Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Μην ανησυχείς καθόλου. Σκέψου ότι τις πρώτες μέρες του Ιούνη (4-5 αν θυμάμαι καλά) πήγα στην ενδοκρινολόγο, μου έδωσε ένα χαπάκι την ημέρα και στις 13 Ιούνη κάναμε τη σπερματέγχυση... το αποτέλεσμα το βλέπεις. Οπότε προσωπικά δεν το θεωρώ και τίποτα φοβερό.

Εγώ μια χαρούλα είμαι (πάλι καλά) και το μωρό το ίδιο ελπίζω (έχουμε να το δούμε από την Πέμπτη!).

Μακάρι να σου πάνε όλα μα όλα καλά και να μη χρειαστεί καν η εξωσωματική! Το ίδιο εύχεται και το μωρό μου να το ξέρεις ;)

αχ ευχαριστώ πολύ και σένα και το γλυκό σου μωράκι..!!

μακάρι να μην χρειαστεί αλλά και να χρειαστεί να πετύχει με τη πρώτη!!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μου λες σε παρακαλώ το χάπι...

για πόσο καιρό το παίρνεις???

Το χάπι είναι Τ4 και συνεχίζω να το παίρνω και τώρα, απλά έχω αλλάξει πολλές δοσολογίες (κι ακόμη νομίζω είμαστε σε δοκιμή) γιατί με την εγκυμοσύνη χρειάζεται περισσότερο. Η δόση του χαπιού από ότι μου είπε πηγαίνει ανάλογα με τα κιλά σου και το πόσο πρέπει να μειώσεις την τιμή.

Πάρε ένα τηλέφωνο το γιατρό σου και αυτός θα σου πει αν το χρειάζεσαι...

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Το χάπι είναι Τ4 και συνεχίζω να το παίρνω και τώρα, απλά έχω αλλάξει πολλές δοσολογίες (κι ακόμη νομίζω είμαστε σε δοκιμή) γιατί με την εγκυμοσύνη χρειάζεται περισσότερο. Η δόση του χαπιού από ότι μου είπε πηγαίνει ανάλογα με τα κιλά σου και το πόσο πρέπει να μειώσεις την τιμή.

Πάρε ένα τηλέφωνο το γιατρό σου και αυτός θα σου πει αν το χρειάζεσαι...

αχ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!

δεν δουλεύει σήμερα..αύριο θα το πάρω...:P:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

αχ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!

δεν δουλεύει σήμερα..αύριο θα το πάρω...:P:p

Μακάρι να μη σου χρειαστεί!

Αντε κορίτσια πρέπει αυτό το μήνα να γεμίζουν οι λίστες με εγκυούλες...καιρός είναι!

b3Yvp3.png

[/url]q1T2p2.png

Μακάρι να μη σου χρειαστεί!

Αντε κορίτσια πρέπει αυτό το μήνα να γεμίζουν οι λίστες με εγκυούλες...καιρός είναι!

Γεια σου και απο εμένα!οταν βλέπω μωρά και να έρχονται απο σπερματεγχυση πραγματικα παίρνω κουράγιο..εμείς προσπαθούμε πάνω απο 1,5 χρόνο και εγω σκεφτομαι για σπερματεγχυση.ηταν η πρώτη σου φορά;

Διαφημίσεις

Μετα τον Ιουλιο που εκανα την σπερματεγχυση και αποτυχαμε εχω χαλαρωσει παρα πολυ πιστεψε με...Και συνεχιζω στους ιδιους ρυθμους γιατι με την ολη διαδικασια αγχωθηκα παρα πολυ και μου πηγαν και ολα στραβα...Καθε εμποδιο σε καλο δεν λενε?:D

Δεν πτοουμαι!Εχεις ο καλος Θεουλης για ολους μας...

Σε ευχαριστω για την ευχουλα να εισαι καλα και εσυ συντομα μανουλα!

Καθε εμπόδιο για καλο!μια φίλη μου που προσπαθούσε 3 χρονια για Μωρακι μου είπε ότι τα πάντα γινονται για κάποιο λογο που εμείς δεν ξέρουμε ..εκείνη τωρα έχει ενα αγοράκι 2 χρονων!!

καλημερα σας!!! εχω ποση ωρα σας διαβαζω τι ωρα ξυπνατε βρε κοπελιες? μηπως εγω ειμαι η τεμπελα?

εγω εκλεισα στης 19 του μηνα ραντεβου προγραμματισμου να αρχιζουμε σιγα σιγα την διαδικασια γιατι απο τι υπολογισα θελει κανα 2 μηνο να τα φαρμακα που θα κανουν 1 μηνα να το ενα να το αλλο φανταρος θα καταντησω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Γεια σου και απο εμένα!οταν βλέπω μωρά και να έρχονται απο σπερματεγχυση πραγματικα παίρνω κουράγιο..εμείς προσπαθούμε πάνω απο 1,5 χρόνο και εγω σκεφτομαι για σπερματεγχυση.ηταν η πρώτη σου φορά;

Γεια σου! Ναι ήταν η πρώτη μου φορά... και δεν ξέρω πως αλλά πήγαινα χωρίς άγχος... βασικά πήγαινα πιστεύοντας ότι θα αποτύγχανε η προσπάθεια!!! Αλλά ο θεούλης είχε κανονίσει άλλα ευτυχώς!!!

Με το καλό να αποκτήσεις κι εσύ ένα ζουζουνάκι σύντομα... γιατί αργά ή γρήγορα όλες θα έχουμε ένα μωράκι αυτό είναι σίγουρο. Απλά πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο από κάποιες άλλες....

b3Yvp3.png

[/url]q1T2p2.png

Γεια σου! Ναι ήταν η πρώτη μου φορά... και δεν ξέρω πως αλλά πήγαινα χωρίς άγχος... βασικά πήγαινα πιστεύοντας ότι θα αποτύγχανε η προσπάθεια!!! Αλλά ο θεούλης είχε κανονίσει άλλα ευτυχώς!!!

Με το καλό να αποκτήσεις κι εσύ ένα ζουζουνάκι σύντομα... γιατί αργά ή γρήγορα όλες θα έχουμε ένα μωράκι αυτό είναι σίγουρο. Απλά πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο από κάποιες άλλες....

Με το καλο να έρθει το Μωρακι σου!!εμεις εχουμε ενα μικρο θεματακι με το σπερμα..η σπερματεγχυση θα μας βοηθήσει;

καλημερα σας!!! εχω ποση ωρα σας διαβαζω τι ωρα ξυπνατε βρε κοπελιες? μηπως εγω ειμαι η τεμπελα?

εγω εκλεισα στης 19 του μηνα ραντεβου προγραμματισμου να αρχιζουμε σιγα σιγα την διαδικασια γιατι απο τι υπολογισα θελει κανα 2 μηνο να τα φαρμακα που θα κανουν 1 μηνα να το ενα να το αλλο φανταρος θα καταντησω

Γεια σου μαρια!κανονιζεις την πρώτη σου σπερματεγχυση;

Διαφημίσεις

κοριτσια μηπως πρεπει να φτιαξουμε μια καινουρια λιστα?

με το ποιες ειναι μονες κ ο θεος βοηθος ποιες πανε για σπερμ/χη κ ποιες για εξωσωματικη λοιπον ξεκιναω εγω κ συμπληρωστε κ καθε μια το ονομα της στην λιστα που ανηκει

Μονες κ ο Θεος βοηθος

Μαρια παπα

Σπερματεγχυση

Εξωσωματικη

ελα να βλεπω ονοματα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...