεπτέμβρη λέμε!!!!

εσύ πως είσαι???

στείλτε μπεμπεδόσκονη....

Όλα θα πάνε καλά για όλες!!!!

Τόνους μπεμπεδόσκονη για να φτάσει και στα μέρη σου γλυκιά μου!!!

Την Παρασκευή το απόγευμα θα κάνω την αυχενική, θα μπω να σας πω τα νέα μου, η Παναγιά να είναι μαζί μας και να μην φοβόμαστε τίποτα γιατί θα μας βοηθησει!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια, μόλις γύρισα απο τον γιατρο κ επιτέλους έφυγαν οι κύστες!!!!

αρχίζω ενεσούλες και σε 2 εβδομάδες πάω για σπερματέγχυση.

tinkerbell και εμένα στον υπέρηχο φάνηκε κάτι αλλά μου είπε οτι είναι ωοθυλάκια που άρχισαν να σχηματίζονται....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλησπέρα κορίτσια, μόλις γύρισα απο τον γιατρο κ επιτέλους έφυγαν οι κύστες!!!!

tinkerbell και εμένα στον υπέρηχο φάνηκε κάτι αλλά μου είπε οτι είναι ωοθυλάκια που άρχισαν να σχηματίζονται....

Μπράβο τινακι. Αντε με το καλο να ακούσουμε ευχάριστα. Θα σου στείλω μήνυμα και για την ομοιοπαθητικο. Δεν σε έχω ξεχάσει απλα ακόμα δεν έχω μαζευτεί.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημέρα!!!όλα θα πάνε τέλεια!!!

καλή επιτυχία!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα!!!μακάρι ολα να πάνε καλά για όλες μας.

tinkerbell μην αγχώσεσαι δεν θα είναι πολυκύστικες, πότε θα πας στον άλλο γιατρό?

georgia υπομονή και περαστικά στη μανούλα σου,εύχομαι να ερθουν τα ευχάριστα μετά απο όλα αυτά.

Διαφημίσεις

Μπράβο τινακι. Αντε με το καλο να ακούσουμε ευχάριστα. Θα σου στείλω μήνυμα και για την ομοιοπαθητικο. Δεν σε έχω ξεχάσει απλα ακόμα δεν έχω μαζευτεί.

ακόμη διακοπούλες κάνεις τυχερή? όποτε μπορέσεις,δεν βιάζομαι.

απλά λέω να το δοκιμάσω και αυτο

καλημέρα!!!μακάρι ολα να πάνε καλά για όλες μας.

tinkerbell μην αγχώσεσαι δεν θα είναι πολυκύστικες, πότε θα πας στον άλλο γιατρό?

georgia υπομονή και περαστικά στη μανούλα σου,εύχομαι να ερθουν τα ευχάριστα μετά απο όλα αυτά.

είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά για όλες μας!!

αύριο το πρωί θα πάω!!να δούμε τι θα μου πει!!

τι ενέσεις θα κάνεις??

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα κορίτσια!!

tina32 άντε με το καλό νέες προσπάθειες, να φύγουν και να μην ξαναγυρίσουν οι κύστες. Έφυγε και της tinkerbell και μετά να φύγει και η δικιά μου να έχουμε 3 στα 3.Τις puregon θα κάνεις και εσύ? Τις έχω στο ψυγείο και τις καμαρώνω, άραγε θα κάνω ή δεν θα κάνω? Να σε ρωτήσω, σου είπε να κάνεις παράλληλα με τις ενέσεις ορμονικές εξετάσεις?

Κορίτσια εσείς που είχατε κάνει σπερματέγχυση τι εξετάσεις ορμονικές είχατε κάνει και πότε, γιατί εμένα δεν μου είχε πει να κάνω και τώρα σκέφτομαι να του πω εγώ.

Vasulini περιμένουμε να μας πεις τα ευχάριστα της αυχενικής, ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να είμαστε όλες εγκυούλες και να μοιραζόμαστε τα ίδια! Καλή επιτυχία!

georgia69 μου περαστικά σας και καλό κουράγιο. Θα μείνει πολύ ακόμα στο νοσοκομείο η μαμά σου, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

tinkerbell περιμένουμε και από εσένα νέα σήμερα!

Κορίτσια εγώ είμαι σήμερα 22η μέρα και από χθες ήδη άρχισαν τα συμπτώματα περιόδου, πολλά πολλά νεύρα, κομμάρες και πονάκια. Πως θα περάσει πάλι μια εβδομάδα?

HvAnp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

tina32 άντε με το καλό νέες προσπάθειες, να φύγουν και να μην ξαναγυρίσουν οι κύστες. Έφυγε και της tinkerbell και μετά να φύγει και η δικιά μου να έχουμε 3 στα 3.Τις puregon θα κάνεις και εσύ? Τις έχω στο ψυγείο και τις καμαρώνω, άραγε θα κάνω ή δεν θα κάνω? Να σε ρωτήσω, σου είπε να κάνεις παράλληλα με τις ενέσεις ορμονικές εξετάσεις?

Κορίτσια εσείς που είχατε κάνει σπερματέγχυση τι εξετάσεις ορμονικές είχατε κάνει και πότε, γιατί εμένα δεν μου είχε πει να κάνω και τώρα σκέφτομαι να του πω εγώ.

Vasulini περιμένουμε να μας πεις τα ευχάριστα της αυχενικής, ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να είμαστε όλες εγκυούλες και να μοιραζόμαστε τα ίδια! Καλή επιτυχία!

georgia69 μου περαστικά σας και καλό κουράγιο. Θα μείνει πολύ ακόμα στο νοσοκομείο η μαμά σου, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

tinkerbell περιμένουμε και από εσένα νέα σήμερα!

Κορίτσια εγώ είμαι σήμερα 22η μέρα και από χθες ήδη άρχισαν τα συμπτώματα περιόδου, πολλά πολλά νεύρα, κομμάρες και πονάκια. Πως θα περάσει πάλι μια εβδομάδα?

Μαράκι μου πολύ καλή μέρα να έχεις...

από μένα αύριο νέα...τώρα είμαστε στη 13 μέρα..οπότε...:oops::oops::oops::oops::oops:

εγώ γενικά έχω κάνει..προγεστρόνη και προλακτίνη και οιστραδιόλη..αλλά όχι το διάστημα που έκανα σπερματεγχύσεις..

άντε να φύγει...να ξεκουπιστεί.....και να μην εμφαινστεί...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!! τι μου κανετε? εχω εδω κ ωρες που θελω να μπω να γραψω αλλα δεν προλαβα . εγω παω μαζι με τον μηνα ειμαι στην 11μερα κ λεω απο σημερα μεχρι την 14 μερα καθε μερα η να το παω 11-13-14 μαλλον ετσι θα κανω ε να μαζευυτουν κ αρκετα σπορακια!!! :D:D:D

κοριτσαρες ειπαμε οχι ανχος!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημερα σας!!!! τι μου κανετε? εχω εδω κ ωρες που θελω να μπω να γραψω αλλα δεν προλαβα . εγω παω μαζι με τον μηνα ειμαι στην 11μερα κ λεω απο σημερα μεχρι την 14 μερα καθε μερα η να το παω 11-13-14 μαλλον ετσι θα κανω ε να μαζευυτουν κ αρκετα σπορακια!!! :D:D:D

κοριτσαρες ειπαμε οχι ανχος!!!!

εγώ είμαι στη 12..

την 10 μέρα ήταν πολύ μικρό το ωάριο..

έτσι πάω μέρα παρά μέρα..μόλις πάει σε καλό μέγεθος κάθε μέρα..

θα πηγαίνω στο γιατρό για παρακολούθηση αυτούς τους μήνες..

1533345xcnw09g7xt.gif

Μαρια παππα καθε μερα να κανείς!εμενα ο γιατροσ μου είπε τις 3 γόνιμες πρωί βράδυ για να είμαστε σίγουροι..Tinkerbell κανε τα τεστακια σου να εισαι σίγουρη..σήμερα πήγα να ψωνίσει κάτι δώρα για 2 μωρά και φίλων μας και μ έπιασε κάτι οταν είδα τα bee ρουχαλακια....:(

Μαρια παππα καθε μερα να κανείς!εμενα ο γιατροσ μου είπε τις 3 γόνιμες πρωί βράδυ για να είμαστε σίγουροι..Tinkerbell κανε τα τεστακια σου να εισαι σίγουρη..σήμερα πήγα να ψωνίσει κάτι δώρα για 2 μωρά και φίλων μας και μ έπιασε κάτι οταν είδα τα bee ρουχαλακια....:(

εγώ αγοράζω καθημερινά ρουχαλάκια της ανηψούλας μου..από το εβαυ..και η αλήθεια είναι ότι το απολαμβάνωωωωωωωωωωω τρελά...:P:p:p:p

της λέω να τα προσέχει να τα βάλουμε και εμείς..

1533345xcnw09g7xt.gif

καθε μέρα από πότε??και 2 φορές??ωχ...

μην στεναχωριέσαι να δεις που σύντομα θα αγοράζουμε για τα μωρά μας...

εγώ κάθε μέρα ακούω και άλλη ότι είναι έγκυος..

εγώ πότε θα το φωνάξω???!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...