Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Είναι ο γιατρός της μητέρας μου και όταν είχαμε πάει μαζί για τεστ παπ πριν 5-6 χρόνια μου είχε πει το αμίμητο «η μητέρα σου φαίνεται να εχει πολύ καλύτερη εικόνα από εσένα σε ωοθηλακια, πως γίνεται ;!». Οπως καταλαβαίνεις έφαγε Χ.

Τί λες τώρα!!! Και ξέρω τουλάχιστον πέντε έξι κοπέλες που έμειναν σ αυτόν με την πρώτη εξωσωματικη έγκυες!  Κρίμα αν είπε κάτι τόσο άκομψο. Όπως και να έχει θα πας σε όποιον σου ταιριάξει γιατί δεν ψάχνουμε όλες τα ίδια πράγματα σε έναν γιατρό και μάλιστα εξωσωματικο.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημέρα!!

μου ήρθε τελικά η σιχαμένη σήμερα..κανονικότατα..

και αύριο ξεκινώ τη 2 και τελευταία σπερματέγχυση

θέλω θετική ενέργεια και προσευχούλες!!

και οι εγκυούλες να στείλουν λίγη μπεμπεδόσκονη....:) :)

Παμε μαζι δυναμηκα εγω ειμαι στην 4 μερα κ οπως ειπες κ εσυ παω για την 2 και τελευταια .

φιλια

αααα και καλημερα κοριτσια!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παμε μαζι δυναμηκα εγω ειμαι στην 4 μερα κ οπως ειπες κ εσυ παω για την 2 και τελευταια .

φιλια

αααα και καλημερα κοριτσια!!!

τελευταία και τυχερή!!!!:P:p

εσύ ενέσεις βάζεις έτσι??εμένα μου έδωσε τα φεμαρα..νομίζω όμως ότι καμία δεν δοκίμασε αυτά τα χάπια...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα!!

Τη σιχαμένη! Κρίμα βρε νεραϊδάκι! Θ' ανάψω ένα κεράκι για σένα με την πρώτη ευκαιρία, την επόμενη φορά να είναι η τελευταία και τυχερή!

ελπίζω να έχουμε και ευχάριστα νέα σήμερα να ανεβούμε λιγουλάκι!!!

Περίοδος δεν ήρθε, αλλά πού και πού έχω κάτι σουβλιές. Έκανα τη χοριακή, θα ξέρω το απογευματάκι.

Fingers crossed, σας φιλώ!

Τη σιχαμένη! Κρίμα βρε νεραϊδάκι! Θ' ανάψω ένα κεράκι για σένα με την πρώτη ευκαιρία, την επόμενη φορά να είναι η τελευταία και τυχερή!

Περίοδος δεν ήρθε, αλλά πού και πού έχω κάτι σουβλιές. Έκανα τη χοριακή, θα ξέρω το απογευματάκι.

ευχαριστώ πάρα πολύ!!θα σου ανάψω και εγώ ένα κεράκι που έχω σπίτι από τον επιτάφιο.Μακάρι να πάνε όλα καλά!!

θα περιμένουμε μέχρι το απογευματάκι!!

:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

maria papa & tinkerbell ελπίζω να σας πάνε όλα καλα και σε λίγο καιρο να εχετε θετικο αποτελεσμα;) εγω θα αναψω ένα κερακι για ολες μας την κυριακη που λεω να παω στον αγ.Γιάννη τον Ρώσο.

εγω εχω ανάμεικτα συναισθήματα έκανα σημερα την χοριακη 26η μέρα και ειναι 27! δεν μπορω να το πιστεψω θελω να περιμένω το σαββατο να κάνω την επαναληψη... φοβαμαι να το πιστεψω γιατι νομιζω οτι θα απογοητευτω... μακαρι όλες μας σε λιγο καιρο να έχουμε ένα γερό μωράκι

skybeam εύχομαι να δεις ενα μεγάααααλο νουμερο.... φιλια;)

ειχα 37,3 37,37,4 και εκανα διαροιες για 2 μερες περιπου και γενικα ενα θεμα με το εντερο...ταση για εμετο δεν ειχα...ποτε κανεις χοριακη??????[/quote

το σαββατο μου ειπε η γιατρος αλλα σκεφτομαι να κανω πεμπτη τεστ τι λες θα δειξει ή τζαμπα τα λεφτα??? εσυ ποσες μερες πριν ειχες αυτα τα συμπτωματα? εκανες τεστ 'η χοριακη?

τα δεκατα τα εχω ακομα καμια φορα ,την παρασκευη επρεπε να κανω χοριακη αλλα εκανα τεστ την τεταρτη 2 μερες νωριτερα και εδειξε...την διαροια την ειχα δευτερα νομιζω... τωρα για το τεστ δεν ξερω δεν θελω να σε επηρεασω αλλα αν μπορεις να κρατηθεις καλητερα μην το κανεις γιατι κανονικα δεν πρεπει απο τοσο νωρις γιατι ισως και να μην δειξει...σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα μεσα απο την καρδια μου.........

HPbOp2.png

maria papa & tinkerbell ελπίζω να σας πάνε όλα καλα και σε λίγο καιρο να εχετε θετικο αποτελεσμα;) εγω θα αναψω ένα κερακι για ολες μας την κυριακη που λεω να παω στον αγ.Γιάννη τον Ρώσο.

εγω εχω ανάμεικτα συναισθήματα έκανα σημερα την χοριακη 26η μέρα και ειναι 27! δεν μπορω να το πιστεψω θελω να περιμένω το σαββατο να κάνω την επαναληψη... φοβαμαι να το πιστεψω γιατι νομιζω οτι θα απογοητευτω... μακαρι όλες μας σε λιγο καιρο να έχουμε ένα γερό μωράκι

συγχαρητηρια κοριτσι μου εισαι εγκυουλα....σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσηνη......γιατι να περιμενεις μεχρι το σαββατο??????εμενα καθε δευτερη μερα μου ελεγε να κανω επαναληψη δηλαδη την παρασκευη θα επρεπε να ξανακανεις λογικα εε?????????

HPbOp2.png

καλη επιτυχια κοπελα μου σου ευχομαι μια μεγαλη χοριακη....θα περιμενουμε νεα σου.....

HPbOp2.png

καλημέρα!!

Φυσικά και σας στέλνουμε και πολύ μάλιστα... να κολλήσετε όλες εγκυμοσύνη!

Καλή επιτυχία και μακάρι αυτή να είναι και η τυχερή σου!

Skybeam καλά αποτελέσματα... με μια τεράστια χοριακή!!!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο, είσαι έγκυος!!! Συγχαρητήρια!!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι. Μπορεί αυτές οι ευχές να είναι κοινές, αλλά πιστεύω είναι οι σημαντικότερες!!! Να είσαι καλά και να προσέχεις! Ηταν η πρώτη σου σπερματέγχυση?

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2.behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4.trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7.lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8.Skybeam---> 09/07

10.vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ

11.papagia

12. Gossamer Reedglitter

4 επιτυχίες στις 9 μέχρι στιγμής!!! Νομίζω πάμε καλά!!! Αντε να μεγαλώνουν τα ποσοστά, να πάρουμε όλες σειρά!

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!! Περιμένουμε τα ευχάριστα!!!

HvAnp3.png

Vasso, καλή εγκυμοσύνη!

Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τη φοβερή σας συμπαράσταση, είμαι σίγουρη ότι θα λάβετε πίσω όλη τη βοήθεια που μου δώσατε στο πολλαπλάσιο, σας το εύχομαι ολόψυχα!

Κορίτσια, 51 μονάδες... ΘΕΤΙΚΟ! Είμαι έγκυος σχεδόν στα 39 μου για πρώτη φορά στη ζωή μου με σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο!

Vasso, καλή εγκυμοσύνη!

Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τη φοβερή σας συμπαράσταση, είμαι σίγουρη ότι θα λάβετε πίσω όλη τη βοήθεια που μου δώσατε στο πολλαπλάσιο, σας το εύχομαι ολόψυχα!

Κορίτσια, 51 μονάδες... ΘΕΤΙΚΟ! Είμαι έγκυος σχεδόν στα 39 μου για πρώτη φορά στη ζωή μου με σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο!

Μπράβο κοπέλα μου!!! Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Χαλάρωσε κι απόλαυσε το....

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...