Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Να ΄μαι παλι! maria_v, με τα home test δεν εχω εμπειρια, εγω μονο clear blue χρησιμοποιω (τους εχω αφησει μιση εξωσωματικη τοσα χρονια!). Αλλα αφου το τσεκαρε η maria papa, πιθανον να εγινε η ωορηξια. Τι ανησυχεις; Αφου βρεθηκατε την 8η και 10η εισαστε μια χαρα!! Μια και καλη χρειαζεται, τη σωστη στιγμη;)! Βεβαια συνεχιστε οπως λεει κι tinkerbell, ποτε δεν ξερεις! Της γυναικας η καρδια ειναι μια αβυσσος.... Κι οχι μονο η καρδια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γέια σας,την προηγόυμενη κυριακή πήγα στον Άγιο.Φανούριο άναψαν και

Ένα κεράκια για όλες σας.Οτάν έχαχα το παιδί ήταν 6 Αυγούστου η μαμά

Μου επέμενε να κάνουμε την πίτα του γιά να μας φανερώσει το παίδι και

Λίγο μετά έμεινα έγκυος στον Μαριούλη μου.ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

Για το Παπαγεωργίου πήγε μία φίλη μου,από τον Σεπτέμβριο της κλείνουν

Ραντεβού,πρώτο,τον Απρίλιο.Ηταν ο Κολυμπιανάκης βλέπει τίς εξετάσεις,δεν την

Βλέπει καθόλου τις λέει ποίες εξετάσεις θέλει νά κάνει.ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΣΤΑ της

Λέει,το επόμενο ράντεβου της ήταν για τον ΟΚτώβριο.ΜΕ πρόβλημα ενδομητρίωσης και έχει κάνει και επέμβαση.Μια στρατιωτικές νοσηλευτρία πήγε

Στα Γιάννενα έκανε δύο εξωσωματικές έχει δυο παιδία.Και για τίς δύο έδωσε γύρω

Στα 1000 ευρώ.Μία κοπέλα από τα Γιάννενα έμεινε έγκυος στον Νίκο.Τι να πώ!

δυστυχώς είναι όπου σου κάτσει,η φίλη μου θάκλέισει ράντεβου στόν Νίκο,είχε

Κάνει το ΔΙαβαλκανικό,δέν πέτυχε.Κουράγιο,πίστη εγώ κοντέυα να βρίσκω τον

Παπά όταν τότε είχα πάει την πίτα.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

Να σου ζησει ΚΑΝΡΙΝΙ! Γερό και χαρουμενο να τον βλεπεις παντα!!

Δε φανταζομουν τοσο μεγαλη τη λιστα στο Παπαγεωργιου! Κριμα! Τουλαχιστον δινει ελπιδες των Ιωαννινων! Καλη επιτυχια στη φιλη σου, με τον Νικο ειναι σε καλα χερια! Και παλι να χαιρεσαι τον μικρο!

Τι ωραια καληνυχτα ειναι αυτη tinkerbell!! Κι εγω μαλλον θα την πεσω νωρις, εχει εγερτηριο αυριο!

Να σου ζησει ΚΑΝΡΙΝΙ! Γερό και χαρουμενο να τον βλεπεις παντα!!

Δε φανταζομουν τοσο μεγαλη τη λιστα στο Παπαγεωργιου! Κριμα! Τουλαχιστον δινει ελπιδες των Ιωαννινων! Καλη επιτυχια στη φιλη σου, με τον Νικο ειναι σε καλα χερια! Και παλι να χαιρεσαι τον μικρο!

Τι ωραια καληνυχτα ειναι αυτη tinkerbell!! Κι εγω μαλλον θα την πεσω νωρις, εχει εγερτηριο αυριο!

καλο βραδυ κοπελιες!!!

θα το ψαξω αυτο με το νοσοκοκειο στα Ιωαννινα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κοριτσακια ενα καληνυχτα κι απο μενα...οχι οτι παω για υπνο...ειναι νωρις για μενα..αλλα για ονειρα γλυκα για εσας που κοιμαστε νωρις και φτιαχνετε επιδερμιδα....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

14062.gif

καλημέρα κορίτσια!!αυτά είναι τα αγαπημένα μου φλυτζάνια!!

να πιούμε και το καφεδάκι μας...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα και απο μένα σε όλες.Ευχομαι ενα καλό και γόνιμο Σεπτέμβριο να έχουμε !!!

σας έχασα το σαβ/κο καθώς το σάββατο έτρεχα σε γάμους, 2 μαζί είχαμε και την κυριακή έτρεχα στην πεθερά , όπως όλες απο ότι κατάλαβα....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημέρα και απο μένα σε όλες.Ευχομαι ενα καλό και γόνιμο Σεπτέμβριο να έχουμε !!!

σας έχασα το σαβ/κο καθώς το σάββατο έτρεχα σε γάμους, 2 μαζί είχαμε και την κυριακή έτρεχα στην πεθερά , όπως όλες απο ότι κατάλαβα....

καλημέρα!!

εγώ τη γλίτωσα τη πεθερά..!!

κορίτσια δεν είμαι καλά, η ψυχολογία μου είναι χάλια...φοβάμαι πάρα πολύ...

1533345xcnw09g7xt.gif

tinkerbell προσπάθησε να ηρεμήσεις, λογικό να έχεις αγωνία όταν περιμένεις αποτελέσματα απο εξετάσεις αλλά σκέψου θετικά, είμαι σίγουρη οτι θα είναι εντάξει, τι στο καλό όλα σε εμάς θα τύχουν?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημερα καλο μηνα καλο φθινοπωρο και καλες εγκυμοσυνες!

Ειχα επισκεψεις και δεν μπορεσα να μπω 2 μερες και τωρα εχω βουνα απο απλυτα αλλα προτιμησα να μπω να σας πω την καλημερα μου πρωτα και μετα να συνεχισω την καθαριοτητα!

Να εχετε μια ομορφη μερα!

Διαφημίσεις

tinkerbell προσπάθησε να ηρεμήσεις, λογικό να έχεις αγωνία όταν περιμένεις αποτελέσματα απο εξετάσεις αλλά σκέψου θετικά, είμαι σίγουρη οτι θα είναι εντάξει, τι στο καλό όλα σε εμάς θα τύχουν?
καλημερα κ μενα τι κανετε? tinkerbell!24 μην ανχωνεσαι καθολου οπως ειπε κ η τινα ολα σε εμας θα τυχουν? ολα καλα θα πανε .

να σε ρωτησω ποσες μοναδες σου δωσανε?

μακάρι βρε κορίτσια να πάνε όλα καλά και να γίνουμε και εμείς μάνες το συντομότερο!!!

τι μονάδες??????

1533345xcnw09g7xt.gif

μακάρι βρε κορίτσια να πάνε όλα καλά και να γίνουμε και εμείς μάνες το συντομότερο!!!

τι μονάδες??????

εγω πηρα τηλ στην κλινικη κ με ειπαν να κλεισω ενα ραντεβου προγραμματισμου να συζητησουμε απο κοντα τωρα δεν ξερω τι θα κανω ειπαμε για Δεκεμβριο να το κανουμε αλλα οπως την ειπα κ την κοπελα πρεπει πρωτα να μαζευτη κ το ποσο .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εγω πηρα τηλ στην κλινικη κ με ειπαν να κλεισω ενα ραντεβου προγραμματισμου να συζητησουμε απο κοντα τωρα δεν ξερω τι θα κανω ειπαμε για Δεκεμβριο να το κανουμε αλλα οπως την ειπα κ την κοπελα πρεπει πρωτα να μαζευτη κ το ποσο .

πόσα περίπου στοιχίζει στο ιδιωτικό?

εγώ δεν ρώτησα νομίζω 5

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...