Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ναι κατερινα μου στον γιατρο που σου ελεγα!βρε κοριτσια ειμαι 9η μερα και ειδα στο σκουμισμα ελαχιστο ροζ..τι ειναι αυτο????

δεν ειναι κατι κατα την γνωμη ανησυχητικο μπορει να ξεμεινε καμια σταγονα απο την περιοδο.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Sissaki μου...ολα καλα θα πανε κοριτσι μου...ηρεμια....τι σου ειπε ο γιατρος για το ροζακι???

Πριν λίγο γύρισα απ το γιατρο..όλα καλα τα είδε!μου έκανε και το τεστ Παπ..ειμαι 9η μερα και το ενδομητριο μου ειναι 10χιλ και ότι θα κανω ωορηξια Κυριακή,Δευτέρα,Τρίτη και να προσπαθήσουμε!για το ινομυωμα είπε ότι δεν ενοχλεί..να συνεχίσουμε με τις βιταμίνες και βλέπουμε!οσο για το ροζ μου είπε ότι δεν είδε κάτι στον υπερηχο..αυτα!μετα για επιβράβευση πήρα γλυκά απο τον παρλιαρο....

Πριν λίγο γύρισα απ το γιατρο..όλα καλα τα είδε!μου έκανε και το τεστ Παπ..ειμαι 9η μερα και το ενδομητριο μου ειναι 10χιλ και ότι θα κανω ωορηξια Κυριακή,Δευτέρα,Τρίτη και να προσπαθήσουμε!για το ινομυωμα είπε ότι δεν ενοχλεί..να συνεχίσουμε με τις βιταμίνες και βλέπουμε!οσο για το ροζ μου είπε ότι δεν είδε κάτι στον υπερηχο..αυτα!μετα για επιβράβευση πήρα γλυκά απο τον παρλιαρο....

μια χαρά τα νέα σου Σίσσυ!!!

όλα καλά!!!

εγώ τελικά δεν πήγα στο γιατρό..έχω ένα πονοκέφαλο..άστα να πάνε...είναι η 7 μέρα σήμερα...μπορεί να πάω αύριο η τη Δευτέρα 11 μέρα να δει και τα υπόλοιπα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μια χαρά τα νέα σου Σίσσυ!!!

όλα καλά!!!

εγώ τελικά δεν πήγα στο γιατρό..έχω ένα πονοκέφαλο..άστα να πάνε...είναι η 7 μέρα σήμερα...μπορεί να πάω αύριο η τη Δευτέρα 11 μέρα να δει και τα υπόλοιπα...

Καλύτερα να πας 11 η μερα για να σου πει κ για την ωορηξια σου!μου είπε ότι οι βιταμίνες θα μας βοηθήσουν..αν κ εγω πιστεύω ότι με τεχνητή βοήθεια θα τα καταφέρουμε!ας τα καταφέρουμε κ ο τροπος δεν με νοιάζει!!Ειδικά αυτο το μήνα μ έχει πιάσει κάτι..έμεινε μια Πολυ καλη μου φίλη έγκυος κ μ έπιασε ενα άγχος!ενω δεν πρέπει..

Καλύτερα να πας 11 η μερα για να σου πει κ για την ωορηξια σου!μου είπε ότι οι βιταμίνες θα μας βοηθήσουν..αν κ εγω πιστεύω ότι με τεχνητή βοήθεια θα τα καταφέρουμε!ας τα καταφέρουμε κ ο τροπος δεν με νοιάζει!!Ειδικά αυτο το μήνα μ έχει πιάσει κάτι..έμεινε μια Πολυ καλη μου φίλη έγκυος κ μ έπιασε ενα άγχος!ενω δεν πρέπει..

άσε εμένα από το Πάσχα και μετά όσες ξέρω εμειναν έγκυες..όλες!!!και με έπιασε ένας φόβος δεν φαντάζεσαι...

θα έρθει όμως και η δική μας σείρα!!!Είμαι σίγουρη!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

άσε εμένα από το Πάσχα και μετά όσες ξέρω εμειναν έγκυες..όλες!!!και με έπιασε ένας φόβος δεν φαντάζεσαι...

θα έρθει όμως και η δική μας σείρα!!!Είμαι σίγουρη!!!

Εμένα με πιάνει το παράπονο..και εγω ολες μου οι φίλες που παντρεύονται μετα απο 2μηνες μου λένε ειμαι έγκυος!αχ να έρθει αυτή η στιγμή..δεν ξέρεις πόσο το περιμένω..όλο όνειρα κανω!Tinkerbell μακαρι να τα εχουμε καταφέρει μεχρι τα χριστούγεννα κ να περάσουμε τις πιο τελειες γιορτές!

Διαφημίσεις

Εμένα με πιάνει το παράπονο..και εγω ολες μου οι φίλες που παντρεύονται μετα απο 2μηνες μου λένε ειμαι έγκυος!αχ να έρθει αυτή η στιγμή..δεν ξέρεις πόσο το περιμένω..όλο όνειρα κανω!Tinkerbell μακαρι να τα εχουμε καταφέρει μεχρι τα χριστούγεννα κ να περάσουμε τις πιο τελειες γιορτές!

Μακάρι!!!Μέχρι τα Χριστούγεννα να είμαστε όλες εγκυούλες!!!το 2012 είναι πολύ καρπερό να είναι και για μας καρπερό!!!

καλημέρα κορίτσια!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημέρα κορίτσια,ησυχία χθές που πήγαν όλες?

sissy ευχάριστα τα νέα του γιατρού,δυναμικά λοιπόν την επόμενη εβδομάδα...

tinkerbell ελπίζω να έφυγε ο πνοκέφαλος,και εγώ πιστευω καλύτερα να πας 11η μέρα στο γιατρό, εύχομαι σε όλες μια τεράστια χοριακή για χριστουγεννιάτικο δώρο φέτος!!!

εγώ μάλλον την τρίτη θα πάω στο γιατρό να δω αν έφυγε η χαζοκύστη, μακάρι να έφυγε δεν θα αντέξω να χάσω αλλο ένα μήνα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημέρα κορίτσια,ησυχία χθές που πήγαν όλες?

sissy ευχάριστα τα νέα του γιατρού,δυναμικά λοιπόν την επόμενη εβδομάδα...

tinkerbell ελπίζω να έφυγε ο πνοκέφαλος,και εγώ πιστευω καλύτερα να πας 11η μέρα στο γιατρό, εύχομαι σε όλες μια τεράστια χοριακή για χριστουγεννιάτικο δώρο φέτος!!!

εγώ μάλλον την τρίτη θα πάω στο γιατρό να δω αν έφυγε η χαζοκύστη, μακάρι να έφυγε δεν θα αντέξω να χάσω αλλο ένα μήνα

ναι Δευτέρα θα πάω...μακάρι να έφυγαν οι παλιοκύστες...δεν τη θέλω!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...