Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες!

αντε κ ενα καλο νεο μπραβο !! κ τωρα βουρ στο ψητο . εγω παρηγγειλα τεστ κλιαρ μπλου ηρθαν κιολας κ παμε κ εμεις βουρ στο ψητο ;););):D:D:D

Αντε με τις ευχές μας!!!! Βάλτε μπρος τις μηχανές!!

καλημέρα κορίτσια...

δεν είμαι καθόλου καλά...ναι μεν έφυγε η κύστη αλλά κάτι μου είπε για πολυκυστικές που δεν είχα ποτέ..δεν κατάλαβα..δεν ξέρω...θα ξαναπάω σε άλλο γιατρό για υπέρηχο..

Μην στεναχωριέσαι καθόλου, τα κορίτσια έχουν δίκαιο, αποκλείεται να είναι το σύνδρομο πολυκυστικών, αυτές οι μικρές κύστες με την περίοδο φεύγουν.

Γλυκεία μου μην σε παίρνει από κάτω, να έχεις ελπίδα και θετική σκέψη και το μωράκι σου θα έρθει σύντομα.Εγώ πάλι έχω σταματήσει όλες τις προσπάθειες γιατί μου προέκυψε άλλο θέμα υγείας με το έντερο μου και κάνω θεραπεία!Ο γιατρός μου είπε άγχος και στρες......:( δες και παραδειγματίσου!!!!;)

Περαστικά σου, δεν ξέρω αν πιστεύεις στην ομοιοπαθητική, αλλά εγώ που χρόνια υπέφερα από στομάχι και έντερο, λόγω άγχους, με την ομοιοπαθητική όλα μειώθηκαν στο ελάχιστο.

HvAnp3.png

μια χαρά θα είναι...το έπιασα χθες και όλα καλά..

κορίτσια για τα χλαμύδια φαίνονται και από το τεστ!γιατί έκανα την

Νομίζω φαίνονται με καλλιεργεια!σου είπε ότι φαίνονται απ το Παπ;

το τεστ γράφει πάνω chlamydia negative..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μακάρι να φύγουν με τη περίοδο όπως η κύστη!!!

Γεωργία χάθηκες που είσαι????

Τότε θα ειναι κ για τα χλαμυδια!να σε ρωτήσω..χθες 13η μερα είχα 36,5 κ σήμερα 14η και η θερμοκρασια μου ειναι 36,8.δηλαδη χθες έκανα ωορηξια;

Διαφημίσεις

Τότε θα ειναι κ για τα χλαμυδια!να σε ρωτήσω..χθες 13η μερα είχα 36,5 κ σήμερα 14η και η θερμοκρασια μου ειναι 36,8.δηλαδη χθες έκανα ωορηξια;

δεν έχω μετρήσει ποτέ τη θερμοκρασία μου...εγώ έκανα τα τεστ..και από τη βλέννη...το προηγούμενο μήνα από τη βλέννη τη κατάλαβα...δεν είχα κάνει τα τεστ///

νομίζω να δοκιμάσεις τα τεστ

1533345xcnw09g7xt.gif

Κουκλιτσες χαθηκα, το ξερω, αλλα το πρωι ειμαι σχολειο, το απογευμα ως το βραδυ νοσοκομειο και οταν γυρναω δεν ξερω το ονομα μου!! Θα προσπαθησω να μπω το βραδακι, αλλα δεν το υποσχομαι!

tinkerbell!24, μην ανησυχεις, δεν ειναι πολυκυστικες, μαλλον αρχομενα ωοθηλακια θα ειδε! Με τετοιο κυκλο οι πολυκστικες αποκλειονται! Μαλλον θα ειναι σουπερ αυγουλοπαραγωγικος μηνας!! Ορμα και μην το σκεφτεσαι!!!

δεν έχω μετρήσει ποτέ τη θερμοκρασία μου...εγώ έκανα τα τεστ..και από τη βλέννη...το προηγούμενο μήνα από τη βλέννη τη κατάλαβα...δεν είχα κάνει τα τεστ///

νομίζω να δοκιμάσεις τα τεστ

Θα πάρω τα τεστ για να ειμαι σίγουρη!

Κουκλιτσες χαθηκα, το ξερω, αλλα το πρωι ειμαι σχολειο, το απογευμα ως το βραδυ νοσοκομειο και οταν γυρναω δεν ξερω το ονομα μου!! Θα προσπαθησω να μπω το βραδακι, αλλα δεν το υποσχομαι!

tinkerbell!24, μην ανησυχεις, δεν ειναι πολυκυστικες, μαλλον αρχομενα ωοθηλακια θα ειδε! Με τετοιο κυκλο οι πολυκστικες αποκλειονται! Μαλλον θα ειναι σουπερ αυγουλοπαραγωγικος μηνας!! Ορμα και μην το σκεφτεσαι!!!

μακάρι Γεωργία μου..να είναι όπως τα λες..!!!

να μπαίνεις..έστω και για λίγο να μας λες τα νέα σου!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

tinker μου κι εμενα περιεργο μου φαινεται να ειναι πολυκυστικές με σταθερη περιοδο...οσο για τους γιατρους...τις πολυκυστικές τις έχουν για στραγαλι στο στομα τους...

georgia μου πώς είναι η μανουλα σου?

sissy μου πώς τα πας με την θεραπεία σου???

maria papa ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟΑΓΧΟΣ!!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

tinker μου κι εμενα περιεργο μου φαινεται να ειναι πολυκυστικές με σταθερη περιοδο...οσο για τους γιατρους...τις πολυκυστικές τις έχουν για στραγαλι στο στομα τους...

πρεπει να αφησουμε το ανχος στην ακρη στο τελος θα αφησουμε της γονιμες μερες κ θα τρεχουμε για το στομαχι . πρεπει να γελοιοποιησουμε καποια πραγματα αλλιως δεν την βγαζουμε. ας αφησουμε υο ανχος στην ακρη κ να κανουμε ΣΕΞ με ορεξη κ οχι γιατι πρεπει !!! φιλακιαα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ελπιζω καλα...μακαρι να μας βοηθησουν οι

Βιταμινες!!

Καλησπέρα κορίτσια μου, εύχομαι σε όλες ότι εμπόδια υπάρχουν να ξεπεραστούν διάβασα τα νέα σας και εύχομαι ο Σεπτέμβρης να αποδειχθεί ο πιο γονιμος μήνας, αν δεν θέλει ο Σεπτέμβρης, θα θέλει ο Οκτώβρης σίγουρα!:-P

Tinkerbell θα φύγουν οι μικρές κυστούλες σίγουρα δεν είναι κάτι να φοβάσαι stardust καλή ανάρρωση, maria pappa καλή επιτυχία στο νέο κύκλο, georgia καλή δύναμη και υπομονή, κορίτσια εύχομαι ότι καλύτερο για ολες μακάρι όλες οι κοιλίτσες να φουσκώσουν και τα Χριστούγεννα να γεμίσουνε με εγκυούλες, μπόλικη μπεμπεδόσκονη και από μένα, πολλα φιλάκια:-P

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Μακάρι Βασουλίνι μου, να πάνε όλα καλά για όλες μας!!

θέλουμε θετικές χοριακής το Σεπτέμβρη λέμε!!!!

εσύ πως είσαι???

στείλτε μπεμπεδόσκονη....

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...