Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!σημερα ειναι μερα γιατρού..σκεφτομαι να τΟν βομβαρδισω με ολες τις απορίες μου..!! ελπίζω να μου τα πει καλα..σήμερα ειναι 9η μερα του κυκλου και θέλει να έχει μια εικόνα..θα κανω και το Παπ μου κ ο θεός βοηθός!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά αποτελέσματα sissy μου και μην αγχώνεσαι!!! γιαυτο τους πληρώνουμε για να λύνουν τις απορίες μας, να ρωτήσεις τα πάντα

Δίκιο έχεις!αυτος ο γιατρος που πάω ειναι καινούργιος!

Καλημέρα κορίτσια!σημερα ειναι μερα γιατρού..σκεφτομαι να τΟν βομβαρδισω με ολες τις απορίες μου..!! ελπίζω να μου τα πει καλα..σήμερα ειναι 9η μερα του κυκλου και θέλει να έχει μια εικόνα..θα κανω και το Παπ μου κ ο θεός βοηθός!!

Είναι ο γιατρός που μου έχεις πει;;;; Εννοείται πως θα ρωτήσεις ότι σε απασχολεί. Περιμένω εντυπώσεις καλη μου.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

να πιάσεις σημειώσεις και να τον ρωτήσεις τα πάντα..

ελπίζω να σου αρέσει και να είναι καλός..

το ουρεόπλασμα πως το κάνουμε???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

και να μην ξεχνίωμαστε σήμερα είναι η εορτή του Θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ...

σας βάζω κάτω το λινκ..

http://www.agioritikovima.gr/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%91/%CE%92%CE%99%CE%9F%CE%99-%CE%91%CE%93%CE%99%CE%A9%CE%9D/9627-eorti-tou-thaum

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημερα!!!

maria_v παρανοησα συγνωμη εγω καταλαβα τεστ εγκυμοσυνης μην με παρεξηγεις ειμαι στα χαμενα αυτη την εβδομαδα!

Sissy ολα θα πανε καλα να εισαι ηρεμη και συγκεντρωμενη ωστε να μην ξεχασεις να ρωτησεις κατι!

tinkerbell βοηθεια μας κοριτσακι μου.Εγω το δευτερο τηλ δεν το πηρα ακομη περιμενω και την νυφη μου να μου δωσει ημερομηνια για το χειρουργειο της και μετα θα παρω για να συμπεριλαβω κι εκεινη!

Εντωμεταξυ καλη η γυρη αλλα εχω αρχισει και βγαζω αντιαισθητικα σπυρακια καθε τοσο στο προσωπο...Ειναι για ιερο σκοπο ομως τι να κανουμε μπρος στο νινι τι ειναι τα καλη....

Καλημερα!!!

maria_v παρανοησα συγνωμη εγω καταλαβα τεστ εγκυμοσυνης μην με παρεξηγεις ειμαι στα χαμενα αυτη την εβδομαδα!

Sissy ολα θα πανε καλα να εισαι ηρεμη και συγκεντρωμενη ωστε να μην ξεχασεις να ρωτησεις κατι!

tinkerbell βοηθεια μας κοριτσακι μου.Εγω το δευτερο τηλ δεν το πηρα ακομη περιμενω και την νυφη μου να μου δωσει ημερομηνια για το χειρουργειο της και μετα θα παρω για να συμπεριλαβω κι εκεινη!

Εντωμεταξυ καλη η γυρη αλλα εχω αρχισει και βγαζω αντιαισθητικα σπυρακια καθε τοσο στο προσωπο...Ειναι για ιερο σκοπο ομως τι να κανουμε μπρος στο νινι τι ειναι τα καλη....

θα σε περιμένω...εγώ βρε κορίτσια έχω πρόβλημα με το πολτό..δεν τον αντέχω με τίποτα..πρωι πρωί

1533345xcnw09g7xt.gif

θα σε περιμένω...εγώ βρε κορίτσια έχω πρόβλημα με το πολτό..δεν τον αντέχω με τίποτα..πρωι πρωί

Εγω τον επαιρνα με μια κουταλια μελι και εγω ειχα προβλημα με την γευση του.Ο μελισσοκομος μου ειπε την επομενη φορα θα μου τον ανακατεψει μαζι με 1 κιλο μελι,θα το διατηρω στο ψυγειο και θα το τρωω απο κει!

Εγω τον επαιρνα με μια κουταλια μελι και εγω ειχα προβλημα με την γευση του.Ο μελισσοκομος μου ειπε την επομενη φορα θα μου τον ανακατεψει μαζι με 1 κιλο μελι,θα το διατηρω στο ψυγειο και θα το τρωω απο κει!

έστι θα κάνω μάλλον και εγώ με το μέλι θα είναι πιο εύκολο...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!! τι μου κανετε?

tinkerbell!24 αυτος ο βασιλικος πολτος ειναι απαισιος κ εγω καθε πρωι τον παιρνω πριν πιω καφε .

να σας πω κ εγω τα νεα μου εγω εκλεισα ραντεβου με τιν γιατρο μου στης 19 του μηνος για να κανουμε προγραμματισμού θεραπείας κ να θα αποφασισουμε τα φραμακα κ ποτε θα γινει εχουμε κ το χαζο εοππυ που κανει 1 μηνα να φερει τα φαρμακα τρελα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεια σου maria τι προγραμματισμό θεραπείας θα κάνεις?

αυτο με το ΕΟΠΠΥ πρόσεχε εγω την προηγούμενη φορά περίμενα 1,5 μήνα για να έρθουν, πες στο γιατρό να σου τα γράψει απο τώρα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

γεια σου maria τι προγραμματισμό θεραπείας θα κάνεις?

αυτο με το ΕΟΠΠΥ πρόσεχε εγω την προηγούμενη φορά περίμενα 1,5 μήνα για να έρθουν, πες στο γιατρό να σου τα γράψει απο τώρα

μα τωρα θα μου τα γραψει οργανομενη θα παω με της εξετασεις μου κτλ δεν ειναι να πηγαινοερχομε αλλα ουτε κ να αργησουν τα φαρμακα θα φανει στην συνεχεια τι θα γινει.

προγραμματισμος θεραπειας ειναι κάνουμε έναν έλεγχο της μήτρας με υδρουπερηχογραφία και έλεγχο του τραχήλου σε βαζουν φυσιολογικο ορο κ κανουν υπερηχογραφιμα κ βλεπουν εαν υπαρχει καποιο εμποδιο κτλ.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...