Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ρε κουρτσουδια να σας ρωτησω εσεις μετα το γουτσου γουτσου ποση ωρα καθεστε ξαπλα?

καλημέρα σε όλες!!!

εγω όση ωρα και αν μείνω μια απώλεια μόλις σηκωθώ την έχω:confused:

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια, έχω μέρες να μπω, μπαίνω σας διαβάζω αλλά δεν έχω κάτι να πω. Διάβαζα τα μηνύματά σας, όλες έχουμε ταλαιπωρηθεί, άλλες λίγο, άλλες πολύ, ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να έχουμε βγει όσες πιο πολλές γίνεται από την λίστα! Έχουμε πολύ καιρό να ακούσουμε ευχάριστα νέα, λίγο να ανεβούμε ψυχολογικά! Ας ελπίσουμε ότι από εδώ και πέρα μόνο ευχάριστα θα ακούμε. Εγώ έκλεισα επισήμως 2 χρόνια προσπαθειών, ένα μόνοι μας και ένα με προγραμματισμένες επαφές και μια σπερματέγχυση και λίγο με έριξε αυτό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και να έχουμε πίστη. Σας τα λέω για να τα ακούω και εγώ! Καλά που υπάρχει και το φόρουμ που μας κάνει να νιώθουμε ότι δεν είμαστε μόνοι και που μας ανοίγει τα μάτια σε πολλά θέματα!

HvAnp3.png

εκανα και τα δυο μαζι.εκανα την υστεροσκοπηση ,οπου ειδαν με τη καμερα οτι ειχα ενδομητριωση και μετα μου κανε την λαπαροσκοπηση!σονουστερογραφια θες να πέις ή σαλπιγγογραφια και μπερδευτηκες??πρωτη φορα τον ακουω αυτον τον ορο?την κανουν ολοι η γιατροι?εσυ τι συμπτωματα ειχες πριν την λαπαροσκοπηση??και τι παρατηρεις τωρα?εγω οπως ξαναειπα ειχα πολυ αιμα ,φοβερους πονους κτλ ενω τωρα δεν εχω τετοια πραγματα!

Σονοϋστερογραφια Ζανετα μου!! Σαλπιγγογραφια εκανα τον Ιουνιο και δεν φανηκε κατι! Κ εγω πρωτη φορα την ακουσα αυτη την εξεταση:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

κορίτσια..η κύστη έφυγε!!πάμε με τη βοήθεια του Θεού για Νοέμβριο..Μακάρι να πάνε όλα καλά..

με είδε πολύ αγχωμένη και μου είπε να ηρεμήσω..τουλάχιστον αυτούς τους μήνες πρέπει να είμαι ήρεμη...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

κορίτσια..η κύστη έφυγε!!πάμε με τη βοήθεια του Θεού για Νοέμβριο..Μακάρι να πάνε όλα καλά..

με είδε πολύ αγχωμένη και μου είπε να ηρεμήσω..τουλάχιστον αυτούς τους μήνες πρέπει να είμαι ήρεμη...

Μπράβο κορίτσι, πολύ ωραία τα νέα σου!!!! Όπως σου είπε ο γιατρός σου, να είσαι ήρεμη και που ξέρεις μέχρι τον Νοέμβρη έχεις ακόμα 2,3 κύκλους, μπορεί να είναι τυχεροί!!!

HvAnp3.png

αντε κ ενα καλο νεο μπραβο !! κ τωρα βουρ στο ψητο . εγω παρηγγειλα τεστ κλιαρ μπλου ηρθαν κιολας κ παμε κ εμεις βουρ στο ψητο ;););):D:D:D

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημέρα κορίτσια...

δεν είμαι καθόλου καλά...ναι μεν έφυγε η κύστη αλλά κάτι μου είπε για πολυκυστικές που δεν είχα ποτέ..δεν κατάλαβα..δεν ξέρω...θα ξαναπάω σε άλλο γιατρό για υπέρηχο..

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημέρα κορίτσια...

δεν είμαι καθόλου καλά...ναι μεν έφυγε η κύστη αλλά κάτι μου είπε για πολυκυστικές που δεν είχα ποτέ..δεν κατάλαβα..δεν ξέρω...θα ξαναπάω σε άλλο γιατρό για υπέρηχο..

Καλημέρα!εχεις σταθερό κυκλο;

από τα 15 μου που άρχισα και έβλεπα περίοδο μέχρι το Σεπτέμβριο του 2011 έβλεπα κάθε 28 μέρες η ώρα 9 το πρωι..

από το Σεπτέμβριο του 2011 μέχρι και σήμερα..(δλδ από τότε που τρέχω στους γιατρούς)

τον ένα μήνα 27-28-29..μια φορά 30..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες

tinkerbell πάρε και μια δεύτερη γνώμη γιατί οι γιατροί με το παραμικρό πολυκυστικές βρίσκουν, έλεος !!!

μην στεναχωρίεσαι,έφυγε η κύστη και σου ευχομαι αυτοί οι 2 μήνες αναμονής να είναι οι τυχεροί

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

από τα 15 μου που άρχισα και έβλεπα περίοδο μέχρι το Σεπτέμβριο του 2011 έβλεπα κάθε 28 μέρες η ώρα 9 το πρωι..

από το Σεπτέμβριο του 2011 μέχρι και σήμερα..(δλδ από τότε που τρέχω στους γιατρούς)

τον ένα μήνα 27-28-29..μια φορά 30..

Είμαστε ακριβώς το ίδιο!! Μεχρι να ξεκινήσω τους γιατρους(Νοέμβριο 2011) δεν είχα ποτε καθυστερηση!30 μερες ακριβώς!με το άγχος εχω 29-30-31-32!ειδες τι κάνουμε με το άγχος μας!πολυκυστικες με τόσο σταθερο κυκλο δεν νομίζω να έχεις...

Καλημέρα κορίτσια, έχω μέρες να μπω, μπαίνω σας διαβάζω αλλά δεν έχω κάτι να πω. Διάβαζα τα μηνύματά σας, όλες έχουμε ταλαιπωρηθεί, άλλες λίγο, άλλες πολύ, ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να έχουμε βγει όσες πιο πολλές γίνεται από την λίστα! Έχουμε πολύ καιρό να ακούσουμε ευχάριστα νέα, λίγο να ανεβούμε ψυχολογικά! Ας ελπίσουμε ότι από εδώ και πέρα μόνο ευχάριστα θα ακούμε. Εγώ έκλεισα επισήμως 2 χρόνια προσπαθειών, ένα μόνοι μας και ένα με προγραμματισμένες επαφές και μια σπερματέγχυση και λίγο με έριξε αυτό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και να έχουμε πίστη. Σας τα λέω για να τα ακούω και εγώ! Καλά που υπάρχει και το φόρουμ που μας κάνει να νιώθουμε ότι δεν είμαστε μόνοι και που μας ανοίγει τα μάτια σε πολλά θέματα!

Γλυκεία μου μην σε παίρνει από κάτω, να έχεις ελπίδα και θετική σκέψη και το μωράκι σου θα έρθει σύντομα.Εγώ πάλι έχω σταματήσει όλες τις προσπάθειες γιατί μου προέκυψε άλλο θέμα υγείας με το έντερο μου και κάνω θεραπεία!Ο γιατρός μου είπε άγχος και στρες......:( δες και παραδειγματίσου!!!!;)

καλημέρα κορίτσια...

Μήπως σου είπε μικροκυστικές??Γιατί έχει διαφορά!!!Μου φαίνεται περίεργο με σταθερό κύκλο να έχεις πολυκυστικές:?

Γλυκεία μου μην σε παίρνει από κάτω, να έχεις ελπίδα και θετική σκέψη και το μωράκι σου θα έρθει σύντομα.Εγώ πάλι έχω σταματήσει όλες τις προσπάθειες γιατί μου προέκυψε άλλο θέμα υγείας με το έντερο μου και κάνω θεραπεία!Ο γιατρός μου είπε άγχος και στρες......:( δες και παραδειγματίσου!!!!;)

Καλημέρα Νικόλ!αυτο λέω και εγω αυτο το άγχος μας έχει καταστρέψει!!κ εμένα απο τότε που προσπαθω μου έχουν εμφανιστεί όλα..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...