Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

παω για υπνο σε λιγο εκανα ενα ωραιο κεφαλι με μπυριστα κ πλουταρχο χαχα μπερδευω τα γραμματα παω για υπνο σε λιγο στην υγεια σας κοριτσια να ειστε καλα !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουκλες, τα ΄χω φτυσει! Επαθε η μαμα μου χτες αυτοκινητιστικο και ειναι στο Παπαγεωργιου. Το αμαξι για κλαματα, αλλα ευτυχως βγηκαν και τα τρια ατομα σωα! Η μαμα μου χτυπημενη, μελανιασμενη, αλλα καλα, η φιλη της με σπασμενο χερι και τραυματα στο κεφαλι και ο αντρας της φιλης της χωρις γρατζουνια! Η φιλη της δεν ηταν δεμενη, γιαυτο χτυπηθηκε, αλλα δοξα τω Θεω, ειναι καλα! Αγιο ειχανε! Ειμαι ετοιμη για καταρευση τωρα! Σας φιλω και να προσεχετε πολυ!!!
κορίτσια τελειώσε το καλοκαίρι και αντί να μαζευτούμε χαθήκαμε...:( :(

κορίτσια άναψα για όλες μας ένα κεράκι στην εκκλησία της Παναγίας Ιαματικής που γιορτάζει αύριο τα γενέθλια της Παναγίας.

μπραβο ρε κοριτσι!!! ποιο καλοκαιρι τελειωσε εγω ακομα μπανια στην θαλασσα κανω μην με οτι τελειωσε το καλοκαιρι!!!
σημερα ειναι το βραδυ της μπυρας κ τραγουδιου .

εσυ τι κανεις?

Georgia μου περαστικά για την μανούλα σου. Δόξα τω θεω που δεν έπαθαν κάτι σοβαρό. Τα παλιοσίδερα να πανε στα τσακιδια, αφού οι άνθρωποι βγήκαν με ελαφρά χτυπήματα αυτο μόνο μετράει.

Tinker μου σε ευχαριστούμε πολυ για το κεράκι.... Κι εγω ακόμα μπάνια κανω, Δευτέρα επιστρέφω.... Εσυ που έχεις τέτοια τέλεια θάλασσα τα έχεις σταματήσει ;;;

Maria μου ένα θα σου πω.... Με οποία κοπέλα μιλάω και μοιραζόμαστε ξενύχτια μετα απο λίγες μέρες μου ανακοινώνει εγκυμοσύνη..... Για κανόνισε να ακούσω κι απο σένα τέτοια ευχάριστα νεα. Σου αφιερώνω ένα μπυρισιο "χικ".

Sissy μου γλυκεια καλη αρχή με τον γιατρο, σούπερ ιδέα το γλυκό του παρλιαρου το οποίο είμαι σίγουρη πως θα κόστισε πιο πολυ απο την επίσκεψη του γιατρου..... Είναι όμως τόσο ωραία τα άτιμα!!!!!

Εγω αυτές τις μέρες έχω κόσμο σπίτι και τρέχω σαν την παλαβη. Περιμένω να αδιαθετησω κιολας και σημερα με έχουν πιάσει πόνοι και νεύρα. Τι πρωτότυπο.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κουκλες, τα ΄χω φτυσει! Επαθε η μαμα μου χτες αυτοκινητιστικο και ειναι στο Παπαγεωργιου. Το αμαξι για κλαματα, αλλα ευτυχως βγηκαν και τα τρια ατομα σωα! Η μαμα μου χτυπημενη, μελανιασμενη, αλλα καλα, η φιλη της με σπασμενο χερι και τραυματα στο κεφαλι και ο αντρας της φιλης της χωρις γρατζουνια! Η φιλη της δεν ηταν δεμενη, γιαυτο χτυπηθηκε, αλλα δοξα τω Θεω, ειναι καλα! Αγιο ειχανε! Ειμαι ετοιμη για καταρευση τωρα! Σας φιλω και να προσεχετε πολυ!!!

καλημερα.παλι καλα που δεν συνεβη κατι χειροτερο.περαστικα να ειναι.ειναι και αυτα τα απροοπτα που μονο για να μας απορυθμιζουν γινονται!περαστικα και παλι.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

τι τελεια καλημερα.σε ευχαριστω κοριτσακι μου,μου φτιαξες τη μερα.:D:D:D:D:D:D:D:D

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια!!γεωργια μου περαστικά για τη Μαμα σου..ευτυχώς που είχανε μόνο μικρο τραυματισμούς!χθες δούλευα μεχρι αργά και μετα πήγαμε για φαγητάκι οπότε σήμερα διαβασα όλα τα μηνύματα!!κατερινακι μου καλός ο παρλιαρος κα μου έφταιξε πραγματικα τη διάθεση!ειπα στην αδερφή μου οταν πήγαμε :οταν μεινω έγκυος εδω θα ερχομαι μετα την επίσκεψη στο γιατρο για επιβράβευση!!Tinkerbell οι καλημερες σου ειναι φοβερές!!

καλημέρα και απο μένα κορίτσια!

georgia περαστικά τους,ευτυχώς δεν χτύπησαν οι άνθρωποι.

maria papa καλά μπανάκια, εγω εδω και 2 εβδομάδες μπήκα σε φθινοπωρινό κλίμα και εγκατέλειψα την θάλασσα.

sissy δεν μου στέλνεις και μένα κανένα γλυκάκι που είμαι μακρια?

πάω να κάνω καμια δουλίτσα και επανέρχομαι...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημερα κι απο μενα! Οι τραυματισμενες πανε καλυτερα!! Σπασαν τα νευρα μου σημερα με την τροχαια! Για να περασει ο Σαμαρας κλεισαν ολο τον περιφερειακο και δε μπορεσα να παω στο νοσοκομειο! Με τα καλα τους ειναι; Τι ειναι αυτο πια με τους δρομους, τσιφλικι του καθε πολιτικου ειναι; Και στην Αθηνα κλεινουν την Αττικη οδο καθε φορα που περναει καποιος "βαρυσημαντος" ή μονο εδω στους μαο-μαο;

Τα νεα μου: η δεξια κυστη ξεκουμπιστηκε, η αριστερη ομως σταθερη στη θεση της! Μου προτειναν παλι αντισυλληψη γιαυτο το μηνα, ωστε να μεινει ανενεργη (να μην παραγει τουλαχιστον ορμονες) για να μπορεσω στον αλλο κυκλο να κανω σπερματεγχυση. Εγω παλι θελω να δωσω μια ευκαιρια στα ομοιπαθητικα (η θεραπεια συνεχιζεται για αλλες 30 μερες) κι αν δε γινει τιποτα να παρω αντισυλληπτικα στον επομενο κυκλο και σπερματεγχυση στον μεθεπομενο (λιγο πριν τα καλαντα)! Αν παλι λειτουργησουν (θα το δουμε με μια οιστραδιολη τη δευτερη μερα) θα το τολμησω στον επομενο! Μεχρι τοτε μονες και ο Θεος βοηθος!!

georgia καλημέρα, θα πάω στο γιατρό δευτέρα ή τρίτη να δω αν έφυγε η κύστη, αυτον τον μήνα επερνα αντισυλληπτικά,αν δεν έφυγε να συνεχίσω με αντισυλληψη ή να το αφήσω ετσι? στην ομοιοπαθητική τι κάνεις ακριβώς?

να προσπαθείς για εγκυμοσύνη και να σου δίνουν αντισυλληπτικά...πολύ κατάκαρδα το παίρνω, αν υπάρχει περίπτωση να φύγει απο μόνη της λέω να μην τα συνεχίσω, να έχω τουλάχιστον μια ελπίδα ποτέ δεν ξέρεις..........

Διαφημίσεις

Τελικα τζαμπα το φαγαν το βρισιμο οι πολιτικοι! Εγινε μια τετραπλη στουκα στον περιφερειακο και τον κλεισανε απο ακρη σε ακρη!

tina32, σε μενα παλιοτερα λειτουργουσαν τα αντισυλληπτικα (να φανταστεις ειχαμε εξαφανισει κυστες των 6 εκ με τριμηνη αγωγη, ενω αλλοι γιατροι θα επεμεναν για χειρουργειο)! Αυτη που μου φορτωθηκε ομως απο την ανοιξη δε λεει να φυγει με τιποτα! Ετσι αν παρω αντισυλληπτικα θα ειναι μονο για να μην ειναι λειτουργικη κι οχι για να φυγει!

Παντως συνηθως φευγουν με ενα-δυο κυκλους αντισυλληψης, οποτε πιστευω οτι και η δικια σου θα εχει φυγει! Κι εγω την απεχθανομαι την αντισυλληψη, και σωματικα και ψυχολογικα! Μακαρι να μην τη χρειαστουμε! Ομοιοπαθητικα ξεκινησα εδω και 12 μερες για τις κυστες και ελπιζω τουλαχιστον αυτα να λειτουργησουν!!

καλημέρα και απο μένα κορίτσια!

georgia περαστικά τους,ευτυχώς δεν χτύπησαν οι άνθρωποι.

maria papa καλά μπανάκια, εγω εδω και 2 εβδομάδες μπήκα σε φθινοπωρινό κλίμα και εγκατέλειψα την θάλασσα.

sissy δεν μου στέλνεις και μένα κανένα γλυκάκι που είμαι μακρια?

πάω να κάνω καμια δουλίτσα και επανέρχομαι...

ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΟΤΙ ΓΛΥΚΑΚΙ ΘΕΣ!!

Καλημερα κι απο μενα! Οι τραυματισμενες πανε καλυτερα!! Σπασαν τα νευρα μου σημερα με την τροχαια! Για να περασει ο Σαμαρας κλεισαν ολο τον περιφερειακο και δε μπορεσα να παω στο νοσοκομειο! Με τα καλα τους ειναι; Τι ειναι αυτο πια με τους δρομους, τσιφλικι του καθε πολιτικου ειναι; Και στην Αθηνα κλεινουν την Αττικη οδο καθε φορα που περναει καποιος "βαρυσημαντος" ή μονο εδω στους μαο-μαο;

Τα νεα μου: η δεξια κυστη ξεκουμπιστηκε, η αριστερη ομως σταθερη στη θεση της! Μου προτειναν παλι αντισυλληψη γιαυτο το μηνα, ωστε να μεινει ανενεργη (να μην παραγει τουλαχιστον ορμονες) για να μπορεσω στον αλλο κυκλο να κανω σπερματεγχυση. Εγω παλι θελω να δωσω μια ευκαιρια στα ομοιπαθητικα (η θεραπεια συνεχιζεται για αλλες 30 μερες) κι αν δε γινει τιποτα να παρω αντισυλληπτικα στον επομενο κυκλο και σπερματεγχυση στον μεθεπομενο (λιγο πριν τα καλαντα)! Αν παλι λειτουργησουν (θα το δουμε με μια οιστραδιολη τη δευτερη μερα) θα το τολμησω στον επομενο! Μεχρι τοτε μονες και ο Θεος βοηθος!!

άντε με το καλό να ξεκουπιστούν όλες οι κύστες....εγώ Δευτέρα θα μάθω...

ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΟΤΙ ΓΛΥΚΑΚΙ ΘΕΣ!!

θέλω και εγώ γλυκό...:)

κοριτσάκια μου σας άναψα κεράκι στη Παναγία!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

άντε με το καλό να ξεκουπιστούν όλες οι κύστες....εγώ Δευτέρα θα μάθω...

θέλω και εγώ γλυκό...:)

κοριτσάκια μου σας άναψα κεράκι στη Παναγία!![/QU

εννοειται και σ εσενα!:P

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...