Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια δεν έχω προλάβει να διαβάσω νεα σας ... Μπήκα απλά να πω μια καλησπέρα. Έχουμε αρκετό κόσμο σπίτι και τρέχω πανικοβλητη. Θα μπω το βραδάκι να διαβάσω τα νεα σας.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

κορίτσια τελειώσε το καλοκαίρι και αντί να μαζευτούμε χαθήκαμε...:( :(

κορίτσια άναψα για όλες μας ένα κεράκι στην εκκλησία της Παναγίας Ιαματικής που γιορτάζει αύριο τα γενέθλια της Παναγίας.

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

κορίτσια τελειώσε το καλοκαίρι και αντί να μαζευτούμε χαθήκαμε...:( :(

κορίτσια άναψα για όλες μας ένα κεράκι στην εκκλησία της Παναγίας Ιαματικής που γιορτάζει αύριο τα γενέθλια της Παναγίας.

μπραβο ρε κοριτσι!!! ποιο καλοκαιρι τελειωσε εγω ακομα μπανια στην θαλασσα κανω μην με οτι τελειωσε το καλοκαιρι!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κουκλες, τα ΄χω φτυσει! Επαθε η μαμα μου χτες αυτοκινητιστικο και ειναι στο Παπαγεωργιου. Το αμαξι για κλαματα, αλλα ευτυχως βγηκαν και τα τρια ατομα σωα! Η μαμα μου χτυπημενη, μελανιασμενη, αλλα καλα, η φιλη της με σπασμενο χερι και τραυματα στο κεφαλι και ο αντρας της φιλης της χωρις γρατζουνια! Η φιλη της δεν ηταν δεμενη, γιαυτο χτυπηθηκε, αλλα δοξα τω Θεω, ειναι καλα! Αγιο ειχανε! Ειμαι ετοιμη για καταρευση τωρα! Σας φιλω και να προσεχετε πολυ!!!

μπραβο ρε κοριτσι!!! ποιο καλοκαιρι τελειωσε εγω ακομα μπανια στην θαλασσα κανω μην με οτι τελειωσε το καλοκαιρι!!!

και εγώ θα πάω αύριο..αλλά δεν ξέρω αν θα το τολμήσω...

αύριο μάλλον θα πάω και εκεί που λέγαμε θα σε ενημερώσω..!!!:P:p:p:p

θέλω να πάω να προσκυνήσω και σε μια άλλη εκκλησία που γιορτάζει αύριο...

1533345xcnw09g7xt.gif

Κουκλες, τα ΄χω φτυσει! Επαθε η μαμα μου χτες αυτοκινητιστικο και ειναι στο Παπαγεωργιου. Το αμαξι για κλαματα, αλλα ευτυχως βγηκαν και τα τρια ατομα σωα! Η μαμα μου χτυπημενη, μελανιασμενη, αλλα καλα, η φιλη της με σπασμενο χερι και τραυματα στο κεφαλι και ο αντρας της φιλης της χωρις γρατζουνια! Η φιλη της δεν ηταν δεμενη, γιαυτο χτυπηθηκε, αλλα δοξα τω Θεω, ειναι καλα! Αγιο ειχανε! Ειμαι ετοιμη για καταρευση τωρα! Σας φιλω και να προσεχετε πολυ!!!

Γεωργία μου ευτυχώς που δεν έπαθαν τίποτα σοβαρό!!περαστικά να είναι!!

καλή ξεκούραση..Φιλάκια

1533345xcnw09g7xt.gif

αμαν βρε φιλεναδα περαστικα να ειναι αφου δεν χτυπηθηκαν δοξα τον Θεο με το καλο να βγουνε απο το νοσοκομειο . να προσεχεις

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

σημερα ειναι το βραδυ της μπυρας κ τραγουδιου .

εσυ τι κανεις?

εγώ θα δω λίγη τv και θα κοιμηθώ..δεν πίνω μπύρα..:)..έχω μια νύστα...

1533345xcnw09g7xt.gif

εγώ θα δω λίγη τv και θα κοιμηθώ..δεν πίνω μπύρα..:)..έχω μια νύστα...

ουτε κ εγω επινα η γεωργια με χαλασε εμενα χαχαχα!!!

εγω με την μια μπυρα γινομουνα γκολ τωρα ανοιξα κ την 2 τα χω παρει κ με τον δικο μου οποτε ολα καλα!!!!

μονη μου θα μεινω καλε? πιες καφε να με κανεις παρεα !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...