Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Aspouli, καλα που πηγες για εξετασεις απο μονη σου! Μα καλα, ουτε ορμονολογικες δε σου ζητησε; Μαθητευομενοι μαγοι! Τι να πεις! Αντιβιωση να παρετε και οι δύο, παρολο που δεν ανιχνευτηκε στον αντρα σου! Οταν το εχει ο ενας, υποβοσκει και στον αλλο και ξανακολλαει! Και προβιοτικα μαζι, μην τρεχουμε για μυκητες μετα!

maria_v, αλλο ενα στο καπακι ΤΩΡΑ!! Καλη επιτυχια και φουσκωτα αποτελεσματα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια δεν το πιστεύω, έκανα τώρα έτσι για πλάκα τεστάκι και στην αρχή δεν έδειξε τίποτα και το άφησα και τώρα που το είδα είναι θετικό. Λέτε να ισχύει ή επειδή το άφησα αρκετά να είναι μούφα? είναι μισή ώρα ξεχασμένο εκεί, μέσα στις οδηγίες λέει μετά από δέκα λεπτά δεν ισχύει. Εγώ το έκανα, είδα ότι δεν βγήκε αμέσως και το άφησα. Τις άλλες φορές όμως ότι έδειχνε στην αρχή, έδειχνε και μετά από 2 ώρες.

τεστ εγκυμοσηνης ή τεστ οωρρηξιας εχεις κανει? μπερδευτηκα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μαρία μου, να υποθέσω τεστ ωορρεξίας σωστά??γιατί τεστ εγκυμοσύνης είναι πολύ νωρίς σωστά???

κορίτσια τι ωραία εσείς που είστε στα σχολεία!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μαρία μου, να υποθέσω τεστ ωορρεξίας σωστά??γιατί τεστ εγκυμοσύνης είναι πολύ νωρίς σωστά???

κορίτσια τι ωραία εσείς που είστε στα σχολεία!!!

κ εγω ετσι καταλαβα. πες κανα νεο μονες μας ειμαστε .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

κ εγω ετσι καταλαβα. πες κανα νεο μονες μας ειμαστε .

αύριο θα πάω στο γιατρό να δούμε τι έγινε με τη κύστη...μακάρι να έφυγε να ηρεμήσω...βγήκαν και τα χλαμύδια σήμερα..αρνητικά..θα στείλω αύριο τις αναλύσεις στο γιατρό να δούμε τι θα πει..

ξεχνάω πολύ εύκολα..και ξεχνάω να πάρω τα χάπια μου:(:(:(

από αύριο υπενθήμιση...

εσυ??

1533345xcnw09g7xt.gif

1533345xcnw09g7xt.gif

maria papa, το ουρεοπλασμα ανιχνευεται με ληψη κολπικου -τραχηλικου επιχρισματος και καλλιεργεια ή αναλυση με PCR. Ζήτα ενα μηνα προτου ξεκινησεις μια εξεταση με ληψη κολπικου για μυκοπλασμα, ουρεοπλασμα, χλαμυδια και ερπητοϊους, ωστε να εισαι σιγουρα καθαρη πριν την προσπαθεια ή να εχεις χρονο για αντιβιωση, αν τυχον (φτου- φτου) χρειαστει!

tinkerbell!24, στο καλο και μη μας γραφεις, πες στην κυστη!

Ειναι ωραια η δουλεια στο σχολειο, στ΄αληθεια, απλα πολυ επικινδυνη σε περιπτωση εγκυμοσυνης, ειδικα με τα δικα μου παιδια (ολα τα ζουζουλα του σχολειου, χε, χε)! Θελω να φτιαξω την σουπερ ταξη φετος! Εχω μια μεγαλη αιθουσα και παρηγγειλλα καταπληκτικα υλικα μεσω ΕΣΠΑ! Αν ολα πανε καλα, θα εχω διαδραστικο πινακα, δυο υπολογιστες, βιντεοκαμερα και βιντεοπροβολεα για το μαθησιακο κομματι και εργαστηριο αισθησιοκινητικης αγωγης με ειδικες κουνιες, στρωματα, τραμπολινο, κ.α. για τον τομεα της κινητικης αναπτυξης! Ελπιζω να μην κολλησουν σε καμια γραφειοκρατεια και να μου τα στειλουν ως τα Χριστουγεννα! Θα χαιρεσαι να κανεις μαθημα σου λεω!!!

Κορίτσια μου για ωορρηξίας μιλάω. Αλλά δεν βλέπω να κάνουμε τίποτα, ο άντρας μου είναι κομμάτια σήμερα. Δεν θέλω και να τον πιέσω, το κάναμε χθες, θα το κάνουμε και αύριο και ότι γίνει. Σήμερα βρήκαμε να πλύνουμε τα χαλιά και μετά από τόση ώρα μέσα στα νερά μάλλον έχω κρυώσει και λίγο και δεν έχω καθόλου όρεξη για σεξ σήμερα.

αύριο θα πάω στο γιατρό να δούμε τι έγινε με τη κύστη...μακάρι να έφυγε να ηρεμήσω...βγήκαν και τα χλαμύδια σήμερα..αρνητικά..θα στείλω αύριο τις αναλύσεις στο γιατρό να δούμε τι θα πει..

από αύριο υπενθήμιση...

εσυ??

Να βάλεις υπενθύμιση να μην τα ξεχνάς!!! Καλή επιτυχία αύριο, περιμένουμε νέα σου!!! Όλα καλά θα πάνε, θα έχει φύγει η κύστη και προχωράμε!!!

PCR ΕΚΑΝΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..

Καλά αποτελέσματα deni, να μας ενημερώσεις!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε maria_v, οταν σου ΄λεγα: άσε τα χαλια, δεν κλαινε... Κανε ενα ζεστο ντουζακι και χουχουλιασε διπλα του! Ποτε δεν ξερεις!!!

deni..29, καλα αποτελεσματα κοριτσι μου!

tinkerbell!24, εορτολογιό μου εσυ! Εγω για να θυμαμαι τις γιορτες, τις εχω βαλει υπενθυνιση στο κινητο μου! Αλλιως ουτε του αντρα μου δε θυμαμαι!:shock:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!! ηθικόν ακμαιότατο!!! Τουλάχιστον ξυπνάμε και έχει ήλιο, δεν θέλω να έρθει το κρύο, πάντα μου άρεσε ο χειμώνας αλλά τώρα που έχουμε πρόβλημα θέρμανσης, ελπίζω να αργήσει πολύ να έρθει ή να μην έρθει και καθόλου!!!!

Μια χαρά σε βρίσκω!!!! Κάψτα όλα!! Τι τυχερή που είσαι και εσύ που έχεις κοντά σου θάλασσα, πολύ θα το ήθελα!!!

ηρθα κε εγω!! καλημερα!!!!

αφου σας αρεσει η παλια λιστα την κραταμε.

Georgkat καλοπερασες κ εσυ χθες ε? οταν κανεις τετοιες βραδιες μονος σου ειναι ποιο καλες μου θυμησες την βραδια που ειχα μερακλωσει κ εγω

Καλησπερα κι απο μενα! Περιμαζευτηκα νωρυτερα σημερα :P!

Ψοφησα στην κουραση στο σχολειο! Μετακινησαν κατι βιβλιοθηκες απ΄την ταξη μου και το πατωμα απο κατω ηταν στο χαλι του! Πηρα την ξυστρα κι επι δυομιση ωρες εξυνα σοβαδες, ασβεστες, αρμους, τσιμεντα κολλες :evil:! Μετα μ΄επιασε η προκοπη κι επλυνα και τους τοιχους! Μπουμπουκι την εκανα!!! (το χερακι μου το ξερει!). Αυριο θα καθαρισω και τζαμια και βιβλιοθηκες και θα ειναι κουκλα! Ειπαμε, η ελληνικη εκπαιδευση στηριζεται στο φιλοτιμο των δασκαλων!

Καλη επιτυχια σε ολες μας! Καινουριος μηνας, καινουρια αρχη! Την Παρασκευη παω κι εγω για υπερηχο κι αναλογως προχωραμε!! Με το καλο να ΄ρθουν τα παιδουδια μας :D!

Κορίτσια μου γλυκά, τι κάνετε?

Μη μου θυμώνετε που δεν μπαίνω συχνά τελευταία. Έχω μεγάλο πρόβλημα με τη μέση μου εξαιτίας της δουλειάς μου και όταν γυρνάω σπίτι( και καταφέρνω να ξεμπλέξω με τις δουλειές...), ταβλιάζομαι....:confused: Επιπλέον, ήμουν λίγο στο ψάξιμο με νέες εξετάσεις, όπως σας είχα γράψει.

Έχουμε κοντά 3,5 χρόνια που προσπαθούμε για μωράκι. Έχουμε κάνει σπερμοδιαγράμματα, καλλιέργια σπέρματος και ούρων, έλεγχο για κυρσοκήλη, υστεροσαλπιγγογραφία, 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις και ο παλιοβλάκας ο γιατρός μου λέει "άστο, θα έρθει από μόνο του"... Τι να πω δηλαδή......:( Το φαντάζεστε?? "Αν ήταν να έρθει θα είχε έρθει", του λέω. Και το χειρότερο είναι ότι δεν με έστειλε να κάνω ορμονικές και καλλιέργια κολπικού.... Και μου πρότινε την εξέταση μια φίλη που έπαθε το ίδιο με το δικό της γιατρό..

Έκανα, λοιπόν, την εξέταση και του πήγα τα αποτελέσματα. Και αντί να ντραπεί, ειρωνεύτηκε και από πάνω που πήρα την προτοβουλία να κάνω μόνη μου τις εξετάσεις...

Τελικά έχω ουρεόπλασμα, όπως είχε και η φίλη που μου πρότινε τον έλεγχο, η οποία προσπαθούσε και αυτή 2 χρόνια και δεν της βρίσκαν τίποτα. Και μόλις πήρε αντιβίωση, τον άλλο μήνα είχαν μωρό....

Μου έδωσε αντιβίωση, αλλά υποστηρίζει ότι δεν παίζει ρόλο και ότι δεν φταίει το ουρεόπλασμα.. Τότε γιατί το έχουν σε εξετάσεις υπογονιμότητας όλα τα μεγάλα μικροβιολογικά και το έψαξε αμέσως ο ουρολόγος και στον άντρα μου??

Μακάρι να πιάσει η αντιβίωση, να είναι όντως από αυτό και να λυθούν τα βάσανά μας.. Αλλά ο γιατρός δεν μου γλυτώνει... :evil: Θα τον σουβλίσω....

Συγνώμη που έγραψα τόσα πολλά και σας ζάλισα, αλλά έχω να μπω τόσο καιρό και ήθελα να σας πω τον πόνο μου...:oops:

από αύριο υπενθήμιση...

εσυ??

καλο βραδυ κοπελιες καλη δουλεια αυριο κ σε μενα καλη τεμπελια !!!

φιλακια!!!

maria_v μου τωρα που ειμαι ακομα διακοπουλες εχω και την θαλασσα μου...απο δευτερα που γυριζω στην αθηνα...θα κλαιγομαι καθε μερα.....

maria papa αχχ αυτα τα παρτυ ειναι οτι πρεπει....φτιαχνει κι η διαθεση...σουπερ ειναι....σημερα εχουμε 60s και εχουμε ξεθαψει κατι τραγουδια που γελαμε παρα πολυ με αυτα που λενε.... εχει και ωραια βραδυα...λιγο δροσερη βεβαια...αλλα μια χαρουλα... καλη τεμπελια μας ευχομαι αυριο!!!!χιχιχιχι

georgia μου.....ανθυγιεινα σας βαζουν?? οικοδομικά υλικά ζητήσατε??? σα δεν ντρεπονται καθολου..αντί να τα έχουν έτοιμα ολα για το νεο σχολικό έτος, περιμένουν απο τους δασκάλους να τριβουν τοιχους....ειναι πολύ ξεφτιλες και το συστημα ειναι για τον καδο των σκουπιδιών.....ευτυχως που υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα που βλεπουν την διδασκαλια ως παιδεια ζωης και χαρακτηρα......

Aspouli μου με την αντιβιωση θα σου φυγει το ουρεοπλασμα το οποιο ειναι ξαδερφακι με μυκοπλασμα και χλαμυδια...απλα θελει να το ελεγχεις γιατι επανερχεται...ο δικος μου γιατρος μου ειχε πει πως ευθυνεται και για υπογονιμοτητα και για αποβολές.....

θα πρεπει να παρει κι ο συζυγος σου αντιβιωση....να τρως πολλα γιαουρτια και μερικές πλύσεις με μαγειρική σοδα για να μην σου κανει μηκυτες...

καλα...το οτι ο γιατρος σου σε ειρωνευτηκε που πηρες μονη σου πρωτοβουλια με εχει κανει ΕΞΑΛΛΗ....και γενικά αυτα που διαβασα μου θυμισαν σε πολλά τους δικους μου γιατρους που και καλα τα ήξεραν όλα οι καραγκιοζηδες και νομιζαν πως εκανα νάζια επειδη πονουσα και παραλιγο να χασω νεφρό μήτρα και σαλπιγγες...οι ΓΕΛΟΙΟΙ!!!!! Αν ήταν να ερχόταν απο μόνο του βρε ΒΛΑΚΑ σε εσενα θα ερχόμουν????? Πολυ καλα έκανες και πηρες την πρωτοβουλια να κοιταξεις κι αλλα πραγματα.....

tinker μου μπραβο για τα χλαμυδιακια..δεν τα χρειαζομαστε...αντε να καθαρισεις και με την κυστουλα για να ηρεμησεις κιολας...

κι εγω για τα χαπια μου υπενθυμιση βαζω στο κινητο μου..αλλιως...δεν....

Παντως κοριτσια, εμπνευσμενη απο το μηνυμα της asprouli και την προσωπικη μου εμπειρια- ταλαιπωρια, μου ερχεται να ανοιξω ενα forum αφιερωμενο στους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ - ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ - ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ γιατρους που ταλαιπωρουν τις γυναικες σωματικά και ψυχολογικά......

σημερα όπως βλέπετε έχει παλι ξενύχτι διότι τωρα έχει γινει η νύχτα μέρα και να δω πως θα το αλλαξω αυτο οταν επιστρεψω...ηρωικές μάχες με το μαξιλάρι.... οι μέρες περνουν και οταν επιστρεψω με περιμένουν άσχημες και αγχωτικές καταστάσεις στην δουλειά και με πιάνει ανατριχίλα...καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε ολες σας.....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλημέρα κορίτσια,μόλις ήρθα στη δουλεια και πίνω καφεδάκι ενω διαβάζω τα χθεσινά νέα,δεν μπήκα γιατί ζήλεψα και είπα να πάω να παίξω και εγω με το βαφτιστήρι μου:-P

georgia μπράβο σου μακάρι ολοι οι δάσκαλοι να ενδιαφέρονταν όπως εσυ,είσαι πολυ τυχερη που δουλευεις με μικρα παιδάκια...

aspouli καλα εκανες και πηγες μονη σου για εξετάσεις και ασε το γιατρό να παραμιλάει,ουρεοπλασμα δεν εχω κανει λέτε να πάρω και εγω πρωτοβουλία?

maria v ασε τις βαριες δουλειες στις μερες ωορηξίας και προσοχή στα νερά μην μας κρυώσεις τώρα!!!

tinkerbell περιμένουμε ευχάριστα νέα για την κύστη σήμερα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...