Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα και απο εμενα!! Γεωργια μου περαστικα να ειναι και μεχρι εκει!! Αφου δεν εγινε τιποτα χειροτερο, δοξα το Θεο!

Την Παρασκευη πηγα στον καινουριο γιατρο, συζητησαμε για το ιστορικο μας και μετα με εξετασε οπου και βρηκε 2 πολυποδες στη μητρα.. μου ρθε κεραμιδα εκεινη την ωρα! Το Σαββατο το πρωι εκανα υστεροσκοπηση και τους βγαλαμε!! Δοξα το Θεο, ολα πηγαν καλα και τωρα αναρρωνω.. Μου προτεινε να κανουμε αλλη μια σπερματεγχυση τον Οκτωβρη και αν δεν ευδοκιμησει και αυτη μετα να παμε σε εξωσωματικη.. Αυτα τα νεα μου!!

εξωσωματικη ε?και γω προς τα εκει παω!τους πολυποδες πως τους καταλαβε ο γιατρος με τον κολπικο υπερηχο???φαινονται??και στο τσακ μπαμ εκανες την υστεροσκοπηση.εγω εχθες εκλεισα ενα χρονο απο την υστεροσκοπηση που εκανα για ενδομητριωση!ελπιζω να μην ξαναεμφανιστει -ευχομαι ταχεια αναρρωση και με ενα μπεμπακι σε ολες τις κοπελες εδω μεσα,που τοσο πολυ ταλαιπωρουμαστε.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σας!!!! τι κανετε?

καλησπερα μαρια!τι να κανουμε!το σαβ/κο παντα με πιανει μια θλιψη πο εχω ελευθερο χρονο και σκεφτομαι ολα αυτα τα πραγματα!τελοσπαντων ας μην παιρνει απο κατω ,υπαρχουν και χειροτερα εκει εξω.τι εγινε με το ικα εμαθες κατι νεοτερο για το θεμα των εξωσωματικων?

4TSMp3.png?R0gWxqoz

καλησπερα μαρια!τι να κανουμε!το σαβ/κο παντα με πιανει μια θλιψη πο εχω ελευθερο χρονο και σκεφτομαι ολα αυτα τα πραγματα!τελοσπαντων ας μην παιρνει απο κατω ,υπαρχουν και χειροτερα εκει εξω.τι εγινε με το ικα εμαθες κατι νεοτερο για το θεμα των εξωσωματικων?

Janeta γεια σου!να σε ρωτήσω κάτι..πως κατάλαβες την Ενδομητριωση;

εξωσωματικη ε?και γω προς τα εκει παω!τους πολυποδες πως τους καταλαβε ο γιατρος με τον κολπικο υπερηχο???φαινονται??και στο τσακ μπαμ εκανες την υστεροσκοπηση.εγω εχθες εκλεισα ενα χρονο απο την υστεροσκοπηση που εκανα για ενδομητριωση!ελπιζω να μην ξαναεμφανιστει -ευχομαι ταχεια αναρρωση και με ενα μπεμπακι σε ολες τις κοπελες εδω μεσα,που τοσο πολυ ταλαιπωρουμαστε.

Γεια σου Ζανετα! Στον υπερηχο ο γιατρος ειδε μια ανεπαισθητη σκια και προβληματιστικε. Στο καπακι μου εκανε μια αλλη εξεταση (σονο'υ'στερογραφια λεγεται) κ εκει φανηκαν πια καθαρα!! Την εκανα κατευθειαν το επομενο πρωι γιατι πρωτον ηταν εφικτο και δευτερον γιατι ο νεος μου γιατρος ειναι 2 ωρες περιπου μακρια, σε αλλη πολη!

Εγω εκλεισα αισιως 6,5 μηνες απο την λαπαροσκοπηση ενδομητριωσης.. Εσυ εκανες υστεροσκοπηση για την ενδομητριωση ή λαπαροσκοπηση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Σισσυ μου εγω παντως τρελλαθηκα απο τον πονο οταν αδιαθετησα τον φλεβαρη! Ουτε να καθισω δεν μπορουσα, ουτε να ουρησω!! Διαλυθηκα! Εκανα υπερηχο κ μου βρηκαν μια κυστη ενδομητριωσης στην αριστερη ωοθηκη κ μια απλη στην δεξια..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Σισσυ μου εγω παντως τρελλαθηκα απο τον πονο οταν αδιαθετησα τον φλεβαρη! Ουτε να καθισω δεν μπορουσα, ουτε να ουρησω!! Διαλυθηκα! Εκανα υπερηχο κ μου βρηκαν μια κυστη ενδομητριωσης στην αριστετη ωοθηκη κ μια απλη στην δεξια..

Ευχαριστω κοριτσάκι μου για τη βοήθεια..ξέρεις με πιάνουν φόβοι για τα πάντα κ γι αυτο σε ρωτάω!αφου όλα τελείωσαν όλα και κ το Μωρακι σου θα ερθει!!

Γεία σας κορίτσια και από εμένα...τελειώνει το σκ..δουλεία αύριο και βαριέμαι!!!

stardustmg καλή ανάρρωση!!!όλα θα πάνε καλά!!είμαι σίγουρη!!!;);););)

και εγώ έτσι νιώθω...ιδιαίτερα το Σάββατο..ξυπνάω το πρωί και είμαι χάλια....:(:(:(:(

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Γεία σας κορίτσια και από εμένα...τελειώνει το σκ..δουλεία αύριο και βαριέμαι!!!

stardustmg καλή ανάρρωση!!!όλα θα πάνε καλά!!είμαι σίγουρη!!!;);););)

και εγώ έτσι νιώθω...ιδιαίτερα το Σάββατο..ξυπνάω το πρωί και είμαι χάλια....:(:(:(:(

γεια σας κ απο μενα χαθηκαμε σημερα ειχα κοσμο κ δεν μπορεσα να μπω.

καλε εγω οταν δουλευα ελεγα πω πω ποτε θα ερθει το σκ να κατσω κ οταν ερχοταν η Κυριακη ελεγα οχι ρε ποιος παει για δουλεια δεν θελω γιατι συνηθως παντα σε οποια δουλεια κ να πηγαινα παντα εναν μαλακα θα ειχα πανω απο το κεφαλι μου το πρωτο αφεντικο μου με επεριζε με ταλεφτα παρε να φερουν λεφτα αλιως δεν θα πληρωθεις το δευτερο αφεντικο μου αντι γιακαλημερα ελεγε Χριστος Ανεστη κ ας ηταν καλοκαιρι βλημα . ε με ολα αυτα εγω παρακαλουσα για το σκ . σας επριξα λιγο.

stardustmg καλη αναρωση κ περαστικα ολα θα γινουν !!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεια σας κ απο μενα χαθηκαμε σημερα ειχα κοσμο κ δεν μπορεσα να μπω.

καλε εγω οταν δουλευα ελεγα πω πω ποτε θα ερθει το σκ να κατσω κ οταν ερχοταν η Κυριακη ελεγα οχι ρε ποιος παει για δουλεια δεν θελω γιατι συνηθως παντα σε οποια δουλεια κ να πηγαινα παντα εναν μαλακα θα ειχα πανω απο το κεφαλι μου το πρωτο αφεντικο μου με επεριζε με ταλεφτα παρε να φερουν λεφτα αλιως δεν θα πληρωθεις το δευτερο αφεντικο μου αντι γιακαλημερα ελεγε Χριστος Ανεστη κ ας ηταν καλοκαιρι βλημα . ε με ολα αυτα εγω παρακαλουσα για το σκ . σας επριξα λιγο.

stardustmg καλη αναρωση κ περαστικα ολα θα γινουν !!!!!

επεφτές και εσύ σε περιπτωσάρες!!!;)

όλοι για το σκ παρακαλούμε!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

λογω που δε γινοταν η συλληψη αρχισα να ψαχνομαι!οταν εκανα τον κολπικο υπερηχο βλεπανε κατι περιεργο στη μητρα-βεβαια εκανα και σαλπιγγογραφια που βγηκε καλη ,αλλα δεν εδειχνε κατι απο ενδομητριωση.ετσι αποφασισαμε να κανουμε υστεροσκοπηση(να δουμε αν υπαρχει κατι και στη συνεχεια θα προχωρουσαμε σε λαπαροσκοπηση)ετσι και εγινε και βρεθηκε ενδομητριωση.λοιπον πριν κανω την επεμβαση ειχα φοβερους πονους περιοδου επεφτα στα πατωματα ,εμετους και μπολικο αιμα.εεε μολις εκανα την επεμβαση εχω λιγο πονο πριν αδιαθετησω και ολα οκ!το κακο με την ενδομητριωση ειναι οτι δεν εξαφανιζεται τελιως ,συνηθως εμφανιζεται παλι!δυστυχως..

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Γεια σου Ζανετα! Στον υπερηχο ο γιατρος ειδε μια ανεπαισθητη σκια και προβληματιστικε. Στο καπακι μου εκανε μια αλλη εξεταση (σονο'υ'στερογραφια λεγεται) κ εκει φανηκαν πια καθαρα!! Την εκανα κατευθειαν το επομενο πρωι γιατι πρωτον ηταν εφικτο και δευτερον γιατι ο νεος μου γιατρος ειναι 2 ωρες περιπου μακρια, σε αλλη πολη!

Εγω εκλεισα αισιως 6,5 μηνες απο την λαπαροσκοπηση ενδομητριωσης.. Εσυ εκανες υστεροσκοπηση για την ενδομητριωση ή λαπαροσκοπηση;

εκανα και τα δυο μαζι.εκανα την υστεροσκοπηση ,οπου ειδαν με τη καμερα οτι ειχα ενδομητριωση και μετα μου κανε την λαπαροσκοπηση!σονουστερογραφια θες να πέις ή σαλπιγγογραφια και μπερδευτηκες??πρωτη φορα τον ακουω αυτον τον ορο?την κανουν ολοι η γιατροι?εσυ τι συμπτωματα ειχες πριν την λαπαροσκοπηση??και τι παρατηρεις τωρα?εγω οπως ξαναειπα ειχα πολυ αιμα ,φοβερους πονους κτλ ενω τωρα δεν εχω τετοια πραγματα!

4TSMp3.png?R0gWxqoz

λογω που δε γινοταν η συλληψη αρχισα να ψαχνομαι!οταν εκανα τον κολπικο υπερηχο βλεπανε κατι περιεργο στη μητρα-βεβαια εκανα και σαλπιγγογραφια που βγηκε καλη ,αλλα δεν εδειχνε κατι απο ενδομητριωση.ετσι αποφασισαμε να κανουμε υστεροσκοπηση(να δουμε αν υπαρχει κατι και στη συνεχεια θα προχωρουσαμε σε λαπαροσκοπηση)ετσι και εγινε και βρεθηκε ενδομητριωση.λοιπον πριν κανω την επεμβαση ειχα φοβερους πονους περιοδου επεφτα στα πατωματα ,εμετους και μπολικο αιμα.εεε μολις εκανα την επεμβαση εχω λιγο πονο πριν αδιαθετησω και ολα οκ!το κακο με την ενδομητριωση ειναι οτι δεν εξαφανιζεται τελιως ,συνηθως εμφανιζεται παλι!δυστυχως..

Αφου τωρα εισαι καλα μη σκέφτεσαι τίποτα κακο!ολα καλα θα πανε..μεχρι να κάνουμε τα μωρά και μας θα εχουμε όλους τους φόβους!θα δεις. Που μετα θα φύγουν όλα αυτόματα..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...