Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κορίτσια καλημέρα!!!

ναι ευτυχώς όλα καλά!!!

όλο ωραίες εμπειρίες ζεις τις τελευταίες μέρες..άντε σιγά-σιγά να ζήσεις και μια άλλη υπέροχη εμπειρία!!!

ευχαριστούμε για το κεράκι!!!

Γεωργία μου, τι ωραία να είσαι συνέχεια με παιδάκια!!!

κορίτσια δλδ όλες το Σεπτέμβρη θα έχουμε εξελίξεις με γιατρούς κτλ..άντε καλές μας επιτυχίες!!!

ο Θεός να βάλει το χέρι Του να πάνε όλα καλά αυτό το μήνα!!!

Μαρία οι ελπίδες μας για μια τουλάχιστο εγκυούλα είναι πάνω σου..θα προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά!!!

Σίσσυ που είσαι κορίτσι μου???!!!

αχ αυτές οι κύστες..αμπρα κατάμπρα να εξαφανιστούν!!!!!

Φιλάκια!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!Tinkerbell ξεκίνησα χθες δουλειά,δίνω εξεταστικη γιατι χρωστάω ακόμα μαθήματα στη σχολή και δεν είχα Πολυ χρόνο..την Πέμπτη θα πάω στο γιατρο για το Παπ και για τον κολπικο υπερηχο..αν και είχα κάνει τον Ιούλιο πάλι φοβάμαι!!τι κακό ειναι αυτο..για ολες τις εξετάσεις εχω φόβο!εχουμε ξεκινήσει τη θεραπεια με τις βιταμίνες κ εγω παίρνω τα pregnacare conception.μακαρι ο Σεπτέμβρης να ειναι τυχερός μηνας για ολες μας!σκεφτομαι την Παρασκευή να πάω στο μοναστήρι της Αγίας ειρήνης της χρυσοβαλαντως που βοηθάει ολες τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μανουλες..

Καλη σας μερα φιλες μου!

georgia σε ευχαριστω κι εσεις μου λειψατε!Σημερα τελευταιο πλυντηριο απο που ξεφυτρωνουν τοσα απλυτα δεν μπορω να καταλαβω...

Μαρια μου σου ευχομαι αυτη τη φορα ολα να πανε κατευχην και το αποτελεσμα να σου δωσει χαρα και μονο χαρα!

Νεραιδακι μου ειδες,αδικα ανησυχουσες!Ολα θα πανε καλα!

Καλημερα σε ολες σας!

Καλημέρα κορίτσια!!Tinkerbell ξεκίνησα χθες δουλειά,δίνω εξεταστικη γιατι χρωστάω ακόμα μαθήματα στη σχολή και δεν είχα Πολυ χρόνο..την Πέμπτη θα πάω στο γιατρο για το Παπ και για τον κολπικο υπερηχο..αν και είχα κάνει τον Ιούλιο πάλι φοβάμαι!!τι κακό ειναι αυτο..για ολες τις εξετάσεις εχω φόβο!εχουμε ξεκινήσει τη θεραπεια με τις βιταμίνες κ εγω παίρνω τα pregnacare conception.μακαρι ο Σεπτέμβρης να ειναι τυχερός μηνας για ολες μας!σκεφτομαι την Παρασκευή να πάω στο μοναστήρι της Αγίας ειρήνης της χρυσοβαλαντως που βοηθάει ολες τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μανουλες..

απάντησα αλλά κάτι στράβωσε!!

καλημέρα!!!καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!!!

όλα θα πάνε καλά με το τεστ..μην φοβάσαι όλα θα πάνε καλά...(κοίτα ποια μιλάει...)

να πας να μας ανάψεις και μας που είμαστε μακρυά κανένα κεράκι..όταν σπούδαζα που είχα το μυαλό μου και δεν έκανα τα σημαντικά προσκυνήματα???!!!!

σήμερα είμαι πολύ καλύτερα!!προς ολοταχώς για το στόχο μας...

1533345xcnw09g7xt.gif

απάντησα αλλά κάτι στράβωσε!!

καλημέρα!!!καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!!!

όλα θα πάνε καλά με το τεστ..μην φοβάσαι όλα θα πάνε καλά...(κοίτα ποια μιλάει...)

να πας να μας ανάψεις και μας που είμαστε μακρυά κανένα κεράκι..όταν σπούδαζα που είχα το μυαλό μου και δεν έκανα τα σημαντικά προσκυνήματα???!!!!

σήμερα είμαι πολύ καλύτερα!!προς ολοταχώς για το στόχο μας...

Θ άναψε για ολες σας ενα κεράκι!και εγω μολις τελείωσα με την περιοδο και ειμαι αρκετά αισιόδοξη..

Διαφημίσεις

Σισυ βοηθεια μας να σε εχει ο Θεος καλα και η αισιοδοξια σου αυτη να σου φερει και τα καλυτερα αποτελεσματα!

Εγω πηγα στον γιατρο μου το Σαββατο και μου ειπε πως μετα την υπερδιεγερση που επαθα με τις ενεσεις πρεπει να περιμενουμε καναδυο μηνες ακομη και μετα θα ξαναμπουμε στην διαδικασια!Οποτε χαλαρωνω και ξεκουραζομαι,βοσκαω και την γυρη μου και ολα καλα!

Σισυ βοηθεια μας να σε εχει ο Θεος καλα και η αισιοδοξια σου αυτη να σου φερει και τα καλυτερα αποτελεσματα!

Εγω πηγα στον γιατρο μου το Σαββατο και μου ειπε πως μετα την υπερδιεγερση που επαθα με τις ενεσεις πρεπει να περιμενουμε καναδυο μηνες ακομη και μετα θα ξαναμπουμε στην διαδικασια!Οποτε χαλαρωνω και ξεκουραζομαι,βοσκαω και την γυρη μου και ολα καλα!

Ευαγγελία μου χαλάρωσε 2 μήνες και θα δεις πως το μωρο σου θα ειναι χριστουγεννιάτικο δώρο!!

Ευαγγελία μου χαλάρωσε 2 μήνες και θα δεις πως το μωρο σου θα ειναι χριστουγεννιάτικο δώρο!!

Μετα τον Ιουλιο που εκανα την σπερματεγχυση και αποτυχαμε εχω χαλαρωσει παρα πολυ πιστεψε με...Και συνεχιζω στους ιδιους ρυθμους γιατι με την ολη διαδικασια αγχωθηκα παρα πολυ και μου πηγαν και ολα στραβα...Καθε εμποδιο σε καλο δεν λενε?:D

Δεν πτοουμαι!Εχεις ο καλος Θεουλης για ολους μας...

Σε ευχαριστω για την ευχουλα να εισαι καλα και εσυ συντομα μανουλα!

να χαλαρώσεις , να ηρεμήσεις και θα δεις πολύ πολύ σύντομα..θα γεμίσουν οι κοιλίτσες μας μωράκια!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

να χαλαρώσεις , να ηρεμήσεις και θα δεις πολύ πολύ σύντομα..θα γεμίσουν οι κοιλίτσες μας μωράκια!!!!

Ετσι ειναι Νεραιδακι μου και πιστη...Ας εχουμε πιστη και ολα θα γινουν!

Διαφημίσεις

Ετσι ειναι Νεραιδακι μου και πιστη...Ας εχουμε πιστη και ολα θα γινουν!

εννοείται..πριν λίγο καιρό που είχα πάει στο μοναστήρι της Τροοδίτισσας που είναι αφιερωμένο στη Παναγία, υπάρχει εκεί και η ζώνη της Παναγίας και έχει βοηθήσει πολλά άτεκνα ζευγάρια..μου είχε πει εκεί ένας πολύ καλός μοναχός..

χαμογέλα και αφέθου στα χέρια του Κυρίου.

1533345xcnw09g7xt.gif

κορίτσια βγήκαν οι αναλύσεις!!όλα καλά!!!:)

λίγο ο θυρωειδής..μαξιμούμ 5 και έχω 3

και την οιστραδιόλη μου τη μέτρησε διαφορετικά με μάξιμου 500 και έχω 219 και έτσι δεν ξέρω αν έφυγε η κύστη θα μάθω τη Πέμπτη

Όσον αφορά το θυροειδή, εγώ είχα TSH 2.94 (με άνω όριο κοντά στο 5) ο γυναικολόγος μου με έστειλε σε ενδοκρινολογο να μου το κατεβάσει κάτω από 2,5 (δεν είναι τίποτα... μου έδωσε ένα χαπάκι την ημέρα και όλα καλά).

Δεν ξέρω αν στα αλήθεια επηρεάζει τη σύλληψη ή όχι, ούτε θέλω να σε αγχώσω... εξάλου μπορεί να ήταν απλά μια υπερβολή του γυναικολόγου μου. Απλά θεώρησα σωστό να σου πω την εμπειρία μου.

Σας στέλνω και μπόλικη μπεμπεδόσκονη για να γεμίσουν σύντομα όλες οι κοιλίτσες!

Μαρία καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε τέλεια!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Όσον αφορά το θυροειδή, εγώ είχα TSH 2.94 (με άνω όριο κοντά στο 5) ο γυναικολόγος μου με έστειλε σε ενδοκρινολογο να μου το κατεβάσει κάτω από 2,5 (δεν είναι τίποτα... μου έδωσε ένα χαπάκι την ημέρα και όλα καλά).

Δεν ξέρω αν στα αλήθεια επηρεάζει τη σύλληψη ή όχι, ούτε θέλω να σε αγχώσω... εξάλου μπορεί να ήταν απλά μια υπερβολή του γυναικολόγου μου. Απλά θεώρησα σωστό να σου πω την εμπειρία μου.

αχ ευχαριστώ πάρα πολύ..με βοήθησε πάρα πολύ αυτό που μου είπες..ο εξωσωματικός είναι και ενδοκρινολόγος ..θα τον παρώ να μου πει..όταν το έπινες οι προσπάθειες συνεχίζονταν κανονικά έτσι???

πως είσαι εσύ??το μωράκι??

ρίξε μπόλικη να έρθει και εδώ κάτω..στο νοτιότερο σημείο της Κύπρου!!

1533345xcnw09g7xt.gif

μου λες σε παρακαλώ το χάπι...

για πόσο καιρό το παίρνεις???

1533345xcnw09g7xt.gif

αχ ευχαριστώ πάρα πολύ..με βοήθησε πάρα πολύ αυτό που μου είπες..ο εξωσωματικός είναι και ενδοκρινολόγος ..θα τον παρώ να μου πει..όταν το έπινες οι προσπάθειες συνεχίζονταν κανονικά έτσι???

πως είσαι εσύ??το μωράκι??

ρίξε μπόλικη να έρθει και εδώ κάτω..στο νοτιότερο σημείο της Κύπρου!!

Μην ανησυχείς καθόλου. Σκέψου ότι τις πρώτες μέρες του Ιούνη (4-5 αν θυμάμαι καλά) πήγα στην ενδοκρινολόγο, μου έδωσε ένα χαπάκι την ημέρα και στις 13 Ιούνη κάναμε τη σπερματέγχυση... το αποτέλεσμα το βλέπεις. Οπότε προσωπικά δεν το θεωρώ και τίποτα φοβερό.

Εγώ μια χαρούλα είμαι (πάλι καλά) και το μωρό το ίδιο ελπίζω (έχουμε να το δούμε από την Πέμπτη!).

Μακάρι να σου πάνε όλα μα όλα καλά και να μη χρειαστεί καν η εξωσωματική! Το ίδιο εύχεται και το μωρό μου να το ξέρεις ;)

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...