Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημέρα!!

εγώ τη γλίτωσα τη πεθερά..!!

κορίτσια δεν είμαι καλά, η ψυχολογία μου είναι χάλια...φοβάμαι πάρα πολύ...

Γλυκό μου κοριτσάκι. Αρχικά να σου πω πως είσαι μια χαρα και οι εξετάσεις σου θα είναι μια χαρα. Η ψυχολογία έχουμε πει ευθύνεται για πολλα, δεν χρειάζεται να επιβαρυνεσαι με αρνητικές σκέψεις. Τι είναι αυτο που φοβάσαι καλο μου; Την κυστουλα, τις εξετάσεις για τα χλαμυδια; Ότι και να φοβάσαι να σκέφτεσαι πως όλα αυτά θεραπευονται γρήγορα και αποτελεσματικά. Για να το ελαφρυνω λίγο, νομίζω πως η ψυχολογία σου έπεσε επειδη δεν πηγές στην πεθερά σου την Κυριακή. Αυτο δεν είναι ε;;;; Χιχι

Σημερα κορίτσια θα πάω στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ της Αγίας αικατερινης και θα αναψω κεράκια για όλες σας. Να Μας έχει η αγία καλα και να μας προστατεύει.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκό μου κοριτσάκι. Αρχικά να σου πω πως είσαι μια χαρα και οι εξετάσεις σου θα είναι μια χαρα. Η ψυχολογία έχουμε πει ευθύνεται για πολλα, δεν χρειάζεται να επιβαρυνεσαι με αρνητικές σκέψεις. Τι είναι αυτο που φοβάσαι καλο μου; Την κυστουλα, τις εξετάσεις για τα χλαμυδια; Ότι και να φοβάσαι να σκέφτεσαι πως όλα αυτά θεραπευονται γρήγορα και αποτελεσματικά. Για να το ελαφρυνω λίγο, νομίζω πως η ψυχολογία σου έπεσε επειδη δεν πηγές στην πεθερά σου την Κυριακή. Αυτο δεν είναι ε;;;; Χιχι

Σημερα κορίτσια θα πάω στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ της Αγίας αικατερινης και θα αναψω κεράκια για όλες σας. Να Μας έχει η αγία καλα και να μας προστατεύει.

δεν τα φοβάμαι αυτά άλλα φοβάμαι..αλλά θα μου περάσει!!!

ναι έχεις δίκαιο....να πάω σήμερα???χαχαχα

αχ ευχαριστούμε κοριτσάκι μου να σαι καλά..

Την είχα δει στον ύπνο μου..Μακάρι να μας προσέχει πάντα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ποια ρώτησε για σπερματέγχυση;;;; εγώ πάω, αν όλα πάνε καλά την Παρασκευή θα κάνω!!!!

Αντε Μαρακι, καλη επιτυχια!! Ευχομαι να ειναι η τελευταια σου φορα!!

Εγω την Παρασκευη εχω ραντεβου με τον εξωσωματικο!!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

ποια ρώτησε για σπερματέγχυση;;;; εγώ πάω, αν όλα πάνε καλά την Παρασκευή θα κάνω!!!!

καλή επιτυχία Μαράκι!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κορίτσια βγήκαν οι αναλύσεις!!όλα καλά!!!:)

λίγο ο θυρωειδής..μαξιμούμ 5 και έχω 3

και την οιστραδιόλη μου τη μέτρησε διαφορετικά με μάξιμου 500 και έχω 219 και έτσι δεν ξέρω αν έφυγε η κύστη θα μάθω τη Πέμπτη

1533345xcnw09g7xt.gif

μπραβο tinkerbell, άδικα αγχωνόσουν τελικά.και η κύστη θα έφυγε,δεν τις θέλουμε είπαμε,εγώ απο εβδομάδα θα μάθω που θα πάω για υπέρηχο.

μαρια, καλή επιτυχία την παρασκευή !!!

georgia, καλή αρχή στην δουλεία!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Η PCR ειναι εξεταση μοριακου ελεγχου που δειχνει αν υπαρχουν ιχνη του dna καποιου ιου ή βακτηριδιου τελος παντων (παντα μπερδευομαι μ΄αυτα) και αν ναι, τι μικροβιακο φορτιο υπαρχει. Γινεται με ληψη τραχηλικου επιχρισματος ή ιστου περιοδου και μπορεις να ελεγξεις με απολυτη σιγουρια αποτελεσματων μυκοπλασμα, ουρεοπλασμα, χλαμυδια, ερπητοϊους. Κοστιζει βεβαια αρκετα (τουλαχιστον 50 ευρω για καθε μικροβιο), αλλα εχεις τα πιο σιγουρα αποτελεσματα. Εγω εκανα παλιοτερα για μυκοπλασμα-ουρεοπλασμα και πιο προσφατα για χλαμυδια και ερπητοϊους.

Τα χλαμυδια sissy2012, ειναι πολυ υπουλα! Δεν δινουν συμπτωματα και προκαλλουν υπογονιμοτητα. αν ανιχνευτουν θελουν θεραπεια με δυνατη αντιβιωση και στους δυο.

Τερμα η εισηγηση, παω για καφεδακι! Τα λεμε!

αχ κοριτσια ευτυχωσ που εχω γιατρο που δεν κοιταει τα λεφτα δεν ηξερα ποσο κανει γιατι μου ειπε θα το γραψει στο ονομα τησ γυναικασ του για να μην πληρωσω τιποτα..παλι καλα δεν ηξερα οτι ειναι τοσο ακριβη, ναι τα χλαμυδια ειναι πολυ υπουλα εμενα τουλαχιστον μου εφραξαν την μια σαλπιγγα και εκανα λαπαροσκοπηση και αφαιρεση..και ολα αυτα γιατι δεν ηξερα οτι τα ειχα..και προλαβαν να κανουν τη ζημια αλλα δυστυχωσ πριν το γαμο δεν ψαχνομουν σχεδον καθολου..

Διαφημίσεις

κορίτσια βγήκαν οι αναλύσεις!!όλα καλά!!!:)

λίγο ο θυρωειδής..μαξιμούμ 5 και έχω 3

και την οιστραδιόλη μου τη μέτρησε διαφορετικά με μάξιμου 500 και έχω 219 και έτσι δεν ξέρω αν έφυγε η κύστη θα μάθω τη Πέμπτη

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!!!! Είδες που όλα πήγαν πολυ καλα ;;;; Άντε θα δεις πως έφυγε κι η κωλοκυστη να ηρεμησεις!!! Το κεράκι σου πάντως άναψε σημερα.

Παιδιά πήγα σημερα σε μια εκκλησία απίστευτη!!! Είναι πάνω σε βουνό και απέναντι βλέπει την Εύβοια θάλασσα σούπερ. Είναι σαν μητρόπολη τεράστια όπου η πάνω εκκλησία είναι του προφήτη μωυση που γιορτάζει αύριο και η κάτω εκκλησία της Αγίας αικατερινας. Όλα αυτα απο το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ του σινα. Εκκλησία προφητιυ μωυση δεν υπάρχει πουθενά αλλου στον κόσμο. Επίσης παρόλο που με λένε Κατερίνα σημερα έμαθα πως την αγία την λένε αικατερινα και όχι Αικατερίνη. Στο μεταξυ με την δύση του ήλιου έκαναν λιτανεία την εικόνα και περπατουσαμε στο βουνό με την απίστευτη θέα. .... Κυκλαδιτικο τοπίο εντελώς αν και ήταν στην Στερεά.

Θρησκευτικά τα νεα μου σημερα. Όλες είχατε το κεράκι σας. Φωτιά κοντευαμε να βάλω στο μανουαλι.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Να ΄μαι κι εγω λουλουδες μου! Κουραση- κουραση σημερα! Μεχρι τις δυομιση στο σχολειο, μεχρι τις εξι για καφεδες, ουτε μεσημεριανο δεν εφαγα! Ως τωρα κοιμομουν!

Georgkat, υπεροχη η εμπειρια σου, ευλογια να φερει και σε σας και σε ολες μας! Ευχαριστουμε για τα κερακια! Δυναμη να σου δινει η Χαρη της για τη συνεχεια!

tinkerbell!24, ολα καλα κουκλιτσα! Για την οιστραδιολη δεν καταλαβαινω τις μοναδες, αλλα θα δεις, θα εχει φυγει!

deni..29, ακριβη ειναι η εξεταση με την τεχνικη PCR (μοριακος ελεγχος). Η απλη εξεταση για χλαμυδια, με καλλιεργεια, δεν κοστιζει τοσο! Απλα την PCR, δε μπορεις να την γραψεις με το ταμειο :|! Κριμα για την περιπετεια σου, καμια φορα δεν ξερουμε απο που μας ερχονται....

ΜΑΡΙΑ, καλη επιτυχια!! Να εισαι το πρωτο θετικο του Σεπτεμβρη!! Η λιστα μας περιμενει εγκυουλες!

maria papa, εγω ειχα παρει τεραστιες δοσεις! Ο τοτε γιατρος ηθελε να πετυχει οσο το δυνατο περισσοτερα ωαρια με τη μία κι ετσι μου εδωσε 600 μοναδες τη μερα!! Ουτε ελεφαντας να ημουνα! Τελικα στην πρωτη προσπαθεια πηραμε πεντε ωριμα ωαρια και μεταφεραμε τρια εμβρυα και στη δευτερη 10 ωριμα και μεταφεραμε τεσσερα. Τι να το κανεις ομως! Στην πρωτη επαθα ελαφρια υπερδιεγερση και τρεχαμε, ενω απο την υψηλη δοσολογια ωριμασε νωριτερα το ενδομητριο και υποχρεωτικα τα καταψυξαμε και τα μεταφεραμε σε επομενο κυκλο. Στη δευτερη, απλα περασαν και δεν ακουμπησαν! Δεν ειχα ξεκινησει το σαλοσπιρ τοτε! Στο embryolab δε δινουν τοσο ψηλες δοσολογιες, προτιμουν να παν με λιγοτερα αλλα ποιοτικοτερα ωαρια και χωρις μεγαλα ορμονικα σοκ για τον οργανισμο! Καλη επιτυχια, εισαι σε καλα χερια, μην ανησυχεις!

Stardustmg, κι εγω μαλλον Παρασκευη θα παω για υπερηχο και νεα αρχη! Καλη επιτυχια να εχουμε!

tina32, μερικες μερικες τη γλυτωσαν την πεθερα;)!

Evangeliapan, μας ελειψες! Αντε να τελειωνεις και με το σιδερωμα τωρα (ουφ, το βαριεμαι)!

Με το σχολειο ολα καλα, μονο που απο το δημο εχουν καθυστερησει πολυ καποιες εργασιες για την αιθουσα μου και την βρηκα οπως την αφησα :evil:! Καλα Χριστουγεννα ή καλο Πασχα τωρα!!! Κι εχω ενα σωρο πιτσιρικια :D:D:D!

Να ΄μαι κι εγω λουλουδες μου! Κουραση- κουραση σημερα! Μεχρι τις δυομιση στο σχολειο, μεχρι τις εξι για καφεδες, ουτε μεσημεριανο δεν εφαγα! Ως τωρα κοιμομουν!

Georgkat, υπεροχη η εμπειρια σου, ευλογια να φερει και σε σας και σε ολες μας! Ευχαριστουμε για τα κερακια! Δυναμη να σου δινει η Χαρη της για τη συνεχεια!

tinkerbell!24, ολα καλα κουκλιτσα! Για την οιστραδιολη δεν καταλαβαινω τις μοναδες, αλλα θα δεις, θα εχει φυγει!

deni..29, ακριβη ειναι η εξεταση με την τεχνικη PCR (μοριακος ελεγχος). Η απλη εξεταση για χλαμυδια, με καλλιεργεια, δεν κοστιζει τοσο! Απλα την PCR, δε μπορεις να την γραψεις με το ταμειο :|! Κριμα για την περιπετεια σου, καμια φορα δεν ξερουμε απο που μας ερχονται....

ΜΑΡΙΑ, καλη επιτυχια!! Να εισαι το πρωτο θετικο του Σεπτεμβρη!! Η λιστα μας περιμενει εγκυουλες!

maria papa, εγω ειχα παρει τεραστιες δοσεις! Ο τοτε γιατρος ηθελε να πετυχει οσο το δυνατο περισσοτερα ωαρια με τη μία κι ετσι μου εδωσε 600 μοναδες τη μερα!! Ουτε ελεφαντας να ημουνα! Τελικα στην πρωτη προσπαθεια πηραμε πεντε ωριμα ωαρια και μεταφεραμε τρια εμβρυα και στη δευτερη 10 ωριμα και μεταφεραμε τεσσερα. Τι να το κανεις ομως! Στην πρωτη επαθα ελαφρια υπερδιεγερση και τρεχαμε, ενω απο την υψηλη δοσολογια ωριμασε νωριτερα το ενδομητριο και υποχρεωτικα τα καταψυξαμε και τα μεταφεραμε σε επομενο κυκλο. Στη δευτερη, απλα περασαν και δεν ακουμπησαν! Δεν ειχα ξεκινησει το σαλοσπιρ τοτε! Στο embryolab δε δινουν τοσο ψηλες δοσολογιες, προτιμουν να παν με λιγοτερα αλλα ποιοτικοτερα ωαρια και χωρις μεγαλα ορμονικα σοκ για τον οργανισμο! Καλη επιτυχια, εισαι σε καλα χερια, μην ανησυχεις!

εγω εχω ραντεβου με τον Χρηστο στης 19 του μηνα το μεσημερι . αντε να δουμε τι θα δουμε τον εχω εμπιστοσυνη τον Χρηστο να δω τι θα με πει.

καλη δουλιτσα αυριο παω να δω τηλεοραση στο κρεβατι κ νανι μετα αφου πρωτα χαιδεψω τον καλο μου για να κοιμηθει αχ κ πως το περιμενω αυτοοο!!! ειμαι τρελη!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...