Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε tinkerbell!24 γιατι εχει εκκλησια σημερα το απογευμα?

Κυριακή αύριο!!!:P:p

εχώ να χαιρετήσω σε ένα γάμο..και βαριέμαι!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ρε κουρτσουδια να σας ρωτησω εσεις μετα το γουτσου γουτσου ποση ωρα καθεστε ξαπλα?

30 λεπτά σίγουρα..τα πόδια δεν μπορώ να τα έχω τόση ώρα όμως πάνω...:(:(:(

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

30 λεπτά σίγουρα..τα πόδια δεν μπορώ να τα έχω τόση ώρα όμως πάνω...:(:(:(

το καλο στην σπερ/χη οταν σηκωνεσαι δεν εχεις αυτο τι οτι θα τρεξει κ μην σου φυγει ουτε ενα χαχα!!

εγω αμα ειναι βραδακι θα την πεσω για υπνο οχι οτι αλλαζει κατι , αλλες φορες οπως εσυ 30 λεπτα η 1 ωρα αναλογα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

το καλο στην σπερ/χη οταν σηκωνεσαι δεν εχεις αυτο τι οτι θα τρεξει κ μην σου φυγει ουτε ενα χαχα!!

εγω αμα ειναι βραδακι θα την πεσω για υπνο οχι οτι αλλαζει κατι , αλλες φορες οπως εσυ 30 λεπτα η 1 ωρα αναλογα.

εκεί μου είπε να μείνω 30 λεπτά και έμεινα 45!!

Καλο ειναι μετα να κοιμάσαι για να χαλαρωνεις τελείως!!

ναι είναι το ιδανικό!!!αλλά να μην κοιμάσε αμέσως (όπως μερικές μερικές..για να είσαι ανάσκελα..και κανένα μαξιλαράκι από κάτω...

1533345xcnw09g7xt.gif

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα και απο εμενα!! Γεωργια μου περαστικα να ειναι και μεχρι εκει!! Αφου δεν εγινε τιποτα χειροτερο, δοξα το Θεο!

Την Παρασκευη πηγα στον καινουριο γιατρο, συζητησαμε για το ιστορικο μας και μετα με εξετασε οπου και βρηκε 2 πολυποδες στη μητρα.. μου ρθε κεραμιδα εκεινη την ωρα! Το Σαββατο το πρωι εκανα υστεροσκοπηση και τους βγαλαμε!! Δοξα το Θεο, ολα πηγαν καλα και τωρα αναρρωνω.. Μου προτεινε να κανουμε αλλη μια σπερματεγχυση τον Οκτωβρη και αν δεν ευδοκιμησει και αυτη μετα να παμε σε εξωσωματικη.. Αυτα τα νεα μου!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κοριτσια καλημερα και απο εμενα!! Γεωργια μου περαστικα να ειναι και μεχρι εκει!! Αφου δεν εγινε τιποτα χειροτερο, δοξα το Θεο!

Την Παρασκευη πηγα στον καινουριο γιατρο, συζητησαμε για το ιστορικο μας και μετα με εξετασε οπου και βρηκε 2 πολυποδες στη μητρα.. μου ρθε κεραμιδα εκεινη την ωρα! Το Σαββατο το πρωι εκανα υστεροσκοπηση και τους βγαλαμε!! Δοξα το Θεο, ολα πηγαν καλα και τωρα αναρρωνω.. Μου προτεινε να κανουμε αλλη μια σπερματεγχυση τον Οκτωβρη και αν δεν ευδοκιμησει και αυτη μετα να παμε σε εξωσωματικη.. Αυτα τα νεα μου!!

Καλη ανάρρωση κοριτσάκι!σου εύχομαι η σπερματεγχυση να σου φέρει το Μωρακι σου!καλος ο καινούργιος γιατρος;

Έχει σημασια να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρο σου!ολα καλα θα πανε!θετικες σκέψεις μόνο!!!!

Ε βεβαια εχει!! Αν δεν αισθανεσαι καλα με το γιατρο σου τοτε βραστα και αστα! Να σαι καλα Σισσυ μου, ευχαριστω πολυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...