Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Μήπως σου είπε μικροκυστικές??Γιατί έχει διαφορά!!!Μου φαίνεται περίεργο με σταθερό κύκλο να έχεις πολυκυστικές:?

Και εγω αυτο πιστεύω..οι πολυκυστικες κάνουν Πολυ άστατο κυκλο!εχω πολλές φίλες με πολυκυστικες και έχουν κυκλο 40 ημερών η τους έρχεται περιοδος μόνο με χάπια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκεία μου μην σε παίρνει από κάτω, να έχεις ελπίδα και θετική σκέψη και το μωράκι σου θα έρθει σύντομα.Εγώ πάλι έχω σταματήσει όλες τις προσπάθειες γιατί μου προέκυψε άλλο θέμα υγείας με το έντερο μου και κάνω θεραπεία!Ο γιατρός μου είπε άγχος και στρες......:( δες και παραδειγματίσου!!!!;)

μακάρι να τελειώσει σύντομα η θεραπεία και να ξαναμπείς στον αγώνα...είμαι σίγουρη ότι θα τελειώσει σύντομα ο γολγοθάς σου και σύντομα θα έχεις πολύ μα πολύ ευχάριστα!!

ανυπομονώ να έρθει εκείνη η στιγμή που θα θυμόμαστε αυτές τις μέρες και θα γελάμε..!!!

νομίζω να αρχίσουμε τη γιόγκα..να κάνουμε ένα group therapy..γιατί shopping therapy δεν μας παίρνει!!!;););)

Είμαστε ακριβώς το ίδιο!! Μεχρι να ξεκινήσω τους γιατρους(Νοέμβριο 2011) δεν είχα ποτε καθυστερηση!30 μερες ακριβώς!με το άγχος εχω 29-30-31-32!ειδες τι κάνουμε με το άγχος μας!πολυκυστικες με τόσο σταθερο κυκλο δεν νομίζω να έχεις...
καλημέρα σε όλες

tinkerbell πάρε και μια δεύτερη γνώμη γιατί οι γιατροί με το παραμικρό πολυκυστικές βρίσκουν, έλεος !!!

μην στεναχωρίεσαι,έφυγε η κύστη και σου ευχομαι αυτοί οι 2 μήνες αναμονής να είναι οι τυχεροί

θα πάω τη Πέμπτη να με δει και ο εξωσωματικός να δούμε τι θα μας πει...!!!

αυτό το άγχος..από μικρό παιδί για τα πάντα...πως θα το αποβάλουμε???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μήπως σου είπε μικροκυστικές??Γιατί έχει διαφορά!!!Μου φαίνεται περίεργο με σταθερό κύκλο να έχεις πολυκυστικές:?

κυστούλες μου είπε στην ωοθήκη..τώρα δεν ξέρω..από το άγχος μου είπε..

αλήθεια δεν ξέρω..χθες που μου το είπε..δεν έδωσα σημασία γιατί μου είπε να μην ανησυχώ αλλά χθες δεν κοιμήθηκα...

θα τον πιάσω τηλ.όταν σχολάσω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα..θα πάω και τη Πέμπτη στον άλλο..

1533345xcnw09g7xt.gif

αλήθεια δεν ξέρω..χθες που μου το είπε..δεν έδωσα σημασία γιατί μου είπε να μην ανησυχώ αλλά χθες δεν κοιμήθηκα...

θα τον πιάσω τηλ.όταν σχολάσω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα..θα πάω και τη Πέμπτη στον άλλο..

Μηπως σου έλεγε για τα ωοθυλακια;;

Δυστυχώς ναι το άγχος είναι καταλυτικός παράγοντας ώστε να μην μπορείς να μείνεις έγκυος αλλά και μπορεί να σου προκαλέσει και χίλια άλλα δύο προβλήματα υγείας...και ξέρετε τι λένε το ένα φέρνει το άλλο και ούτω καθεξής!!!Γι' αυτό όσο μπορείτε χωρίς άγχος, χαλαρά που λένε και οι Θεσσαλονικείς...:o

Διαφημίσεις

πάντως σπυράκια και κιλά παραπανίσια έχω...

αχ σας κουράζω και εσάς...θα ηρεμήσω..θα ξεκαθαρίσω τη κατάσταση και όλα θα πάνε καλά..

έτσι και αλλιώς για εξωσωματική πάμε...

1533345xcnw09g7xt.gif

Ε τότε μιλάμε για μικροκυστικές ωοθήκες που είναι εντελώς προσωρινές, με την περίοδο σου είμαι σχεδόν σίγουρη πως θα σου φύγουν. Μίλα όμως μαζί του για να το ξεκαθαρίσεις!και ΟΧΙ άγχος!

Ε τότε μιλάμε για μικροκυστικές ωοθήκες που είναι εντελώς προσωρινές, με την περίοδο σου είμαι σχεδόν σίγουρη πως θα σου φύγουν. Μίλα όμως μαζί του για να το ξεκαθαρίσεις!και ΟΧΙ άγχος!

αχ μακάρι να φύγουν..ΟΧΙ άγχος..για όλες μας...θα τα ξεκαθαρίσω το απόγευμα...

περιμένω να αρχίσουν τα επιμορφωτικά να ηρεμήσω..

πέρσι πήγαινα ζαχαροτεχνική φέτος θα γραφτώ και σε κανένα άλλο..να περνώ την ώρα..

1533345xcnw09g7xt.gif

πάντως σπυράκια και κιλά παραπανίσια έχω...

αχ σας κουράζω και εσάς...θα ηρεμήσω..θα ξεκαθαρίσω τη κατάσταση και όλα θα πάνε καλά..

έτσι και αλλιώς για εξωσωματική πάμε...

Δεν σημαίνει κάτι αυτό....φίλη μου δεν έχει ούτε κιλά, ούτε σπυράκια, ούτε τριχοφυΐα αλλά έχει μεγάλο πρόβλημα με πολυκυστικές, να φανταστείς πως περίοδος της έρχεται μόνο με χάπια.....

και εγώ έτσι ήξερα για τις πολυκυστικές..και για αυτό φοβήθηκα και παραξενεύτηκα και λέω τόσο καιρό δεν είχα τώρα που τις βρήκα??!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Τα σπυρακια δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις πολυκυστικες!Tinkerbell μην το σκέφτεσαι..αν ήταν κάτι ο γιατρος θα στο έλεγε!οι φόβοι μας μας κάνουν να περνάνε όλα απο το μυαλό μας..εγω περιμένω τα αποτελεσματα του τεστ Παπ κ φοβάμαι!!

από τα 15 μου που άρχισα και έβλεπα περίοδο μέχρι το Σεπτέμβριο του 2011 έβλεπα κάθε 28 μέρες η ώρα 9 το πρωι..

από το Σεπτέμβριο του 2011 μέχρι και σήμερα..(δλδ από τότε που τρέχω στους γιατρούς)

τον ένα μήνα 27-28-29..μια φορά 30..

Γλυκειά μου μη στεναχωριέσαι και μην αγχώνεσαι... οι γιατροί μιλούν πολύ εύκολα για πολυκυστικές!!! Κι εμένα ο γυναικολόγος μου κάπου τον Ιούνιο μου είπε ότι έχω πολυκυστικές (βασικά κυστούλες στις ωοθήκες και υπερηχογραφικά δείχνει πολυκυστικές). Μου ήρθε να του πω... καλά τώρα το θυμήθηκες? Αλλά το άφησα... αρκέστηκα στο ότι μου είπε ότι δεν είναι και κάτι το φοβερό. Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστεψα ότι είχα πολυκυστικές αφού είχα πολύ σταθερό κύκλο, και αυτές ή τις έχεις ή δεν τις έχεις... δεν εμφανίζονται ξαφνικα!

Το αποτέλεσμα το ξέρεις....

Οπότε μην αγχώνεσαι για τίποτα! Είμαι πολύ σίγουρη ότι σύντομα θα έχεις να μας πεις τα καλύτερα νέα του κόσμου!!!

Σου στέλνω μπολικη μπόλικη μπεμπεδόσκονη ....φφφφφφφ.... να πάει παντού!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Γλυκειά μου μη στεναχωριέσαι και μην αγχώνεσαι... οι γιατροί μιλούν πολύ εύκολα για πολυκυστικές!!! Κι εμένα ο γυναικολόγος μου κάπου τον Ιούνιο μου είπε ότι έχω πολυκυστικές (βασικά κυστούλες στις ωοθήκες και υπερηχογραφικά δείχνει πολυκυστικές). Μου ήρθε να του πω... καλά τώρα το θυμήθηκες? Αλλά το άφησα... αρκέστηκα στο ότι μου είπε ότι δεν είναι και κάτι το φοβερό. Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστεψα ότι είχα πολυκυστικές αφού είχα πολύ σταθερό κύκλο, και αυτές ή τις έχεις ή δεν τις έχεις... δεν εμφανίζονται ξαφνικα!

Το αποτέλεσμα το ξέρεις....

Οπότε μην αγχώνεσαι για τίποτα! Είμαι πολύ σίγουρη ότι σύντομα θα έχεις να μας πεις τα καλύτερα νέα του κόσμου!!!

Σου στέλνω μπολικη μπόλικη μπεμπεδόσκονη ....φφφφφφφ.... να πάει παντού!

και εγώ έτσι λέω...μακάρι να πάνε όλα καλά!!!πρέπει να είναι αυτό..θα μάθω σήμερα και θα ενημερώσω...

στείλε στείλε..να έρθει και κοντά μου...:P:p:p

εσύ πως τα πας??

1533345xcnw09g7xt.gif

Τα σπυρακια δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις πολυκυστικες!Tinkerbell μην το σκέφτεσαι..αν ήταν κάτι ο γιατρος θα στο έλεγε!οι φόβοι μας μας κάνουν να περνάνε όλα απο το μυαλό μας..εγω περιμένω τα αποτελεσματα του τεστ Παπ κ φοβάμαι!!

μια χαρά θα είναι...το έπιασα χθες και όλα καλά..

κορίτσια για τα χλαμύδια φαίνονται και από το τεστ!γιατί έκανα την ανάλυση?

1533345xcnw09g7xt.gif

μια χαρά θα είναι...το έπιασα χθες και όλα καλά..

κορίτσια για τα χλαμύδια φαίνονται και από το τεστ!γιατί έκανα την

Νομίζω φαίνονται με καλλιεργεια!σου είπε ότι φαίνονται απ το Παπ;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...