Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κοριτσια μηπως πρεπει να φτιαξουμε μια καινουρια λιστα?

με το ποιες ειναι μονες κ ο θεος βοηθος ποιες πανε για σπερμ/χη κ ποιες για εξωσωματικη λοιπον ξεκιναω εγω κ συμπληρωστε κ καθε μια το ονομα της στην λιστα που ανηκει

Μονες κ ο Θεος βοηθος

Μαρια παπα

Σπερματεγχυση

tina32

Εξωσωματικη

ελα να βλεπω ονοματα!!!

την είχαμε ξεχάσει τη λίστα!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν η μέθοδος " μόνες και ο θεός βοηθός " είναι σούπερ μέθοδος.

Εύκολη, ευχάριστη , ανέξοδη, δημιουργική, ανώδυνη. ..... Κι εγω σ αυτήν την μέθοδο βρίσκομαι.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου, σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας, μακάρι να ήμαστε όλες τυχερές αυτό το μήνα!!! και αν δεν......ε!!! δεν χάθηκε και ο κόσμος....εδώ θα ήμαστε και θα παρηγορεί η μία την άλλη!!!

κορίτσια μου, σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας, μακάρι να ήμαστε όλες τυχερές αυτό το μήνα!!! και αν δεν......ε!!! δεν χάθηκε και ο κόσμος....εδώ θα ήμαστε και θα παρηγορεί η μία την άλλη!!!

ετσι ειναι αλλα μονο θετικες σκεψεις απο εδω κ περα!!!

καλε που πηγαν ολες σημερα? θα βαλω απουσιες

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Μονες κ ο Θεος βοηθος

1.Μαρια παπα

2.tinkerbell!24

3. sissy2012

4.Georgkat

Σπερματεγχυση

1. tina32

UOTE=maria papa;1707637]Μονες κ ο Θεος βοηθος

1.Μαρια παπα

2.tinkerbell!24

3. sissy2012

4.Georgkat

Σπερματεγχυση

1. tina32

2. ΜΑΡΙΑ!!

κοριτσι εσυ κ εγω μειναμε σημερα.

δεν ειμαι κ στης καλες μου σημερα χασαμε 400? που πηγαν ποιος τα πηρε μας υποχρεωσαν δεν φτανει που δεν μας περισευαν τα χανουμε κιολας.

κ κατι αλλο χθες τελειωσα απο περιοδο κ σημερα εχω πονους κατω χαμηλα σαν να εχω περιοδο ολα σημερα τι ναπω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κοριτσι εσυ κ εγω μειναμε σημερα.

δεν ειμαι κ στης καλες μου σημερα χασαμε 400? που πηγαν ποιος τα πηρε μας υποχρεωσαν δεν φτανει που δεν μας περισευαν τα χανουμε κιολας.

κ κατι αλλο χθες τελειωσα απο περιοδο κ σημερα εχω πονους κατω χαμηλα σαν να εχω περιοδο ολα σημερα τι ναπω

παρούσα!!!

πώς τα χάσατε καλέ???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

παρούσα!!!

πώς τα χάσατε καλέ???

αστα να πανε τα εβαλα εγω στην θεση τους για να μην δημιουργηθει παρεξηγηση ηταν τα τελευταια που ειχα . εχω σκασει ολοι μεραο δικος μου φυσικα δεν ξερει πως βρεθηκαν γαμησετα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

αστα να πανε τα εβαλα εγω στην θεση τους για να μην δημιουργηθει παρεξηγηση ηταν τα τελευταια που ειχα . εχω σκασει ολοι μεραο δικος μου φυσικα δεν ξερει πως βρεθηκαν γαμησετα.

ωχ...:(

εγώ δεν έχω ύπνο...έφαγα περισσότερο από το κανονικό μου..και δεν μπορώ να κοιμηθώ...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...