Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημερούδια κορίτσια...πως είστε σήμερα???

ηθικόν???

ματσ μουτσ

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!! ηθικόν ακμαιότατο!!! Τουλάχιστον ξυπνάμε και έχει ήλιο, δεν θέλω να έρθει το κρύο, πάντα μου άρεσε ο χειμώνας αλλά τώρα που έχουμε πρόβλημα θέρμανσης, ελπίζω να αργήσει πολύ να έρθει ή να μην έρθει και καθόλου!!!!

Γεια σας κι απο μενα! Νωρις νωρις, ε; καλα μη μαλωνετε! Οι καφεδες με φαγαν ολη μερα!

Κουκλες κι εμενα η παλια λιστα μ΄αρεσει πιο πολυ! Μπορουμε να συμπληρωσουμε και μια στηλη για εξωσωματικη, για να ειναι πιο πληρης!

maria-v, αφου τα τεστακια σου εδειξαν αχνη γραμμη τη 10η μερα, μαλλον τοτε θα εγινε! Δοκιμασε καλυτερα με τα κλιαρ μπλου, πιο ειναι σιγουρα. Θα σου πουν τα κοριτσια απο που να τα παραγγειλεις γιατι αλλιως σφαζουν:evil:!

Εγω τα περασα υπεροχα, ως τις 2.30 στο σχολειο και ως τις 5 στους καφεδες! Δευτερη μερα νηστικο το αγορι μου, εχει βογγηξει η τοστιερα! Αυριο λεω να του μαγειρεψω τιποτα η ανεπροκοπη! Ελπιζω να μη μεινει στο τιποτα...

ΑΧ βαρέθηκα και με αυτά τα τεστάκια, εμείς αυτό το μήνα το πάμε μέρα παρά μέρα και ότι γίνει!!!!

Αυτό το φαγητό είναι ένα θέμα. Αν μαγειρέψεις μετά το σχολείο πρέπει να κάνεις κάτι πρόχειρο για να γίνει γρήγορα αλλιώς από βραδύς. Εγώ χθες που γύρισα αργά, τηγάνισα πατατούλες και μια χωριάτικη σαλάτα βαρβάτη και ψωμί και σκάσαμε! Σήμερα που θα πάω και για καφέ μετά το σχολείο, μακαρονάδα! Είναι ένα θέμα αυτό το φαγητό, τώρα καταλαβαίνω την μαμά μου που έλεγε, πείτε μου τι θέλετε και θα το φτιάξω, αλλά πείτε μου τι???

Σημερα κι εμεις πηγαμε για φαγητο στην θαλασσα και σκασαμε...υπνος δεν κολλαει με τιποτα..εχω βαλει κατι τραγουδια και κανω παρτυ μονη μου...εδω ουτε ενοχλω ουτε με ενοχλει κανενας...ξεκινησα απο 60's και τωρα εχω πιασει τα 80's...να δω αυριο τι ωρα θα ξυπνησω....μαλλον κατευθειαν για μεσημεριανο....οποτε λεω καληνυχτα και καλημερα ταυτοχρονα σε ολα τα ζουζουνοκοριτσακια!!!!

Μια χαρά σε βρίσκω!!!! Κάψτα όλα!! Τι τυχερή που είσαι και εσύ που έχεις κοντά σου θάλασσα, πολύ θα το ήθελα!!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλη και ευλογημενη μερα σε ολες!

Δεν μπηκα κι εγω καθολου απο χθες το πρωι συνεχεια επισκεψεις μου ερχονται...Σημερα λεω να παω εγω καμια επισκεψη να αλλαξει το γουρι.

Εγω παραμενω στη λιστα ως εχει μονη και ο Θεος βοηθος!

maria papa μην στεναχωριεσαι για τα χρηματα.Ξερω πως δεν σου περισσευαν οπως και σε ολους μας αλλα μην επηρεαζεις την καλη σου ψυχολογια για αυτο το θεμα.Τα λεφτα ειναι δανεικα οπως λεει και η Ελενιτσα (Βιταλη).

Εγω το Σαββατο πηγα για μπανιο αλλα δεν εκανα ηταν παγωμενη η θαλασσα εσυ πως τα καταφερνεις και μπαινεις?

Καλημερα κοριτσια!! εγω χθες ειχα παει στη βαφτιστηρα μου και πραγματικα το καταευχαριστηθηκα!! χορεψαμε, τραγουδησαμε, παιξαμε με τις barbie, φαγαμε πιτσα.. και σε καποια στιγμη της λεω: Τι θα κανω εγω που σε λατρευω? και μου απανταει: Αγκαλια νονα!! Την εφαγα μετα στα φιλια και στις αγκαλιες!!

Σημερα θα κατσω σαν καλο κοριτσι και θα μαζεψω τα χαρτια μου να φτιαξω το ιστορικο μου να ειμαι ετοιμη για μεθαυριο που θα παω στον εξωσωματικο. Εχω αγωνια η αληθεια ειναι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημερα κοριτσια!! εγω χθες ειχα παει στη βαφτιστηρα μου και πραγματικα το καταευχαριστηθηκα!! χορεψαμε, τραγουδησαμε, παιξαμε με τις barbie, φαγαμε πιτσα.. και σε καποια στιγμη της λεω: Τι θα κανω εγω που σε λατρευω? και μου απανταει: Αγκαλια νονα!! Την εφαγα μετα στα φιλια και στις αγκαλιες!!

Σημερα θα κατσω σαν καλο κοριτσι και θα μαζεψω τα χαρτια μου να φτιαξω το ιστορικο μου να ειμαι ετοιμη για μεθαυριο που θα παω στον εξωσωματικο. Εχω αγωνια η αληθεια ειναι!

Λογικό ειναι να έχεις αγωνία..να σκέφτεσαι μόνο θετικά!!κ εγω εχω ενα φάκελο και τα εχω όλα μέσα..και όλο και κάτι συμπληρώνω μέσα..

Διαφημίσεις

ηρθα κε εγω!! καλημερα!!!!

αφου σας αρεσει η παλια λιστα την κραταμε.

γεωργια : σκασιαρχειο χθες ε? καφαδακια κ βολτουλες ε? κ εμεις εδω φωναζαμε γεωργια εδω γεωργια εκει αχ αχ !! καλα εκανες !!!

Georgkat καλοπερασες κ εσυ χθες ε? οταν κανεις τετοιες βραδιες μονος σου ειναι ποιο καλες μου θυμησες την βραδια που ειχα μερακλωσει κ εγω τελεια ειναι!!

tinkerbell!24: αρχιζεις να χαλας μαζι μας !!! ελα πες την αληθεια απο το φαγητο ηταν το ξενυχτι ή σε χαλασαμε εμεις? ;);)

Sissy2012 ολα καλα θα πανε περιμενιυμε νεα σου!!

maria_v μερα παρα μερα μεγαλες αντοχες εχει ο δικος σου εγω παντως θα τα ειχα φτησει μια φορα το κανανμε αυτο για 1 εβδομαδα κ ελεγα οχι αλλο χαχαχα!!! να προτιμισεις τα τεστ της κλιαρ μπλου πρεπει να σου ειχα δωσει την δ/νση αν θυμαμαι καλα? εινια οικονομικα κ ποιο ξεκαθαρο αποτελεσμα εχουν.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Και εγω περασα τελεια ενα μηνα με την προγονη μου.Φυσικα ειναι μεγαλουτσικη αλλα βγαιναμε στην αγορα και πηγαιναμε για καφεδακι σαν κολλητες αυτοκολλητες...Αδειασε το σπιτι τωρα που εφυγε...

Ευλογια και ευτυχια ειναι τα γλυκουλια μου!

Ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα μονο ομορφες σκεψεις (π.χ.την βαφτιστηρα :D) αισιοδοξια και δυναμη!

Καλησπερα κι απο μενα! Περιμαζευτηκα νωρυτερα σημερα :P!

Ψοφησα στην κουραση στο σχολειο! Μετακινησαν κατι βιβλιοθηκες απ΄την ταξη μου και το πατωμα απο κατω ηταν στο χαλι του! Πηρα την ξυστρα κι επι δυομιση ωρες εξυνα σοβαδες, ασβεστες, αρμους, τσιμεντα κολλες :evil:! Μετα μ΄επιασε η προκοπη κι επλυνα και τους τοιχους! Μπουμπουκι την εκανα!!! (το χερακι μου το ξερει!). Αυριο θα καθαρισω και τζαμια και βιβλιοθηκες και θα ειναι κουκλα! Ειπαμε, η ελληνικη εκπαιδευση στηριζεται στο φιλοτιμο των δασκαλων!

Καλη επιτυχια σε ολες μας! Καινουριος μηνας, καινουρια αρχη! Την Παρασκευη παω κι εγω για υπερηχο κι αναλογως προχωραμε!! Με το καλο να ΄ρθουν τα παιδουδια μας :D!

Κορίτσια μου γλυκά, τι κάνετε?

Μη μου θυμώνετε που δεν μπαίνω συχνά τελευταία. Έχω μεγάλο πρόβλημα με τη μέση μου εξαιτίας της δουλειάς μου και όταν γυρνάω σπίτι( και καταφέρνω να ξεμπλέξω με τις δουλειές...), ταβλιάζομαι....:confused: Επιπλέον, ήμουν λίγο στο ψάξιμο με νέες εξετάσεις, όπως σας είχα γράψει.

Έχουμε κοντά 3,5 χρόνια που προσπαθούμε για μωράκι. Έχουμε κάνει σπερμοδιαγράμματα, καλλιέργια σπέρματος και ούρων, έλεγχο για κυρσοκήλη, υστεροσαλπιγγογραφία, 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις και ο παλιοβλάκας ο γιατρός μου λέει "άστο, θα έρθει από μόνο του"... Τι να πω δηλαδή......:( Το φαντάζεστε?? "Αν ήταν να έρθει θα είχε έρθει", του λέω. Και το χειρότερο είναι ότι δεν με έστειλε να κάνω ορμονικές και καλλιέργια κολπικού.... Και μου πρότινε την εξέταση μια φίλη που έπαθε το ίδιο με το δικό της γιατρό..

Έκανα, λοιπόν, την εξέταση και του πήγα τα αποτελέσματα. Και αντί να ντραπεί, ειρωνεύτηκε και από πάνω που πήρα την προτοβουλία να κάνω μόνη μου τις εξετάσεις...

Τελικά έχω ουρεόπλασμα, όπως είχε και η φίλη που μου πρότινε τον έλεγχο, η οποία προσπαθούσε και αυτή 2 χρόνια και δεν της βρίσκαν τίποτα. Και μόλις πήρε αντιβίωση, τον άλλο μήνα είχαν μωρό....

Μου έδωσε αντιβίωση, αλλά υποστηρίζει ότι δεν παίζει ρόλο και ότι δεν φταίει το ουρεόπλασμα.. Τότε γιατί το έχουν σε εξετάσεις υπογονιμότητας όλα τα μεγάλα μικροβιολογικά και το έψαξε αμέσως ο ουρολόγος και στον άντρα μου??

Μακάρι να πιάσει η αντιβίωση, να είναι όντως από αυτό και να λυθούν τα βάσανά μας.. Αλλά ο γιατρός δεν μου γλυτώνει... :evil: Θα τον σουβλίσω....

Συγνώμη που έγραψα τόσα πολλά και σας ζάλισα, αλλά έχω να μπω τόσο καιρό και ήθελα να σας πω τον πόνο μου...:oops:

image.php?type=sigpic&userid=32936&dateline=1341869099

Σε περιμένω γλυκό μου φασολάκι...

Κορίτσια μου γλυκά, τι κάνετε?

Μη μου θυμώνετε που δεν μπαίνω συχνά τελευταία. Έχω μεγάλο πρόβλημα με τη μέση μου εξαιτίας της δουλειάς μου και όταν γυρνάω σπίτι( και καταφέρνω να ξεμπλέξω με τις δουλειές...), ταβλιάζομαι....:confused: Επιπλέον, ήμουν λίγο στο ψάξιμο με νέες εξετάσεις, όπως σας είχα γράψει.

Έχουμε κοντά 3,5 χρόνια που προσπαθούμε για μωράκι. Έχουμε κάνει σπερμοδιαγράμματα, καλλιέργια σπέρματος και ούρων, έλεγχο για κυρσοκήλη, υστεροσαλπιγγογραφία, 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις και ο παλιοβλάκας ο γιατρός μου λέει "άστο, θα έρθει από μόνο του"... Τι να πω δηλαδή......:( Το φαντάζεστε?? "Αν ήταν να έρθει θα είχε έρθει", του λέω. Και το χειρότερο είναι ότι δεν με έστειλε να κάνω ορμονικές και καλλιέργια κολπικού.... Και μου πρότινε την εξέταση μια φίλη που έπαθε το ίδιο με το δικό της γιατρό..

Έκανα, λοιπόν, την εξέταση και του πήγα τα αποτελέσματα. Και αντί να ντραπεί, ειρωνεύτηκε και από πάνω που πήρα την προτοβουλία να κάνω μόνη μου τις εξετάσεις...

Τελικά έχω ουρεόπλασμα, όπως είχε και η φίλη που μου πρότινε τον έλεγχο, η οποία προσπαθούσε και αυτή 2 χρόνια και δεν της βρίσκαν τίποτα. Και μόλις πήρε αντιβίωση, τον άλλο μήνα είχαν μωρό....

Μου έδωσε αντιβίωση, αλλά υποστηρίζει ότι δεν παίζει ρόλο και ότι δεν φταίει το ουρεόπλασμα.. Τότε γιατί το έχουν σε εξετάσεις υπογονιμότητας όλα τα μεγάλα μικροβιολογικά και το έψαξε αμέσως ο ουρολόγος και στον άντρα μου??

Μακάρι να πιάσει η αντιβίωση, να είναι όντως από αυτό και να λυθούν τα βάσανά μας.. Αλλά ο γιατρός δεν μου γλυτώνει... :evil: Θα τον σουβλίσω....

Συγνώμη που έγραψα τόσα πολλά και σας ζάλισα, αλλά έχω να μπω τόσο καιρό και ήθελα να σας πω τον πόνο μου...:oops:

ασπούλη μου να μπαίνεις να τα λες σε εμάς..!!!αν δεν τα πεις σε μας σε ποιο θα τα πεις!!!!

μακάρι να πάρεις την αντιβίωση και όλα να πάνε μια χαρά..

από κολπικό έλεγχο το βρήκες???

περαστικά και για τη μέση σου...

και εμένα οι γιατροί μια από τα ίδια...και είπα όσα περισσότερα μπορώ να κάνω...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο μενα! Περιμαζευτηκα νωρυτερα σημερα :P!

Ψοφησα στην κουραση στο σχολειο! Μετακινησαν κατι βιβλιοθηκες απ΄την ταξη μου και το πατωμα απο κατω ηταν στο χαλι του! Πηρα την ξυστρα κι επι δυομιση ωρες εξυνα σοβαδες, ασβεστες, αρμους, τσιμεντα κολλες :evil:! Μετα μ΄επιασε η προκοπη κι επλυνα και τους τοιχους! Μπουμπουκι την εκανα!!! (το χερακι μου το ξερει!). Αυριο θα καθαρισω και τζαμια και βιβλιοθηκες και θα ειναι κουκλα! Ειπαμε, η ελληνικη εκπαιδευση στηριζεται στο φιλοτιμο των δασκαλων!

Καλη επιτυχια σε ολες μας! Καινουριος μηνας, καινουρια αρχη! Την Παρασκευη παω κι εγω για υπερηχο κι αναλογως προχωραμε!! Με το καλο να ΄ρθουν τα παιδουδια μας :D!

επειδή κουράστηκες...διαφορετικά θα ήσουν στη κρήνη...:P:p:p:p:p

ναι νέος μήνα νέα εποχή...το φθινόπωρο θέλουμε να γεμίσει το φόρουμ εγκυούλες!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

maria papa μου έδωσες την διεύθυνση! Το μέρα παρά μέρα το παλεύουμε, αυτή τη φορά είπα μέχρι την 20η θα το τραβήξω, μετά χαλαρά...

Stardustmg και Sissy2012 να σκέφτεστε θετικά για μεθαύριο και αύριο αντίστοιχα. Να πάτε δυναμικά και να περιμένετε να ακούσετε μόνο ευχάριστα, νέους προγραμματισμούς και νέα ξεκινήματα. Η ψυχολογία μας πρέπει να είναι ανεβασμένη.

Όσο για τα βαφτιστήρια, έχω και εγώ ένα αγοράκι και το λατρεύω!!! Μου δίνει πολύ δύναμη όταν το σκέφτομαι!

georgia69 Αυτό θα πει ευσυνείδητος δημόσιος υπάλληλος. Είσαι στην Πρωτοβάθμια να υποθέσω, εγώ είμαι στην Β/θμια και δεν έχουμε τάξεις και τέτοια, αν και λόγω υπεραριθμίας εδώ και 3 χρόνια με στέλνουν στα ολοήμερα, αύριο ελπίζω να μας τοποθετήσουν, μπάχαλο!

Aspouli περαστικά σου, για τη μέση αλλά και για το ουρεόπλασμα, το είχαμε και εμείς, πήραμε όμως αντιβίωση και έφυγε. Το κακό με αυτά είναι ότι φεύγουν και μετά μπορεί να το ξαναέχεις. Πρέπει να κάνεις συχνούς ελέγχους, τώρα που το αναφέραμε και εμείς πρέπει να το ελέγξουμε πάλι, πέρασε καιρός. Οι γιατροί ώρες ώρες είναι για ξύλο.

HvAnp3.png

Κορίτσια δεν το πιστεύω, έκανα τώρα έτσι για πλάκα τεστάκι και στην αρχή δεν έδειξε τίποτα και το άφησα και τώρα που το είδα είναι θετικό. Λέτε να ισχύει ή επειδή το άφησα αρκετά να είναι μούφα? είναι μισή ώρα ξεχασμένο εκεί, μέσα στις οδηγίες λέει μετά από δέκα λεπτά δεν ισχύει. Εγώ το έκανα, είδα ότι δεν βγήκε αμέσως και το άφησα. Τις άλλες φορές όμως ότι έδειχνε στην αρχή, έδειχνε και μετά από 2 ώρες.

HvAnp3.png

Κορίτσια δεν το πιστεύω, έκανα τώρα έτσι για πλάκα τεστάκι και στην αρχή δεν έδειξε τίποτα και το άφησα και τώρα που το είδα είναι θετικό. Λέτε να ισχύει ή επειδή το άφησα αρκετά να είναι μούφα? είναι μισή ώρα ξεχασμένο εκεί, μέσα στις οδηγίες λέει μετά από δέκα λεπτά δεν ισχύει. Εγώ το έκανα, είδα ότι δεν βγήκε αμέσως και το άφησα. Τις άλλες φορές όμως ότι έδειχνε στην αρχή, έδειχνε και μετά από 2 ώρες.

Μαρακι επαναληπτικο και γρηγορα...Εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε να δειξει αλλο αποτελεσμα οταν περασει η ωρα...Περιμενουμε νεα γρηγορα και να ναι και ευχαριστα!

καλησπέρα κορίτσια και από μένα, maria_v τι ευχάριστα νέα;;; για ναι σαι σίγουρη κάνε αύριο μια χοριακή η οποια θα ναι και τεράααααααααααααστια σίγουρα!!!!!! τόνους μπεμπεδόσκονη και από μένα για όλες και σε όλα τα μέρη :-)

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...